IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

975 Oldal V  « < 964 965 966 967 968 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
CellaTel
hozzászólás 2007-05-27 21:21
Létrehozva: #19301

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

az inaktiv-ságrol anyit hogy az összes terméke fennmaradt... lessz ebböl még balhé blink.gif

--------------------
--==CellaTel==--
Go to the top of the page

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-27 21:13
Létrehozva: #19302

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(styyw @ 2007-05-27 21:08) *
Segítsen valaki, mit tehetek akkor ha előre átutaltam 24.900,- Ft-ot kettő hónapja és a mai napig nem kaptam meg a terméket. Az eladó - UsaTech - meg csak a magyar postát szidja és leráz minden felelősséget magáról. Sima küldeményként adta fel (már ha valóban feladta - mivel ezt nem tudja igazolni) a NIKON D70 markolatot. Rendőrségi feljelentést készülök tenni. Érdemes??
Üdv és köszi bármilyen tanácsot.

hogy kérted a csomagot? ajánlottként? ha igen akkor jelensd fel... nem tudja bizonyitani.. sikkasztásért fogják felelöségre vonni..

nem te voltál az elsö áldozata. igy vedd fel a kapcsolatot a többi vevövel (vatera is segit) és tegyetek csoportos feljelentés.. ugy gyorsabb és egykalap alatt kicsontozzák a tagoot. több kárt már nem fog tudni okozni mert inaktiv.

amugy nem lehtetlen hogy feladta.. csak hütlenül kezelte.. ebben az esetben is felelöségre vonhato. és teljes kártéritésre kötelezhetö..
ha küldföldi a tag akkor nehéz dio lehet..
de ekkora pénzért minde féleképpen jelensd fel ..

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-27 21:09
Létrehozva: #19303

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(draglion @ 2007-05-27 14:35) *
sajnálom de nem tudok egyetérteni azzal hogy ''Tudom, hogy nehezen érthető amit próbálok leírni és a vaterán még tanítani kell, hogy nem az eladó a világ közepe.''
szóval azzal nem tudok egyetérteni hogy ''nehezen érthető'' , és ''a vaterán még tanítani kell ''
amit leítál azzal azt akarod sugallni hogy itt az emberek nem értik amit akarsz mondani az online eladásról és vásárlásról, akkor had említsem meg hogy ''tapasztalat tesz a mestert '' ...nem én mondtam...erre ezelőtt már pár száz éve rájöttek.
-azt hogy mit kell még tanítani a vaterán inkább döntsék el azok akik jópár éve ezért itt és evvel dolgoznak
gondolom ha belépsz egy pártba akkor ott sem fogod tudni okoskodva elmondani hogy miért nem jó az a párt és nem fognak rád hallgatni csak azért mert meghökkentő dolgokat modasz és főle nem ha olyat modasz amit már szászszor, ezerszer olvastak itt a fórumok azok akik történetesen válaszolnak , spanyolviasz már van.Azt kikérem magamnak hogy kritizálod az eladókat , egy bizonyos eladót kritizálhatsz..és még igazad is lehet éppen de általánosan kritizálni nagyképűség.
Lehet majd eljön az az idő is amikor értelmesen el tudunk beszélgetni, bár nem igénylem addig úgyis lesz még jó sok felhasználó aki okosakat akar mondani laugh.gif laugh.gif
Üdvözlettel,
draglion

de erre a hozzászolásra biggrin.gif aszem ha jol értem itt ebben ért támadás abban hogy a vevönek mindig igaza van cimü ös tulok mondással nem értek egyet .

vagy félre értettem ? biggrin.gif
36orája talpon vok... igy lehet nem jol jöt le az irás ?smile.gif

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
styyw
hozzászólás 2007-05-27 21:08
Létrehozva: #19304

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-27 20:55
Azonosító: 11 804

Segítsen valaki, mit tehetek akkor ha előre átutaltam 24.900,- Ft-ot kettő hónapja és a mai napig nem kaptam meg a terméket. Az eladó - UsaTech - meg csak a magyar postát szidja és leráz minden felelősséget magáról. Sima küldeményként adta fel (már ha valóban feladta - mivel ezt nem tudja igazolni) a NIKON D70 markolatot. Rendőrségi feljelentést készülök tenni. Érdemes??
Üdv és köszi bármilyen tanácsot.

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-05-27 21:07
Létrehozva: #19305

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(CellaTel @ 2007-05-27 20:59) *
messze fölöted vagyok értékelésben smile.gif csak volt pár olyan dolog amit nem hagytam szo nélkül.. tudod amikor az elado verébnek probálta nézni a vevöt és 50-100.000 ft os telefonokkal szerette volna megkérositani.. ekkor a vatera ugy döntött hogy kitilt. igy uszott egy nick amin ennyi értékelés volt.. .barom fönököm 2x is elkövette ezt a hibát. hogy egy csalást probált megfékezni.. ott is leuszott egy kb 300 értékeléses nick. és még ezen kivül is van 3 müködö amin kb 100-200-50 pozitiv értékelés van.. ezek még élnek...
ha jolszámolom ez 1500fölött van... igy max kioktatás helyett azon tudunk vitatkozni hogy ki hogy látja a dolgot... én ugy ahogy leirtam... a vaterázás kezdeti idöpontja is elörébb esik a tiedétöl.. tehát még ez sem szolgálhat mentségként smile.gif

ugye ezt nem nekem írtad ? wink.gif

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-27 21:06
Létrehozva: #19306

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

az alado kritizásás bele fér.. .ha jogos... lásd leirtam... mi is megcsináltuk párszor.. és mai napig nem bénom a kirugott 300-600 értékeléses neveket.
mert segitettem legalább 10 vevönek hogy ne huzzák le öket egyenként 100ezerel...
hogy tudjuk miröl van szó... több mint 2 éve megjelentek a 6630as nokiák. horror áron.. mindenki 150fölött árulta. . és itt megjelent pár tag külföldi hálozatra zárt 6630 asal majdnem féláron.. termékleirásban: bármelyik telefonbolt megcsinálja. 2000ft.. vagy még ki is lehet rá kalkulálni a nyito kodot... a telcsiröl dudni kell hogy kb 1,5 hete lehet nyitni... ez volt 2 éve... a telefon most és 25 ezret. gyári függetlenül.. ergo 75ezer bukta aki beült a csaloknak.. ebbol 10et legalább megmentettem az átvágástol... mégha ez sok sok név elvesztésébe került...

mai napig nem bánom...

de az oknélküli tudatlan vádaskodást ami mögött nem tudás hanem rosssz akarat és gonosz szándék van azt nem viselem..

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-27 20:59
Létrehozva: #19307

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(draglion @ 2007-05-27 14:35) *
sajnálom de nem tudok egyetérteni azzal hogy ''Tudom, hogy nehezen érthető amit próbálok leírni és a vaterán még tanítani kell, hogy nem az eladó a világ közepe.''
szóval azzal nem tudok egyetérteni hogy ''nehezen érthető'' , és ''a vaterán még tanítani kell ''
amit leítál azzal azt akarod sugallni hogy itt az emberek nem értik amit akarsz mondani az online eladásról és vásárlásról, akkor had említsem meg hogy ''tapasztalat tesz a mestert '' ...nem én mondtam...erre ezelőtt már pár száz éve rájöttek.
-azt hogy mit kell még tanítani a vaterán inkább döntsék el azok akik jópár éve ezért itt és evvel dolgoznak
gondolom ha belépsz egy pártba akkor ott sem fogod tudni okoskodva elmondani hogy miért nem jó az a párt és nem fognak rád hallgatni csak azért mert meghökkentő dolgokat modasz és főle nem ha olyat modasz amit már szászszor, ezerszer olvastak itt a fórumok azok akik történetesen válaszolnak , spanyolviasz már van.Azt kikérem magamnak hogy kritizálod az eladókat , egy bizonyos eladót kritizálhatsz..és még igazad is lehet éppen de általánosan kritizálni nagyképűség.
Lehet majd eljön az az idő is amikor értelmesen el tudunk beszélgetni, bár nem igénylem addig úgyis lesz még jó sok felhasználó aki okosakat akar mondani laugh.gif laugh.gif
Üdvözlettel,
draglion

messze fölöted vagyok értékelésben smile.gif csak volt pár olyan dolog amit nem hagytam szo nélkül.. tudod amikor az elado verébnek probálta nézni a vevöt és 50-100.000 ft os telefonokkal szerette volna megkérositani.. ekkor a vatera ugy döntött hogy kitilt. igy uszott egy nick amin ennyi értékelés volt.. .barom fönököm 2x is elkövette ezt a hibát. hogy egy csalást probált megfékezni.. ott is leuszott egy kb 300 értékeléses nick. és még ezen kivül is van 3 müködö amin kb 100-200-50 pozitiv értékelés van.. ezek még élnek...
ha jolszámolom ez 1500fölött van... igy max kioktatás helyett azon tudunk vitatkozni hogy ki hogy látja a dolgot... én ugy ahogy leirtam... a vaterázás kezdeti idöpontja is elörébb esik a tiedétöl.. tehát még ez sem szolgálhat mentségként smile.gif

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-05-27 18:50
Létrehozva: #19308

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(satman @ 2007-05-27 18:36) *
Én úgy gondolom, hogy -nem csak a Vaterára vonatkozólag, hanem az élet egyéb területeire is értve- draglion aláírásáben van az igazság. Ha az eladó és a vevő is jószándékkal van a másik felé, abból még baj sohasem volt.
De vannak olyanok, akik felveszik a "namostaztánénmegmondomafrankótakisköcsögnek" arcot. Volt nekem is dolgom ilyennel és biztos, hogy lesz is.

bizony én is így gondolom, az eladó is és a vásárló is kultúráltan kell felvegye egymással a kapcsolatot és ez valóban nem csak a virtuális világra vonatkozik, itt iszont még fontosabb az hogy egy e-mail üzenet hogyn lesz megírva, mennyire előzékenyen és mennyire bizalmasan, mert máskülönben csak üres betűket látunk
mindig tudatára kell hozni a vásárlónak hogy biztosággal vásárol, és ezt ha történetesen ki akarja próbálni akkor be kell bizonyítani hogy valóban úgy volt, no persze ez már türelemjáték de megéri és ez a leghosszab távon járható út.

üdvözlettel,
draglion

--------------------

+Quote Post
satman
hozzászólás 2007-05-27 18:36
Létrehozva: #19309

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 15:11
Azonosító: 1 007

Én úgy gondolom, hogy -nem csak a Vaterára vonatkozólag, hanem az élet egyéb területeire is értve- draglion aláírásáben van az igazság. Ha az eladó és a vevő is jószándékkal van a másik felé, abból még baj sohasem volt.
De vannak olyanok, akik felveszik a "namostaztánénmegmondomafrankótakisköcsögnek" arcot. Volt nekem is dolgom ilyennel és biztos, hogy lesz is.

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-05-27 14:40
Létrehozva: #19310

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(CellaTel @ 2007-05-27 12:48) *
arra kellene rájönnia vevönek is hogy ez már nem az a régi rendszer ahol a vevönek igaza van... akkor van igaza ha megadják neki...
sok ember olyanok mint te pl. még mindig azthiszik hogy elböfögi magát és mindenki estdekelni kezd a lábánál szaros 2-3000ft-ért.
hát ez már nem igy van...
kis komprumiszum készség kellene mind 2 oldalrol és minden simán menne. de látom ez nálad nincs meg.
a vatera Helpjét meg még látom mindig nem sikerölt átolvasnod hogy mire jo a rejtett ár. pedig ott szépen le van irva. vitának meg helye nincs..
de nem értem miért lovaglunk még ezen. nem akarja eladni neked akkor nem teszi.. jogában ál. sőőőőt.. az övé.. ö dönti el kinek adja...
látom zárt aukcion még nem probáltál licitálni.. pedig az még durvább... oda simán nem engednek be... tudatják veled 10-böl 9helyen.. hogy vásárolgassál mástol.. majd ha lesz legalább 20-50+ od akkor esetleg beengednek..

nem tudja hogy milyen világba csöppent, azt hiszi hogy tudja de nem tudja , az a baj hogy azt hiszi hogy tudja laugh.gif laugh.gif

vevő 50% eladó 50% vatera (online aukciós portál) + azaz 50% + 50% az 100%
a plusszjel nélkül nincs 100%
nem a vásárló az Úristen és nem az eladó
ilyen itt nincs
sok vásárló lekezelően áll az eladókhoz pedig lehet hogy csak 2 napja kezdett el internetezni , nem pedig 11 éve.

ezt mind számításba kell venni

üdvözlettel,

draglion

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-05-27 14:35
Létrehozva: #19311

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(butterflylover @ 2007-05-26 23:12) *
Kedves Cella!

Tudom, hogy nehezen érthető amit próbálok leírni és a vaterán még tanítani kell, hogy nem az eladó a világ közepe. Ja és biztos meghaladja a képességeit a titkolózó, eladóknak az a számítás miszerint 0-ból kitiltással nem lesz 600 pozitív értékelés. A kezdőknek meg célszerű segíteni mert soha nem tudhatod, hogy mit rejt a pénztárcám. Szegény jégvirág nevű user pl. megspórolt nekem jópár ezrest és talán ő sem tudja miért...
Kitiltott mert tisztelettel kérdeztem. Ugye olvasod draglion? Különben ahogy a fórumokat olvasom egyre világosabb, hogy rengeteg itt a linkelő, trógerkedő alak és ezért talán megértem... De most tévedett...
Butterflylover

Üdvözlettel,
draglion

--------------------

+Quote Post
mazsolla
hozzászólás 2007-05-27 13:08
Létrehozva: #19312

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 135

IDÉZET(CellaTel @ 2007-05-27 12:48) *
látom zárt aukcion még nem probáltál licitálni.. pedig az még durvább... oda simán nem engednek be... tudatják veled 10-böl 9helyen.. hogy vásárolgassál mástol.. majd ha lesz legalább 20-50+ od akkor esetleg beengednek..

Ez így van ! DE miért is ?
Mert aki ide jutott ( én is ) már jónéhányszor ( de enyhén fejeztem ki magam ) megjárták nullásokkal és alig 1-2 értékeléssel rendelkezővel.
Olyanokkal akik azt hitték,az udvari homokozót most felcserélik a Vaterával.
Természetessen nem ez a jellemző a Vaterára. DE, Nagyon is jelen van. És aki már megsütötte a száját, 1x , többször, az így nézi a dolgokat.

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-27 12:48
Létrehozva: #19313

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(butterflylover @ 2007-05-26 23:12) *
Kedves Cella!

Tudom, hogy nehezen érthető amit próbálok leírni és a vaterán még tanítani kell, hogy nem az eladó a világ közepe. Ja és biztos meghaladja a képességeit a titkolózó, eladóknak az a számítás miszerint 0-ból kitiltással nem lesz 600 pozitív értékelés. A kezdőknek meg célszerű segíteni mert soha nem tudhatod, hogy mit rejt a pénztárcám. Szegény jégvirág nevű user pl. megspórolt nekem jópár ezrest és talán ő sem tudja miért...
Kitiltott mert tisztelettel kérdeztem. Ugye olvasod draglion? Különben ahogy a fórumokat olvasom egyre világosabb, hogy rengeteg itt a linkelő, trógerkedő alak és ezért talán megértem... De most tévedett...
Butterflylover

arra kellene rájönnia vevönek is hogy ez már nem az a régi rendszer ahol a vevönek igaza van... akkor van igaza ha megadják neki...
sok ember olyanok mint te pl. még mindig azthiszik hogy elböfögi magát és mindenki estdekelni kezd a lábánál sz.ros 2-3000ft-ért.
hát ez már nem igy van...
kis komprumiszum készség kellene mind 2 oldalrol és minden simán menne. de látom ez nálad nincs meg.
a vatera Helpjét meg még látom mindig nem sikerölt átolvasnod hogy mire jo a rejtett ár. pedig ott szépen le van irva. vitának meg helye nincs..
de nem értem miért lovaglunk még ezen. nem akarja eladni neked akkor nem teszi.. jogában ál. sőőőőt.. az övé.. ö dönti el kinek adja...

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
LKW
hozzászólás 2007-05-27 01:25
Létrehozva: #19314

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-23 02:52
Innen: Magyar/Sopron
Azonosító: 1 623

blink.gif

--------------------
A Sün, az egy makacs Madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.

+Quote Post
butterflylover
hozzászólás 2007-05-26 23:12
Létrehozva: #19315

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 07:20
Azonosító: 11 314

Kedves Cella!

Butterflylover

IDÉZET(draglion @ 2007-05-26 00:23) *
650+ kell laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2007-05-26 20:59
Létrehozva: #19316

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

A gondom az lenne hogy vettem egy terméket, újnak lett hirdetve de valójában használt! Nem veszem meg, de nem adhatok negatív értékelést 7 napig?! 7 nap múlva megújul a használt termék??????? Az ilyen esetekben a vevő is értékelhetne negatívan!!!!!

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
Vateraforum
hozzászólás 2007-05-26 14:35
Létrehozva: #19317

Fórumozó

Csoport:
Rendszergazda

Regisztrált: 2007-03-21 17:08
Azonosító: 1 334

IDÉZET(Freakzoid @ 2007-05-26 13:07) *
Tegyek rendőrségi feljelentést vagy a vaterán belül ellehet intézni a dolgot!?
Üdv.:Frikk István Attila

A felhasználót felszólítottuk, hogy haladéktalanul rendezze az adásvételt amíg ennek nem tesz eleget inaktív marad. Önnek mint megkárosított félnek a helyileg illetékes rendőrkapitányságon kell feljelenést tennie, amennyiben nem ismert az illető kiléte akár ismeretlen tettes ellen is. A rendőrségnek szüksége lesz nyomtatott formában a terméklapra az illetővel folytatott levelezésre és minden egyéb dokumentumra, amelyek az adásvétellel kapcsolatban rendelkezésre állnak
A bejelentés után elindítják a nyomozást és hivatalos megkereséssel fordulnak hozzánk a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatok kibocsátása érdekében.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Freakzoid
hozzászólás 2007-05-26 13:07
Létrehozva: #19318

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-02 20:32
Azonosító: 7 985

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-05-03 11:05) *
Kedves Freakzoid!

A kapcsolatfelvételen keresztül részletesen írja le a történteket, a felhasználónevet és a termékkódokat is.

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343256
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343250
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343254
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343252
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343255
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343259
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343257
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15699418
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15699422

Ez az összes aukcióm az eladóval! Elég sokáig tartott mire elküldött belőle valamit,de a két monitort még mindég nem küldte és jópárszor kerestem de ő csak igérgetett!!!
Tegyek rendőrségi feljelentést vagy a vaterán belül ellehet intézni a dolgot!?

+Quote Post
Freakzoid
hozzászólás 2007-05-26 13:04
Létrehozva: #19319

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-02 20:32
Azonosító: 7 985

IDÉZET(Flitter @ 2007-05-03 07:44) *
Üdv! Ekkora idővallumban,igen ,tegyél feljelentést!

Rakd be légyszives ide a linket az adás-vételről/aukcióról/

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343256
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343250
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343254
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343252
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343255
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343259
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15343257
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15699418
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15699422

Itt van az összes aukciós link amit az eladóval üzleteltem és amikből valamit elküldött valamit meg nem pl.: a két monitort nem és egyszerre kellett volna neki mindent elküldeni!!!

A hozzászólást -Freakzoid- szerkesztette a következő időpontban: 2007-05-26 13:08

+Quote Post
mariaester
hozzászólás 2007-05-26 12:39
Létrehozva: #19320

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-02 16:41
Azonosító: 3 413

Uj vaterás vagyok, kb 3 hónapos, de bosszantó, hogy ismert képeket akarnak eredetiként adni. Pl: Munkácsy: Tüz a pusztába cimü képe egyszere 3 példányba is fenn volt. Ezek közzül, csak egy közölte, hogy kicsinyitett másolat. Murilló: Dinnyevők cimü képe is fenn van most is két példányba. Egy nem közli, hogy másolat.Lehet, hogy rosszul tudom, de csak azoknak a másolatoknak van áruk, melyeket a muzeum ellát igazolással, hogy pl: Mona Lisa 531számu másolata készitette ez és ez.
Ezek valóban hiteles másolatok és értékük van.

A másik mi van ha a tulajdonomban volt és ellopott képet találok. Mert sajnos a házamat tiszteségesen kifosztották. Remélem nem bántottam meg senkit a felvetett problémákkal. Üdv

+Quote Post

975 Oldal V  « < 964 965 966 967 968 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 20:52