IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1270 Oldal V  « < 281 282 283 284 285 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók, Figyelmeztesse felhasználótársait!
VateraBenz
hozzászólás 2011-08-02 13:32
Létrehozva: #5641

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(profectuscat @ 2011-08-02 13:14) *
igen viszont: a postai díjszabás egyáltalán nem biztos. feladás után tudok biztos összeget mondani.

Miért ne lenne biztos? Az interneten is olvasható a díjszabás. Benne a pontos súly és méret korlátokkal, tarifákkal.
Ebből már az aukció elindításakor egyértelműen meghatározható a feladási díj.
Ha nem talált megfelelő méretű dobozt, az nem a vevő problémája. Egyebekben, ahogy zejopy írta.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2011-08-02 13:18
Létrehozva: #5642

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-06 20:50
Azonosító: 1 429 874

IDÉZET(zejopy @ 2011-08-02 13:17) *
Ez a mi kockázatunk. Sajnos ez tényleg így van, ha nem hiszed el nekem, kérdezd meg Benztől.

Elhiszem nektek!
Akkor most értékeljem pozitívan? írjam, hogy minden rendben van és korrekt?

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-08-02 13:17
Létrehozva: #5643

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(profectuscat @ 2011-08-02 13:14) *
igen viszont: a postai díjszabás egyáltalán nem biztos. feladás után tudok biztos összeget mondani.

egyáltalán nem tudtam, hogy a postás ezt mondja majd. viszont megvan a papír és minden, szívesen ide is belinkelem!

Ez a mi kockázatunk. Sajnos ez tényleg így van, ha nem hiszed el nekem, kérdezd meg Benztől.
(Apránként meg kell tanulni saccolni. A postás topikban egyszer-kétszer volt róla szó, ha van rá időd, akkor kicsit olvass vissza.)

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-02 13:18

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2011-08-02 13:14
Létrehozva: #5644

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2011-08-02 13:12) *
Én odaírom. rolleyes.gif
És ettől a fizetési moráltól vöröset látok. Nem azért, mert annyira hiányzik a pénz, hanem, mert szerintem alkudni, akár árból, akár időpontból, a leütés előtt illik.
Amúgy sem bírom a pontatlanságot.smile.gif
Ne haragudj, tudom, hogy nem olyan tartalmú választ vársz, mint amilyet írni fogok. thank_you.gif
360 Ft-ot kérhettél volna összesen, mert a szállítási feltételeknél ennyit adtál meg. Az pedig szentírás. Kevesebbet kérhetsz, többet nem. (Ha ez az az aukció, amit belinkeltél.)

egyáltalán nem tudtam, hogy a postás ezt mondja majd. viszont megvan a papír és minden, szívesen ide is belinkelem!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-08-02 13:12
Létrehozva: #5645

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(sagyu @ 2011-08-02 12:43) *
Én is nagyon bírom az ilyet. Leüti a tételt, aztán arra se méltat hetekig, hogy azt mondja, "le vagy szarva világ dolgaiban kevésbé tájékozott:) eladó". Szerintem azok csinálják jól, akik már a termékleírásban kiírják, hogy 1 vagy 2 hét után, ha nincs kommunikáció / nem rendeződik az aukció bevágják a negatívat. Nyilván bárkinek bármi jöhet közbe, de ott a mail, telefon, felhasználói fiókon keresztül is lehet üzenni. Az a másik amit szeretek, hogy valaki megnyer egy terméket és utólag közli hogy x hónap után tudná kifizetni. Nem lehetne ezt mondjuk előre jelezni? Az a vicc, hogy 3-4 e Ft körüli tételeknél játszák ezt el. Ha nincs rá kerete, miért licitál? Én sem veszek Rolls Royce-ot ha nem tudom a rezsit se fizetni....

Én odaírom. rolleyes.gif
És ettől a fizetési moráltól vöröset látok. Nem azért, mert annyira hiányzik a pénz, hanem, mert szerintem alkudni, akár árból, akár időpontból, a leütés előtt illik.
Amúgy sem bírom a pontatlanságot.smile.gif

IDÉZET(profectuscat @ 2011-08-02 12:53) *

Ne haragudj, tudom, hogy nem olyan tartalmú választ vársz, mint amilyet írni fogok. thank_you.gif
360 Ft-ot kérhettél volna összesen, mert a szállítási feltételeknél ennyit adtál meg. Az pedig szentírás. Kevesebbet kérhetsz, többet nem. (Ha ez az az aukció, amit belinkeltél.)

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2011-08-02 12:53
Létrehozva: #5646

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Vaterások!

Eladtam: http://www.vatera.hu/codegen_sp_920_2_1_es...1468307832.html

sajnos csak 2 külön dobozba tudtam bele csomagolni, napokig kerestem, és vártam hogy kapok egy megfelelő méretűt, de nem volt.
A pénzt időben megkaptam a váráslótól, gyors volt, korrekt.
Én pedig szerettem volna ugyan ilyen gyorsan elküldeni neki a csomagot, és ahogy tudtam becsomagoltam neki. Nagyon röstellem és sajnálom, hogy így tudtam csak, ezt neki is sokszor elmondtam levélben, de nem írt semmit.
Július 27.-én volt hajlandó utoljára válaszolni, azóta írtam neki levelet:
Kedves László!

Megérkezett a termék Önhöz?

A további postaköltségét várom a számlámra!

Még egyszer sajnálom, hogy így csomagoltam, de nekünk nincs dobozunk, és ezt is 3 nap alatt szereztem be. Röstellem, nem tudtam hogy elküldeni szebben és jobban!
Remélem azért minden rendben van!

Üdvözlettel: Regele Csanád

a postán a csomag mérete és súlya miatt már nem fért bele az 1050 ft-os keretbe, helyette 1590 ft-ba került. megkértem, hogy utalja el 2x is, de nem tette meg. levél:
elég macerás volt, remélem nem küldi vissza a posta. a hangfalakat nem tudtam hogy becsomagolni, külön eszkábáltam dobozt neki, és azt szikszallagoztam rá a nagyobb dobozra. összesen láthatok 7 kiló, ezt kell megkapnod.
1050 helyett 1590 a posta. ezt légyszíves küld el a számlaszámomra.

amikor haza értem a postáról, akkor 20 percre rá lefotóztam a csekket a postai szelvényt, mindent és elküldtem neki csatolva, nagy felbontásban, hogy ennyibe kerül. erre neki az volt a válassza, hogy: Üdv!
A méretek alapján ez egy szabvány dobozba belefért volna, ennél nagyobb cuccokat már postáztam standard csomagként. A méretek 1x1x1 méter lehet..
Vagyis akár ekkora doboz is 1050 ft...
Fodor L.

később ugye küldtem a fenti levelet, és nem jött válasz. aztán felhívtuk telefonon mire ő: megérkezett, és? mit akar?
ez volt körülbelül.

a postaköltségreés a dobozra pedig azt írta:
Üdv!
Nos a postaköltségnek a felét ki tudom fizetni, ez sem lenne kötelező.nem hiszem el hogy egy nagyobb doboz nincs ebben a nyavajás világban vígan belefért volna mindhárom. Az utalás is pénzbe kerül nekem is ezért én így tartom fernek.
mindazonáltal pozitív természetesen, vagy még egy lehetőség van, visszaküldöm a cuccot, én visszakapom a pénzem, semlegessel meg elintézzük.
Várom a választ, a legjobbakat.

most hogy értékeljem? nem merek neki még egyszer írni, félek tőle. nagyon határozott és nem szeretnék rossz értékelést kapni, csak mert mondom hogy legyenszíves elutalni a postaköltséget?!

Üdv Profectuscat

+Quote Post
sagyu
hozzászólás 2011-08-02 12:43
Létrehozva: #5647

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 30

IDÉZET(zejopy @ 2011-07-30 12:58) *
http://www.vatera.hu/porcelan_jelenetes_ta...1466003037.html
Megint kifogtam egyet, aki nem bír válaszolni. Ettől megyek a falnak.... mindent, bármit, de tényleg, viszont ha nem válaszolnak, attól felveszem a dühöngő bika állapotát. 0022.gif
Tegnapelőtt leütötte, ment a levél. Síri csönd. Ma ment megint a levél. Még mindig semmi.
Értem én, hogy nullás, de akár nullás, akár nem, az egy minimális elvárás, hogyha egy mail-ben felteszek 3 db kérdést, akkor arra valamit visszanyögjön. Ja, mert tegnap este is belépett. Tehát gépnél volt.

Én is nagyon bírom az ilyet. Leüti a tételt, aztán arra se méltat hetekig, hogy azt mondja, "le vagy szarva világ dolgaiban kevésbé tájékozott:) eladó". Szerintem azok csinálják jól, akik már a termékleírásban kiírják, hogy 1 vagy 2 hét után, ha nincs kommunikáció / nem rendeződik az aukció bevágják a negatívat. Nyilván bárkinek bármi jöhet közbe, de ott a mail, telefon, felhasználói fiókon keresztül is lehet üzenni. Az a másik amit szeretek, hogy valaki megnyer egy terméket és utólag közli hogy x hónap után tudná kifizetni. Nem lehetne ezt mondjuk előre jelezni? Az a vicc, hogy 3-4 e Ft körüli tételeknél játszák ezt el. Ha nincs rá kerete, miért licitál? Én sem veszek Rolls Royce-ot ha nem tudom a rezsit se fizetni....

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-07-30 12:58
Létrehozva: #5648

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

http://www.vatera.hu/porcelan_jelenetes_ta...1466003037.html
Megint kifogtam egyet, aki nem bír válaszolni. Ettől megyek a falnak.... mindent, bármit, de tényleg, viszont ha nem válaszolnak, attól felveszem a dühöngő bika állapotát. 0022.gif
Tegnapelőtt leütötte, ment a levél. Síri csönd. Ma ment megint a levél. Még mindig semmi.
Értem én, hogy nullás, de akár nullás, akár nem, az egy minimális elvárás, hogyha egy mail-ben felteszek 3 db kérdést, akkor arra valamit visszanyögjön. Ja, mert tegnap este is belépett. Tehát gépnél volt.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-28 21:00
Létrehozva: #5649

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(dolby00 @ 2011-07-28 19:55) *
...
kérem a nagativ értékelés törlését és a felhaszn. figyelmeztetését
köszönettel
dolby00

Tisztelt dolby00!

Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti.
Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést.
Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
dolby00
hozzászólás 2011-07-28 19:55
Létrehozva: #5650

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-12-11 16:32
Azonosító: 1 413 503

T.Vatera

Kérem bejja72 felh. szankcionálását.
Termékkód: 1456183309
a terméket előre küldtem , a pénzt azóta nem láttam tőle .
lassan 3 hónap után ma negatívval értékelt , mert anno 3 hónapja én 1 hónap után rádobtam a negatívot (pénz sehol címen)
kérem a nagativ értékelés törlését és a felhaszn. figyelmeztetését
köszönettel
dolby00

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-07-28 11:49
Létrehozva: #5651

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(majorbalazs74 @ 2011-07-28 11:30) *
Sikerült! good.gif Ma reggel kaptam a választ, hogy törölték az értékelését! Nagyon gyorsak voltak, hiszen csak tegnap délután kértem.
Azért arra még kíváncsi lennék, hogy ilyenkor ő is kap-e értesítést a törlésről, vagy pedig majd észreveszi? Ezt nem tudja valaki?
Nagyon jó, hogy van ez a fórum, mert fogalmam sem lett volna, mit kell tenni ilyen esetben!

Gratulálok. good2.gif
Mindig megnyugtató és kielégítő, ha így zárul valami. smile.gif

IDÉZET(hairmenik @ 2011-07-28 11:26) *
üdvözlök mindenkit.SEGITSÉGRE volna szükségem.vásároltam egy terméket közel 100.000ft-ért.........

Jézus.... swoon.gif

(Elnézést kérek a duplázásért.)

A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-28 12:15

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-28 11:44
Létrehozva: #5652

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(liliom30 @ 2011-07-28 11:38) *
Nem arra panaszkodom...

A minőségre panaszkodott, ahogy az az első hozzászólásában olvasható:
IDÉZET(liliom30 @ 2011-07-28 08:06) *
...
Pár nap múlva meg érkezett az óra,mikor ki bontottam azt hittem el ájulok,a létező legrosszabb minőségű óra ebben a kategóriában!
...

IDÉZET(liliom30 @ 2011-07-28 11:38) *
...
Amúgy meg ha valaki meg nézi kategórián belül,eredetit nem talál viszont a minőségük az egyezik az eredetivel!
...

Igen, a hamisítványokra általában az a jellemző, hogy "a minőségük az egyezik az eredetivel"

A hamisítványok propagálása nem kívánatos a Vatera fórumán.
A témát lezártuk, a további hozzászólásokat eltávolítjuk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
liliom30
hozzászólás 2011-07-28 11:38
Létrehozva: #5653

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-01-26 00:02
Azonosító: 433 574

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-07-28 11:29) *
Ez nem igaz.

Tudatosan vásárol hamisítványt és utána panaszkodik a minőségre?! huh.gif

Nem arra panaszkodom,hanem arra hogy nem azt kaptam amit kértem!
Szerintem óriási a különbség!
Amúgy meg ha valaki meg nézi kategórián belül,eredetit nem talál viszont a minőségük az egyezik az eredetivel!
Azóta vettem egy másikat,ami sejtem szintén nem eredeti,viszont hidd el nekem hét nyelven beszél,meg szólalásig hasonlít!
Azt kaptam amit kértem!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-28 11:31
Létrehozva: #5654

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(hairmenik @ 2011-07-28 11:26) *
üdvözlök mindenkit.SEGITSÉGRE volna szükségem....

Tisztelt hairmenik!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.

IDÉZET(majorbalazs74 @ 2011-07-28 11:30) *
...
Azért arra még kíváncsi lennék, hogy ilyenkor ő is kap-e értesítést a törlésről, vagy pedig majd észreveszi? Ezt nem tudja valaki?
...

Nem kap.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
liliom30
hozzászólás 2011-07-28 11:30
Létrehozva: #5655

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2011-07-28 11:22) *
Köszönöm.smile.gif

Őt pedig kedves kollégák javaslom tiltóra:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=14706996
14-én vásárolt, megírtam a kezdő levelet, amire 18-án bírt válaszolni. Elkészítettem a csomagot, azóta már egyszer írtam,hogy nem jött meg a pénz, válasz semmi, a Vaterára belép. Most írtam neki egy levelet, amiben beígértem a negatív értékelést.
Persze mindez a "háztartási nickemmel" zajlik, azt hiszi, nyeretlen kétéves vagyok.
Nem szeretem az ilyen üzletmenetet, még akkor sem, ha a gyereknek bővítem a zsebpénzállományát. mad.gif

Köszönöm,meg fogadom a jó tanácsot!:) kezd nagyon elegem lenni belőlük!
Az ember igyekszik mindig a legkorrektebb módon el járni,és egyre több ilyen inkorrekt emberbe fut bele!
Tényleg lassan a város másik végébe is el viszem a termékeket,csak hogy elégedett legyen és a felét nem kapom vissza!
Tudod még ha "nyeretlen kétéves" is az ember,akkor se gerinces ilyeneket csinálni!
Én soha senkivel,sőt mindig jóformán én fizetek rá mindenre!
Mikor kezdtem ezt az egészet,akkor is lelkiismeretesen és becsületesen rögtön írtam,hogy hova utaljak mit tegyek!
Nem értem néha az embereket,miért kell a becsületüket el játszani??

+Quote Post
majorbalazs74
hozzászólás 2011-07-28 11:30
Létrehozva: #5656

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-06-24 17:07
Azonosító: 1 533 148

IDÉZET(zejopy @ 2011-07-27 13:32) *
Tök édes vagy ezzel a rám való hivatkozással.smile.gif Köszönöm.smile.gif
Kiértesítenek, hogy elfogadják-e az indokaidat, vagy sem.smile.gif Én nagyon drukkolok, hogy sikered legyen.
A tagot tiltóra tettem, eléggé gusztustalanul néz ki. Jó sok a semlegese is.
vomit2.gif
Bocsánat... a gyomrom... pedig ma még nem is ettem. rolleyes.gif
Szólj, hogy mi van, sikerült-e.
(Jaj, hát most nézem, somogyi vagy. rolleyes.gif )

Sikerült! good.gif Ma reggel kaptam a választ, hogy törölték az értékelését! Nagyon gyorsak voltak, hiszen csak tegnap délután kértem.
Nagyon jó, hogy van ez a fórum, mert fogalmam sem lett volna, mit kell tenni ilyen esetben!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-28 11:29
Létrehozva: #5657

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(liliom30 @ 2011-07-28 11:15) *
Ez a legnagyobb baj,egyre rosszabb a színvonal,nagyon sok a csaló!

Ez nem igaz.
... Nyilván ennyiért nem kap eredetit az ember...

Tudatosan vásárol hamisítványt és utána panaszkodik a minőségre?! huh.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
hairmenik
hozzászólás 2011-07-28 11:26
Létrehozva: #5658

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-07-26 13:21
Azonosító: 1 538 940

üdvözlök mindenkit.SEGITSÉGRE volna szükségem.vásároltam egy terméket közel 100.000ft-ért.az eladó a licitálási időben jelezte hogy a személyes átvétel kizárva. 0.ás eladás,de az egyik ,,kolega" hozzászólt hogy O-ás eladással ne reménykedjen utalási eladással.ezt a kommentet az eladó el is távolitotta hamar.eladó irta h nem akar egyéb okok miatt ezzel foglalkozni,neki a postai kézbesités jó.a regisztrálási ideje 2011júl.06.,júl 11.én megnyertem a terméket,ami egy gyermek születéséhez kapcsolódó tárgy.egy kismama eladó,aki ajándékba kapta egy kislány érkezéséhez,de a szine miatt eladó mivel kisfiú érkezik.mi kislányt várunk,ezért a szin pont jó volt.másnap megkaptam a vaterától a telefonszámot amit egyből hivtam-egy hölgy vette fel,kiderült h az árú tölem 200km-re van egy kis faluban,tehát nekem is a posta a legkényelmesebb.ő pedig emlitette h elég bizalmatlan,mert egy ismerősét kirabolták egy személyes vásárlás után visszatértek.tehát mindenkinek a posta volt a legalkalmasabb .másnap utaltam az összeget....jött egy email az eladótól,h pár napig nem lesz elérhető,de a csomag utra készen,amint utalás megérkezett postázzák.ha ő nem is de családtag postáz.eltellt 1 hét,jött egy email,hogy váratlanúl megszületett a gyerek,és most azt sem tudják hol a fejük,de egy kis türelmet kérnek..múlthét péntekig postázzák.ma van csütörtök,azóta 2 emailt küldtem,telefon nem elérhető...ilyen nevű család a településen pedig nincs/infó az ottani önkormányzattól/..jelentettem a vaterán az esetet eltellt 36óra de semmi hir....semmiről...szerintetek?egyáltalán el lehet tünni egy ilyen összeggel csak ugy nyom nélkül?persze bankszámla és minden email,utalási papir megvan........

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-07-28 11:22
Létrehozva: #5659

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Egyet értek,csak nyugodtan!:)

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1385787

Ő a kis kedves!:)
Meg nézed a termékeit,én a katalógus képet rendeltem,direkt meg kérdeztem erre kaptam azt ami a saját képeken van!
Apró kis különbségek vannak köztük!:)
Nyilván ennyiért nem kap eredetit az ember,de azért azóta vettem egy másik órát az hét nyelven beszél!

Köszönöm.smile.gif

Őt pedig kedves kollégák javaslom tiltóra:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=14706996
14-én vásárolt, megírtam a kezdő levelet, amire 18-án bírt válaszolni. Elkészítettem a csomagot, azóta már egyszer írtam,hogy nem jött meg a pénz, válasz semmi, a Vaterára belép. Most írtam neki egy levelet, amiben beígértem a negatív értékelést.
Persze mindez a "háztartási nickemmel" zajlik, azt hiszi, nyeretlen kétéves vagyok.
Nem szeretem az ilyen üzletmenetet, még akkor sem, ha a gyereknek bővítem a zsebpénzállományát. mad.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
liliom30
hozzászólás 2011-07-28 11:15
Létrehozva: #5660

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2011-07-28 10:03) *
Nagyon..... vomit2.gif
(Bocsánat, a gyomrom....Szerintem nem baj, ha telehányom a topikot, hiszen mindig elnézést kérek érte. biggrin.gif Meg hát ilyen partnereket mutattok. Tegnap is egy, ma is...)
Légyszi tedd be a linket, szeretném a tagot tiltóra tenni.smile.gif

Egyet értek,csak nyugodtan!:)

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1385787

Ő a kis kedves!:)
Meg nézed a termékeit,én a katalógus képet rendeltem,direkt meg kérdeztem erre kaptam azt ami a saját képeken van!
Apró kis különbségek vannak köztük!:)
Nyilván ennyiért nem kap eredetit az ember,de azért azóta vettem egy másik órát az hét nyelven beszél!

+Quote Post

1270 Oldal V  « < 281 282 283 284 285 > » 
Reply to this topicStart new topic
13 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (13 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-21 12:42