Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-04-25 23:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tudja valaki mi van a Vaterával? Láttom itt a fórumon a VateraBenz jelenlétét, de a Vatera nem képes válaszolni az üzeneteimre a kapcsolat felvétel ablakon keresztül. Utoljára 2013.04.09-én 23 óra 10 perckor írt a Kapcsolatfelvételre. Erre másnap 10 óra 22 perckor válaszolt az Ügyfélszolgálat. Előtte még két alkalommal írt: A megkeresés beérkezett: 2013.03.03 10:10:03 - válasz kiküldve: 2013.03.03 10:43:25 A megkeresés beérkezett: 2013.02.03 21:00:03 - válasz kiküldve: 2013.02.03 22:53:50 Ha nem kapta meg a leveleinket, akkor nézzen körül a spam mappájában és módosítson a beállításokon. Nem tűnik valami szavahihetőnek a Vatera hozzám való viszonya. Ezen pontosan mit értett?! -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-04-25 22:58
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Tudja valaki mi van a Vaterával? Láttom itt a fórumon a VateraBenz jelenlétét, de a Vatera nem képes válaszolni az üzeneteimre a kapcsolat felvétel ablakon keresztül. Nem tűnik valami szavahihetőnek a Vatera hozzám való viszonya. Én úgy látom a Vatera él, és virul. Mi a gondod? A Kapcsolatfelvételről általában aznap válaszolnak. Az utolsó mondatodat nem értem. |
|
|
|
2013-04-25 22:42
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-03-26 16:53 Azonosító: 2 243 |
Tudja valaki mi van a Vaterával?
Láttom itt a fórumon a VateraBenz jelenlétét, de a Vatera nem képes válaszolni az üzeneteimre a kapcsolat felvétel ablakon keresztül. Nem tűnik valami szavahihetőnek a Vatera hozzám való viszonya. |
|
|
|
2013-04-21 14:38
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 157 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Talán érthető, hogy a kiskapukkal kapcsolatos fejtegetéseinek nem kívánunk helyt adni a Vatera fórumán. Elnézést kérek kedves Benz! Nagyon sajnálom, nem volt szándékos. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-04-20 22:52
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Sajnálom zejopy akinek számít 500 Ft az meggondolja majd. Talán érthető, hogy a kiskapukkal kapcsolatos fejtegetéseinek nem kívánunk helyt adni a Vatera fórumán. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-20 16:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem értek egyet. Ha mosogatom a porcelánt és bejön a szomszédasszony és egy teáskannát meg akar venni, akkor nem fogom feltenni a Vaterára, mert csak bonyolítaná a helyzetet. Felesleges. De amit a Vaterán látnak meg, nincs olyan isten, hogy ne ott adjam el. Buktam én már ezen ezreket, de van aminek nincs pénzben mérhető ára. Én legalábbis így látom. De lehet, hogy nincs még egy kis eszem sem. De tudod mit? Inkább vagyok hüyle. És ez nem az 500 Ft-ról szól. Abban meg egészen biztos lehetsz, hogy aki meghozta a döntést, valamivel magasabb szemszögből látta a dolgot mint te. Teljesen felesleges, és nem tipikus a haverodnak az alaplapot feltenni, csak azért, hogy a Vaterán legyen eladva. De ugye az értékelés is számít. Az is befektetés. Szóval mielőtt leborulsz saját nagyszerűséged előtt, azért gondold át a dolgot. A zárt aukció a legtöbb esetben azért volt hasznos: 1. ..., hogy a vevő, aki megbeszél egy kedvezőbb árat, nehogy lecsússzon a vásárlásról. Majd nem fogja napokig húzni a vásárlást, hanem igyekszik, ha mégsem, akkor majd más viszi. (Amúgy nekem mindegy, ki az, aki fizet, ha korrekt.) 2. ..., hogy a nullásokat és kékeket kizárja. Erről minden normális felhasználónak megvan a véleménye. 3. ..., mert bizonyos aukciók időpont-, vagy más egyeztetést igényelnek. Volt nekem is ilyen, de lehet ez nyaralás, vagy bármi hasonló. Erre nem tudok mit mondani. Én levettem az enyémeket, illetve kettőt átalakítottam. Ez van. Nincs olyan döntés, olyan változás, ami mindenkinek megfelel. Ha ez díjemeléssel jár, akkor végképp ellenállásba ütközik. Érthető. Lehet, hogy hüyle vagyok, lehet, hogy naiv és álmodozó, idealista és romantikus, de én még mindig hiszek abban, hogy a Vateránál szakemberek dolgoznak, hiszem azt is, hogy amit meg kell tenniük, azt megteszik, és azt is hiszem, ha ez végképp nagyon pocsék, akkor két pocsék közül a kisebbiket választották. Abban is hiszek, hogy hosszútávon mindenképpen javunkra szól egy-egy döntés. És mivel nem ismerjük az alternatívákat, azaz, hogy mik közül választottak, jobb, ha befogjuk a szánkat, mert nem értünk hozzá, nincs rálátásunk. Örüljünk, hogy van lyuk a fenekünkön, és szépen üljünk rá, tegyük a dolgunkat, alkalmazkodjunk ahhoz, amihez kell. De ne higgyük azt, hogy felhasználóként jobban tudjuk azt, amit ők némiképpen felhasználóként (mert majdnem minden Vatera dolgozó vaterázik is) és szakemberként tudnak. Tényleg azt hiszed, hogy jobban tudod a lehetőségeket, mint ők? Tényleg azt hiszed, hogy van olyan általános szempont, amit nem vettek figyelembe? Asszed dörzsölgetik a tenyerüket rút mosollyal az arcukon és egymásnak gratulálnak, hogy ezt kitolást ej, de jól kitalálták? Tényleg ezt hiszi mindenki? Ugyan már. Tisztában vannak a lakosság korlátaival és fizetőképességével. Valószínű, hogy nekik is vannak családjaik, ismerőseik és körülnézve jobbára az átlagember anyagi helyzetét látják. Ha ezt bevezették, akkor ennek oka volt. Tuti, hogy nem meggondolatlan, nem szakérelem híján és nem gonoszságból született. És most elég volt. Derengő hajnal. Drága, egyetlen Benzem! A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-20 22:53 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-20 15:34
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ez most komoly? Ingyenesnek kellene maradnia. Milyen drága lesz? Kb. egy hete már rendszeresen téma a fórumon. Igen, fizetős lesz hétfőtől, és 500 Ft lesz a díja. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-20 15:33
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 157 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Kedves Benz! Ma a háztartási nickemhez tartozó postafiókra jött Önöktől egy levél, hogy megszűnik a zárt aukció díjmentessége. Ez most komoly? Ingyenesnek kellene maradnia. Milyen drága lesz? -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-04-20 08:46
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Ma a háztartási nickemhez tartozó postafiókra jött Önöktől egy levél, hogy megszűnik a zárt aukció díjmentessége. Korrektnek tartom az értesítést. Köszönjük. (D betű, gondolom névsor szerint megy, majd megjön a többire is.) Talán egy megjegyzés ehhez. Még szerencsésebb lenne, ha mondjuk egy ilyen változás előtt egy héttel érkezne a hír, mert az emberek többsége heti ciklusokban dolgozik, gondolkodik. Ráadásul, aki esetleg hétvégére elutazik, vasárnap este hazaérve szembesül ezzel, és akkor áll neki a módosításoknak, pedig akkor már a hétfői munkanapra kellene rendeznie a családot. Gondolom. Összességében tetszett a levél léte. Kedves zejopy! Köszönjük -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-20 07:36
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Ma a háztartási nickemhez tartozó postafiókra jött Önöktől egy levél, hogy megszűnik a zárt aukció díjmentessége. Korrektnek tartom az értesítést. Köszönjük. (D betű, gondolom névsor szerint megy, majd megjön a többire is.) Talán egy megjegyzés ehhez. Még szerencsésebb lenne, ha mondjuk egy ilyen változás előtt egy héttel érkezne a hír, mert az emberek többsége heti ciklusokban dolgozik, gondolkodik. Ráadásul, aki esetleg hétvégére elutazik, vasárnap este hazaérve szembesül ezzel, és akkor áll neki a módosításoknak, pedig akkor már a hétfői munkanapra kellene rendeznie a családot. Gondolom. Összességében tetszett a levél léte. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-19 20:12
Létrehozva:
|
|
Sziasztok, hova tűnt az eladok gomb a fejlécből? Ha jól tudom akkor a bejelentkezett felhasználói nevedre kattintsz felül, és máris előjön az a hat "téglalap" "Vásárlás" "Eladás" "Értékelések" "Számlázás" "Beállítások" "Levelesláda" és az eladás fülre kattintva lehet is feltölteni a termékeket. Én konkrétan sűrűn ezt a fület használom. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-04-19 18:07
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Rögtön egy kérdés, kérés, a Személyes menünél lenyíló pontok közül a második, "Megfigyelt áruk" nem az aukció figyelőbe tett termékeket hozza (ami szerintem logikus lenne), hanem a beállított összes termékfigyelő oldalára visz. Ez így volt kigondolva, vagy lehet rajta változtatni? Köszönjük a javítást! |
|
|
|
2013-04-14 20:39
Létrehozva:
|
|
Kérdésem lenne! Most járt le egy termék licitideje(Termékkód: 1736191316) Én 2percel a lejárat előtt licitáltam (tettem ezt előbb is erre a termékre) erre a termékre mégis egy alacsonyabb licit vitte el. Hogyis van ez? Ezen a terméken utoljára 12-én licitált. A nyertes ennél lényegesen magasabb ajánlatot tett. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-14 18:39
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-11-22 22:00 Azonosító: 50 478 |
Kérdésem lenne! Most járt le egy termék licitideje(Termékkód: 1736191316) Én 2percel a lejárat előtt licitáltam (tettem ezt előbb is erre a termékre) erre a termékre mégis egy alacsonyabb licit vitte el. Hogyis van ez?
|
|
|
|
2013-04-13 16:49
Létrehozva:
|
|
Sziasztok, hova tűnt az eladok gomb a fejlécből? Eddig bárhonnan elérhető volt, most - ha jól veszem észre - csak a főoldalról, onnan is csak akkor, ha épp nem a "mobilról vaterázok" link van kint. Ez így eléggé kényelmetlen... Nem értem, miért kellett ezen változtatni? Ott van, csak egy kicsit másképpen. A személyes (jobb felső sarok) legördülőjében a termék eladása. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-13 16:36
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 19 Regisztrált: 2008-07-15 15:52 Azonosító: 170 878 |
Sziasztok,
hova tűnt az eladok gomb a fejlécből? Eddig bárhonnan elérhető volt, most - ha jól veszem észre - csak a főoldalról, onnan is csak akkor, ha épp nem a "mobilról vaterázok" link van kint. Ez így eléggé kényelmetlen... Nem értem, miért kellett ezen változtatni? |
|
|
|
2013-04-11 18:48
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! A fórum azért más téma, inkább nem keverjük az új típusú közösségi médiával De utánanézek, hogy mit lehet tenni az ügyben. Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-11 18:40
Létrehozva:
|
|
Üdv! Megjelenik a kérdésem, amit felteszek az eladónak, de pár perc múlva eltűnik és semmi nem látszik. Mintha fel sem tettem volna a kérdést. Mi ennek az oka? Ágnes Szia! Az eladó törli a kérdést vagy te nevet, email címet, vagy erre buzdító dolgokat, linket adsz meg. Azt a Vatera törli. Pirossal ki van írva mire figyelj üzenet írásakor. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-04-11 18:06
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-08-19 14:47 Azonosító: 1 541 520 |
Üdv!
Megjelenik a kérdésem, amit felteszek az eladónak, de pár perc múlva eltűnik és semmi nem látszik. Mintha fel sem tettem volna a kérdést. Mi ennek az oka? Ágnes |
|
|
|
2013-04-11 17:08
Létrehozva:
|
|
Tisztelt basa80! Nézze meg lent is Köszönöm szépen kedves Benz! Oda került át? Ott megtaláltam. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 03:02 |