Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-11-06 00:19
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nézegettem a technikai topikban a 100 forintos emberkéket, hogy végül is bezöldültek-e? Meglepetten látom, hogy sokan úgy maradtak. Ennyire bonyolult lenne az TJF státusz procedúra? Vagy ez az első szűrő, aki ezen megbukik, az jobb ha nem jön ide árulni?
|
|
|
|
2012-11-05 23:21
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-11-05 22:07
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 996 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ezzel teljesen egyet értek, van mikor én is érzem viszont vannak akik saját hibájukból ital stb. kerültek ebbe a helyzetbe. Én viszont nem azért kuporgatok, hogy akkor most neki kedvezzek. Tudod az a baj, hogy fent is számítanak arra, hogy kapnak akik koldulnak. Van ott az aluljáróba egy nő a kutyával, na annak mindég adok. Soha nem italos, nem erőszakos és nem is kér csak áll a kutyájával. Viszont látszik a kutyán, hogy jól táplálja szép fényes a szőre. Múltkor szóba elegyedtem vele, 4 gyereke van és a kutya akit a gyerekek imádnak. Pénze csak a családi pótlék mivel Apuka lelépett és nem fizet. Szóval tőle soha nem sajnálom, de aki odadülöngél és akar, na annak hess. Akibe maradt kis erkölcsi érzés az fogja magát és elmegy utcát takarítani és nem az "adjál" a jelszava. Uh hideg ráz, belázasodtam. Veszek egy nagy fürdőt, kalapkúrát kihagyom és irány az ágy. Jó éjt! Három dolog. 1. Legelőször is jobbulást, remélem, holnap már jobban leszel. 2. Az alkohol. Több zseniális embert ismertem, akik jobb sorsra lettek volna érdemesek, a zenei tehetségük tényleg a zsenialitás határát súrolta, mégis valahogyan elcsúszott az életük az ivás miatt. Mindenki látta, hová vezet az útjuk, volt, aki belehalt. Őt különösen szerettem, nem csak zenésznek volt kiváló, hanem emberként is komoly értékei voltak. Úgy alakult, hogy pár évig nem találkoztunk, persze híreket hallottam róla, tudtam, merre megy az élete. És akkor, amikor véletlenül összefutottunk, a magas, vékony, jóképű, értelmes, humoros férfi helyett egy görnyedt hátú, fogalazult, ápolatlan, elhanyagolt emberi roncsot láttam. Nem tudtunk beszélni, mert nem volt miről. Fél éven belül meghalt. Ettől. Álltam értetlenül és nem tudtam, hogy hol a határ. Hogy tudja egy ember meghúzni azt a határvonalat, amit nem szabad átlépni. Hol kezdődik a visszafordíthatatlan alkoholizmos, mert hiszen ez egy hosszú folyamat, nem egy döntés. Ha ő élne még, akkor valószínű, hogy már csak a bevásárlókocsit tologatná vissza a helyére, mert a szellemi leépülés hatására a zenei tehetsége is elsorvadt. Nem tudok ítélni. Elítélni végképp nem. Tele vagyunk emberi gyengeséggel és ezek a gyengeségek más közegben erősségnek számítanak. Amikor egy fiatal olyan közegbe kerül, ahol az a menő, aki több villanyoszlop mellé hány oda, vagy a keményebb narkóval lövi be magát, akkor ott egy olyan értékítélet, mint a miénk, nem állja meg a helyét. Sokat gondolkodtam, hogyan kerülnek tévútra emberek és nincs rá válasz. De sokszor egy alkoholistára ránézek és nem azt látom, akivé vált, hanem azt, aki volt, vagy akivé válhatott volna. Mindemellett taszít és félelemmel tölt el a részeg ember. De elítélni nem tudom. 3. http://zene.vatera.hu/kotta_es_kottatarto/...1664147804.html Megnyertem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-05 20:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Nekem nem megy így. Maga a helyzet méltatlan az egyes emberhez, a társadalomhoz és az egész civilizációhoz. És persze kicsit szégyellem is magam, mert nekem van, neki meg nincs, ezt az eszemmel tudom, hogy helytelen, de mégis így érzem és erről nem tehetek. Ha meg túl nyomulós, akkor úgy érzem, erősebb és mivel benne nincsenek olyan erkölcsi gátak, mint bennem, képtelen vagyok érdemben szembehelyezkedni vele. Persze, majd ha utalta a 80 Ft-ot... (Amíg megírtam ezt a postot, megvacsoráztam és most megyek ki, csomaggyártás, ebédfőzés holnapra. Hajaj, sőt halyaly. Ezzel teljesen egyet értek, van mikor én is érzem viszont vannak akik saját hibájukból ital stb. kerültek ebbe a helyzetbe. Én viszont nem azért kuporgatok, hogy akkor most neki kedvezzek. Tudod az a baj, hogy fent is számítanak arra, hogy kapnak akik koldulnak. Van ott az aluljáróba egy nő a kutyával, na annak mindég adok. Soha nem italos, nem erőszakos és nem is kér csak áll a kutyájával. Viszont látszik a kutyán, hogy jól táplálja szép fényes a szőre. Múltkor szóba elegyedtem vele, 4 gyereke van és a kutya akit a gyerekek imádnak. Pénze csak a családi pótlék mivel Apuka lelépett és nem fizet. Szóval tőle soha nem sajnálom, de aki odadülöngél és akar, na annak hess. Akibe maradt kis erkölcsi érzés az fogja magát és elmegy utcát takarítani és nem az "adjál" a jelszava. Uh hideg ráz, belázasodtam. Veszek egy nagy fürdőt, kalapkúrát kihagyom és irány az ágy. Jó éjt! |
|
|
|
2012-11-05 19:35
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 996 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Múltkor Határúti Metró aluljáró, Nekem nem megy így. Maga a helyzet méltatlan az egyes emberhez, a társadalomhoz és az egész civilizációhoz. És persze kicsit szégyellem is magam, mert nekem van, neki meg nincs, ezt az eszemmel tudom, hogy helytelen, de mégis így érzem és erről nem tehetek. Ha meg túl nyomulós, akkor úgy érzem, erősebb és mivel benne nincsenek olyan erkölcsi gátak, mint bennem, képtelen vagyok érdemben szembehelyezkedni vele. Visszakerült a vigyorgóba, megküldte a levelet "Köszöni akkor ezt most nem kéri. Holnap adjam fel a tálat" Persze, majd ha utalta a 80 Ft-ot... (Amíg megírtam ezt a postot, megvacsoráztam és most megyek ki, csomaggyártás, ebédfőzés holnapra. Hajaj, sőt halyaly. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-05 19:37 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-05 19:08
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Én nem. Inkább iszkolok. Szeretem is. Múltkor Határúti Metró aluljáró, Én nem. Inkább iszkolok. Szeretem is. Visszakerült a vigyorgóba, megküldte a levelet "Köszöni akkor ezt most nem kéri. Holnap adjam fel a tálat" |
|
|
|
2012-11-05 18:37
Létrehozva:
|
|
Na az agresszívakat én hamar elküldöm. Én nem. Inkább iszkolok. .... nem leütné hanem vegyem le, tegyem be a csomagba és Ő majd ha megkapta a csomagot utalná a pénz! ... ....<marcipánoscsoki> Szeretem is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-05 18:28
Létrehozva:
|
|
|
Én nézem, és akkor látom, hogy adjak-e. Van aki agresszív módon nyomul, annak nem adok, hanem pánikszerű menekülést vált ki belőlem. Akkor félek is. Szerintem nem kell gyakorolnod, hanem egy aktuális helyzetben kipróbálod és sikerülni fog. Látod, svejku is egyből tudta. Na az agresszívakat én hamar elküldöm. Svejku ügyes. Közbe képbe került a vevő, hívott na úgy gondolta nem leütné hanem vegyem le, tegyem be a csomagba és Ő majd ha megkapta a csomagot utalná a pénz! Uh párom csak úgy lesett mert elkattantam, nem tettem lakatot most a számra. Na mindegy reggelig hagyom Őt szabadon, aztán megy vissza a vigyorgóba. Jé, tök egyszerű. Köszi. 4 év óta, kizárólag a válasz gomb használatával, azért egész jól elfórumozgattam... Na most próba volt. Tényleg tök egyszerű! <marcipánoscsoki> A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-05 18:29 |
|
|
|
2012-11-05 18:03
Létrehozva:
|
|
Én nézem, és akkor látom, hogy adjak-e. Van aki agresszív módon nyomul, annak nem adok, hanem pánikszerű menekülést vált ki belőlem. Akkor félek is. Na majd éjjel ha alszotok akkor gyakorolgatni fogom. Szerintem nem kell gyakorolnod, hanem egy aktuális helyzetben kipróbálod és sikerülni fog. Látod, svejku is egyből tudta. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-05 17:54
Létrehozva:
|
|
|
Zejopy profi módszere, az idézet áthozatalra nekem sem megy. Én úgy csinálom, hogy az eredeti helyén megyek a válasz gombra, ott meg is írom, de nem küldöm el, hanem kijelölöm copy, onnan kilépek, átjövök a másik topikba (leginkább ugye a Vészbe), és ott nyitok egy hozzászólást, ahová az egészet bemásolom. Működik A helyszínen kell megnyomni az idézetet, és át kell jönni, itt viszont csak a hozzászól gombot kell legfelül. Szuzy, szerintem az a problémád, hogy úgy érzed, szarrágásnak (elnézést) tűnhet a 80 Ft különbözet elkérése. Nem az. Az ember ad a koldusnak (én legalábbis) és a pincérnek is. Nem erről van szó. Ez üzlet és nem baráti jellegű kapcsolat. Kérjen alkut a leütés előtt, és akkor eldöntöd, hogy adsz-e 80 Ft engedményt, vagy sem. Ne foglalkozz vele. Tényleg ne, nem éri meg. A helyszínen kell megnyomni az idézetet, és át kell jönni, itt viszont csak a hozzászól gombot kell legfelül. Szuzy, szerintem az a problémád, hogy úgy érzed, szarrágásnak (elnézést) tűnhet a 80 Ft különbözet elkérése. Nem az. Az ember ad a koldusnak (én legalábbis) és a pincérnek is. Nem erről van szó. Ez üzlet és nem baráti jellegű kapcsolat. Kérjen alkut a leütés előtt, és akkor eldöntöd, hogy adsz-e 80 Ft engedményt, vagy sem. Ne foglalkozz vele. Tényleg ne, nem éri meg. Na majd éjjel ha alszotok akkor gyakorolgatni fogom. |
|
|
|
2012-11-05 17:19
Létrehozva:
|
|
Jé, tök egyszerű. Köszi. 4 év óta, kizárólag a válasz gomb használatával, azért egész jól elfórumozgattam... Engem még anno Grobar és Hytech tanítottak meg rá. De édesek voltak, nem haragudtak érte. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-05 17:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-05 16:59
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-11-05 16:53
Létrehozva:
|
|
Zejopy profi módszere, az idézet áthozatalra nekem sem megy. Én úgy csinálom, hogy az eredeti helyén megyek a válasz gombra, ott meg is írom, de nem küldöm el, hanem kijelölöm copy, onnan kilépek, átjövök a másik topikba (leginkább ugye a Vészbe), és ott nyitok egy hozzászólást, ahová az egészet bemásolom. Működik A helyszínen kell megnyomni az idézetet, és át kell jönni, itt viszont csak a hozzászól gombot kell legfelül. Szuzy, szerintem az a problémád, hogy úgy érzed, szarrágásnak (elnézést) tűnhet a 80 Ft különbözet elkérése. Nem az. Az ember ad a koldusnak (én legalábbis) és a pincérnek is. Nem erről van szó. Ez üzlet és nem baráti jellegű kapcsolat. Kérjen alkut a leütés előtt, és akkor eldöntöd, hogy adsz-e 80 Ft engedményt, vagy sem. Ne foglalkozz vele. Tényleg ne, nem éri meg. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-05 16:47
Létrehozva:
|
|
Össze-vissza kerestem most egy postodat, amibe leírtad hogyan lehet idézetet áthozni. Nem találtam meg. Zejopy profi módszere, az idézet áthozatalra nekem sem megy. Én úgy csinálom, hogy az eredeti helyén megyek a válasz gombra, ott meg is írom, de nem küldöm el, hanem kijelölöm copy, onnan kilépek, átjövök a másik topikba (leginkább ugye a Vészbe), és ott nyitok egy hozzászólást, ahová az egészet bemásolom. Működik |
|
|
|
2012-11-05 16:47
Létrehozva:
|
|
Köszönöm! Csak féltem nem-e sikeredett durvára a hiányzó postaköltség miatt. Szerintem nem. Teljesen rendben van ez így. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-05 16:44
Létrehozva:
|
|
|
Bocs, kissé zűrös a napom. Köszönöm! Csak féltem nem-e sikeredett durvára a hiányzó postaköltség miatt. |
|
|
|
2012-11-05 16:40
Létrehozva:
|
|
zejopy Drága segíts! Bocs, kissé zűrös a napom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-05 16:28
Létrehozva:
|
|
|
zejopy Drága segíts!
|
|
|
|
2012-11-05 15:49
Létrehozva:
|
|
|
Majd eldöntik egymás között. De biztosan nem kapsz a fejedre ez miatt. De legalább gulyaskrem megköszönte. Uh nem semmi a vevőcském, tudod tíltóra tettem. Nos most jött levél tőle Megvenném a parasztbögrét is . kérem tegye bele a csomagba és postáza el nekem. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-05 15:50 |
|
|
|
2012-11-05 15:42
Létrehozva:
|
|
Szerintem kopogtat már a tél rendesen. Össze-vissza kerestem most egy postodat, amibe leírtad hogyan lehet idézetet áthozni. Nem találtam meg. A lényeg lehet fejre koppot kapok? Szomszéd topiba gulyáskrémnek vagy kinek tudtára adtam, Benz admin és ha Ő magázza akkor jó lenne ha gulyáskrém is magázná! Majd eldöntik egymás között. De biztosan nem kapsz a fejedre ez miatt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 16:32 |