Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-02-13 17:32
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
A nőkkel mindig csak gond van, hisztiznek, sértődékenyek, féltékenyek, irigykednek, panaszkodnak......................stb. Persze tisztelet a kis számú kivételnek! én csak behelyettesítettem. de így is van értelme, nem igaz? A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-13 17:33 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-13 17:16
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
-------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-02-13 17:14
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Vicc az egész?
-------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-02-13 17:02
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A férfiakkal mindig csak gond van, hisztiznek, sértődékenyek, féltékenyek, irigykednek, panaszkodnak. Tényleg? Jaj, kapuzárási pánikot nem is említetted. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-13 16:56
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Vannak nemre jellemző jellegzetességek, persze tisztelet a kivételnek. A férfiakkal mindig csak gond van, hisztiznek, sértődékenyek, féltékenyek, irigykednek, panaszkodnak. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-13 16:42
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
hüha, nem hiszek a szememnek. hát faji- vagy nemi hozzátartozás alapján alkotunk véleményt? nem az értékes emberi tulajdonságok alapján? mint az értelmi szint, jó-rosszindulat, kooperációs készség vagy destruktív hajlam - nemtöl és fajtól független tulajdonságok. hát mennyire logikus dolog, ha nem jövök ki a nökkel, az egész nöi nemröl alkotni elmarasztaló véleményt? nem lehet valami egyedi, szubjektív tulajdonság mögötte? Vannak nemre jellemző jellegzetességek, persze tisztelet a kivételnek. Na és fontos, ha valakit megismerünk, akkor nem a már ismert emberek alapján alkossunk véleményt róla, ez igaz. De a már ismertek alapján nekem ez a kép jött le általánosságban. Na és szigorúan hozzá kell tenni minden ilyen esetben, hogy ez az én véleményem, az általam ismert személyek alapján, az én szemüvegemen keresztül. Úgyhogy bölcs meglátásod megint elsodró erővel érvényesült. De már a szemem sem rebben, mert megszoktam, hogy sok esetben olyan irányból világítasz meg dolgokat, amikből okulni lehet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-13 15:52
Létrehozva:
|
|
|
hüha, nem hiszek a szememnek. hát faji- vagy nemi hozzátartozás alapján alkotunk véleményt? nem az értékes emberi tulajdonságok alapján? mint az értelmi szint, jó-rosszindulat, kooperációs készség vagy destruktív hajlam - nemtöl és fajtól független tulajdonságok. hát mennyire logikus dolog, ha nem jövök ki a nökkel, az egész nöi nemröl alkotni elmarasztaló véleményt? nem lehet valami egyedi, szubjektív tulajdonság mögötte?
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-13 15:21
Létrehozva:
|
|
Drága zejopy! Ha tudnád hány éve élek monogám házasságban a férjemmel, meglepődnél! Világ életembe a férfiak társaságában éreztem jól magam, és a kollegális vagy baráti kapcsolatot sosem léptem túl! Egyszerűen a fiúkkal jobban tudok kommunikálni. 1 szem jó barátnőm van, Ő olyan, hogy nem kell attól tartanom mikor linkkel, vagy játsza magát. A nőkkel mindig csak gond van, hisztiznek, sértődékenyek, féltékenyek, irigykednek, panaszkodnak......................stb. Persze tisztelet a kis számú kivételnek! Csak vicceltem, különben is azt tartja a mondás, hogy a férfiak szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Jók a fiú barátok, de egy lány barát sokkal érzékenyebb. Ha egy pasinak panaszkodsz a lelkedről, akkor fogja magát, racionalizálja, és teljesen hülyének érzed magad tőle. Mert megmagyarázza a problémádon keresztül, hogy miért vagy hülye. A lány barátnő együtt sír és nevet veled és megérzi, hogy mikor mit kell mondani ahhoz, hogy a bánatod enyhüljön. Szóval az a jó, ha mindegyikből van. Nekem lányból 3 is van, és ők nem támadnak hátba. Persze, ha csak érzelemmentesen haverokról van szó, akkor tényleg jobban bejönnek nekem is a férfiak, mert ritkábban keverik a sz..t és nem gyagyásak. Nem sértődősek és nem kell minden szóra vigyázni, attól félve, hogy túlkombinálnak. Szóval alapvetően kevesebb baj van velük. De amelyik hülye, az viszont nagyon az. És amelyikkel vigyázni kell, azzal nagyon kell. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-13 15:22 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-13 15:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-02-13 15:11
Létrehozva:
|
|
Láttam már itt a piacon egyszer egy 8800 tételes eladót. Óóóó. Biztos ezt csinálja csak és nem dolgozik két állásban. De ez mindenképpen tiszteletet érdemlő mennyiség. Már múlkor írtam: amiket korlátlanul tudnék beszerezni, annak itt a Vaterán nincs keletje, időm pedig lenne bőven ezzel foglalkozni. Mit tudnál korlátlanul beszerezni? Különben érdekes a forgalom, mert van, hogy hetekig rá sem bagóznak egy termékcsoportra, utána meg mindenki azt viszi, mintha be lennének sózva. Na, ilyenkor gyorsan rácuppanok, veszek egy csomót, olyat, és megint senkit nem érdekel. Most már ott tartok, hogy mindent megveszek, ami hibátlan (és engedi a pénztárcám), aztán egyszercsak úgyis elviszik. Teljességgel kiszámíthatatlan. De hát semmi baj, az üzletnek erre a részére úgy kell tekinteni, mint egy játékra. A munka meg a vásárlás, mosogatás, fényképezés, csomagolás, adminisztráció, stb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-13 13:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
Maradok inkább a pörinél Jó is az galuskával. Jó étvágyat! Minden pasit behálózol. Drága zejopy! Ha tudnád hány éve élek monogám házasságban a férjemmel, meglepődnél! Világ életembe a férfiak társaságában éreztem jól magam, és a kollegális vagy baráti kapcsolatot sosem léptem túl! Egyszerűen a fiúkkal jobban tudok kommunikálni. 1 szem jó barátnőm van, Ő olyan, hogy nem kell attól tartanom mikor linkkel, vagy játsza magát. A nőkkel mindig csak gond van, hisztiznek, sértődékenyek, féltékenyek, irigykednek, panaszkodnak......................stb. Persze tisztelet a kis számú kivételnek! |
|
|
|
2010-02-13 13:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
Sajnos nem eleget. Nagyon messze vagyok az álomszámtól. Szeretném, ha annyira sikerülne, hogy a férjemnek ne kelljen dolgozni. De az még több év megfeszített munka. És túl sok mindentől függ. Csakis. Láttam már itt a piacon egyszer egy 8800 tételes eladót. Ehhez még sokat kell fényképezned! Már múlkor írtam: amiket korlátlanul tudnék beszerezni, annak itt a Vaterán nincs keletje, időm pedig lenne bőven ezzel foglalkozni. Hát igen! A Benzet meg a Leót nem múlja felül senki. |
|
|
|
2010-02-13 13:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Én is gratulálok! Ez nagyon szuper, Téged kitennélek a "büszkeségeink faliújságra" ha lenne ilyen. Nem itt voltam, csak a nap zárásaként néztem be, na meg Roland eredménye is megérintett. Sziasztok! Köszönöm szépen. Persze ez kismiska a többezer + -os eladókhoz képest. További kellemes hétvégét, én mindjárt alszom egyet. Négy 12 órás éjszakás műszak előtt muszáj pihenni. |
|
|
|
2010-02-13 13:30
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Te tudod a legjobban! Nem tudom scaevola mit ért azon, hogy a 7-nek szívás lesz. Engem fog ez érinteni? Nem -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-02-13 13:30
Létrehozva:
|
|
|
Kedves zejopy! Csak itt. A világbéke megteremtését meghagyom a szépségkirálynőknek. én is gondolkodás nélkül rájuk bíznám. a politikusokat pedig szépségversenyre küldeném. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-13 13:20
Létrehozva:
|
|
Huh, most gondban vagyok-, nem ugrik be mi a pöri. (mert gondolom nem pörkölt) Ma azt főztem. De bizony, hogy az! Minden pasit behálózol. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-13 13:19
Létrehozva:
|
|
Megragadtam az alkalmat és kitakarítottam... Helyes, mi úgyis mindig valamerre eltérünk a megadott témától. Jaj, én itt szenvedek hogyan szerezzek be árut, Te meg egyfolytában fényképezel Sajnos nem eleget. Nagyon messze vagyok az álomszámtól. Szeretném, ha annyira sikerülne, hogy a férjemnek ne kelljen dolgozni. De az még több év megfeszített munka. És túl sok mindentől függ. Óha, kiskegyed a nagyfiúkra kacsingat? Csakis. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-13 13:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-02-13 13:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-02-13 13:04
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ez nagyon jó volt! Könnybe lábadt a szemem a röhögéstől. Benz! Próba képpen nem rendel valamit, már csak kiváncsiságból, hátha az a csaj viszi ki-, aztán megnézhetné, hogy Dezső barátunknak milyen izlése van! Ha úgy dönt, hogy rendel, figyeljen a visszajáró pénzre! Maradok inkább a pörinél -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 03:35 |