IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

666 Oldal V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Aukciózással Kapcsolatos Kérdések, Eladás, licitálás, zárt aukció, levédett ajánlat, második lehetőség...
pistineni
hozzászólás 2012-07-13 14:38
Létrehozva: #1101

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-11-06 22:22
Azonosító: 1 562 510

IDÉZET(cinu81 @ 2012-07-13 14:17) *
oké köszönöm a segitséget de én feladom.Azt mondják nem találnak semmit.Elnézést a sok kellemetlen kérdésért de már belefáradtam a sok értelmetlenségbe.Majd megmondom hogy nézzenek szét jobban.Nagyon köszönöm azért a segitségeket. További szép napot smile.gif

Mindenkitől bocs, h beleszólok, de nem lehet, hogy Ludwig3 a vásárló, vagyis az ismerős, aki intézte a vásárlást? A (21) gondolom a poz. visszajelzések száma akart lenni, az említett fh-é most 22, tehát legalább nagyságrendileg stimmel. Valamint nem antennát vásárolt, hanem ezt:
http://elektronika.vatera.hu/televizio_ant...1612353383.html ,
de mivel „alkalmas a hagyományos, szabadon fogható és kódolt műholdas adások vételére”, és már úgyis ekkora a kavarodás, akár ezt is lehet, hogy félreértették.

--------------------
Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
Go to the top of the page

+Quote Post
cinu81
hozzászólás 2012-07-13 14:17
Létrehozva: #1102

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2012-07-10 12:34
Azonosító: 1 778 733

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-07-13 14:10) *
Sajnos, ezt így senki sem érti... Nem lehet tudni, hogy ki vásárolt és az eladó neve sem stimmel - ahogy svejku is írta.
Az "illetőnek" kellene megnéznie a leveleit, mert ott kell lennie a vásárlásról küldött értesítőnek az eladó elérhetőségeivel.

oké köszönöm a segitséget de én feladom.Azt mondják nem találnak semmit.Elnézést a sok kellemetlen kérdésért de már belefáradtam a sok értelmetlenségbe.Majd megmondom hogy nézzenek szét jobban.Nagyon köszönöm azért a segitségeket. További szép napot smile.gif

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-07-13 14:10
Létrehozva: #1103

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(cinu81 @ 2012-07-13 13:49) *
...Már nem értem az egészet sad.gif

Sajnos, ezt így senki sem érti... Nem lehet tudni, hogy ki vásárolt és az eladó neve sem stimmel - ahogy svejku is írta.
Az "illetőnek" kellene megnéznie a leveleit, mert ott kell lennie a vásárlásról küldött értesítőnek az eladó elérhetőségeivel.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
cinu81
hozzászólás 2012-07-13 13:49
Létrehozva: #1104

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

IDÉZET(svejku @ 2012-07-13 13:43) *
Megvan a terméklapja a parabolának? Ott meg lehetne nézni, hogy milyen néven lett megvásárolva.
Egyébként Ludvig3 néven nincs eladó a Vaterán, csak ellenőrzött felhasználók vannak még hasonló néven is, tehát itt valami nagyon-nagy kavarás van. Egyébként pedig a Vatera nem ad ki elérhetőséget, azt ne is kérd.

Hát akkor nem tom sad.gif De nem lehet az hogy ezt a felhasználónevet kapta az az illető akivel apósom vásárolt. Szeretném ha leirná hova kell ezt beirni mert lehet hogy ő nem vette észre hogy kapott egy nevet. Na ezt jól leirtam sad.gif Mert van nálam egy papir amire ez van irva: ludvig3(21) Már nem értem az egészet sad.gif

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2012-07-13 13:43
Létrehozva: #1105

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar/Győr
Azonosító: 156 696

IDÉZET(cinu81 @ 2012-07-13 13:34) *
Nem én vásároltam hanem apósom egy illetővel.Az az illető azt mondta nem adott meg semmien felhasználó nevet ,egyszóval szerintem ######.Na mindegy. Azt az információt kaptam,hogy feljött ide a Vaterára és megnyomta a megvásárolom gombot és elfogadta a gép.Állitólag apósom az eladónak megadta a telefonszámát és a nevét de még kapcsolatba nem kerültek. Ennek már jó pár napja. Az eladó 2012,07,01 napján aktiválta a parabola eladását és 2012,07,06-án volt vége. Ma apósom azt mondta semmijen információt nem találtak az eladóról. Ha tudna nekem egy telefonszámot vagy elérhetőséget adni nagyon megköszönném. De ne haragudjon már magam sem értem hogy após meg a másik egyén hogy bonyolitotta le ezt a vásárlást. Na mindegy ha tudna segiteni megköszönném. Tisztelettel :Cinu81

Megvan a terméklapja a parabolának? Ott meg lehetne nézni, hogy milyen néven lett megvásárolva.
Egyébként Ludvig3 néven nincs eladó a Vaterán, csak ellenőrzött felhasználók vannak még hasonló néven is, tehát itt valami nagyon-nagy kavarás van. Egyébként pedig a Vatera nem ad ki elérhetőséget, azt ne is kérd.

A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-13 13:45

+Quote Post
cinu81
hozzászólás 2012-07-13 13:34
Létrehozva: #1106

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-07-13 13:24) *
Milyen illető? Legyen kedves érthetően leírni, hogy ki vásárolt és milyen felhasználónéven. Akkor most önről van szó vagy másról?
A nem regisztrált felhasználók részére is generál a rendszer egy felhasználónevet.

Nem én vásároltam hanem apósom egy illetővel.Az az illető azt mondta nem adott meg semmien felhasználó nevet ,egyszóval szerintem ######.Na mindegy. Azt az információt kaptam,hogy feljött ide a Vaterára és megnyomta a megvásárolom gombot és elfogadta a gép.Állitólag apósom az eladónak megadta a telefonszámát és a nevét de még kapcsolatba nem kerültek. Ennek már jó pár napja. Az eladó 2012,07,01 napján aktiválta a parabola eladását és 2012,07,06-án volt vége. Ma apósom azt mondta semmijen információt nem találtak az eladóról. Ha tudna nekem egy telefonszámot vagy elérhetőséget adni nagyon megköszönném. De ne haragudjon már magam sem értem hogy após meg a másik egyén hogy bonyolitotta le ezt a vásárlást. Na mindegy ha tudna segiteni megköszönném. Tisztelettel :Cinu81

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-07-13 13:24
Létrehozva: #1107

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(cinu81 @ 2012-07-13 11:34) *
az illető semmien felhasználó nevet nem adott meg de az eladó Ludvig3(21) néven árulta a parabolát.
és az eladó elkérte a vevő telefonszámát és nevét .

Milyen illető? Legyen kedves érthetően leírni, hogy ki vásárolt és milyen felhasználónéven. Akkor most önről van szó vagy másról?
A nem regisztrált felhasználók részére is generál a rendszer egy felhasználónevet.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
cinu81
hozzászólás 2012-07-13 11:34
Létrehozva: #1108

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-07-13 11:21) *
Tisztelt cinu81!

Vásárlás után a nem regisztrált felhasználók is megkapják az eladó elérhetőségeit.
Milyen felhasználónévvel vásároltak?

Legyen kedves spórolni a felkiáltójelekkel és kérdőjelekkel!

az illető semmien felhasználó nevet nem adott meg de az eladó Ludvig3(21) néven árulta a parabolát.

IDÉZET(cinu81 @ 2012-07-13 11:33) *

és az eladó elkérte a vevő telefonszámát és nevét .

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-07-13 11:21
Létrehozva: #1109

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(cinu81 @ 2012-07-13 11:06) *
Helló mindenkinek!!! Egy kérdésem volna? Az oldal regisztációja nélkül vásároltunk meg egy parabolát. Szeretném kérdezni ilyenkor mi a teendő??? Valamelyik nap voltam már itt egy kérdéssel akkor kaptam is rá választ,csak most kiderült hogy az illető nem regisztrált erre az oldalra és csak ugy vásárolta meg a parabolát.Sajnos nincs semmi elérhetőségünk a bizonyos eladóval.Hogy tudnánk igy kapcsolatba lépni vele????

Tisztelt cinu81!

Vásárlás után a nem regisztrált felhasználók is megkapják az eladó elérhetőségeit.
Milyen felhasználónévvel vásároltak?

Legyen kedves spórolni a felkiáltójelekkel és kérdőjelekkel!

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
cinu81
hozzászólás 2012-07-13 11:06
Létrehozva: #1110

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Helló mindenkinek!!! Egy kérdésem volna? Az oldal regisztációja nélkül vásároltunk meg egy parabolát. Szeretném kérdezni ilyenkor mi a teendő??? Valamelyik nap voltam már itt egy kérdéssel akkor kaptam is rá választ,csak most kiderült hogy az illető nem regisztrált erre az oldalra és csak ugy vásárolta meg a parabolát.Sajnos nincs semmi elérhetőségünk a bizonyos eladóval.Hogy tudnánk igy kapcsolatba lépni vele????

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-07-12 22:53
Létrehozva: #1111

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(WellnessUtazas @ 2012-07-12 17:57) *
....pedig így történt.

"Köszönjük levelét!

Saját meglátásunk szerint amennyiben a termékleírásban nem szerepeltet kapcsolatfelvételre lehetőséget adó elérhetőségeket, és azokat a terméket ábrázoló képeken is azonosíthatatlanná téve kitakarja, az utalványok a szabályoknak megfelelően meghirdethetők.

Mivel az ügyben moderátor munkatársaink szavát tartjuk döntő értékűnek, így biztos választ csak ők adhatnak, ezért a kérdését közvetlenül felteheti feléjük is a TeszVesz fórumon keresztül.

...

Ha ez a levél így ment ki, akkor a második bekezdés a fórumról nyilvánvalóan tévesen került a szövegbe.
Értelemszerűen az első mondat tartalmazza a releváns információt, kérjük csak azt vegye figyelembe.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-07-12 20:03
Létrehozva: #1112

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(WellnessUtazas @ 2012-07-12 17:57) *
Mivel az ügyben moderátor munkatársaink szavát tartjuk döntő értékűnek, így biztos választ csak ők adhatnak, ezért a kérdését közvetlenül felteheti feléjük is a TeszVesz fórumon keresztül.

De ez a Vatera fóruma.smile.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
WellnessUtazas
hozzászólás 2012-07-12 17:57
Létrehozva: #1113

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-25 01:11
Azonosító: 1 433 658

....pedig így történt.

"Köszönjük levelét!

Saját meglátásunk szerint amennyiben a termékleírásban nem szerepeltet kapcsolatfelvételre lehetőséget adó elérhetőségeket, és azokat a terméket ábrázoló képeken is azonosíthatatlanná téve kitakarja, az utalványok a szabályoknak megfelelően meghirdethetők.

Figyelmét köszönjük!

Levelünkkel kapcsolatos további kérdéseit erre az üzenetre válaszolva teheti fel ügyfélszolgálatunknak. Kérjük, hogy a válaszlevél tárgy sorát ne módosítsa, ellenkező esetben válaszát nem kapjuk meg!

Üdvözlettel:
az Allegroup csapata
www.allegroup.hu "

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-07-12 17:40
Létrehozva: #1114

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(WellnessUtazas @ 2012-07-12 16:15) *
Sziasztok!
Nem enged új topicot indítani,viszont kérdésem lenne. Már írtam az ügyfélszolgálatnak, Ők ide irányítottak.
Tehát:

Tisztelt Vatera.hu/Teszvesz.hu!
Az Általános Felhasználási Feltételek 5. pontja szerint :
„Tilos továbbá direkt kapcsolatfelvételre buzdító (email címet, telefonszámot, elérhetőséget tartalmazó weboldalt vagy annak nevét) termékleírást, vagy képet elhelyezni, kivéve, ha a felhasználónak a Vaterával kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a Felhasználó számára. „
Utazási utalványainkra beváltható ajándékutalványt szeretnék aukcióra bocsájtani amin szerepel az utalványt kibocsájtó e-mail címe, honlapcíme, telefonszáma.
Szabályosan szeretném feltenni az aukciót, ebben kérném segítségüket. Szíveskdjenek tájékoztatást adni, hogy milyen egyéb szerződést kell kötnünk egymás közt, hogy a Vatera.hu/Teszvesz.hu szabályosan hírdessem az utazási utalványt.
Üdvözlettel: WellnessUtazas

A segítséget előre is köszönöm!

Tisztelt WellnessUtazas!

Miért szeretne új topikot nyitni?
Kizártnak tartom, hogy az Ügyfélszolgálat ezzel a kérdéssel a Vatera fórumára irányította volna.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
WellnessUtazas
hozzászólás 2012-07-12 16:15
Létrehozva: #1115

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-25 01:11
Azonosító: 1 433 658

Sziasztok!
Nem enged új topicot indítani,viszont kérdésem lenne. Már írtam az ügyfélszolgálatnak, Ők ide irányítottak.
Tehát:

Tisztelt Vatera.hu/Teszvesz.hu!
Az Általános Felhasználási Feltételek 5. pontja szerint :
„Tilos továbbá direkt kapcsolatfelvételre buzdító (email címet, telefonszámot, elérhetőséget tartalmazó weboldalt vagy annak nevét) termékleírást, vagy képet elhelyezni, kivéve, ha a felhasználónak a Vaterával kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a Felhasználó számára. „
Utazási utalványainkra beváltható ajándékutalványt szeretnék aukcióra bocsájtani amin szerepel az utalványt kibocsájtó e-mail címe, honlapcíme, telefonszáma.
Szabályosan szeretném feltenni az aukciót, ebben kérném segítségüket. Szíveskdjenek tájékoztatást adni, hogy milyen egyéb szerződést kell kötnünk egymás közt, hogy a Vatera.hu/Teszvesz.hu szabályosan hírdessem az utazási utalványt.
Üdvözlettel: WellnessUtazas

A segítséget előre is köszönöm!

A hozzászólást -WellnessUtazas- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-12 16:17

+Quote Post
pistineni
hozzászólás 2012-07-12 12:17
Létrehozva: #1116

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-11-06 22:22
Azonosító: 1 562 510

IDÉZET(adavidka11 @ 2012-07-12 11:57) *
Sziasztok!
nem vagyok jártas a cserével kapcsolatban, egyszerűen úgy működik a dolog hogy elküldjük egymásnak a terméket miután leütöttem? válaszotokat előre is köszönöm rolleyes.gif

Szia,
Olvasd el itt, alattunk (most 3. oldal) zejopy 2012-07-01 18:36-kor írt hsz-át smile.gif

--------------------
Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)

+Quote Post
adavidka11
hozzászólás 2012-07-12 11:57
Létrehozva: #1117

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2012-07-12 11:54
Azonosító: 1 780 471

Sziasztok!
nem vagyok jártas a cserével kapcsolatban, egyszerűen úgy működik a dolog hogy elküldjük egymásnak a terméket miután leütöttem? válaszotokat előre is köszönöm rolleyes.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-07-11 11:27
Létrehozva: #1118

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Zolimoto @ 2012-07-11 11:22) *
Persze,de legalább legközelebb tudni fogom hogy ezt is megkell nézni:)Megtudtuk beszélni,szerintem még ideér,bár remélem nem rabolták el,mert most utalom neki át az árát biggrin.gif

Mondd már! Kell a váltságdíjra. laugh.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Zolimoto
hozzászólás 2012-07-11 11:22
Létrehozva: #1119

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-07-20 10:12
Azonosító: 17 103

IDÉZET(zejopy @ 2012-07-11 10:50) *
Végig abban a hitben voltam, hogy te vagy a vevő... mosking.gif Visszagörgettem és láttam, hogy te vagy a vevő. biggrin.gif
Amit írtam, az a szabályzattól független. Egyszerűen logikus, előrelátó gyakorlat. Mindettől elvonatkoztatva kétségtelen, hogy neki az áru meghirdetésével vannak kötelezettségei. Viszont a tény akkor is tény.smile.gif Ha előtte kérdeztél volna, akkor talán mástól veszed meg és most már esetleg nálad lenne. Sok esetben útmutató a szabályzat, sőt alapelv itt a Vaterán. De ha mindkét fél előre gondolkodik, akkor szinte bele sem kell nézni. Azt hiszem, ez lenne az ideális.
Az ő részéről illett volna kiírni, tájékozódni, hogy hosszabb távollét esetén mik a lehetőségei, hiszen a Vatera folyamatosan változik, ami tavaly még csak ábránd volt, az ma már valóság.
A te részedről pedig hasznos lett volna ránézni az eladó profiljára. Hiszen ott az utolsó belépés ezerkétszáz évvel ezelőtti dátumot mutat, ez sejteti, hogy talán nincs netközelben.
Ki tudja, talán az arabok közé ment nyaralni, elrabolták a beduinok és most tevére kötözve viszik a sivatagon át. (Bocsánat, a fantáziám... vasaltam és ez egy passzív szellemi tevékenység, ilyenkor felszabadulnak a gondolataim. biggrin.gif)

Persze,de legalább legközelebb tudni fogom hogy ezt is megkell nézni:)Megtudtuk beszélni,szerintem még ideér,bár remélem nem rabolták el,mert most utalom neki át az árát biggrin.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-07-11 10:50
Létrehozva: #1120

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Zolimoto @ 2012-07-11 10:41) *
Egy részről azt mondom hogy igazad van abban ,hogy meglehetet volna kérdezni,más részről feltételezi az ember hogy ha valaki valamit árul,azt el is akarja adni.
A szabályzatban ennyit találtam:

"Az eladónak és a (legmagasabb licitet adó) vevőnek a vételi ajánlat megtételét követően (aukció esetén a licitálási periódus lejártának napjától számítva) 3 (három) munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot egymással. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy a Felhasználó, mint eladó jogosult a terméket újra értékesíteni. "

De ugye ez az az eset, amikor a vevő nem jelentkezik.
Na meg nem lenne semmi gond ha el lehetne érni, mondjuk ha nem nyomná ki a telefont.

Végig abban a hitben voltam, hogy te vagy a vevő... mosking.gif Visszagörgettem és láttam, hogy te vagy a vevő. biggrin.gif
Amit írtam, az a szabályzattól független. Egyszerűen logikus, előrelátó gyakorlat. Mindettől elvonatkoztatva kétségtelen, hogy neki az áru meghirdetésével vannak kötelezettségei. Viszont a tény akkor is tény.smile.gif Ha előtte kérdeztél volna, akkor talán mástól veszed meg és most már esetleg nálad lenne. Sok esetben útmutató a szabályzat, sőt alapelv itt a Vaterán. De ha mindkét fél előre gondolkodik, akkor szinte bele sem kell nézni. Azt hiszem, ez lenne az ideális.
Az ő részéről illett volna kiírni, tájékozódni, hogy hosszabb távollét esetén mik a lehetőségei, hiszen a Vatera folyamatosan változik, ami tavaly még csak ábránd volt, az ma már valóság.
A te részedről pedig hasznos lett volna ránézni az eladó profiljára. Hiszen ott az utolsó belépés ezerkétszáz évvel ezelőtti dátumot mutat, ez sejteti, hogy talán nincs netközelben.
Ki tudja, talán az arabok közé ment nyaralni, elrabolták a beduinok és most tevére kötözve viszik a sivatagon át. (Bocsánat, a fantáziám... vasaltam és ez egy passzív szellemi tevékenység, ilyenkor felszabadulnak a gondolataim. biggrin.gif)

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 10:52

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post

666 Oldal V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-19 17:10