Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-06-08 21:21
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Köszönöm. Tulajdonképpen értem én, hogy szeretne valamit tenni és bántja, hogy ez megtörténhet. Viszont átlátom a másik oldalt is. Sőt, tulajdonképpen az eladó motivációi is teljesen világosak számomra. Nem minősítem az eladót, egyrészt, mert tiltja a fórumszabályzat, másrészt pedig azért, mert más tekintetben lehet, hogy én vagyok pontosan ennyire minősíthető, éppen ezért azt hiszem senkinek sincs joga pálcát törni a másik ember fölött. Na és nekem sem esik jól, ha minősítenek, azt meg végképp nem szeretném, ha ezt úgy tennék, hogy még lehetőségem sincs magamat megvédeni. Na és ezek az eladók nem jönnek a fórumra, tehát csak kibeszélni lehet őket, megbeszélni velük nem. Nehezen hinném, hogy tudna rajtad valós okkal bárki fogást találni. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-08 21:22 |
|
|
|
2013-06-08 21:03
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Itt is csak égi zörgés-morgás volt eddig. Mindenesetre a kényesebb elektromos berendezéseket kihúztam. Tetszett a postod odaát, ahhoz nincs mit hozzátennem. Ami meg a tarkabarka szőlőt illeti. Azt tudom mondani, egy átlagosan iskolázott, cselekvőképes embertől elvárható, ilyennek ne dőljön be. Ehhez nem kell botanikus diploma. Köszönöm. Tulajdonképpen értem én, hogy szeretne valamit tenni és bántja, hogy ez megtörténhet. Viszont átlátom a másik oldalt is. Sőt, tulajdonképpen az eladó motivációi is teljesen világosak számomra. Nem minősítem az eladót, egyrészt, mert tiltja a fórumszabályzat, másrészt pedig azért, mert más tekintetben lehet, hogy én vagyok pontosan ennyire minősíthető, éppen ezért azt hiszem senkinek sincs joga pálcát törni a másik ember fölött. Na és nekem sem esik jól, ha minősítenek, azt meg végképp nem szeretném, ha ezt úgy tennék, hogy még lehetőségem sincs magamat megvédeni. Na és ezek az eladók nem jönnek a fórumra, tehát csak kibeszélni lehet őket, megbeszélni velük nem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-08 18:17
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Én meg, mint a golyó, úgy töltöttem fel, mert elkezdett dörögni, villámlani, nem tudtam lesz-e netem. De maradt és itt az eső sem esett. Itt is csak égi zörgés-morgás volt eddig. Mindenesetre a kényesebb elektromos berendezéseket kihúztam. Tetszett a postod odaát, ahhoz nincs mit hozzátennem. Ami meg a tarkabarka szőlőt illeti. Azt tudom mondani, egy átlagosan iskolázott, cselekvőképes embertől elvárható, ilyennek ne dőljön be. Ehhez nem kell botanikus diploma. |
|
|
|
2013-06-08 17:59
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ahogy mondod. Én meg, mint a golyó, úgy töltöttem fel, mert elkezdett dörögni, villámlani, nem tudtam lesz-e netem. De maradt és itt az eső sem esett. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-08 16:45
Létrehozva:
|
|
Ja, ja, magyarból mindig jó voltam. Ahogy mondod. |
|
|
|
2013-06-08 15:28
Létrehozva:
|
|
Azért van különbség. Ja, ja, magyarból mindig jó voltam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-08 15:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-06-08 14:21
Létrehozva:
|
|
Tévedsz édes lányom, volt ilyen, de nem pontos ez. Ennél finomabb. Télleg! Az "Isten átka" sokkal árnyaltabb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-08 14:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-06-08 14:05
Létrehozva:
|
|
Meglehet igazad van, de nekem olyan mimóza lelkem van édes lányom. Tudom. Nem kellene nekem dolgozni? Küldj el! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-08 13:55
Létrehozva:
|
|
Szerintem ez konkrétan nem személyes sértés, hanem inkább a szabályok, elvárások figyelmen kívül hagyása. Ma csak az értékelés leadásában nemtörődöm, holnap majd lassul az üzletmenet, később aztán egyáltalán nem fizet, vagy nem kommunikál. Meglehet igazad van, de nekem olyan mimóza lelkem van édes lányom. |
|
|
|
2013-06-07 23:17
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nekem csak azért furcsa mert mikor nekem van, akkor beírom a szélességet és hosszúságot. Na és soha nem válaszolnék így egy kérdezőnek. Én sem. Senkinek sem, főleg nem egy kedves, csipkés-holmikat-kedvelő hölgynek. A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-07 23:18 |
|
|
|
2013-06-07 21:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 476 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Valóban pongyolán van feltéve, és a kérdező hölgy nekem is nagyon kedvesnek tűnt, viszont az első képen rögtön látszik, legalább háromféle a minta, és több darab van, sőt ki van írva, hogy 14 db. Pedig én nem vagyok egy horgolásszakértő. Nekem csak azért furcsa mert mikor nekem van, akkor beírom a szélességet és hosszúságot. Na és soha nem válaszolnék így egy kérdezőnek. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-07 21:39 |
|
|
|
2013-06-07 21:31
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Szép estét! Szerintem tanulság itt is akad Valóban pongyolán van feltéve, és a kérdező hölgy nekem is nagyon kedvesnek tűnt, viszont az első képen rögtön látszik, legalább háromféle a minta, és több darab van, sőt ki van írva, hogy 14 db. Pedig én nem vagyok egy horgolásszakértő. A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-07 21:32 |
|
|
|
2013-06-07 21:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 476 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Oké! És hol az érdekes, problémás felhasználó, aki miatt figyelmeztet minket? Szia, neked is szépet. Van tanulság bizony. Ő egy nagyon sikeres eladó, van egy stílusa, ami egy darabig egyedinek hat. Régebben határozottan szórakoztatott, aztán valahogy olyan egyformának tűnt. A beszélgetés ugyanezt tükrözi. Még azt is el lehet mondani, hogy van némi humor benne. Csak sajnos a vevőjelölt nem kapta meg a kérdésére a választ. Ő pedig egy kedves nőnek tűnik. Azt hiszem, én már a monitorbekapcsolásos választ is kissé erősnek tartottam volna. Gusztustalannak érzem, ha valaki egy kedves emberrel cinikus, megalázó, lekezelő, vagy ilyesmi. Az én értékítéletem szerint mosolyra még mindig mosollyal illik válaszolni. Látom egyezik a véleményünk! Még azt hozzátenném, hogy a termék leírása nem kielégítő. Az a kis hölgy nekem is nagyon kedvesnek tűnt. |
|
|
|
2013-06-07 21:16
Létrehozva:
|
|
üdv nekem az aproblémám hogy elnéztem a számlázást és 3750-ft-al többet utaltam el és leszeretném magam törölni a vateráról de azt a pénzt vissza szeretném kapni mit tegyek? Oké! És hol az érdekes, problémás felhasználó, aki miatt figyelmeztet minket? Szép estét! Szerintem tanulság itt is akad Szia, neked is szépet. Van tanulság bizony. Ő egy nagyon sikeres eladó, van egy stílusa, ami egy darabig egyedinek hat. Régebben határozottan szórakoztatott, aztán valahogy olyan egyformának tűnt. A beszélgetés ugyanezt tükrözi. Még azt is el lehet mondani, hogy van némi humor benne. Csak sajnos a vevőjelölt nem kapta meg a kérdésére a választ. Ő pedig egy kedves nőnek tűnik. Azt hiszem, én már a monitorbekapcsolásos választ is kissé erősnek tartottam volna. Gusztustalannak érzem, ha valaki egy kedves emberrel cinikus, megalázó, lekezelő, vagy ilyesmi. Az én értékítéletem szerint mosolyra még mindig mosollyal illik válaszolni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-07 21:04
Létrehozva:
|
|
|
Amíg nem olvastam az értékelést tüzetesen (reggel rohantam), addig másra gondoltam. Jó így, logikusnak tűnik, na és persze a tanulságokat érdemes levonni. Szép estét! Szerintem tanulság itt is akad A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-07 21:05 |
|
|
|
2013-06-07 20:12
Létrehozva:
|
|
Szinte betűre ilyesmikre gondoltam. Amíg nem olvastam az értékelést tüzetesen (reggel rohantam), addig másra gondoltam. Jó így, logikusnak tűnik, na és persze a tanulságokat érdemes levonni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-07 20:04
Létrehozva:
|
|
Ezt gondoljuk át, mert nekem valami sehogy sem stimmel. Legalábbis, ha a Tuninger85-tel kötött üzletre gondolsz te is. Tegyük fel, hogy a vevő nem vette át a cuccot és az visszament. Ebben az esetben a vagy a vevő, vagy az eladó nem volt kommunikatív. Úgy történhetett, hogy a vevő elutalta a pénzt, az eladó értékelt (ugye mekkora hiba?) aztán visszaérkezett a cucc. Eddig nem is lenne gond, hiszen, ez előfordult már velem is. De: 1. A vevő miért nem írt az eladónak, hogy hol az áru? Nyilván feltűnt, hogy nem érkezett meg. 2. Az eladó miért nem írt a vevőnek, hogy visszajött a csomag? 3. Talán azon akadt ki, hogy nem törölte az ÜSZ a negatívot? De akkor hogyan kérte? A feladást és a visszautalást is tudja igazolni. Nem kommunikált szerintem. Azt hiszem, sem a vevővel, sem az ÜSZ-tal nem jól, vagy egyáltalán nem beszélt. Berágott és elkezdett statáriumot hirdetni. Van ilyen, bár számomra érthetetlen. Nagyon fontos, hogy írjunk a partnernek, bármi van, és az ÜSZ válaszait is el kell olvasni figyelmesen. Mindkét irányban talán az együttműködés a legjobb módszer, legalábbis, amíg lehet. Szinte betűre ilyesmikre gondoltam. |
|
|
|
2013-06-07 20:00
Létrehozva:
|
|
Az egyik április végi ügyfelénél,...de szerintem ez már tök mindegy. Ezt gondoljuk át, mert nekem valami sehogy sem stimmel. Legalábbis, ha a Tuninger85-tel kötött üzletre gondolsz te is. Tegyük fel, hogy a vevő nem vette át a cuccot és az visszament. Ebben az esetben a vagy a vevő, vagy az eladó nem volt kommunikatív. Úgy történhetett, hogy a vevő elutalta a pénzt, az eladó értékelt (ugye mekkora hiba?) aztán visszaérkezett a cucc. Eddig nem is lenne gond, hiszen, ez előfordult már velem is. De: 1. A vevő miért nem írt az eladónak, hogy hol az áru? Nyilván feltűnt, hogy nem érkezett meg. 2. Az eladó miért nem írt a vevőnek, hogy visszajött a csomag? 3. Talán azon akadt ki, hogy nem törölte az ÜSZ a negatívot? De akkor hogyan kérte? A feladást és a visszautalást is tudja igazolni. Nem kommunikált szerintem. Azt hiszem, sem a vevővel, sem az ÜSZ-tal nem jól, vagy egyáltalán nem beszélt. Berágott és elkezdett statáriumot hirdetni. Van ilyen, bár számomra érthetetlen. Nagyon fontos, hogy írjunk a partnernek, bármi van, és az ÜSZ válaszait is el kell olvasni figyelmesen. Mindkét irányban talán az együttműködés a legjobb módszer, legalábbis, amíg lehet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 02:01 |