Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-08-20 22:16
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Végre valaki azt mondta nekem, hogy én figyelek legalább. Ön pedig ezt a kulcsfontosságú mondatot törölte. Meg akartam mutatni Hytech-nek. Most hogy mutatom meg? Kedves zejopy! Ön valóban figyel, de a másik kedves fórumozóról ez nem mondható el... Szóljon, ha jön hytech és pár percre visszateszem majd a kérdéses hozzászólást. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-08-20 22:10
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 029 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves Benz!
Végre valaki azt mondta nekem, hogy én figyelek legalább. Ön pedig ezt a kulcsfontosságú mondatot törölte. Meg akartam mutatni Hytech-nek. Most hogy mutatom meg? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 16:15
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 029 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szabályosan és etikusan gondolkodva nem tudta volna odaadni azt a terméket. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 16:13
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Mindenki véleménye érdekel: Pestről jöttek személyes átvételre cuccot venni. Megvolt minden rendesen. Igenám, de egy másik cuccom, amin nincs minimálár, 1 Ft-os, licitált, szept. 3-án jár le. El akarta vinni egy bizonyos összegért, nem jutottunk el addig, hogy alkudjon. Nem láttam reális és szabályos esélyt arra, hogy odaadjam. Szerintetek lett volna lehetőségem, hogy kielégítsem a vevőm igényét? Szabályosan és etikusan gondolkodva nem tudta volna odaadni azt a terméket. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-20 14:44
Létrehozva:
|
|
Mindenki véleménye érdekel:
Pestről jöttek személyes átvételre cuccot venni. Megvolt minden rendesen. Igenám, de egy másik cuccom, amin nincs minimálár, 1 Ft-os, licitált, szept. 3-án jár le. El akarta vinni egy bizonyos összegért, nem jutottunk el addig, hogy alkudjon. Nem láttam reális és szabályos esélyt arra, hogy odaadjam. Szerintetek lett volna lehetőségem, hogy kielégítsem a vevőm igényét? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 12:12
Létrehozva:
|
|
Akkor kikukázom, és válaszolok. Köszönöm, nagyon kedves. (Megköszöntem -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-20 12:04
Létrehozva:
|
|
Nem baj, sőt! Az ügyfélszolgálati levelezéssel megbízott kollégák kifejezetten örülnek egy-egy kedves levélnek. Nem azok vannak ugye túlsúlyban... Akkor kikukázom, és válaszolok. Köszönöm, nagyon kedves. (Megköszöntem A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-08-20 12:07 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 11:44
Létrehozva:
|
|
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha a kapcsolatfelvételen elintéznek valamit, akkor nem baj-e, ha az ember egy válaszlevélben (ugyanarra persze, módosítatlan tárggyal) megköszöni. Tegnap töröltek egy licitet, de mivel nem tudtam, mi a helyzet ezzel kapcsolatban, nem köszöntem meg, mert tudom, rengeteg elintéznivalójuk lehet, és nem akartam felesleges olvasgatásra kárhoztatni őket. Szóval ez ügyben kérek tanácsot. Ja, és esetleg, ha hétfőn bemegy, lenne olyan kedves megemlíteni az illetékeseknek, hogy köszönöm a törlést? (Köszönöm. Nem baj, sőt! Az ügyfélszolgálati levelezéssel megbízott kollégák kifejezetten örülnek egy-egy kedves levélnek. Nem azok vannak ugye túlsúlyban... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-20 11:34
Létrehozva:
|
|
Na, ezt majd egyszer jól kitárgyaljuk Még azt szeretném kérdezni, hogy ha a kapcsolatfelvételen elintéznek valamit, akkor nem baj-e, ha az ember egy válaszlevélben (ugyanarra persze, módosítatlan tárggyal) megköszöni. Tegnap töröltek egy licitet, de mivel nem tudtam, mi a helyzet ezzel kapcsolatban, nem köszöntem meg, mert tudom, rengeteg elintéznivalójuk lehet, és nem akartam felesleges olvasgatásra kárhoztatni őket. Szóval ez ügyben kérek tanácsot. Ja, és esetleg, ha hétfőn bemegy, lenne olyan kedves megemlíteni az illetékeseknek, hogy köszönöm a törlést? (Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 11:01
Létrehozva:
|
|
Ami jár, az jár, (bár Ön más miatt hangsúlyos egyéniség a szememben. Van aki szerint a modi, az modi, és kész. Nekem nagyon elkülönülnek egymástól.) ... Na, ezt majd egyszer jól kitárgyaljuk -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-20 10:46
Létrehozva:
|
|
Oh, köszönöm! Inkább küldök majd a keményborítós kiadásból Ami jár, az jár, (bár Ön más miatt hangsúlyos egyéniség a szememben. Van aki szerint a modi, az modi, és kész. Nekem nagyon elkülönülnek egymástól.) OK, én meg majd küldök a kiadott kottáimból tiszteletpéldányt. Sokkal egyszerűbb. Hosszú távon ilyen céllal nem érdemes vacakolni a második lehetőségek felkínálgatásával. Nem arra való. És gazdaságosabb is. És tényleg egyszerűbb, a raktározás, számozás szempontjából, feltöltés, vacakolás. Szóval jó ez. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 10:32
Létrehozva:
|
|
Benz! A "tudjuk ki", az Voldemort nagyúr. Ön fogalmazott így elsőként Egyébként sajnos teljesen igaza van, tényleg, A "színfoltok" mindig hiányoznak, de sajnos rájuk is vonatkoznak a szabályok... Nem kellene elfelejteni, hogy azért ez itt nem a csetponthu. Köszönöm a felvilágosítást, lassan kell egy olyan könyvtárat is nyitnom a levelezőmben, hogy Vaterás bölcsességek Benztől. Oh, köszönöm! Inkább küldök majd a keményborítós kiadásból Ja, a szomszédos topicban, amit írt. Érdekes, hogy sokáig én is idegenkedtem a holland aukció indításától, úgy éreztem, az áru egyedi jellege elveszik általa. De aztán valahogy megkedveltem. Sokkal egyszerűbb. Hosszú távon ilyen céllal nem érdemes vacakolni a második lehetőségek felkínálgatásával. Nem arra való. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-20 10:25
Létrehozva:
|
|
A moderátoroknak mérlegelési joguk van, másként nem is működhetne a fórum. Az írási jog végleges megvonása (nagyon durva esetek kivételével) három figyelmeztetés után következik. A moderátori jóváhagyáshoz kötés egy enyhébb, akár vissza is vonható (volt már rá példa) szankció. A kisebb-nagyobb szabálytalanságokra így arányos mértékben tudunk reagálni. A "tudjuk ki" szándékosan durva módon provokálta a moderátor kollégát, nem is hagyott a számára választási lehetőséget... Benz! A "tudjuk ki", az Voldemort nagyúr. Egyébként sajnos teljesen igaza van, tényleg, Köszönöm a felvilágosítást, lassan kell egy olyan könyvtárat is nyitnom a levelezőmben, hogy Vaterás bölcsességek Benztől. Ja, a szomszédos topicban, amit írt. Érdekes, hogy sokáig én is idegenkedtem a holland aukció indításától, úgy éreztem, az áru egyedi jellege elveszik általa. De aztán valahogy megkedveltem. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-08-20 10:29 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 09:34
Létrehozva:
|
|
Szeretnék ezzel kapcsolatban kérdezni valamit. Mi alapján dől el a büntetés mértéke? Az írási jog végleges megvonása, és a moderátori engedélyezéssel még megjelenhető írások? Úgyis tudja, ki után fáj a szívem. A moderátoroknak mérlegelési joguk van, másként nem is működhetne a fórum. Az írási jog végleges megvonása (nagyon durva esetek kivételével) három figyelmeztetés után következik. A moderátori jóváhagyáshoz kötés egy enyhébb, akár vissza is vonható (volt már rá példa) szankció. A kisebb-nagyobb szabálytalanságokra így arányos mértékben tudunk reagálni. A "tudjuk ki" szándékosan durva módon provokálta a moderátor kollégát, nem is hagyott a számára választási lehetőséget... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-20 09:25
Létrehozva:
|
|
Szép jó reggelt! Csak a szokásos volt... új fórumozó beesik, nem olvas vissza, nem tájékozódik, az első útjába eső topikba beszórja a kis véleményét, majd áthelyezés után megsértődik, hogy töröltük Éjjel öt egymást követő egy soros hozzászólásban reklamált miatta... Többet nem fog előfordulni. Szeretnék ezzel kapcsolatban kérdezni valamit. Mi alapján dől el a büntetés mértéke? Az írási jog végleges megvonása, és a moderátori engedélyezéssel még megjelenhető írások? Úgyis tudja, ki után fáj a szívem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 09:01
Létrehozva:
|
|
Jaj, már megint lemaradtam?! VillámBenz Viszont úgy látom, frissen ébredt, legalábbis ez a post arra enged következtetni. Szép jó reggelt! Csak a szokásos volt... új fórumozó beesik, nem olvas vissza, nem tájékozódik, az első útjába eső topikba beszórja a kis véleményét, majd áthelyezés után megsértődik, hogy töröltük Éjjel öt egymást követő egy soros hozzászólásban reklamált miatta... Többet nem fog előfordulni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-20 08:40
Létrehozva:
|
|
..... az előző 4x1 soros hiszti miatt! Jaj, már megint lemaradtam?! VillámBenz Viszont úgy látom, frissen ébredt, legalábbis ez a post arra enged következtetni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-19 20:01
Létrehozva:
|
|
És elmondom, de ne mondja nekik tovább (mert csoportos szeppukut követnek el), sosem lesznek készen vele. Ez olyan, mint itthon nálam a raktár-átalakítás. Mikor nekiállok, akkor teljesen jó az ötlet, és ahogy múlik az idő, módosul az árukészletem, és mire kész az eltervezett verzió, addigra már el is avult. Szerintem tudják mire vállalkoztak. Profik De egyébként igaza van... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-19 19:42
Létrehozva:
|
|
Keményen dolgoznak a kategóriás kollégák, szinte naponta változik valami. És elmondom, de ne mondja nekik tovább (mert csoportos szeppukut követnek el), sosem lesznek készen vele. Ez olyan, mint itthon nálam a raktár-átalakítás. Mikor nekiállok, akkor teljesen jó az ötlet, és ahogy múlik az idő, módosul az árukészletem, és mire kész az eltervezett verzió, addigra már el is avult. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-19 19:17
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Szép estét. Ha jól látom, akkor az új kategóriáknál az állapot bejelölésével a keresés szűkíthető. (Legalábbis a kortársban) Jól gondolom, ha azt gondolom, hogy ez már a keresőnek a fejlesztése is egyben? Szép jó estét Önnek is! Igen, a szűkítések mindegyike kereshető (lesz). Keményen dolgoznak a kategóriás kollégák, szinte naponta változik valami. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 13:22 |