IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 956 957 958 959 960 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
draglion
hozzászólás 2007-06-26 15:53
Létrehozva: #19141

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(jorbagh @ 2007-06-25 22:26) *
Kedves Draglion!

Az a gondolata, miszerint ez a szabályzat, vagy elfogadom vagy sem, szerintem téves megközelítés. Ilyen alapon ui. soha, semmin nem lehet és kell változtatatni, hiszen ez van, ez kövült meg. Azért csak lejöttünk a fáról, holott sokáig az tűnt jónak.
Abban igaza van, hogy, nem kell elfogadni, ezért ahol rejtett a minimál ár, arra ügyet sem vetek.
Ha egy 2500 forintos tételre kiírja az eladó, hogy ennyi a minimál ár, akkor majd a piac megmutatja, hogy ér annyit vagy sem. Ha az eladó irreális árat határoz meg, és soha senki sem licitál rá, akkor bizony ez nem számít, ez a piac farkastörvénye, ld az évente ezrével világszerte tönkremenő vállalkozásokat.
Azzal végképp nem értek egyet, hogy azért ne foglalkozzunk vele, mert csak kevés aukciót érint. Kisarkítva, ne törődjünk a gyilkosságokkal, elvégre az emberek elenyésző kis száléka gyilkolászik.
Amikor először találkoztam ezen jelenséggel itt a Vaterán, más iparágban dolgozván és ehhez nem értvén, megdöbbenésemben azonnal felkerestem két jeles hazai aukciós házat, és bizony elképesztőnek tartották úgy árverésre bocsájtani bármit, hogy a minimál ár rejtett. Én, mint említettem, érdemben nem értek ehhez, ők igen, és szokásom hozzáértők véleményére adni, így nekem változatlanul rendkívül ellenszenves ennek megengedése.

Köszönöm az eddigi véleményét, a továbbiakban is érdekelne.

Tisztelettel, Jorbagh

Kedves Jorbagh,

Több aukciós oldalon különböző lehetőségek vannak.
A rejtett miniműlűr az eBayen már 10 éve (11) működik..igaz hogy ott ha rejtett minimálárat használ valaki akkor ha nem adja el 2x egymásután plussz jutalékot fizet arra hogy használta ezt a lehetőséget.
Ha eladja akkor viszont nem kell ezt a jutaláktöbbletet kifizetnie.
Ez talán egy elég hathatós módszer lenne itt is...de ez a piac sokkal de sokkal kisebb...

Én eddig nagyon sok mindent adtam el 500-600 forintért amit sokkal drágábban vettem és a bankjegy-gyűjtők körében nem az az ára ...szóval a piac eldöntheti hogy mi az tényleges értéke valaminek de sokszor egy kis piac nem tudja eldönteni

A rejtett minimálárra visszatérve : én ha látom hogy van rejtett minimálár akkor nem licitálok, nem is kérdezek , van elég tétel fent ahhoz hogy azt a kevés pénzemet elköltsem és viszonylag jó áron lehet vásárolni.

Ez viszont nem fogja tönkre tenni a vaerát, nagyon mélyek ott az alapok...aki figyeli a kezdetektől az biztosan egytért velem.Természetesen mint felhasználó ennek örülök , hiszen ez számunkra is egy biztonságossabb piacteret jelent.

Üdvözlettel,

draglion

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
Go to the top of the page

+Quote Post
jorbagh
hozzászólás 2007-06-25 22:26
Létrehozva: #19142

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-06-21 19:33
Azonosító: 14 612

Kedves Draglion!

Az a gondolata, miszerint ez a szabályzat, vagy elfogadom vagy sem, szerintem téves megközelítés. Ilyen alapon ui. soha, semmin nem lehet és kell változtatatni, hiszen ez van, ez kövült meg. Azért csak lejöttünk a fáról, holott sokáig az tűnt jónak.
Abban igaza van, hogy, nem kell elfogadni, ezért ahol rejtett a minimál ár, arra ügyet sem vetek.
Ha egy 2500 forintos tételre kiírja az eladó, hogy ennyi a minimál ár, akkor majd a piac megmutatja, hogy ér annyit vagy sem. Ha az eladó irreális árat határoz meg, és soha senki sem licitál rá, akkor bizony ez nem számít, ez a piac farkastörvénye, ld az évente ezrével világszerte tönkremenő vállalkozásokat.
Azzal végképp nem értek egyet, hogy azért ne foglalkozzunk vele, mert csak kevés aukciót érint. Kisarkítva, ne törődjünk a gyilkosságokkal, elvégre az emberek elenyésző kis száléka gyilkolászik.
Amikor először találkoztam ezen jelenséggel itt a Vaterán, más iparágban dolgozván és ehhez nem értvén, megdöbbenésemben azonnal felkerestem két jeles hazai aukciós házat, és bizony elképesztőnek tartották úgy árverésre bocsájtani bármit, hogy a minimál ár rejtett. Én, mint említettem, érdemben nem értek ehhez, ők igen, és szokásom hozzáértők véleményére adni, így nekem változatlanul rendkívül ellenszenves ennek megengedése.

Köszönöm az eddigi véleményét, a továbbiakban is érdekelne.

Tisztelettel, Jorbagh

+Quote Post
ferko59
hozzászólás 2007-06-25 20:40
Létrehozva: #19143

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-06-25 20:34
Azonosító: 14 911

IDÉZET(draglion @ 2007-06-25 12:06) *
Kedves Jorbagh,

Ez a szabályzat vagy elfogadja a felhasználó vagy nem.
Az hiszem az Ön által kifogásolt szabályzati pontok mindössze pár százalékát érintik a futó aukcióknak.
Nem hinném hogy valóban annyira zavaró lenne, vagy csak a vásárló számít Ön szerint...az eladó nem ?
Az eladó mit mondjon akkor ha 2500 forintot érő tételt ad el 400 forintért , mert kicsi a piac és nem megy fel az ár magasra.
Nem kell egyoldalúan nézni a szabályzatot.

Ez már kitalálták régen és működőképes.

üdvözlettel, egy felhasználó
draglion

+Quote Post
MEB
hozzászólás 2007-06-25 14:17
Létrehozva: #19144

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Azonosító: 14

lovag54(19)
??? - 2007/06/25 14:11:42
Tisztelt Eladó! Valami félreértés történt, mivel én nem kértem engedélyt az aukción való részvételre!! A Vaterától kaptam egy levelet,melyben értesítenek, hogy Ön engedélyezi a zárt aukción való részvételt. Nem tudom mi történt, de igazán érdekelne, hogy ez mi módon történhetett meg. Üdv: lovag54

Úgy látom,nem csak engem "szemelt ki".

+Quote Post
macsekos
hozzászólás 2007-06-25 14:03
Létrehozva: #19145

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Innen: Hárs hegy/Sárga ház
Azonosító: 15

IDÉZET(MEB @ 2007-06-25 13:44) *
Kedves *******!

Az Ön felhasználóneve......:MEB
Email:.....................:*******

tinti67 engedélyezi, hogy Ön mostantól részt vegyen zárt aukcióin.

...
...
Az előbb kaptam a Vaterától a fenti levelet.
Viszont én nem kértem az eladótól,hogy engedjen be a zárt aukcióira.
Sőt, fogalmam sincs,hogy ki ő.
Szóval?

Lehet, hogy kapcsolatba szeretne veled lépni... Esetleg ismerkedni... :-) Várja, hogy írj neki, és akkor ő is tud neked írni....

--------------------
Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét.

+Quote Post
MEB
hozzászólás 2007-06-25 13:44
Létrehozva: #19146

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 14

Kedves *******!

Az Ön felhasználóneve......:MEB
Email:.....................:*******

tinti67 engedélyezi, hogy Ön mostantól részt vegyen zárt aukcióin.

...
...

Az előbb kaptam a Vaterától a fenti levelet.
Viszont én nem kértem az eladótól,hogy engedjen be a zárt aukcióira.
Sőt, fogalmam sincs,hogy ki ő.

Szóval?

+Quote Post
hungrodel01
hozzászólás 2007-06-25 13:16
Létrehozva: #19147

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-25 13:09
Azonosító: 14 871

Szerintem a minimálár beállitása nem egy rossz dolog.... Azonban aki az ebay-n is kalézol az láthajta, hogy pl. ruházati termékeknél nem lehet min.árat beállitani, tehát nagyon oda kell figyelni arra, hogy milyen áron indítom az akciót. Már kezdö koromban jártam így, szerettem volna egy öltönyt eladni... betettem 1 Euro indulási áron, végül elment de csomagküldéssel együtt is csak buktam rajt. Nos a vaterán ez ílyen formában sokkal egyszerübb. Hogy melyik a jobb? ez itt a kérdés?

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-25 12:06
Létrehozva: #19148

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(jorbagh @ 2007-06-24 04:34) *
Tisztelt Vatera!
Ha engedi a szabályzat, ha nem, tisztességtelennek tartom a nem publikus minimál árat. Jól néznénk ki, ha a hentes nem lenne hajlandó elárulni, hogy mennyi a sertéscomb kilója.
A másik "érdekesség", hogy amennyiben az utolsó 5 percben új ajánlat érkezik, meghosszabbodik a árverési határidő 5 perccel. Először meghatároznak egy lejárati időt, majd felrúgják azt. Apám - Isten nyugosztalja - erre azt mondaná, hogy s*** csinálnak a szájukból. Ezt is tisztességtelennek tartom.
Ilyen eladókkal szóba nem állok, igaz ők csak a lehetőségekkel élnek. A lehetőség megteremtőjénél van a baj.
Üdv, Jorbagh

Kedves Jorbagh,

Ez a szabályzat vagy elfogadja a felhasználó vagy nem.
Az hiszem az Ön által kifogásolt szabályzati pontok mindössze pár százalékát érintik a futó aukcióknak.
Nem hinném hogy valóban annyira zavaró lenne, vagy csak a vásárló számít Ön szerint...az eladó nem ?
Az eladó mit mondjon akkor ha 2500 forintot érő tételt ad el 400 forintért , mert kicsi a piac és nem megy fel az ár magasra.
Nem kell egyoldalúan nézni a szabályzatot.

Ez már kitalálták régen és működőképes.

üdvözlettel, egy felhasználó
draglion

--------------------

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-25 11:31
Létrehozva: #19149

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(Nomaxx @ 2007-06-25 09:57) *
Kedves Vatera
Nekem a kérdésem csak az lenne, hogy a saját termékemrQl csak én nem kapok linket amikor kiküldik a termékfigyelQt, vagy senki se?

Kedves Nomaxx!

Amennyiben megfelel az adott termék a beállított feltételeknek, minden felhasználó aki ezen feltételek szerint kér termékfigyelőt, kap értesítőt.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Nomaxx
hozzászólás 2007-06-25 09:57
Létrehozva: #19150

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-30 14:24
Azonosító: 7 685

Kedves Vatera
Nekem a kérdésem csak az lenne, hogy a saját termékemrQl csak én nem kapok linket amikor kiküldik a termékfigyelQt, vagy senki se?

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-24 13:48
Létrehozva: #19151

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Tisztelt Vatera!
Ha engedi a szabályzat, ha nem, tisztességtelennek tartom a nem publikus minimál árat. Jól néznénk ki, ha a hentes nem lenne hajlandó elárulni, hogy mennyi a sertéscomb kilója.
A másik "érdekesség", hogy amennyiben az utolsó 5 percben új ajánlat érkezik, meghosszabbodik a árverési határidő 5 perccel. Először meghatároznak egy lejárati időt, majd felrúgják azt. Apám - Isten nyugosztalja - erre azt mondaná, hogy s*** csinálnak a szájukból. Ezt is tisztességtelennek tartom.
Ilyen eladókkal szóba nem állok, igaz ők csak a lehetőségekkel élnek. A lehetőség megteremtőjénél van a baj.
Üdv, Jorbagh

Kedves jorbagh!

Amennyiben minimáláras termékeket nem szeretne látni, a keresési opciókban beállítható, hogy csak a minimálár nélküli termékeket listázza.
Az utolsó 5 percben termékhosszabbítást az eladók kiemelési díj fizetésével vehetik igénybe. A lehetőség használatával jelentősen megnő az elérhető ár és a sikeres értékesítés lehetősége.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
aardwark73
hozzászólás 2007-06-24 13:46
Létrehozva: #19152

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-25 12:51
Azonosító: 2 058

Tisztelt Vatera!
Üdv, Jorbagh

Kedves Jorbagh!

Ez egy aukciós portál, itt lehetőség van ajánlatokat tenni a meghirdetett termékekre - mindenki annyit amennyit neki megér az adott termék. Az a lehetőség, hogy a minimálár elrejthető az eladó szempontjából igen hasznos, hiszen sok esetben felmérhető egy rejtett minimál árral, mekkora igény van az adott termékre és mi az az összeg amit megadnak érte a vásárlók. Véleményem szerint ez nem tisztességtelen dolog, csak többen másra használják, mint amire való.
A másik "érdekességre" meg szintén igaz a hozzászólásom első mondata.

üdv: aardwark73

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-24 13:34
Létrehozva: #19153

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-06-24 00:41) *
Tisztelt Illetékes! wink.gif

A megszólítás ijesző, de nem akarok senkit sem számonkérni.

Csak szeretném megkérdezni, hogy megoldható-e rendszergazdailag az, hogy az értékeléseknél -ha a vele kapcsolatos oldal 90 nap múlva el is tűnik - egyen-egyenként továbbra is szerepeljen a fogalmazott összeg. Ezt azért látnám fontosnak, mert ha én például szalvétákat árulnék 50Ft/db áron akkor gyorsan meglenne a 100-200 pozitív értékelésem, de mégsem lehetne rólam azt állítani, hogy megbízható vagyok. Ezzel semmiképpen nem akarom bántani azokat akik kissebb tételeket forgalmaznak.
Csak jó lenne ha a 9/9 pozitív értékelésem mutatná, hogy kb.:80000Ft értéket adtam el és a vevők legalább fele banki előreutalással fizetett és így lettek a visszajelzéseim pozitívak!!! laugh.gif

Üdvözlettel Greeneye166

Kedves Greeneye166!

Többek kifejezett kérése volt, hogy nem szeretnék ha mindenki látná azt, hogy a regisztráció óta mivel is rendezte be otthonát, életét, miket vásárolt magának esetleg szeretteinek, milyen értékeket szerzett be vagy adott el. Ezért bár a termék nevének, árának feltüntetése nem járna jelentős erőforrásokkal, de a fentiek miatt nem kerül feltüntetésre a
visszajelzéseket mutató lapon.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-24 13:21
Létrehozva: #19154

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(sosfater @ 2007-06-23 04:31) *
A Vaterát negatívan érintő diskurzusokat, azonnal, pirossal törlik, viszont egy adásvételnél eszükbe sem jut megnézni, hogy egyáltalán történt- e adásvétel, vagy csak csere történt, ahol nem történt meg a pénzmozgás, mint esetemben is.
Néhány oldalt visszaolvasva egyre jobban az az érzésem, hogy a profitorientáltság minden mást feledtet itt a piacon is, figyelmen kívül hagyva a korrektséget! Elég sok "ujjal mutogatás" történik a Postára mostanság, de azért kiváncsi lennék az Ö verziójára is.
Bróbáltam Új témaként írni a fórumba, de valamilyen okból nem vagyok jogosult. Ott ezt acímet adtam volna: Vicc Vatera módra. laugh.gif
Köszönettel.

A fórumban minden felhasználónak lehetősége van véleményt nyilvánítani és csak azok a hozzászólások kerülnek törlésre, amelyek a fórum szabályzat bármely pontját megsértik.

A Vatera kiszámlázza azoknak az aukcióknak a sikerdíjait, amelyekre az eladó sikeres visszajelzést adott. Az áru elkelt, az aukció sikeressége nem függ attól, pénz és áru cserélt gazdát vagy áru-áru csere történt.

A technikai észrevételekben nincs lehetőség új téma indítására, ennek pedig az az oka, a meglévő altémákba minden probléma besorolható, így átláthatóbb a fórum.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
sosfater
hozzászólás 2007-06-24 08:08
Létrehozva: #19155

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-07 04:10
Azonosító: 4 110

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-06-23 09:00) *
Kedves sosfater!

A kiszámlázott tétel leütési összege 30.000 Ft. 20.000 Ft és 100.000 Ft között a jutalék 1.200 Ft, plusz a 20.000 Ft fölötti rész a 4%-a, ami 400Ft.

http://www.vatera.hu/info/dijtablazat

Hi!
Rendben, megértettem.
Érdekes módon, csupán a Vatera érdekeit képviselő válasz született a hozzászólásomra! Nem tudom a többi kérdésem miért maradt megválaszolatlanul?!
Úgy gondolom ennél azért bármelyik vaterázó többet érdemelne, minthogy "partnerek" lennénk, nem pedig adósok.
Amennyiben adás-vétel kapcsán találkoznánk össze a piactéren, ezzel a hozzáállással, a minősítés nem pozitív lenne !
Talán az ilyesmiken is el kellene gondolkodni!
Kösz!

+Quote Post
jorbagh
hozzászólás 2007-06-24 04:34
Létrehozva: #19156

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-06-21 19:33
Azonosító: 14 612

Tisztelt Vatera!
Üdv, Jorbagh

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-06-24 00:41
Létrehozva: #19157

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-24 00:23
Innen: Debrecen
Azonosító: 14 762

Tisztelt Illetékes! wink.gif

A megszólítás ijesző, de nem akarok senkit sem számonkérni.

Csak szeretném megkérdezni, hogy megoldható-e rendszergazdailag az, hogy az értékeléseknél -ha a vele kapcsolatos oldal 90 nap múlva el is tűnik - egyen-egyenként továbbra is szerepeljen a fogalmazott összeg. Ezt azért látnám fontosnak, mert ha én például szalvétákat árulnék 50Ft/db áron akkor gyorsan meglenne a 100-200 pozitív értékelésem, de mégsem lehetne rólam azt állítani, hogy megbízható vagyok. Ezzel semmiképpen nem akarom bántani azokat akik kissebb tételeket forgalmaznak.
Csak jó lenne ha a 9/9 pozitív értékelésem mutatná, hogy kb.:80000Ft értéket adtam el és a vevők legalább fele banki előreutalással fizetett és így lettek a visszajelzéseim pozitívak!!! laugh.gif

Üdvözlettel Greeneye166

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-23 09:39
Létrehozva: #19158

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(gabor81 @ 2007-06-22 11:51) *
Szia!

Szerintem, ha nekem megjön a telefonomra a visszajelzés, hogy átutalták az összeget, akkor az átvan utalva a másik fél számlájára, tehát onnantól kezdve számolhatjuk még azt az egy napot amit ti kértek a feltöltéshez. Vagy nem?

nincs átutalva
a giro rendszer 24-48 órát vesz igénybe (a bankok közötti átualás mind átfut ezen a rendszeren)

--------------------

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-23 09:00
Létrehozva: #19159

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(sosfater @ 2007-06-23 04:31) *
Hi!
Idézet a Vatera számlaértesítőjéből:

"Önnek a mai napon számlát állítottunk ki sikeresen lezárt aukciói után.
A számla adatai:

--------------------------------------------------
A számla végösszege: 1 600 Ft (bruttó)
...

Kedves sosfater!

A kiszámlázott tétel leütési összege 30.000 Ft. 20.000 Ft és 100.000 Ft között a jutalék 1.200 Ft, plusz a 20.000 Ft fölötti rész a 4%-a, ami 400Ft.

http://www.vatera.hu/info/dijtablazat

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
sosfater
hozzászólás 2007-06-23 04:31
Létrehozva: #19160

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-07 04:10
Azonosító: 4 110

Hi!
Idézet a Vatera számlaértesítőjéből:

"Önnek a mai napon számlát állítottunk ki sikeresen lezárt aukciói után.
A számla adatai:

A számla végösszege: 1 600 Ft (bruttó)

Számlázott tranzakciók részletezése a következő:

-Értékesítési jutalék
Tranzakció kódja: 2549726
Tranzakció dátuma: 2007/06/10 01:47:25
Számlázott: Igen
Jutalék összege: 1 200 Ft
Termék: 27556586 Compaq Ipaq 3870+ navi
Aukció vége: 2007/06/09 22:23:43
Vevő: 283216 hunbeatbox
Leütési érték: 30 000 Ft
Eladott termékek száma: 1 db
A tranzakció sikeresen lezárult? Igen

-Értékesítési jutalék
Tranzakció kódja: 2549727
Tranzakció dátuma: 2007/06/10 01:47:25
Számlázott: Igen
Jutalék összege: 400 Ft
Termék: 27556586 Compaq Ipaq 3870+ navi
Aukció vége: 2007/06/09 22:23:43
Vevő: 283216 hunbeatbox
Leütési érték: 30 000 Ft
Eladott termékek száma: 1 db
A tranzakció sikeresen lezárult? Igen

Számlázás időpontja: 2007.06.22.
Kiszámlázott tételek darabszáma: 2
Fizetési határidő: 2007.07.06.
Számlaérték (bruttó): 1 600 Ft
A kimenő számla sorszáma: VAT-043319/07"

Fentiek szerint, ugyanazt a tételt, ugyanannak az embernek, ugyanolyan értékben, ugyanabban az időben kétszer adtam el, holott nekem csak egy meghirdetett termékem volt! Arról nem is beszélve, hogy ugyanannak a terméknek kétféle jutaléka van!
A teljes jogú tagsághoz 100 rénes forintot kellett utalni a Vaterának - bizonyára likviditási gondjai voltak akkortájt - amit aztán "jóváírnak" számlázáskor! Tudom, hogy rossz a szemem, valószínűleg azért nem veszem észre, hogy 100 pénzzel csökkenne a befizetendő összeg!
A Vaterát negatívan érintő diskurzusokat, azonnal, pirossal törlik, viszont egy adásvételnél eszükbe sem jut megnézni, hogy egyáltalán történt- e adásvétel, vagy csak csere történt, ahol nem történt meg a pénzmozgás, mint esetemben is.
Néhány oldalt visszaolvasva egyre jobban az az érzésem, hogy a profitorientáltság minden mást feledtet itt a piacon is, figyelmen kívül hagyva a korrektséget! Elég sok "ujjal mutogatás" történik a Postára mostanság, de azért kiváncsi lennék az Ö verziójára is.
Bróbáltam Új témaként írni a fórumba, de valamilyen okból nem vagyok jogosult. Ott ezt acímet adtam volna: Vicc Vatera módra. laugh.gif
Köszönettel.

+Quote Post

974 Oldal V  « < 956 957 958 959 960 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
13 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (13 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-22 17:01