Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-11-03 12:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Hát most nem. Mosások, vasalások vannak és előre kell dolgoznom, amit lehet, mert jövő héten porcelán. Nekem ez az őszi szünet most egy ajándék volt. Általában végigdolgozom, de most valahogy maradt idő ejtőzésre. Persze, mert előtte nem tudtam porcelánt venni. De hétfőtől daráló, beindul a koncert szezon is, szóval eléggé hajtós lesz. Tehát akkor nem lesz időm itthoni munkákra. De legalább előre pihentem. Értelek, így valóban nem tudsz meglógni. |
|
|
|
2012-11-03 11:57
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen tudom, jártam arra elég sokat. Nem tudod félre tenni az otthoni munkát és élvezni egy kirándulást amíg lehet? Hát most nem. Mosások, vasalások vannak és előre kell dolgoznom, amit lehet, mert jövő héten porcelán. Nekem ez az őszi szünet most egy ajándék volt. Általában végigdolgozom, de most valahogy maradt idő ejtőzésre. Persze, mert előtte nem tudtam porcelánt venni. De hétfőtől daráló, beindul a koncert szezon is, szóval eléggé hajtós lesz. Tehát akkor nem lesz időm itthoni munkákra. De legalább előre pihentem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-03 11:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Igen, itt általában mindig szebb az idő, de mindenképpen melegebb. Viszont télen nagyon sokszor beáll a köd a Mecsek miatt és olyan szmog van, hogy minden szürke. A Mecsek egy teljesen speciális időjárást csinál nekünk. Volt olyan, hogy az országban nem lehetett mozdulni a hó miatt, mi meg teljesen jól elvoltunk. Na és fordítva is. Igen tudom, jártam arra elég sokat. Nem tudod félre tenni az otthoni munkát és élvezni egy kirándulást amíg lehet? |
|
|
|
2012-11-03 11:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
De jó neked, itt köd van és nyirkos az idő. Igen, itt általában mindig szebb az idő, de mindenképpen melegebb. Viszont télen nagyon sokszor beáll a köd a Mecsek miatt és olyan szmog van, hogy minden szürke. A Mecsek egy teljesen speciális időjárást csinál nekünk. Volt olyan, hogy az országban nem lehetett mozdulni a hó miatt, mi meg teljesen jól elvoltunk. Na és fordítva is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-03 11:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-11-03 11:11
Létrehozva:
|
|
Csodálatos szép napot Mindenkinek! Neked is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-03 10:57
Létrehozva:
|
|
|
Csodálatos szép napot Mindenkinek!
|
|
|
|
2012-11-03 09:44
Létrehozva:
|
|
... igyekeztem Benz türési határán belül maradni a felhasznált betűk darabszámával Szerintem messze alatta vagy, látod, az én darabszámomat is milyen jól tolerálja. Fúú, nagyon bosszantó ami veled, ill. a gépeddel történt, és csak csodálni tudom a lelki nyugalmadat. Nálam valószínűleg elszakadt volna a cérna... El tudom képzelni, de sajnos az nem hozta volna vissza az adatokat. Szép álmokat.... jó éjt! Jó reggelt, ragyogót, nyári naposat. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy amilyen a szomszéd, olyan a kutyája. Órákon keresztül minden értelem nélkül ugat szegény. Minden reggel arra ébredek, amikor alhatnék. Most, hogy ezt a fontos információt Van. Kész... Ez mi? ... Na megyek, a kávém után, ha már senki nem hozta be.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-03 00:43
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2009-01-08 12:36 Azonosító: 395 934 |
Szép álmokat.... jó éjt!
|
|
|
|
2012-11-03 00:23
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
Mert már lelkes újonc lettél. Képzeld, téged. De BéBén csodálkoztam, mert ő nem sokat ír. Mert Benz és én, még oké. De nem tudom egyébként, hogyan kerültek ezek az avatarok a gépemre. Szerintem minden, amit megnéztem, valahogy megőrződött de még olyanok is, amiket nem, csak valahogyan kapcsolódnak. Nem értem egyébként. Köszönöm a répát. Eeez azééért (igyekeztem Benz türési határán belül maradni a felhasznált betűk darabszámával Fúú, nagyon bosszantó ami veled, ill. a gépeddel történt, és csak csodálni tudom a lelki nyugalmadat. Nálam valószínűleg elszakadt volna a cérna... Eeez azééért (igyekeztem Benz türési határán belül maradni a felhasznált betűk darabszámával Fúú, nagyon bosszantó ami veled, ill. a gépeddel történt, és csak csodálni tudom a lelki nyugalmadat. Nálam valószínűleg elszakadt volna a cérna... Onnan még lemaradt egy mindent átható jel: |
|
|
|
2012-11-02 23:02
Létrehozva:
|
|
Hogyan rendezted le? Igen... olvastam az ötletet Én végig higgadt voltam és kedves. Kissé feszült, az igaz, és meg voltam ijedve, de láttam, hogy azért ez neki sem mindegy, mert ő meg az én kínomat látta. Szóval nem balhéztam. Ha rosszindulatú, vagy nemtörődöm lett volna, akkor más lett volna a helyzet. De akkor sem vagyok bunkó. Amit lehet, mosolyogva próbálok elintézni, ha nem lehet, akkor fagyasztok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-02 22:54
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2009-01-08 12:36 Azonosító: 395 934 |
Nekem grátisz csinálta két napig, mégsem volt jó semmire. Nagyon kínban volt, gondolom az ilyen problémát az emberek nem úgy szokták rendezni, ahogy én tettem. Nincs gond, mert itt vagyok és bölcsebbnél bölcsebb ötleteim vannak. Hogyan rendezted le? Igen... olvastam az ötletet |
|
|
|
2012-11-02 22:45
Létrehozva:
|
|
Mechanikai hiba, talán Kürték tudtak volna segíteni. De azt meg nem szerettem volna kifizetni Nekem grátisz csinálta két napig, mégsem volt jó semmire. Nagyon kínban volt, gondolom az ilyen problémát az emberek nem úgy szokták rendezni, ahogy én tettem. Beterjesztem a javaslatot, köszönjük Önökért mindent... Értem.... és mi a gond ? Nincs gond, mert itt vagyok és bölcsebbnél bölcsebb ötleteim vannak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-02 22:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2012-11-02 22:39
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem tudták visszamenteni? Mechanikai hiba, talán Kürték tudtak volna segíteni. De azt meg nem szerettem volna kifizetni Mivel egyszer régen megígértem, hogy hasonlóan fogós kérdéseknél kisegítem... Beterjesztem a javaslatot, köszönjük -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-11-02 22:28
Létrehozva:
|
|
Mi ez a továbbértékesítéses móka? Csak röviden... A szomszédos topikban egy felhasználó kiakadt, hogy amit tőle vesznek, azt továbbadják. És Benz nem értette, mi a gond. Ilyenkor mindig segítek neki, mert a kisdobos ott segít, ahol tud. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-02 22:22
Létrehozva:
|
|
Mi ez a továbbértékesítéses móka? Csak röviden...
|
|
|
|
2012-11-02 22:03
Létrehozva:
|
|
A fél életem elveszett első alkalommal, hosszú évek munkája. Megfogadtam, hogy ez többet nem fordulhat elő, a jövőben rendszeres mentéseket készítek. Ezt természetesen azóta sem tartom be. Az időhiány Nem tudták visszamenteni? Én is megfogadtam, de igazából a rendszert nem találtam ki. Mert annak semmi értelme, hogy havonta írogassak. Valahogy úgy van vele az ember, hogy "jó a gépem, miért fordulna elő". Nem? (Annyira úgy képzeltem, hogy ebben nagyon pedáns. Ezt milyen formában tartaná megvalósíthatónak? Mivel egyszer régen megígértem, hogy hasonlóan fogós kérdéseknél kisegítem, és a szavam az szent, hát természetesen most is számíthat rám. Ez azt hiszem a legegyszerűbb új feladatuk lesz, a kivitelezése egy pillanat alatt kirajzolódott a fantáziámban, nem is értem, Önök eddig miért nem alakították ki a megfelelő mechanizmust. Fut a Vaterán néhány aukció. Hetente 5-6 jár le belőlük, igazán nem egy mennyiség. Mivel Önök továbbítják a vevő adatait az eladó felé, feltételezem, hogy Önöknek ez bármikor hozzáférhető információ. Egyszerűen beülnek a Vatera által erre a célra biztosított cégautóba és megnézik, hogy a vevő használja-e az árut. A gyerek azt a cipőt hordja-e, amit itt vett a Vaterán. Az aukció adatait elmentik, és ha a vevő hasonló paraméterekkel rendelkező árut kínál eladásra, mint amit megvásárolt, akkor csak indítaniuk kell a múltkor tökéletesen kidolgozott vízi balettes kommandót. Ha kiderül a helyszínen, hogy mégsem az az áru van kalapács alatt, akkor csak megnyerő hangon elnézést kérnek, összesöprik a cserepeket, finom mozdulattal távoznak a feldúlt hajlékból. Természetesen ebben az esetben Ön is abbahagyhatja a táncot a medencében. Ja és az ellenőrzés? Ugyan már! Az semmiség, nem egy mennyiség. Na és hogy miért ciki továbbárulni valamit, azt nem tudom. De nem is arra tettem ígéretet, hogy ezt megválaszolom. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-02 22:06 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-02 21:57
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
És mit csinált? Fontosak voltak? Különben, azt hittem, Önnel ez nem fordulhat elő. Tényleg úgy gondoltam. Most telepítettem a Nero-t. Majd mindent CD-re írok ezentúl. Mondjuk, ha egy hete teszem, akkor most nem lennék ebben a helyzetben, de jobb későn, mint soha. Készül egy mese arról, hogyan fogják megakadályozni a megvásárolt áruk továbbértékesítését. A fél életem elveszett első alkalommal, hosszú évek munkája. Megfogadtam, hogy ez többet nem fordulhat elő, a jövőben rendszeres mentéseket készítek. Ezt természetesen azóta sem tartom be. Az időhiány -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-11-02 21:48
Létrehozva:
|
|
Ajjaj, sajnálom...én eddig kétszer jártam így. Minden elveszett a winchester meghibásodása miatt. És mit csinált? Fontosak voltak? Különben, azt hittem, Önnel ez nem fordulhat elő. Tényleg úgy gondoltam. Most telepítettem a Nero-t. Majd mindent CD-re írok ezentúl. Mondjuk, ha egy hete teszem, akkor most nem lennék ebben a helyzetben, de jobb későn, mint soha. Készül egy mese arról, hogyan fogják megakadályozni a megvásárolt áruk továbbértékesítését. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 12:47 |