Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-14 22:20
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Sziasztok! Szeretnék mindenkit óvatosságra inteni egy igen "kedves" felhasználóval kapcsolatban. Vásárolt, 3 hét levelezés, fizetési ígéret hadak, majd mivel a pénz csak nem jött ezért negatív értékelést adtam. Erre persze jött a bosszú negatív, mondván hiába írt nekem, nem válaszoltam neki. Ez igazán érdekes mert 3x is válaszolt az értékelése szerint meg se kapott emailekre. Sajnos a semlegesek, amik inkább negatívok sokakkal eljátszotta a nem fizetést. A felhasználó neve imicum. Nemcsak a semlegesek lennének negatívok. Olvasd csak a legfelső pozitívját: Pozitív vélemény: Nem jelentkezett a kedves vevő,én félre raktam a cipőt,de akkor újra indítom! Szép estét! Igazán nem is tudom miért írok most-illetve de tudom,mert felforrt az agyvizem... . . . Na várjunk egy kicsit. Attól még, hogy "használhatatlan" amit tőled vett mág eladhatja másnak/máshol nem? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-14 21:28
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 929 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Szeretnék mindenkit óvatosságra inteni egy igen "kedves" felhasználóval kapcsolatban. Vásárolt, 3 hét levelezés, fizetési ígéret hadak, majd mivel a pénz csak nem jött ezért negatív értékelést adtam. Erre persze jött a bosszú negatív, mondván hiába írt nekem, nem válaszoltam neki. Ez igazán érdekes mert 3x is válaszolt az értékelése szerint meg se kapott emailekre. Sajnos a semlegesek, amik inkább negatívok sokakkal eljátszotta a nem fizetést. A felhasználó neve imicum. Tisztelt princeofwales! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-14 21:15
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 48 Regisztrált: 2009-09-11 14:05 Azonosító: 740 445 |
Sziasztok!
Szeretnék mindenkit óvatosságra inteni egy igen "kedves" felhasználóval kapcsolatban. Vásárolt, 3 hét levelezés, fizetési ígéret hadak, majd mivel a pénz csak nem jött ezért negatív értékelést adtam. Erre persze jött a bosszú negatív, mondván hiába írt nekem, nem válaszoltam neki. Ez igazán érdekes mert 3x is válaszolt az értékelése szerint meg se kapott emailekre. Sajnos a semlegesek, amik inkább negatívok sokakkal eljátszotta a nem fizetést. A felhasználó neve imicum. |
|
|
|
2012-01-14 20:18
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2010-08-29 20:29 Azonosító: 1 329 106 |
Szép estét!
Igazán nem is tudom miért írok most-illetve de tudom,mert felforrt az agyvizem... Az oldalamon eladásra kínáltam egy babakocsit.Egy nap hívott egy hölgy(ő szintén elad is az oldalon),hogy nem válaszoltam a levelére,de neki sürgősen kell a kocsi!Mondtam bocs,de éppen szám.gép csere közben vagyok,azért nem láttam.Na a lényeg.ő leüti a kocsit,de postáznám-e?Válaszoltam,hogy ha vállalja a költséget igen,bár személyes átvételen hirdettem.Ezután még kb 4 e-mailt,és ugyanennyi sms-t küldött,(elég erőszakosan,már gondolkodtam is hogy elállok az üzlettől)de hogy mikor küldöm már,postáztam-e már stb.Közöltem vele,az előzetes megbeszélés szerint előre utalás után postázom!Na a lényeg,utalás megvolt,posta elment.Jó pár nap múlva megkaptam az értékelését,ami ugyan pozitív volt,de szerinte a kocsi kerekei rosszak,nem is fogják tudni használni!Én mint kezdő eladó,baromi rosszul éreztem magam,hiába nem volt negatív.A lényeg ami miatt ezt leírtam:kíváncsiságtól hajtva ma csak beírtam a nevét illetve címét a google keresőbe,és lőn!Egy másik hirdetési oldalon hirdeti azt a kocsit amit tőlem vett,állítólagosan használhatatlan állapotban... Tudom,végül is nem tehetek semmit,és igazán nem is érdekel ha ő ezzel kereskedik(mármint itt megveszi ott eladja),de az értékelését nem értem.Vagy én csinálok bolhából elefántot? (Bár erősen foglalkoztat,hogy azon az oldalon rákérdezek,akkor mégsem használhatatlan??) Köszönöm,hogy elolvastátok! |
|
|
|
2012-01-14 17:48
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 929 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kéretik ellenőrizni, hogy az alábbi (szolgáltatás) aukció szabályos-e (kategória, illetve lehet-e ilyen hirdetés a piactéren): http://elektronika.vatera.hu/navigacio_ado...1530353225.html Tisztelt geovihar! Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-14 16:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-01-31 09:51 Azonosító: 447 115 |
Kéretik ellenőrizni, hogy az alábbi (szolgáltatás) aukció szabályos-e (kategória, illetve lehet-e ilyen hirdetés a piactéren):
http://elektronika.vatera.hu/navigacio_ado...1530353225.html |
|
|
|
2012-01-14 12:41
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2012-01-05 12:14 Azonosító: 1 607 910 |
|
|
|
|
2012-01-14 12:40
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Most az lenne a kérdésem, hogy ha bosszú negatívval értékel a vevő, hová küldhetem a bizonyító levelezésemet? allegroup.hu Kft.-nek, vagy a vatera.hu-ra? biztonsag@allegroup.hu -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-01-14 12:17
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2012-01-05 12:14 Azonosító: 1 607 910 |
Szervusztok!
Ezügyben írtam már, választ is kaptam a kérdésemre de még mindig nem zárult le a tranzakcióm. Most az lenne a kérdésem, hogy ha bosszú negatívval értékel a vevő, hová küldhetem a bizonyító levelezésemet? allegroup.hu Kft.-nek, vagy a vatera.hu-ra? Nekem nem mindegy egyáltalán az értékelés, a semleges sem, fontos, hogy milyen véleménnyel vannak rólam a vevők és eladók. Röviden összefoglalnám a történteket: A terméklapon is és a Személyes oldalamon is leírtam, hogy nem bonyolítok személyes tranzakciót. A Személyes oldalon részleteztem is, hogy miért... többször átvágtak, nem jöttek el a találkozóra....blablabla....mindegy, azóta csak posta az útvonal. Azt is írtam kizárólag akkor üsse le a terméket, ha elfogadja.... A vásárlóm miután leütötte a terméket, (január 04) a kiküldött Vásárlási értesítőben kérte, hogy mégis lehetne-e? A megkereső levelében ismét ezt kérte, én kértem olvassa el a fentieket. Oda-vissza levél, ismét kértem, hogy olvasson. Ezután nagy hallgatás, a számlámra nem utalt. Majd 10-én kértem, válaszoljon, kell-e a termék? Ekkor válaszolt, hogy ő küldött nekem levelet, amiben kérdezte, hogy ha vásárol még egy terméket, együtt posotázom-e? Nem kaptam levelet tőle(gmail a levelezőm) mindegy válaszoltam, hogy természetes, válassza ki a terméket. és utaljon. Erre ismét hallgatás, válasz nincs. Ma már 14-e van. Úgy érzem ez már csak időhúzás, nem kell a termék. Ma néztem meg az értékelő oldalát 4 negatív és 14 semleges értékelés zöme arról szól, hogy vevő nem válaszol a levelekre, némely esetben három hétig,majd arra hivatkozik, hogy nem volt net közelbe...stb.stb. és hogy idegek kellenek a a kedves vevőhöz. |
|
|
|
2012-01-13 13:32
Létrehozva:
|
|
(Hűűű, erről valami eszembe jutott, továbbgondolom, és este a Vészben kifejtem, ha sikerül normálisan megfogalmazni. Kedves Benz, készüljön, úgy látszik, ma kialudtam magam és szárnyal a fantáziám. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-13 12:47
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
köszönöm a gyors választ tegnapi utolsó pénzt visszakérő üzenetemre most érkezett válasz azt írta, h kórházban volt, és ha megadom a számlaszámot, azonnal visszautalja a pénzt válaszban írtam neki, amennyiben maholnap elküldi a terméket, azt még megvárom meglátjuk nem igazán akarnék rendőrségre menni..... A kórházas duma rendszeres. Ennyi kórházi férőhely nincs is Magyarországon, mint ahány link eladó erre hivatkozik. A csalók nagy része arra apellál, hogy kis tételnél az ember oszt szoroz, és azt mondja, többet ér az ideje, mint a vesztett pénz. Csakhogy itt többről van szó. Nem helyes, ha ezek az emberek szabadon futkároznak. Nagyon rossz, hogy azok a normák, amik alapvetőek lennének, könnyedén kijátszhatóak. Csak a megkárosított felek tudnak érdemben lépni. (Hűűű, erről valami eszembe jutott, továbbgondolom, és este a Vészben kifejtem, ha sikerül normálisan megfogalmazni. Kedves Benz, készüljön, úgy látszik, ma kialudtam magam és szárnyal a fantáziám. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-13 12:25
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-07-06 19:15 Azonosító: 1 248 028 |
köszönöm a gyors választ
tegnapi utolsó pénzt visszakérő üzenetemre most érkezett válasz azt írta, h kórházban volt, és ha megadom a számlaszámot, azonnal visszautalja a pénzt válaszban írtam neki, amennyiben maholnap elküldi a terméket, azt még megvárom meglátjuk nem igazán akarnék rendőrségre menni..... Tisztelt Strossi, amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. |
|
|
|
2012-01-13 10:47
Létrehozva:
|
|
|
Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 0 Regisztrált: 2011-10-16 14:40 Azonosító: 1 549 261 |
... mit lehet tenni ilyenkor? üdv Strossi Tisztelt Strossi, amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. |
|
|
|
2012-01-13 10:42
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-07-06 19:15 Azonosító: 1 248 028 |
reggelt
egy eladót szeretnék jelenteni, ajánlani az alábbi terméket vásároltam még bőven karácsony előtt http://www.vatera.hu/titkos_magneses_fogyo...1524173555.html lotuszlany nevü eladótól http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=367889 előszőr akkor néztem furcsán, amikor megjött tőle az email, és a címe: kicsicsira@........ a termék postával együtt nem volt 1000,. ft, de olyan szállítási infót kaptam, h a fizetésem beérkezése után rendeli meg a terméket mindenki látja, h egy kilóra vásárolható, filléres apró termékről beszélünk a mai napig nem érkezett meg a termék, közben az értékelések között sorban jönnek a hasonló visszajelzések, mint nálam az utóbbi 3 emailomra már egyáltalán nem válaszolt mit lehet tenni ilyenkor? üdv Strossi |
|
|
|
2012-01-11 08:36
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Pedig csak ő!!! Tudod hytech-nek mindíg igaza van! Látom, ebben nem tudlak meggyőzni, pedig zejopy sosem hazudik. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-11 08:37 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-11 08:23
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Észrevettem, hogy a szegedi vevők nagyon problémamentesek. Nekem eddig nem volt velük bajom, és az esztergomiak, vagy a környéken lakók is jó fejek. Tata is bejön. Budapest problémákat hordoz a nagy számok törvénye alapján. De nem hiszem, hogy ebben a megye dologban igazad van. Pedig csak ő!!! Tudod hytech-nek mindíg igaza van! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-11 08:15
Létrehozva:
|
|
Várom már a "megye opciót" nagyon! (és figyeld meg, hogy velük van a legtöbb baj! magasan!) Észrevettem, hogy a szegedi vevők nagyon problémamentesek. Nekem eddig nem volt velük bajom, és az esztergomiak, vagy a környéken lakók is jó fejek. Tata is bejön. Budapest problémákat hordoz a nagy számok törvénye alapján. De nem hiszem, hogy ebben a megye dologban igazad van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-11 08:07
Létrehozva:
|
|
|
Hytech!! Várom már a "megye opciót" nagyon! (és figyeld meg, hogy velük van a legtöbb baj! magasan!) -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-10 21:50
Létrehozva:
|
|
Hytech!! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-10 20:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 76 Regisztrált: 2011-10-16 12:13 Azonosító: 1 549 242 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=15469037
Ajánlom figyelmetekbe. Érdemes megnézni az értékeléseit. Volt képe a nemfizetés után még bosszúnegatívot is adni. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 02:43 |