Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-07-06 18:02
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2008-07-05 01:03 Azonosító: 167 974 |
Üdv Vatera moderátor
Az esti hozzá szólásomat nem jó helyre irtam? Akkor elonézést de most kezdem le fórumozni itt és nem tudtam hogy hova soroljam ezt a problémát. SORY |
|
|
|
2008-07-06 17:59
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Hol van a hozzá szólásom? Kedves powerlan! A hozzászólást átmozgattuk abba a topikba, ahol a többi a témával kapcsolatos hozzászólás található. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-07-06 17:30
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2008-07-05 01:03 Azonosító: 167 974 |
Hol van a hozzá szólásom?
|
|
|
|
2008-07-05 11:45
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 546 Regisztrált: 2008-03-24 14:37 Azonosító: 128 125 |
Nem tudom mit szólt volna a kedves felhasználó ha pl. ezeket leütöm előle: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=63733077 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=66865174 tudta miről van szó, de egy szót sem szólt, inkább leütötte más elöl (gondolom nem akart többet fizetni/licitálni) ez viszont szerintem tisztességtelen és ha tudom, hogy ő is licitálni akar, eszembe se jutott volna levinni a villámárat (amit ezekután nem is teszek meg többet:() Miért nem zárod ki?Nekem is van pár gusztustalan vásárló és eladó,akit letiltottam,hogy még csak véletlen se ütközzünk egymásba. Én a helyedben etikátlanságra hivatkozva újraindítanám az egész aukciót. Bocsánat,mégvalami eszembejutott ezzel kapcsolatban. Ha már a szabályosságról beszélünk,szerintem a vevő viselkedése nem volt az,mégpedig azért,mert sunyi és gusztustalan módon kerülte el a licitet és megfosztotta az eladót attól a lehetőségtől,hogy a termékét licit által magasabb áron értékesítse. Nekem ez a véleményem és ha negát adna,mindezt a vaterának is megírnám és lehet gogy törölnék. Nem megmérkőzés útján,sunyi módon akart a termékhez jutni ezzel megfosztva a másik vevőt is a lehetőségtől és az eladót is egy lehetőségtől. No asszem ennyi. |
|
|
|
2008-07-04 23:06
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
hogy itt így kicsináltátok, még dobott egy jó adagot a dühén, és biztosan rajtam fogja ezt is leverni Ugyan, oda se figyelj az ilyenre. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2008-07-04 22:48
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 Regisztrált: 2007-11-10 23:24 Azonosító: 40 602 |
Elég szomorúnak tartom, hogy neked kell megalázkodni egy ilyen d*** figura miatt, aki a legalapvetőbb dolgokra sem képes, pl. egy terméklap elolvasására, és értelmezésére. Nekem jelenleg két ilyen ügyfelem is van, egyszerűen közölték, hogy ők nem fizetnek postaköltséget. Mondjuk nálam rosszall kezdenek, mert az emberi szemétséget én nagyon rosszul tűröm. Nem alázkodok meg senki előtt. Egyszerűen csak higgadtan próbálom kezelni az ügyet a hirtelen kirohanásom után |
|
|
|
2008-07-04 22:21
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Grobar! remélem most már látod mirőb beszéltem....... Ennek ellenére fenntartom amit írtam. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-07-04 18:09
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 543 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Érd Azonosító: 6 |
Sziasztok! Jelentkezem :-) Nem akarom megvédeni magam, és nem is akarok köpködni senkit. Próbálok tényszerű lenni: 1. a postaköltség minden termékem leírásában szerepel, aki ezzel nem ért egyet, vagy sokallja, az ne licitáljon. 2. Valaki látom megszólta, hogy márkajelzés a képen található, mert lóg a ruháról a címke. Nos én nem ismerek ilyen "márkás" terméket, hogy : Iuc-Ce, merthogy ez van ráírva a címkére. Természetesen minden terméknek van egy gyártója, aki a címkéken akár a saját nevét feltüntetheti. Légyszives jelezzétek felém, ha ez az Iuc-Ce egy jó kis márka lenne! Köszönöm. 3. Nem akartam valóban bunkó paraszt módjára válaszolni a semleges értékelésre, ezt csupán hirtelen haragból tettem, s jobban jártam volna, ha tényleg hagyom "Okos enged, szamár szenved" módra. Hát ez van, most már módosítani nem tudok rajta. 4. Nem tudom, hogy egy 500 Ft-os terméken mit kell ennyire mellre szívni. 450 Ft volt a postaköltség, ez így összesen 950 Ft. Mindkét árról tudnia kellett volna a vásárlónak (így az összegről is) , amikor licitált! Nekem ez az egész 950 Ft nem ér meg ennyit. ITT JELEZNÉM ELŐSZÖR, HA SZERETNÉ A KEDVES VÁSÁRLÓ, VISSZAUTALOM NEKI AZ ÖSSZEGET (mind a 950 Ft-ját!!!), ÉS TARTSA MEG MAGÁNAK A FELSŐT! AZT CSINÁL VELE, AMIT AKAR. FELŐLEM HASZNÁLJA PORTÖRLŐNEK, HA ANNYIRA NEM TETSZIK NEKI. Várom előre válaszát! 5. Nem értem miért kell megemlíteni minden emailben, és minden egyes hozzászólásban, hogy ő művelt ember, és a lánya kicsoda, és hogy a barátnője lánya kicsoda (modell Franciaországban, ezt kaptam emailben). Megkérdezném: KIT ÉRDEKEL? Én vagyok egyesek szerint a bunkó pesti lány, merthogy itt még metró is van, de szeretném megjegyezni, hogy soha nem kétkedtem egyik vásárlómnak sem azzal, hogy milyen nyelveken beszélek , és milyen iskolát végeztem, és egyáltalán milyen fasza csaj vagyok..... NEM AZ ÉN MELLÉNYEM. Úgy gondolom, ebből már sokat le lehet vonni, már akinek van egy kis emberismerete. 6. Az értékeléseimből abszolút mértékben látható, hogy miért kaptam negatívot, semlegeset, és pozitívat. Mutassatok nekem olyan eladót, aki 100 %-os! Emberek vagyunk, nem egyezik a gondolkodásunk, és nem egyezik a véleményünk. Bármikor előfordulhat vitás helyzet, amiből semleges vagy negatív értékelés lesz. Ez van, ezt kell elfogadni. 7. Nem értem én miért vagyok Erzsébet szemében agresszív! Olyan levelet kaptam tőle, mint soha senkitől. Néztem boci szemekkel, hogy ez most miért jött. Semmiben nem éreztem magam hibásnak (megjegyzem még most sem). 8. EGY KÉRDÉSEM LENNE: HA A VEVŐ SOKALLTA A 450 fT-OT, AKKOR EGYRÉSZT MIÉRT LICITÁLT, MÁSRÉSZT, AMIKOR UTÓLAG MÁR RÁJÖTT, HOGY ENNYI A POSTAKÖLTSÉG, MIÉRT NEM JELEZTE FELÉM, HOGY EZ SOK??? Úgy érzem, ez az egész azért van, mert 310 Ft-os bélyeget látott a csomagon, és 450 Ft-ot kellett fizetnie. Innentől kezdve már mindenen a hibát kereste.... Én így érzem. NAGYON SZíVESEN VISSZAUTALOM A PÉNZT ERZSÉBET! Elég szomorúnak tartom, hogy neked kell megalázkodni egy ilyen d*** figura miatt, aki a legalapvetőbb dolgokra sem képes, pl. egy terméklap elolvasására, és értelmezésére. Nekem jelenleg két ilyen ügyfelem is van, egyszerűen közölték, hogy ők nem fizetnek postaköltséget. Mondjuk nálam rosszall kezdenek, mert az emberi szemétséget én nagyon rosszul tűröm. -------------------- |
|
|
|
2008-07-04 11:20
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2008-04-05 20:30 Azonosító: 130 756 |
csak a tisztánlátás végett
miután felvettem a kapcsolatot a "pofátlan" vevővel, a következőket tudom pontosítani 1. az ember neve nem az amit beregisztrált (direkt kamu: Nagy Béla, plusz a telefonszáma is "csak vaterára fenntartott") 2. olvasta a kommenteket de lesz*rja 3. a megbeszélt átadási időpontot másfél órával előtte visszamondta 4. új időpont kérésemre még nem válaszolt tehát? most várok 7 napot aztán elállok, vagy mi? szépen beállok a 12 semleges + 2 negatív mellé, hogy nem jelentkezett az áruért... és még én jövök ki rosszul az egészből |
|
|
|
2008-07-04 08:54
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-10-24 08:26 Azonosító: 33 858 |
|
|
|
|
2008-07-03 22:49
Létrehozva:
|
|
|
.EZ VOLT AZ UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOM Mellesleg meg vannak az eszközeim ,hogy ez az agresszív,durva hölgy meg fogja kapni még a magáét.Ezt garantálom. Ámen. A hozzászólást -Grobar- szerkesztette a következő időpontban: 2008-07-03 22:51 -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-07-03 22:41
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 Regisztrált: 2007-11-10 23:24 Azonosító: 40 602 |
Sziasztok! Jelentkezem :-) Nem akarom megvédeni magam, és nem is akarok köpködni senkit. Próbálok tényszerű lenni: 1. a postaköltség minden termékem leírásában szerepel, aki ezzel nem ért egyet, vagy sokallja, az ne licitáljon.
2. Valaki látom megszólta, hogy márkajelzés a képen található, mert lóg a ruháról a címke. Nos én nem ismerek ilyen "márkás" terméket, hogy : Iuc-Ce, merthogy ez van ráírva a címkére. Természetesen minden terméknek van egy gyártója, aki a címkéken akár a saját nevét feltüntetheti. Légyszives jelezzétek felém, ha ez az Iuc-Ce egy jó kis márka lenne! Köszönöm. 3. Nem akartam valóban bunkó paraszt módjára válaszolni a semleges értékelésre, ezt csupán hirtelen haragból tettem, s jobban jártam volna, ha tényleg hagyom "Okos enged, szamár szenved" módra. Hát ez van, most már módosítani nem tudok rajta. 4. Nem tudom, hogy egy 500 Ft-os terméken mit kell ennyire mellre szívni. 450 Ft volt a postaköltség, ez így összesen 950 Ft. Mindkét árról tudnia kellett volna a vásárlónak (így az összegről is) , amikor licitált! Nekem ez az egész 950 Ft nem ér meg ennyit. ITT JELEZNÉM ELŐSZÖR, HA SZERETNÉ A KEDVES VÁSÁRLÓ, VISSZAUTALOM NEKI AZ ÖSSZEGET (mind a 950 Ft-ját!!!), ÉS TARTSA MEG MAGÁNAK A FELSŐT! AZT CSINÁL VELE, AMIT AKAR. FELŐLEM HASZNÁLJA PORTÖRLŐNEK, HA ANNYIRA NEM TETSZIK NEKI. Várom előre válaszát! 5. Nem értem miért kell megemlíteni minden emailben, és minden egyes hozzászólásban, hogy ő művelt ember, és a lánya kicsoda, és hogy a barátnője lánya kicsoda (modell Franciaországban, ezt kaptam emailben). Megkérdezném: KIT ÉRDEKEL? Én vagyok egyesek szerint a bunkó pesti lány, merthogy itt még metró is van, de szeretném megjegyezni, hogy soha nem kétkedtem egyik vásárlómnak sem azzal, hogy milyen nyelveken beszélek , és milyen iskolát végeztem, és egyáltalán milyen fasza csaj vagyok..... NEM AZ ÉN MELLÉNYEM. Úgy gondolom, ebből már sokat le lehet vonni, már akinek van egy kis emberismerete. 6. Az értékeléseimből abszolút mértékben látható, hogy miért kaptam negatívot, semlegeset, és pozitívat. Mutassatok nekem olyan eladót, aki 100 %-os! Emberek vagyunk, nem egyezik a gondolkodásunk, és nem egyezik a véleményünk. Bármikor előfordulhat vitás helyzet, amiből semleges vagy negatív értékelés lesz. Ez van, ezt kell elfogadni. 7. Nem értem én miért vagyok Erzsébet szemében agresszív! Olyan levelet kaptam tőle, mint soha senkitől. Néztem boci szemekkel, hogy ez most miért jött. Semmiben nem éreztem magam hibásnak (megjegyzem még most sem). 8. EGY KÉRDÉSEM LENNE: HA A VEVŐ SOKALLTA A 450 fT-OT, AKKOR EGYRÉSZT MIÉRT LICITÁLT, MÁSRÉSZT, AMIKOR UTÓLAG MÁR RÁJÖTT, HOGY ENNYI A POSTAKÖLTSÉG, MIÉRT NEM JELEZTE FELÉM, HOGY EZ SOK??? Úgy érzem, ez az egész azért van, mert 310 Ft-os bélyeget látott a csomagon, és 450 Ft-ot kellett fizetnie. Innentől kezdve már mindenen a hibát kereste.... Én így érzem. NAGYON SZíVESEN VISSZAUTALOM A PÉNZT ERZSÉBET! A hozzászólást -discoqueen- szerkesztette a következő időpontban: 2008-07-03 22:44 |
|
|
|
2008-07-03 17:35
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Biztos van olyan is.Gondolom nem véletlenül "szaporodik" ez a topick sem. Egyszer volt egy ilyenem. Mit mondjak kxxxa szxr érzés. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-07-03 17:28
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
Félreérthetően fogalmaztam,bocs. Én nem a konkrét esetre írtam,hanem egy ugyanilyen de "tiszta" szituációra. Biztos van olyan is.Gondolom nem véletlenül "szaporodik" ez a topick sem. -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2008-07-03 17:05
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Mi nem etikus?22:26-kor leütik,de az első vevő még 22:27-kor is csak érdeklődik! Látott egy ezekszerint neki jó lehetőséget,leütötte.Nem olvasgatott,kérdezősködött. Ezen az alapon,hányan reklamálhatnánk,mert elvitték az árút. Az már más kérdés,hogy a második (nyertes)vevő minősítései alapján hát.......? Félreérthetően fogalmaztam,bocs. Én nem a konkrét esetre írtam,hanem egy ugyanilyen de "tiszta" szituációra. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-07-03 16:25
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
és ridiküllel csépelik egymás búráját ? vagy egy csokor póréhagymával -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-07-03 16:25
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 507 Regisztrált: 2008-02-08 16:20 Innen: Gyömrő Azonosító: 109 176 |
-------------------- "Been there - run that"
|
|
|
|
2008-07-03 16:24
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
ez az az eset, amikor senki sincs senkivel.... mint amikor két árus hölgyet látsz hajbakapni a piacon és ridiküllel csépelik egymás búráját ? -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-07-03 16:22
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Én jól szórakozom ezen, annak ellenére, hogy nemigazán látom át, ki van kivel:))) de már csak a régiekben tudunk gyönyörködni, bözsi nem hajlandó a továbbiakban még mélyebbre süllyedni felénk... -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-07-03 16:20
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
Valóban a szabály az szabály. Csak tudod van etika is a világon... Mi nem etikus?22:26-kor leütik,de az első vevő még 22:27-kor is csak érdeklődik! Látott egy ezekszerint neki jó lehetőséget,leütötte.Nem olvasgatott,kérdezősködött. Ezen az alapon,hányan reklamálhatnánk,mert elvitték az árút. Az már más kérdés,hogy a második (nyertes)vevő minősítései alapján hát.......? -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 23:52 |