Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-04-28 10:50
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nemsokára meglesz. De TÉNYLEG. Illetve így utólag: Szép jó reggelt mindenkinek! Jó reggelt Önnek is! Napsütéseset. Nem sürgetésként írtam, de tényleg. (De azért titokban azt gondoltam, hogy esetleg elfelejtette. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-28 10:47
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Nemsokára meglesz. De TÉNYLEG. Illetve így utólag: Szép jó reggelt mindenkinek! csak én vagyok. eddig féltem is kicsit. jó reggelt. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-04-28 10:43
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Ki kellene írni a Vaterás tanácsokba, amit Leó ígért régen... Nemsokára meglesz. De TÉNYLEG. Illetve így utólag: Szép jó reggelt mindenkinek! -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-04-27 22:55
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Elnézést Benz! Bocsánat, offolunk.... Maximálisan nem értek egyet most veled, de nem baj. Így kerek a világ. Benz légyszíves húzd át ezt az Off-ot az Emergency-be. Köszi -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-04-27 22:50
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
hytech-nek mindíg igaza van Ez nem így van. Ezt nem tanítják sehol és nem is veleszületett tehetsége egy embernek. Ez veleszületik az emberben, vagy nem, és a hajlamot lehet fejleszteni és tanulható, mint minden más. Ennyi. Nem ennyi. A világ nem fekete és fehér. Sokkal árnyaltabb. Ezt nem tudod racionalizálni. Semmit nem tudsz, amiben ott az emberi tényező. Elnézést Benz! Bocsánat, offolunk.... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-04-27 22:51 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-27 22:39
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Áááá, nincs igazad. hytech-nek mindíg igaza van Majd akkor cáfolj meg ha egyszer konkrétum lesz a kezedben. Tudod,hogy sosem beszélek a levegőbe. Mindíg a tapasztalaton és a tényeken alapszik a mondandóm. Nem kell azt sem elhinni,hogy ha egy sörösüveget kidobsz a 10.-ről a betonra akkor az összetörik. Ha hiszel benne ha nem attól még összetörik. Egyikőnk sem úgy kezdte az aukciózást, hogy mindent tudott és a szájába rágott egy moderátor mindent, számbavéve az összes eshetőséget. Csupán nyitott szemmel jártunk, értelmeztük ÉS NEM CSAK OLVASTUK - van aki még azt sem - ami le volt írva, és nem utolsósorban elővigyázatosak és megfontoltak voltunk mielőtt valamit léptünk. Ezt nem tanítják sehol és nem is veleszületett tehetsége egy embernek. Csupán egy normális hozzáállás. Ennyi. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-04-27 22:28
Létrehozva:
|
|
Nem tudom most ezt idézni, mert fáradt vagyok ahhoz, hogy összeszedjem az agyamat hozzá. Tehát csak így illetlenül válaszolok.
Nincs igazad egészen. A minősítésben azért nincs, mert sosem tudhatod, miért ad valaki semlegeset negatív helyett. Ez a csont már le van rágva, de azért pár dolog emlékeztetőül. Nem törölnek minden bosszúnegatívot, csak azokat, amikről egyértelműen bebizonyosodik, hogy nem korrekt. Ha a negatívot kiosztó ember nem eléggé előrelátó, akkor ott marad a piros. Aztán, sokan félreértelmezik a lojalitást. Régen én is így voltam vele. Az értékelés súlyát sokkal később értettem meg valóságosan. Egy év aukciózás kellett, mire rájöttem, hogy szabad és kell s negatívat adni. (Mentségemre legyen mondva, hogy a cserepek viszonylag békés, korrekt vásárlói réteget vonzanak.) Aztán az sem nagyon serkenti a tanakodókat, ami ki van írva az értékeléseknél, hogy csak a végső esetben osszon az ember negát. Ezt már rég kiszedtem volna a Vatera helyében. Persze vannak esetek, amikor nincs mentség a semlegesre, ez igaz. A másik kérdésben pedig egyáltalán nem értek veled egyet. Az igaz, hogy vannak emberek, akik soha nem tanulnak, viszont vannak, akik nem bambaságból rontanak el valamit, hanem tájékozatlanságból. Miért is nem feltételezed, hogy nem minden ember menthetetlen, aki egyszer tévedett? Sokan tanulják csak, újak és tapasztalatlanok. Áááá, nincs igazad. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-27 22:12
Létrehozva:
|
|
|
Ne minősíts!! Miért nem azok? Ki kellene írni a Vaterás tanácsokba, amit Leó ígért régen, hogy aki kétes értékű eladótól vásárol, az tulajdonképpen támogatja a nem megbízható eladók jelenlétét a piactéren. Az ötlet jó de hiába írják ki a hitelkérelemnél is,hogy jól gondolja át a paxxszt mielőtt beleugrik, úgy veszi fel ész nélkül mintha muszáj lenne... Ergo aki bamba az akkor is az marad ha kiírod, aki meg 1 picit is talpraesett annak nem kell, hogy ki legyen írva. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-04-27 21:31
Létrehozva:
|
|
........... csak a balekok ............. Ne minősíts!! Nyugtasson meg, hogy hála neked is - mivel vásárolsz egy ilyentől - még sokáig fogja ittt rontani a levegőt. Ez nagy igazság viszont. Ki kellene írni a Vaterás tanácsokba, amit Leó ígért régen, hogy aki kétes értékű eladótól vásárol, az tulajdonképpen támogatja a nem megbízható eladók jelenlétét a piactéren. A leírtak alapján valóban úgy tűnik, hogy tájékozódnia kellett volna vásárlás előtt........... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-27 15:59
Létrehozva:
|
|
<nem volt nekünk ördögös szmájlink?> De köt a szerződésem... Ó, mennyi minden köti az embert, na és mennyit .............. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-27 15:10
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ellenben a t. felhasználó jó eséllyel befejezi a vaterázást. <nem volt nekünk ördögös szmájlink?> Ebben maximálisan egyetértünk. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-04-27 15:04
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Biztos meg leszek feddve, de szerintem is ez a legjobb, ráadásul ha a Vatera megkapja a jutalékot, akkor még az érdekek sem sérülnek. Ellenben a t. felhasználó jó eséllyel befejezi a vaterázást. <nem volt nekünk ördögös szmájlink?> Pedig de szívesen hallgatnám. Azt elhiszem. De köt a szerződésem... jóindulatból sem szabad másokat félrevezetni. Ebben maximálisan egyetértünk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-04-27 14:50
Létrehozva:
|
|
jóindulatból sem szabad másokat félrevezetni. A legnagyobb baj a megfogalmazás határozottsága volt szerintem. Nem azt írta, hogy ő ezt csinálná, hanem azt, hogy így kell. Aki meg tényleg tapasztalatlan, az megeszi. Áldom a szerencsémet, hogy amikor én kezdtem ide járni, akkor nem ilyen tanácsot kaptam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-27 14:40
Létrehozva:
|
|
|
Benznek is elfogyott a toleranciája. jóindulatból sem szabad másokat félrevezetni. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-04-27 14:29
Létrehozva:
|
|
á, számítottam rá, hogy egyfelöl támadható a tanácsom... másfelöl viszont... Biztos meg leszek feddve, de szerintem is ez a legjobb, ráadásul ha a Vatera megkapja a jutalékot, akkor még az érdekek sem sérülnek. Bevallom mattot kaptam. Arra - és a többi hsz.-ára - egyszerűen a falbafejverésen kívül nem lehet mit reagálni. Pedig látszik rajta, hogy jóindulatú de 1xűen nem lehet vele mit kezdeni. Benznek is elfogyott a toleranciája. Én biztos jól szórakoznék, de ilyet azért mégse lehet... A legjobb ötleteket valószínűleg én tudnám adni, csak én gonosz, nem teszem. Pedig de szívesen hallgatnám. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-27 14:23
Létrehozva:
|
|
Szóval kibontakoztathatom magamat, ha egy kis izgalomra vágyik. Én biztos jól szórakoznék, de ilyet azért mégse lehet... A legjobb ötleteket valószínűleg én tudnám adni, csak én gonosz, nem teszem. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-04-27 14:21
Létrehozva:
|
|
|
Szóval kibontakoztathatom magamat, ha egy kis izgalomra vágyik. Bevallom mattot kaptam. Arra - és a többi hsz.-ára - egyszerűen a falbafejverésen kívül nem lehet mit reagálni. Pedig látszik rajta, hogy jóindulatú de 1xűen nem lehet vele mit kezdeni. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-04-27 14:15
Létrehozva:
|
|
|
á, számítottam rá, hogy egyfelöl támadható a tanácsom... másfelöl viszont...
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-04-27 14:08
Létrehozva:
|
|
..........."árnyéknick tanfolyam" ........................ Szóval kibontakoztathatom magamat, ha egy kis izgalomra vágyik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-27 14:02
Létrehozva:
|
|
Muszáj voltam közbeszólni, még a végén megcsinálják... A tegnapi (tegnapelőtti?) "árnyéknick tanfolyam" után már nem lepődnék meg semmin. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 09:35 |