IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 512 513 514 515 516 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
jozsar
hozzászólás 2009-09-25 13:38
Létrehozva: #10261

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-08-07 16:21
Azonosító: 693 885

Sziasztok!
Panasszal élnék, de komolyan, borzasztó hogy egyes emberek vadásznak az aukciók utolsó öt percére, nem először jártam így, hogy licitálok valamire, és olyan emberek, akik előtte nem is licitáltak rá az utolsó három percben leütik. Már láttam olyan lehetőséget, hogy az utolsó 5 percben már ne tudjon licitálni az, aki előtte nem licitált rá. Szerintem ezt be kellene vezetni, és végre leállítani ezeket az aukcióvadászokat...
Go to the top of the page

+Quote Post
Vaterautazo
hozzászólás 2009-09-25 11:36
Létrehozva: #10262

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-09-02 09:50
Azonosító: 726 886

IDÉZET(Dundika007 @ 2009-09-25 10:58) *
Szerencsére nem követeli a terméket, mert sikerült vele beszélnem és azt mondta, hogy nem probléma. Csak az volt a gond, hogy dolgoztam és mire meg tudtam nézni a leveleket, addigra jött a licit. Nem sokon múlott, csak fél órán, de úgy látszik ez elég volt.
A gondom ott kezdődik, hogy nem szeretnék 2x kb. 1500 Ft-ot fizetni ezért. Sajnos licitált az aukcióra és lezárult. Csak későn zárult le, mert megnéztem. A másik aukcióval nincs probléma, mert azt fixárasra tettem és az sikeres.
Így utólag mit tudnék csinálni (az előző licitált termékkel kapcsolatban)?

Zárjam le semlegessel, olyan címen, hogy "balfék" voltam? :-(
Vagy nem tudom. Vagy esetleg amit írt, licit törlést csináljak?

Segítségét előre is köszönöm!

Lezárult aukció esetén már nincs lehetőség a licittörlésre. Az adásvételt jelölje sikertelennek és értékeljen semlegesen, így a nem létrejött üzlet
után nem fizet jutalékot.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Dundika007
hozzászólás 2009-09-25 11:14
Létrehozva: #10263

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-09-18 12:48
Azonosító: 751 965

Kértem a licit törlését, csak még azt nem tudom, hogy ilyenkor mi a teendő. Most mit kell még tennem?

Köszönettel: Dundika

IDÉZET(Dundika007 @ 2009-09-25 10:58) *
Szerencsére nem követeli a terméket, mert sikerült vele beszélnem és azt mondta, hogy nem probléma. Csak az volt a gond, hogy dolgoztam és mire meg tudtam nézni a leveleket, addigra jött a licit. Nem sokon múlott, csak fél órán, de úgy látszik ez elég volt.
A gondom ott kezdődik, hogy nem szeretnék 2x kb. 1500 Ft-ot fizetni ezért. Sajnos licitált az aukcióra és lezárult. Csak későn zárult le, mert megnéztem. A másik aukcióval nincs probléma, mert azt fixárasra tettem és az sikeres.

+Quote Post
Dundika007
hozzászólás 2009-09-25 10:58
Létrehozva: #10264

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2009-09-24 23:09) *
Kedves Dundika007!

Akkor ha jól értem, az első aukciót mégsem törölte és arra jött egy licit? A fix árasat pedig elvitte akivel eredetileg megbeszélte?
Ha így van, akkor az egyetlen megoldás, ha az első aukción licitálóval terméklapos üzenetben megegyezik a licit törléséről (ha mindkét fél beleegyezik terméklapos üzenetben a törlésbe, akkor utána a Kapcsolatfelvételen át kérni kell a törlést).
Ha ez megvan, akkor a licit nélküli aukciót már le tudja zárni.
Amennyiben ezt így nem tudja megoldani és a futó aukció érvényes eladással zárul, akkor a vevő joggal követelheti a termék átadását.

+Quote Post
vaterabroker
hozzászólás 2009-09-25 07:37
Létrehozva: #10265

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-01-29 10:40
Azonosító: 441 616

A Vaterához írt levelem:

Tisztelt Vatera!
Több ismerősöm, akik a Vaterán értékesítenek, hívták fel a figyelmemet egy olyan dologra, amit szerintem tisztességtelen üzleti magatartásnak lehet nevezni az önök részéről. A felhasználók nem kevés pénzt fizetnek önöknek jutalék, aukció indítás, és egyéb szolgáltatások igénybevételekor. Ide tartozik többek között a 300 Ft-ért megrendelhető kiemelt helyen pozicionált aukció is. Az eladó azért rendeli meg ezt a szolgáltatást, mert szeretni a meghirdetett termékét gyorsabban eladni... Ugyanakkor, amikor a kedves vevő megérkezik a Vaterára és elkezd keresgélni, legtöbb esetben a keresőt használja. Ott egy kulcsszó keresését követően előugranak a "kiemelt" Vatera eladók által 300 Ft-ért indított Aukciók, de legfelül megjelenik az "árukereső.hu" bannere is. A vevő első ízben azt a bizonyos bannert látja és sok esetben azonnal oda is klikkel. Ellenőrzéseim során megállapítottam, hogy sok esetben az árukeresőn kínált termék, az adott üzletben már nem kapható, vagy pillanatnyilag nem rendelhető, tehát csak "csaliként" lett meghirdetve. Önöknek miért jó, hogy a Vateráról a vevőket visszaszippantja a web??? .... tehát egy potenciális vevő felkeresi a Vaterát, majd ezt követően egy web áruházban köt ki? Szerintem ez helytelen üzleti magatartás a részükről, mert a vásárlókat elviszik az oldalról. Nem az lenne a cél, hogy a vásárlókat a Vaterán tartsák? Itt költsék el a pénzüket?
Ezúton szeretném önöket megkérni, hogy ne helyezzenek el a Vaterán olyan Bannereket, amik a Vevőinket kiviszik a Vatera oldaláról, hiszen ezzel a saját felhasználóik eladási esélyét rontják!!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-09-24 23:09
Létrehozva: #10266

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(Dundika007 @ 2009-09-24 21:59) *
Kedves adminisztárorok!

Nem tudom, hogy jó helyen írok-e, de remélem tudtok segíteni nekem. Van egy nagyon nagy problémám. Tettem fel egy terméket (a kódja: 153707762) az oldalra, de elfelejtettem beállítani a villámárat. Közben az illető mondta, hogy megvenné, de most azonnal. Ezért én töröltem a terméket és feltettem ugyanazt villámárasan. De ezek szerint valamit rosszul csináltam, mert közben meg egy illető licitált a másik termékere. Ilyenkor mit tegyek? Tudnátok segíteni nekem?

Az illetőnek már írtam, hogy hogyan jártam, ezért kérném a Ti segítségeteket.

Köszönettel: Dundika007

Kedves Dundika007!

Akkor ha jól értem, az első aukciót mégsem törölte és arra jött egy licit? A fix árasat pedig elvitte akivel eredetileg megbeszélte?
Ha így van, akkor az egyetlen megoldás, ha az első aukción licitálóval terméklapos üzenetben megegyezik a licit törléséről (ha mindkét fél beleegyezik terméklapos üzenetben a törlésbe, akkor utána a Kapcsolatfelvételen át kérni kell a törlést).
Ha ez megvan, akkor a licit nélküli aukciót már le tudja zárni.
Amennyiben ezt így nem tudja megoldani és a futó aukció érvényes eladással zárul, akkor a vevő joggal követelheti a termék átadását.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Dundika007
hozzászólás 2009-09-24 21:59
Létrehozva: #10267

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves adminisztárorok!

Nem tudom, hogy jó helyen írok-e, de remélem tudtok segíteni nekem. Van egy nagyon nagy problémám. Tettem fel egy terméket (a kódja: 153707762) az oldalra, de elfelejtettem beállítani a villámárat. Közben az illető mondta, hogy megvenné, de most azonnal. Ezért én töröltem a terméket és feltettem ugyanazt villámárasan. De ezek szerint valamit rosszul csináltam, mert közben meg egy illető licitált a másik termékere. Ilyenkor mit tegyek? Tudnátok segíteni nekem?

Az illetőnek már írtam, hogy hogyan jártam, ezért kérném a Ti segítségeteket.

Köszönettel: Dundika007

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2009-09-24 08:50
Létrehozva: #10268

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(ginkoo @ 2009-09-23 21:12) *
Igen, mindig előre utalok nagyobb összeget. Éppen az ilyen kínos helyzetek elkerülése végett. Talán pont ezért bosszantó, hogy bár én megelőlegezem nekik a pénzt(használják egészséggel), de 3ft-os tartozásom miatt akár ki is tilthatnak a piactérről.
Lerágott csont, ezért nem fejtem ki a véleményem a számlázási rendszerről, egyszerűen csak megdöbbentem blink.gif a figyelmeztetésen, ami fogadott a személyes menümben. Gondoltam, "kibeszélem" magamból a bosszúságomat.

Nem hiszem hogy 3 Ft miatt inaktiválnak. Én kártyával fizetem, a számlákat. Egyszerűbb, azonnal jóváíródik. Próbáld ki.

A hozzászólást -Grobar- szerkesztette a következő időpontban: 2009-09-24 08:50

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
ginkoo
hozzászólás 2009-09-23 21:12
Létrehozva: #10269

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 09:53
Azonosító: 941

IDÉZET(Grobar @ 2009-09-23 20:35) *
Gondolom előre szoktál utalni????

Igen, mindig előre utalok nagyobb összeget. Éppen az ilyen kínos helyzetek elkerülése végett. Talán pont ezért bosszantó, hogy bár én megelőlegezem nekik a pénzt(használják egészséggel), de 3ft-os tartozásom miatt akár ki is tilthatnak a piactérről.
Lerágott csont, ezért nem fejtem ki a véleményem a számlázási rendszerről, egyszerűen csak megdöbbentem blink.gif a figyelmeztetésen, ami fogadott a személyes menümben. Gondoltam, "kibeszélem" magamból a bosszúságomat.

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2009-09-23 20:35
Létrehozva: #10270

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(ginkoo @ 2009-09-23 18:20) *
3 ft !!!!!!!

Tisztelt vatera!
Elnézést kérek, amiért ilyen hatalmas összegű tartozást halmoztam fel! Én is szoktam bosszankodni, amikor hó végén 3 forinton múlik, hogy kenyeret tudjak venni a családnak.
Most azonnal átutalom az összeget(kb 200ft-ért), de lehet, hogy autóba pattanok, és személyesen viszem el önöknek, hogy minél előbb csillapítani tudják (pénz)éhségüket.

laugh.gif

kepfeltoltes.hu/090923/723844870Image1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az ügyfélkódodat ki kellett volna törölni. Nem tudták levonni az egyenlegedről, ezért jelent meg az üzenet. 3 Ft-os számla nincs. Gondolom előre szoktál utalni????

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
ginkoo
hozzászólás 2009-09-23 18:20
Létrehozva: #10271

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 09:53
Azonosító: 941

3 ft !!!!!!!

Tisztelt vatera!
Elnézést kérek, amiért ilyen hatalmas összegű tartozást halmoztam fel! Én is szoktam bosszankodni, amikor hó végén 3 forinton múlik, hogy kenyeret tudjak venni a családnak.
Most azonnal átutalom az összeget(kb 200ft-ért), de lehet, hogy autóba pattanok, és személyesen viszem el önöknek, hogy minél előbb csillapítani tudják (pénz)éhségüket.

laugh.gif

kepfeltoltes.hu/090923/723844870Image1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-09-22 19:58
Létrehozva: #10272

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(aszatmari @ 2009-09-22 18:12) *
Kedves Adminisztátorok!
Itt a Fórumon kértem segítséget azügyben, hogy mit tegyek, az egyik "kedves" vevő (balek46) aki sok embert átvert már itt, engem is átvert, de féltem, ha negatívot adok neki, visszanegatívoz, mint ahogy azt másokkal is tette bosszúból. Akkor akartam volna neki negatívot adni, amikor ezzel kizáródik a Vateráról, de a többiek itt rábeszéltek, hogy már most negázzam, nehogy átverjen további embereket.

Megtettem, megírtam a negatívot, hogy inkorrektül viselkedet, hazudozott (na, ezt azért finomabban fogalmaztam). Most sajnos a visszanegatívban megint hazudott, azt írta, hogy kifizette a terméket (bár előtte hetekig leveleztünk, amiben kértem az ajánlott levél azonosítót, amiben elküldte állítólag a pénzt). A biztonsag email címeteket is rátettem a levelekre (már előre gondolkodtam és sajna bejött).

Mit lehet tenni? Nagyon szeretném, ha kitörölnétek a negatívot, amit kaptam tőle.

Szandra

Kedves aszatmari!

Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti.
Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
aszatmari
hozzászólás 2009-09-22 18:12
Létrehozva: #10273

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-19 23:48
Azonosító: 21 032

Kedves Adminisztátorok!
Itt a Fórumon kértem segítséget azügyben, hogy mit tegyek, az egyik "kedves" vevő (balek46) aki sok embert átvert már itt, engem is átvert, de féltem, ha negatívot adok neki, visszanegatívoz, mint ahogy azt másokkal is tette bosszúból. Akkor akartam volna neki negatívot adni, amikor ezzel kizáródik a Vateráról, de a többiek itt rábeszéltek, hogy már most negázzam, nehogy átverjen további embereket.

Megtettem, megírtam a negatívot, hogy inkorrektül viselkedet, hazudozott (na, ezt azért finomabban fogalmaztam). Most sajnos a visszanegatívban megint hazudott, azt írta, hogy kifizette a terméket (bár előtte hetekig leveleztünk, amiben kértem az ajánlott levél azonosítót, amiben elküldte állítólag a pénzt). A biztonsag email címeteket is rátettem a levelekre (már előre gondolkodtam és sajna bejött).

Mit lehet tenni? Nagyon szeretném, ha kitörölnétek a negatívot, amit kaptam tőle.

Szandra

+Quote Post
b_ede
hozzászólás 2009-09-22 13:57
Létrehozva: #10274

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 12:43
Azonosító: 962

IDÉZET(VateraBenz @ 2009-09-22 13:23) *
Tisztelt b_ede!

A nyereményjáték kitalálásakor volt bennünk félelem, hogy mennyire lesznek érthetőek a játékszabályok. Nagy örömünkre nem találkoztunk komolyabb problémával. Mivel szerencsére csak néhány felhasználó élt az idézett (és későn felfedezett) kiskapuval (akár értéktelen termékek feltöltése, majd 24 órán belüli lejáratása, utána pedig újra feltöltése), nem szerettük volna magyarázkodással bonyolítani felhasználóink játékértését. A fenti módon történő tallérszerzési lehetőséget megakadályoztuk, a játékszabályt pedig módosítottuk. Egyetlen cél vezérelt bennünket, hogy felhasználóink nyerési esélyei ne sérüljenek semmilyen módon, ne lehessen érdemtelenül akár tallérok százaihoz, ezreihez jutni.
Szeretnénk felhasználóinknak egyre több okot szolgáltatni arra, hogy kereskedjenek a vaterán, sajnálatos módon a leggondosabb tervezés mellett is előfordulhatnak hasonló esetek (nagyon találékony nép a magyar). Nem állt szándékunkban felhasználónknak csalódást okozni, legközelebbi játékunkat még alaposabban fogjuk megtervezni. Levelében megfogalmazott ajánlásait átgondoljuk a jövőre nézve.

Korrekt
Köszönöm

--------------------

A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-09-22 13:23
Létrehozva: #10275

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(b_ede @ 2009-09-22 09:47) *
Köszönöm !
Amit hiányolok és nem várok rá választ :
A változtatásról nem kaptunk semmilyen levelet , értesítést, ha kapok nem töröm magam a tallérszerzésért.
A 14.-éig kapott tallérokat fel tudom használni , gondolom a tallérmaximalizálók is smile.gif
A néhány felhasználót elég lett volna kizárni a játékból , hiszen csak a rövid lejáratú 1-2 napos tételeket kellett volna figyelni .
Az eljárás mindenféleképpen furcsa és szokatlan a nyereményjátékokban nincs utólagos változtatási lehetőség
mivel diszkriminációhoz vezet és ártatlan résztvevők záródnak ki a lehetőségek elől.
Továbbra is az a véleményem, hogy egy meggondolatlan kitétel utólagos beírása egy tulajdonképpeni "szerződésbe" nem egészséges , főleg hogy nem szerepel sehol , hogy a kiírást a tulajdonos bármikor megváltoztathatja.
Számomra aki nem 1-2 napos felrakásokkal (minden termékem 3 hétre van feltéve ) dolgozott csalódást okozott a Vatera ezzel a lépéssel tehát visszatérek a saját tempómban felrakni a termékeimet természetesen viselem a szerződésben foglalt tallérnélküliséget is .

Mégegyszer köszönöm
b_ede

Tisztelt b_ede!

A nyereményjáték kitalálásakor volt bennünk félelem, hogy mennyire lesznek érthetőek a játékszabályok. Nagy örömünkre nem találkoztunk komolyabb problémával. Mivel szerencsére csak néhány felhasználó élt az idézett (és későn felfedezett) kiskapuval (akár értéktelen termékek feltöltése, majd 24 órán belüli lejáratása, utána pedig újra feltöltése), nem szerettük volna magyarázkodással bonyolítani felhasználóink játékértését. A fenti módon történő tallérszerzési lehetőséget megakadályoztuk, a játékszabályt pedig módosítottuk. Egyetlen cél vezérelt bennünket, hogy felhasználóink nyerési esélyei ne sérüljenek semmilyen módon, ne lehessen érdemtelenül akár tallérok százaihoz, ezreihez jutni.
Szeretnénk felhasználóinknak egyre több okot szolgáltatni arra, hogy kereskedjenek a vaterán, sajnálatos módon a leggondosabb tervezés mellett is előfordulhatnak hasonló esetek (nagyon találékony nép a magyar). Nem állt szándékunkban felhasználónknak csalódást okozni, legközelebbi játékunkat még alaposabban fogjuk megtervezni. Levelében megfogalmazott ajánlásait átgondoljuk a jövőre nézve.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
b_ede
hozzászólás 2009-09-22 09:47
Létrehozva: #10276

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2009-09-22 09:02) *
Tisztelt b_ede!

Felhasználói bejelentésre történt az a szabályváltoztatás, amely kizárta az 1 Ft-os aukciókat a játékból, mivel visszaélésekre adott lehetőséget (értéktelen termékek feltöltése, majd 24 órán belüli lejáratása, utána pedig újra feltöltése). Néhány felhasználónk (egyedi esetekről volt szó) tömegesen töltötte fel, majd járatta le ugyanazon termékeket a tallérmaximalizálás érdekében. Szeptember 14-én módosult a szabályzat a fenti változtatással, s ez rögtön megjelent a hivatalos játékszabályban.
Szeptember 14. előtt részt vettek az 1 Ft-os aukciók a játékban, utána azonban nem.

Köszönöm !
Amit hiányolok és nem várok rá választ :
A változtatásról nem kaptunk semmilyen levelet , értesítést, ha kapok nem töröm magam a tallérszerzésért.
A 14.-éig kapott tallérokat fel tudom használni , gondolom a tallérmaximalizálók is smile.gif
A néhány felhasználót elég lett volna kizárni a játékból , hiszen csak a rövid lejáratú 1-2 napos tételeket kellett volna figyelni .
Az eljárás mindenféleképpen furcsa és szokatlan a nyereményjátékokban nincs utólagos változtatási lehetőség
mivel diszkriminációhoz vezet és ártatlan résztvevők záródnak ki a lehetőségek elől.
Továbbra is az a véleményem, hogy egy meggondolatlan kitétel utólagos beírása egy tulajdonképpeni "szerződésbe" nem egészséges , főleg hogy nem szerepel sehol , hogy a kiírást a tulajdonos bármikor megváltoztathatja.
Számomra aki nem 1-2 napos felrakásokkal (minden termékem 3 hétre van feltéve ) dolgozott csalódást okozott a Vatera ezzel a lépéssel tehát visszatérek a saját tempómban felrakni a termékeimet természetesen viselem a szerződésben foglalt tallérnélküliséget is .

Mégegyszer köszönöm
b_ede

--------------------

A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-09-22 09:02
Létrehozva: #10277

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(b_ede @ 2009-09-21 12:34) *
kérdéseim :
Hibás volt eddig a rendszer és adott az 1 Ft-os minimál nélküliért is ?
Ha igen akkor aki felhasználta az előző körökben, jogtalanul használta fel és az eredmények nem teljesen fedik a valóságot ?
Vagy menetközben változott a kiírás ? sad.gif

Tisztelt b_ede!

Felhasználói bejelentésre történt az a szabályváltoztatás, amely kizárta az 1 Ft-os aukciókat a játékból, mivel visszaélésekre adott lehetőséget (értéktelen termékek feltöltése, majd 24 órán belüli lejáratása, utána pedig újra feltöltése). Néhány felhasználónk (egyedi esetekről volt szó) tömegesen töltötte fel, majd járatta le ugyanazon termékeket a tallérmaximalizálás érdekében. Szeptember 14-én módosult a szabályzat a fenti változtatással, s ez rögtön megjelent a hivatalos játékszabályban.
Szeptember 14. előtt részt vettek az 1 Ft-os aukciók a játékban, utána azonban nem.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
b_ede
hozzászólás 2009-09-22 08:52
Létrehozva: #10278

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(b_ede @ 2009-09-21 12:34) *
Nos ennek örülök !
Eltűnt az eddigi tallér
kérdéseim :
Hibás volt eddig a rendszer és adott az 1 Ft-os minimál nélküliért is ?
Ha igen akkor aki felhasználta az előző körökben, jogtalanul használta fel és az eredmények nem teljesen fedik a valóságot ?
Vagy menetközben változott a kiírás ? sad.gif

A tellérjaim visszajöttek
Mi történt ?

--------------------

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2009-09-22 08:47
Létrehozva: #10279

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zazi23 @ 2009-09-21 22:33) *
Kössz, okosabb lettem, de ez nem vígasztal, min fogok aludni???

http://www.vatera.hu/uj_camping_illetve_ho..._153471854.html

Ezen. laugh.gif

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-09-22 05:33
Létrehozva: #10280

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(hytech @ 2009-09-22 00:22) *
Mivel a licit pont akkor ért véget hiába kerestem rá a felhasználó licitjére az már nem volt az élő aukciók között de még nem volt a lejárt aukciók között.

Komprende?

Igen, teljesen. smile.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post

974 Oldal V  « < 512 513 514 515 516 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-23 12:12