IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 584 585 586 587 588 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
dhfox
hozzászólás 2009-05-14 15:18
Létrehozva: #11701

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-14 12:01
Azonosító: 13 923

Számlázandó tételek alatt van 1 még ki nem számlázott tételem. Az adás-vétel értékelése már le lett tudva. Érdekes, hogy még nincs kiszámlázva és a tranzakció történethez még nem került fel. Az illetékes kicsit megeröltethetné magát, nem hiszem, hogy annyira megeröltető feladat lenne. Mókás dolog, hogy erről nekem kell szólnom. Egyébként ez volt az utolsó eladásom a vaterán, amíg az aukció indítás pénzbe kerül.
Go to the top of the page

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-13 10:30
Létrehozva: #11702

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(Tressy @ 2009-05-13 09:21) *
Tisztelt Illetékes!
Május 12 délelött óta nem jelennek meg az eladott termékek.Csak az automatikus értesitö jö,de az eladott termékek listában nem látszik.Mi ilyenkor a megoldás?

Kedves Tressy!

Köszönjük a jelzést, a hiba javításán már dolgoznak kollégáink.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Tressy
hozzászólás 2009-05-13 09:21
Létrehozva: #11703

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-16 23:59
Azonosító: 151 037

Tisztelt Illetékes!
Május 12 délelött óta nem jelennek meg az eladott termékek.Csak az automatikus értesitö jö,de az eladott termékek listában nem látszik.Mi ilyenkor a megoldás?

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-13 09:15
Létrehozva: #11704

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(mihi1 @ 2009-05-13 07:37) *
Tisztelt Vatera!

Olyan problémám van, hogy én kiválasztottam egy kategóriát az eladósorba került termékemhez és egy teljesen más kategóriában jelent meg ami ráadásul külön fizetős. Ilyenkor mi a teendő? Termékkód:147338450 ( http://www.vatera.hu/3000_l_vas_tartaly_fu..._147338450.html ) , mert szerintem semmi koze a járműhöz és én a Háztartási gépek azon belül az egyéb kategóriában akartam indítani. Nem tudom ez hogy lehet. Jelenleg meg sem tudom válltoztotni!!!!

Kérem a problémámat orvosolni, ha megoldható.

Üdv.

mihi1

Kedves mihi1!

Az aukció lejárt, a kategória módosítására nincs lehetőség. Termékfeltöltéskor érdemes még a jóváhagyás
előtt ellenőrizni azt, a termék a megfelelő kategóriában kerül -e meghirdetésre.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
mihi1
hozzászólás 2009-05-13 07:37
Létrehozva: #11705

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-11-13 15:29
Azonosító: 292 834

Tisztelt Vatera!

Olyan problémám van, hogy én kiválasztottam egy kategóriát az eladósorba került termékemhez és egy teljesen más kategóriában jelent meg ami ráadásul külön fizetős. Ilyenkor mi a teendő? Termékkód:147338450 ( http://www.vatera.hu/3000_l_vas_tartaly_fu..._147338450.html ) , mert szerintem semmi koze a járműhöz és én a Háztartási gépek azon belül az egyéb kategóriában akartam indítani. Nem tudom ez hogy lehet. Jelenleg meg sem tudom válltoztotni!!!!

Kérem a problémámat orvosolni, ha megoldható.

Üdv.

mihi1

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-13 00:06
Létrehozva: #11706

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tarnagy @ 2009-05-12 19:26) *
Tisztelt Vatera!
Rengeteg Mp3-Mp4 lejátszó bukkant fel hirtelen a Vaterán, 4-8, sőt 16 Gb memóriával hirdetve - potom árakon kínálva!! Miután engem is becsaptak egy ilyennel (az eladótól visszakövetelem a pénzemet, ellenkező esetben feljelentést teszek, s ezt teljesen komolyan gondolom, hiszen ki tudja, hány embert csapott be!!), jó lenne, ha a Vatera, ha ad magára, lépne valamit.
Én a "markus" nevezetű illetőtől vásároltam, s kiderült, hogy az állítólagos 8 Gb valójában: 1 (egy) Gb!! Ellenőrizhető az ingyenes MTV_Convert_306.exe szoftverrel (http://www.brothersoft.com/mp3-player-utilities-50892.html).
Mit tesznek Önök?

Kedves tarnagy!

Az adásvételről pozitív visszajelzést küldött.
Ismereteink szerint a szerződés semmis, amennyiben nem a valóságnak megfelelő lényegi információk alapján
köttetett. Más kérdés, hogy az eladó lehet jóhiszemű (azaz nem tudott ezekről) vagy rosszhiszemű (ha tudott
róla), de ez a szerződés semmisségét nem befolyásolja. Az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi
kötelezettség, a PTK alapján. Az ilyen típusú jogérvényesítésre a felek megállapodása alapján, vagy ennek
hiányában azonban polgári perben, a bíróságokon keresztül van lehetőség. Amennyiben felmerül a
rosszhiszeműség gyanúja, a rendőrség állampolgári jelzés alapján indíthat vizsgálatot is. Ez a polgári pertől
független folyamat. A fentiek természetesen a Vatera.hu Kft. saját jogértelmezését tükrözik, és semmilyen
módon nem jelentenek a bírói vagy rendőrségi úton alkotott jogértelmezést.

Amennyiben szeretné megváltoztatni a korábban elküldött értékelést, annak törlését is a kapcsolatfelvételen
keresztül kérheti.
Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
DrToty
hozzászólás 2009-05-12 21:25
Létrehozva: #11707

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-10-24 17:17
Azonosító: 255 414

Tisztelt Vatera!
Köszönöm szépen,hogy segítettek a probléma megoldásában!
Köszönettel:Katalin

+Quote Post
tarnagy
hozzászólás 2009-05-12 19:26
Létrehozva: #11708

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-10 20:48
Azonosító: 346 754

Tisztelt Vatera!
Rengeteg Mp3-Mp4 lejátszó bukkant fel hirtelen a Vaterán, 4-8, sőt 16 Gb memóriával hirdetve - potom árakon kínálva!! Miután engem is becsaptak egy ilyennel (az eladótól visszakövetelem a pénzemet, ellenkező esetben feljelentést teszek, s ezt teljesen komolyan gondolom, hiszen ki tudja, hány embert csapott be!!), jó lenne, ha a Vatera, ha ad magára, lépne valamit.
Én a "markus" nevezetű illetőtől vásároltam, s kiderült, hogy az állítólagos 8 Gb valójában: 1 (egy) Gb!! Ellenőrizhető az ingyenes MTV_Convert_306.exe szoftverrel (http://www.brothersoft.com/mp3-player-utilities-50892.html).
Mit tesznek Önök?

+Quote Post
rebibaba1
hozzászólás 2009-05-12 18:37
Létrehozva: #11709

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-04-06 16:27
Azonosító: 603 454

[font="Georgia"][/font][size="3"][/size]
Jo napot kivanok!

Nehany javaslatom lenne az oldal fejlesztesevel es biztonsagosabba tetelevel kapcsolatban.

1. Elönyös lenne, ha az eladok szamara lehetöve tennek a feltöltött aukciok korrigalasat , akkor is, ha mar ervenyes ajanlat erkezett a termekre. Fontosnak tartom, hogy utolagosan is informaciokat lehessen hozzafüzni a termekleirashoz, hiszen mindig elöfordulhat, hogy valamit elfelejtett az ember odairni. Igy az esetleges felreertesek ill reklamaciok elkerülhetöek lennenek. Ugyanez vonatkozik a termekek törlesere ajanlat erkezese utan. Miert nem lehet egy aukciot lezarni, ha ajanlat erkezett ra ? Ha tönkrement, összepiszkolodott, összetört stb...
En mar jartam ugy, hogy valamit veletlenul duplan töltöttem fel es nem birtam lezarni. A termekleirashoz nem tudtam semmit hozzafüzni, igy nem tudtam a vasarlok figyelmet felhivni a hibara. ( igy termeszetesen licitaltak tovabb egy arura, ami nem letezik)
Irtam ugyan egy emailt a kapcsolat menüpont alatt, de az aukciot nem zartak le es a termek eladottnak lett minösitve. Most csak a vasarlo kegyeiben bizhatom, hogy nem ad negativot, a jutalekfizetesröl nem is beszelve ( olyan aru utan fizetni, amit nem adtam el- es plussz neg. velemenyt kapni ? )
Ez szerintem egy nagy hiany, amin valtoztatni kellene, pl max 24 oraval az aukcio lejarata elött meg kellene hagyni a lehetöseget a termek törlesere ill informaciok hozzafüzesere. Vegyenek peldat a külföldi online aukcios hazakon, ez mindenhol lehetseges !

2. Sajnos sok kedves vasarlo licital nagy boldogan , de nem fizeti ki a megnyert arut. En ugyan meg viszonylag uj vagyok itt a vateran az eladas teren, de meg kell mondjam, ilyet meg sehol sem tapasztaltam. Ahogy a forumot olvasgattam, van az eladok között is nehany fekete barany, aki bezsebeli a penzt, de az arut nem adja at.
Ezzel kapcsolatban a következö javaslatom : PAYPAL
Egy kis reklammal es kedvezö ajanlatokkal fel lehetne hivni a tagok figyelmet arra, milyen egyszerüen, biztonsagosan es anonymen lehet paypalon keresztül fizetni. Sajnos ezt meg kevesen ismerik, de biztos vagyok benne, ha valaki egyszer kiprobalja, csak rajta keresztül fog utana fizetni. A vasarlok es az eladok egyarant biztositva vannak , ha valaki nem kapja meg a kifizetett arut, visszakapja a penzt, az elado pedig a fizetes pillanataban megkapja az összeget.

Elnezest a hosszu mail miatt, de szamomra fontos, hogy ezen javaslatokat fontolora vegyek egy hosszu , sikeres együttdolgozas erdekeben.

Vandenbergh Renata

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-12 14:48
Létrehozva: #11710

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(slopper @ 2009-05-12 14:01) *
rendszeresen keresek rá arra a kulcsszóra, hogy XRV (motor tipus), az utóbbi 2 hónapban átvált a kereső arra , hogy xiv és ilyen találatokat hoz be. kellemtlen

Kedves slopper!

Amennyiben az Ön által megjelölt kifejezésre nincs találat, a kereső egy arra hasonlító feltételre keres.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
slopper
hozzászólás 2009-05-12 14:01
Létrehozva: #11711

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2009-05-03 17:31
Azonosító: 639 774

rendszeresen keresek rá arra a kulcsszóra, hogy XRV (motor tipus), az utóbbi 2 hónapban átvált a kereső arra , hogy xiv és ilyen találatokat hoz be. kellemtlen

+Quote Post
Viglen
hozzászólás 2009-05-11 18:34
Létrehozva: #11712

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-03 22:26
Innen: Magyarország/Veszprém
Azonosító: 18 631

Jó napot kívánok! rolleyes.gif

Jelen esetben azért írok ide, mert ez a PANASZKÖNYV.
A Termékkód:146102722 és a történet: immáron kétszer jeleztem a vatera ügyfélszolgálatának
a megfelelő helyen a kapcsolatfelvételen keresztül problémámat.
Miszerint, egy teljesen inkorrekt negatív értékelést szeretnék töröltetni
ami már a terméklapi beszélgetésből is egyértelműen kiderül,
hogy kitől kaptam és miért.. A T.Vatera válasza mindkét esetben a
következő volt:

"""Javasoljuk, hogy vegye fel Partnerével a kapcsolatot és tisztázzák a kialakult
helyzetet. Amennyiben ez sikerült, úgy közös kérésüknek eleget téve
eltávolításra kerülhet az Ön által jelzett értékelés.

Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
"""

Az egy dolog, hogy becsaptak,hiszen vásárlással én csak nagyon ritkán szoktam itt a vaterán jól járni, de a T.Vatera még azt ateljességgel inkorrekt csak hazugságokat tartalmazó bosszú értékelést sem képes eltávolítani, amit jogtalanul kaptam egy olyan
embertől aki kommunikációra nem hajlandó és ha még is akkor minden szava hazugság..

Eztán nem tudom, hogy ezek után mégis kinek és hányszor kellene még jeleznem
a problémámat, hogy valami végre történjen is az ügyben..avagy érdemes e eztán
még időt pocsékolni minderre...

Üdvözlettel: Én

+Quote Post
vermesalbi
hozzászólás 2009-05-11 17:24
Létrehozva: #11713

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-05-11 16:39
Azonosító: 640 660

Időközben az eladóval felvettük a kapcsolatot,tisztáztuk a félreértést.
Minden gond megoldódott. tongue.gif

+Quote Post
vermesalbi
hozzászólás 2009-05-11 16:45
Létrehozva: #11714

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-05-11 16:39
Azonosító: 640 660

Tisztelettel kérdezem mi van akkor ha nem kapok értesítést a licitáláson elnyert termékről és az eladó sem reagál a kérdésemre.

A licitált termék: Termékkód: 147316949
Felhasználó: vermesalbi.
vermesalbi

+Quote Post
sandora61
hozzászólás 2009-05-11 10:51
Létrehozva: #11715

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-26 13:48
Azonosító: 156 162

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-05-11 10:24) *
Az értesítő email kiküldése megtörtént az a Vatera által kiküldésre került a felhasználók számára.
Jellemzően a citromail, freestart levelezőknél a belső webes spamszűrőnél engedélyezni kell az
ertesito@vatera.com címről érkező leveleket, így elméletileg nem fordulhat elő, hogy a levelet
elutasítja a szolgáltató.

Most megérkezett az értesítő levél (Nem ingyenes levelezőt használok amúgy; itt nincs is spamszűrés, ha magam be nem állítom).

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-11 10:24
Létrehozva: #11716

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(sandora61 @ 2009-05-11 10:15) *
Köszönöm!

(Azért ha a rendszerben van valami probléma, azt ki lehetne javítani. Bosszantó, hogy így már csak a vatera hírleveleket kapom; arról pedig semmit, amit én magam licitálnék, vagy arról infót, ha netán valami hirdetett termékemre kérdés érkezik, pedig hasznos lenne!)

Az értesítő email kiküldése megtörtént az a Vatera által kiküldésre került a felhasználók számára.
Jellemzően a citromail, freestart levelezőknél a belső webes spamszűrőnél engedélyezni kell az
ertesito@vatera.com címről érkező leveleket, így elméletileg nem fordulhat elő, hogy a levelet
elutasítja a szolgáltató.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
sandora61
hozzászólás 2009-05-11 10:15
Létrehozva: #11717

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-05-11 10:08) *
Kedves sandora61!

Amennyiben nem kapta meg partnere elérhetőségeit, úgy lépjen be a Személyes menüjébe és a Vásárolt
áruk menüpontra kattintva, majd a partnere felhasználóneve mellett szereplő kis levél ikonra kattintva
tudja lekérni a keresett partner elérhetőségeit.

Köszönöm!

(Azért ha a rendszerben van valami probléma, azt ki lehetne javítani. Bosszantó, hogy így már csak a vatera hírleveleket kapom; arról pedig semmit, amit én magam licitálnék, vagy arról infót, ha netán valami hirdetett termékemre kérdés érkezik, pedig hasznos lenne!)

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-11 10:08
Létrehozva: #11718

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(sandora61 @ 2009-05-11 10:03) *
Üdv!

(Lehet, új témát kellett volna erre indítanom, de erre nincs jogosultságom)

Leütöttem egy terméket; ahogy eddig, vártam, hogy majd a rendszer elküldi nekem az eladó adatait, hogy le tudjuk bonyolítani a fizetést, átadás - átvételt. Már gyanús volt, hogy a licit állapotáról sem érkeztek levelek. Az eladó adatait pedig még most egy nappal az árverés befejeződése után sem kaptam meg. A Vatera hírleveleket eközben megkapom, elérhetőségeimnél a drótpostacím rendben. Most mi van akkor a rendszerrel? Ha az eladó sem kapta meg az én elérhetőségeim, hogy bonyolítsuk le az adásvételt? (Termékkel kapcsolatos kérdésekben elvileg nem szabadna elérhetőségeket feltüntetni...)

Kedves sandora61!

Amennyiben nem kapta meg partnere elérhetőségeit, úgy lépjen be a Személyes menüjébe és a Vásárolt
áruk menüpontra kattintva, majd a partnere felhasználóneve mellett szereplő kis levél ikonra kattintva
tudja lekérni a keresett partner elérhetőségeit.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
bambooflower
hozzászólás 2009-05-11 10:08
Létrehozva: #11719

Csoport:
Kizárt

Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 130

IDÉZET(sandora61 @ 2009-05-11 10:03) *
Üdv!

Leütöttem egy terméket; ahogy eddig, vártam, hogy majd a rendszer elküldi nekem az eladó adatait, hogy le tudjuk bonyolítani a fizetést, átadás - átvételt. Már gyanús volt, hogy a licit állapotáról sem érkeztek levelek. Az eladó adatait pedig még most egy nappal az árverés befejeződése után sem kaptam meg. A Vatera hírleveleket eközben megkapom, elérhetőségeimnél a drótpostacím rendben. Most mi van akkor a rendszerrel? Ha az eladó sem kapta meg az én elérhetőségeim, hogy bonyolítsuk le az adásvételt? (Termékkel kapcsolatos kérdésekben elvileg nem szabadna elérhetőségeket feltüntetni...)

írj az eladónak a terméklapon, anélkül, hogy feltüntetnéd a címed.

--------------------
"Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes."

+Quote Post
sandora61
hozzászólás 2009-05-11 10:03
Létrehozva: #11720

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Üdv!

+Quote Post

974 Oldal V  « < 584 585 586 587 588 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
10 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (10 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-18 13:52