Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-06-25 18:54
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Mint ahogy volt is erre példa. Mielőtt Leó rendet tett, meg is lehetett találni az esetet. De aztán jött egy szép éjszaka, szerintem elmaradt a randija, és az aktivitását a fórumtakarítással vezette le. Reggel jöttünk és csak néztünk, mint borjú az új kapura, azt hittük, rossz helyen járunk. Viszont azóta rend van, ez tény. |
|
|
|
2012-06-25 18:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
........... hogy küldhetek én abba követ is mivel majd akkor bonthatja ki ha fizetett. .... Mint ahogy volt is erre példa. Mielőtt Leó rendet tett, meg is lehetett találni az esetet. De aztán jött egy szép éjszaka, szerintem elmaradt a randija, és az aktivitását a fórumtakarítással vezette le. Reggel jöttünk és csak néztünk, mint borjú az új kapura, azt hittük, rossz helyen járunk. Viszont azóta rend van, ez tény. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-25 18:52 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-25 18:42
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Örülök, hogy van aki nemcsak néz hanem lát is. Ezek szerint téged nem vakított el a hatalmas aranyfényben úszó dollárjel. Sziasztok! Na egy érdekes dolog nem régibe olvastam a Zsaruba egy jó tanácsot "Legbiztonságosabb módja annak hogy megfelelő telefont kap, hogy utánvétes postát kér Na itt nem álltam meg, billentyűt ragadtam és szépen megírtam nekik, hogy küldhetek én abba követ is mivel majd akkor bonthatja ki ha fizetett. Privát véleményem ezeknél a telóknál és a Converse cipőknél megint csak a harácsolás ami dominál |
|
|
|
2012-06-25 18:23
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Engem húzz ki a listából nem tudott átverni. Örülök, hogy van aki nemcsak néz hanem lát is. Ezek szerint téged nem vakított el a hatalmas aranyfényben úszó dollárjel. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-06-25 18:08
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2012-06-25 16:59 Azonosító: 1 767 372 |
|
|
|
|
2012-06-25 17:33
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Van még néhány potenciális károsult: http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob...tmpsb=Keres%E9s Ezt nem is néztem. Phűűűű mi lesz itt. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-06-25 17:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönjük az értékes információt, én feltétlenül óvatos leszek, de ajánlom figyelmébe a fórum szabályzat II/4 pontját. Szívemből szóltál. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-25 17:27
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Benz vedd már elő plíz a vonalzódat mert ki kell osztani egy nagy körmöst! Van még néhány potenciális károsult: http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob...tmpsb=Keres%E9s |
|
|
|
2012-06-25 17:24
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2012-06-25 16:59 Azonosító: 1 767 372 |
Tisztelt Vatera! coranzo nevű felhasználó ... Én kikerestem a srácot a Facebookon akkor döntöttem el,hogy nem üzletelek vele. Tipikus ilyen Tököli börtönben felnőtt személy. Még csalni is primitív. A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-25 23:59 |
|
|
|
2012-06-25 17:19
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera!
coranzo nevű felhasználó egy csaló 22 éves monori gyerek. Másik internetes portálon már agyon akarják verni és kitiltoták onnan most próbálkozik a vaterán. Egy embert már átvert itt is sajnos. Engem is átakart de én kikerestem őt az adatai alapján közösségi oldalról ezért nem fizettem neki ki semmit. http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=coranzo&ob=2 Gyanúsan olcsó Iphone 4-esek csak előre utalással.[/quote] 1 Pitiáner. Tegnapi friss negatívja egy iphone 3G után: Negatív vélemény: SENKINEK NEM AJÁNLOM!!!Ide is csak annyit, hogy a telefont amit kifizettem,( hozzáteszem bizonyítani is tudom mivel megvan a pénztári bizonylat), nem küldi el, telefonja ki van kapcsolva, üzenetekre nem válaszol! Innentől a rendörség foglalkozik az üggyel! Ugyanezen aukcióhoz tartozó terméklapi levelezés: "Tisztelt coranzo! Mi van a telefonommal? A vatera már megkapta a bejelentést, a következő a rendőrség lesz! Szerintem inkább jelentkezz!" - Firetrap "Tisztelt coranzo! Erre sem válaszolsz? Azt hiszed nem tudom hogy 10 perce jelentkeztél be? Hétfőig várok még, addig gondold át hogy megéri-e ez neked! Vagy a pénzt vagy a telefont juttasd vissza hozzám! - Firetrap "Tisztelt Firetrap! mondom h meg kapod már el kültem szoval nem tudom mit reagálod tul fel tedtem meg értem hogy várod a terméket de voltak sajnos bizonyos magán jelegü problémáim ezért huzodott el sajnálom hogy igy alakult de remélem meg érkezik rendeben a termék !! :S rá 30 percre: Tisztelt Firetrap! nah most akkor nem kel az ipohne ne küldjem hogy ha nem adod meg a cimed akkor nem tudom küldeni - coranzo 2012.06.25. 16:37:21 Mintha egy minimális logikai bukfenc lenne benne! Előszöt már elküldte, aztán rá fél órára panaszkodik, hogy nincs cím ahová küldhetné. Annyira primitívek, komolyan mondom. LEGALÁBB ARRA EMLÉKEZHETNE HOGY FÉL ÓRÁJA MIT HAZUDOTT!!!! pffff... Benz vedd már elő plíz a vonalzódat mert ki kell osztani egy nagy körmöst! THX A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-25 23:59 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-06-25 17:16
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 654 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Tisztelt Vatera! coranzo nevű felhasználó ...... Másik internetes portálon már agyon akarják verni és kitiltoták onnan most próbálkozik a vaterán. Egy embert már átvert itt is sajnos. Engem is átakart de én kikerestem őt az adatai alapján közösségi oldalról ezért nem fizettem neki ki semmit. http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=coranzo&ob=2 Gyanúsan olcsó Iphone 4-esek csak előre utalással. Köszönjük az értékes információt, én feltétlenül óvatos leszek, de ajánlom figyelmébe a fórum szabályzat II/4 pontját. |
|
|
|
2012-06-25 17:04
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera!
coranzo nevű felhasználó egy csaló 22 éves monori gyerek. Másik internetes portálon már agyon akarják verni és kitiltoták onnan most próbálkozik a vaterán. Egy embert már átvert itt is sajnos. Engem is átakart de én kikerestem őt az adatai alapján közösségi oldalról ezért nem fizettem neki ki semmit. http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=coranzo&ob=2 Gyanúsan olcsó Iphone 4-esek csak előre utalással. A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-25 23:58 |
|
|
|
2012-06-25 08:33
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-11-10 15:36 Azonosító: 40 329 |
Nem veszem froclizásnak csak símán irígyellek. :-) Átálltunk pamut zoknikra és azok bizony lyukadnak. Egyszerűen nem visz rá a lelkem, hogy kidobjam, lyukas zokniban járni, vagy valami szeretet-szolgálatnak lyukasan odaadni pedig szégyen. Így marad a stoppolás, közben meg zenét hallgatok - dupla élvezet. A villanykörtés stoppolás közben pedig visszasírom a régi, "parasztos", kézhezálló stoppolófámat ami az évtizedek során valahova elkeveredett. Ezek szerint akad még rajtam kívül más is, aki ismeri és gyakorolja a stoppolás szépségeit :-)) Sajnos, még a legjobb minőségű, drága pamutzoknik is gyorsan kilyukadnak, kidobni rögtön 6-700 forintos zoknit, hááááát .......... A villanykörtés megoldásért fogadd részvétem, nehézkes dolog lehet, bár még mindig könnyebb, mintha az újfajta, energiatakarékos izzóval próbálnád helyettesíteni a stoppolófát :-) A villanykörtés megoldásért fogadd részvétem, nehézkes dolog lehet, bár még mindig könnyebb, mintha az újfajta, energiatakarékos izzóval próbálnád helyettesíteni a stoppolófát :-) Nézd csak, ez talán jobb megoldás lenne : http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=...mp;td=1&c=0 |
|
|
|
2012-06-24 23:54
Létrehozva:
|
|
|
Annyiban viszont jó, hogy megtaláltam, hogy hozzáadtam a tiltólistámhoz, nehogy kapcsolatba kerüljek vele. Pedig biztos érdekes vele a beszélgetés Én is szorítottam neki helyet pedig már így is zsúfoltság van a zárkámban -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-06-24 23:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
The best: "Kis köcsög neked még soká lesz ennyi és ilyen értékeléseid mint nekem van, még akkor se ha az egész pereputyodat beregisztrálod." Annyiban viszont jó, hogy megtaláltam, hogy hozzáadtam a tiltólistámhoz, nehogy kapcsolatba kerüljek vele. Pedig biztos érdekes vele a beszélgetés |
|
|
|
2012-06-24 23:23
Létrehozva:
|
|
|
Nem veszem froclizásnak csak símán irígyellek. :-) Átálltunk pamut zoknikra és azok bizony lyukadnak. Egyszerűen nem visz rá a lelkem, hogy kidobjam, lyukas zokniban járni, vagy valami szeretet-szolgálatnak lyukasan odaadni pedig szégyen. Így marad a stoppolás, közben meg zenét hallgatok - dupla élvezet. A villanykörtés stoppolás közben pedig visszasírom a régi, "parasztos", kézhezálló stoppolófámat ami az évtizedek során valahova elkeveredett. ...................................... Az eozinos Zsolnay és a fa stoppló nagyon jól megfér(né)nek egymás mellett. Szeretem a Zsolnay eozinost, de azt sem válogatás nélkül és emellett gerjednék egy "parasztos" stopplóra is :-) Gyűszűm pedig csak egy van, jó 60 éve használom. :-) Persze jól megférnének, de én úgy értelmeztem, hogy Zsolnay stoppolót keresel Én gyerekkoromba sem tudtam a gyűszűvel varrni, mindég a másik ujjammal böktem a tűt |
|
|
|
2012-06-24 22:48
Létrehozva:
|
|
|
Lassan két éve vagyok itt, de ilyen alpári értékeléseket még nem láttam... Mocskolódás, fenyegetőzés, Vatera megkerülése... Ha csak a fele igaz azoknak, amiket az üzletfelek írnak, már megérne egy gyógypillantást Benztől. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=2 The best: "Kis köcsög neked még soká lesz ennyi és ilyen értékeléseid mint nekem van, még akkor se ha az egész pereputyodat beregisztrálod." -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-06-24 22:13
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 35 Regisztrált: 2012-06-01 22:03 Azonosító: 1 747 770 |
Nem froclizni akarlak, de nekem van ..... kettő is...... Igaz, egyik sem eozinos :-) Nem is "parasztos", viszont nagyon szép, kézhez álló formára esztergált Nem veszem froclizásnak csak símán irígyellek. :-) és meglehetősen kopott. Életkoruk egyenként is meghaladja a 80-90 évet. A lényeg : egyik sem eladó! Tényleg, van még valaki, aki megstoppolja a kilyukadt zoknit ? Átálltunk pamut zoknikra és azok bizony lyukadnak. Egyszerűen nem visz rá a lelkem, hogy kidobjam, lyukas zokniban járni, vagy valami szeretet-szolgálatnak lyukasan odaadni pedig szégyen. Így marad a stoppolás, közben meg zenét hallgatok - dupla élvezet. A villanykörtés stoppolás közben pedig visszasírom a régi, "parasztos", kézhezálló stoppolófámat ami az évtizedek során valahova elkeveredett. ...................................... Tudod aki eozinos Zsolnayt keres az nem stoppolni akar és egyáltalán nem gerjed szerintem a Fa stoppolóra. Példul nekem már van annyi gyűszűm és nem azért mert azzal varrok, hanem gyűjtöttem egy időbe. Az eozinos Zsolnay és a fa stoppló nagyon jól megfér(né)nek egymás mellett. Szeretem a Zsolnay eozinost, de azt sem válogatás nélkül és emellett gerjednék egy "parasztos" stopplóra is :-)Gyűszűm pedig csak egy van, jó 60 éve használom. :-) |
|
|
|
2012-06-24 20:48
Létrehozva:
|
|
|
Nem froclizni akarlak, de nekem van ..... kettő is...... Igaz, egyik sem eozinos :-) Nem is "parasztos", viszont nagyon szép, kézhez álló formára esztergált és meglehetősen kopott. Életkoruk egyenként is meghaladja a 80-90 évet. A lényeg : egyik sem eladó! Tényleg, van még valaki, aki megstoppolja a kilyukadt zoknit ? Tudod aki eozinos Zsolnayt keres az nem stoppolni akar és egyáltalán nem gerjed szerintem a Fa stoppolóra. Példul nekem már van annyi gyűszűm és nem azért mert azzal varrok, hanem gyűjtöttem egy időbe. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-24 20:48 |
|
|
|
2012-06-24 20:11
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-11-10 15:36 Azonosító: 40 329 |
Jó napot ill. estét mindenkinek! Továbbra is CSAK vásárolni fogok, CSAK eozinos Zsolnay-t, CSAK 100%-os "tiszta forrásból"! (kivétel: ha találnék egy olyan régi, parasztos, megbecsűlt, símára koptatott STOPPOLÓFÁT... az se baj, ha eozinos Zsolnay ..)Üdv. Mindenkinek Nem froclizni akarlak, de nekem van ..... kettő is...... Igaz, egyik sem eozinos :-) Nem is "parasztos", viszont nagyon szép, kézhez álló formára esztergált és meglehetősen kopott. Életkoruk egyenként is meghaladja a 80-90 évet. A lényeg : egyik sem eladó! Tényleg, van még valaki, aki megstoppolja a kilyukadt zoknit ? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 06:54 |