Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-06-28 15:22
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
töményen ittad a rizlinget? ajjaj.... Miii? Nem volt egy deci sem. A semmit, és az illetve, nagy külömbség ! És fellépés előtt? Soha. Pedig nem rossz, mert ellazít, nem izgulsz. Viszont a koncentrációt is csökkenti. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-28 15:16
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 544 Regisztrált: 2007-03-28 20:26 Innen: Budapest Azonosító: 2 610 |
|
|
|
|
2009-06-28 15:00
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Jaj, basszus semmit, illetve egy pohár olaszrizlinget a fellépés után. Kb. fél óráig nem voltak meg a cuccaim, sem itt, sem ott. Az ellenkező irányba már találkoztam a problémával többször is, de visszapakolásnál még nem tapasztaltam. Igazából attól féltem, hogy mégis töröltem, mert hazajött életem párja és nekiállt tévézni, így megoszlott a figyelmem. Rettenetesen pipa voltam, mert végiggondoltam, hogy hogyan tudom majd visszarakni a dolgokat és kb egy napi munka lett volna. Anyám! De hát szerencsére nem én hibáztam, hanem a rendszer lassult le egy kicsit. De volt egy pokoli fél órám. töményen ittad a rizlinget? ajjaj.... -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-06-28 14:21
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
mit fogyasztottál tegnap este 11 óra elött? Jaj, basszus semmit, illetve egy pohár olaszrizlinget a fellépés után. Kb. fél óráig nem voltak meg a cuccaim, sem itt, sem ott. Az ellenkező irányba már találkoztam a problémával többször is, de visszapakolásnál még nem tapasztaltam. Igazából attól féltem, hogy mégis töröltem, mert hazajött életem párja és nekiállt tévézni, így megoszlott a figyelmem. Rettenetesen pipa voltam, mert végiggondoltam, hogy hogyan tudom majd visszarakni a dolgokat és kb egy napi munka lett volna. Anyám! De hát szerencsére nem én hibáztam, hanem a rendszer lassult le egy kicsit. De volt egy pokoli fél órám. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-28 13:33
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Olyannyira jelen van a probléma, hogy most fog eldurranni az agyam. Hazatéptem fél 11-kor, mert tudtam, hogy lejárt egy csomó cuccom, meg van eladás is. Mindent leleveleztem, bedzsaltam a lejárt cuccokhoz és elkezdtem feltölteni őket. Megvolt, visszaellenőrzés, hiányzik kb. 150 cuccom. Nézem itt, nézem ott, basszus, nincs sehol. Azt sem tudom, melyik 150 hiányzik, tuti, hogy nem töröltem le. Most várok valameddig, és vagy főbe lövöm magam, vagy nem. Talán előkerülnek. mit fogyasztottál tegnap este 11 óra elött? -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-06-28 12:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 96 Regisztrált: 2007-07-17 08:38 Azonosító: 16 778 |
Biztos igazatok van, de eddig én még ilyet nem tapasztaltam. Egyszercsak csörög a telefonom --- vevő --- vaterán megnyert temék... Én meg nézek mint a moziban. -------------------- Carrie103
|
|
|
|
2009-06-27 23:45
Létrehozva:
|
|
Biztos igazatok van, de eddig én még ilyet nem tapasztaltam. Egyszercsak csörög a telefonom --- vevő --- vaterán megnyert temék... Én meg nézek mint a moziban. Olyannyira jelen van a probléma, hogy most fog eldurranni az agyam. Hazatéptem fél 11-kor, mert tudtam, hogy lejárt egy csomó cuccom, meg van eladás is. Mindent leleveleztem, bedzsaltam a lejárt cuccokhoz és elkezdtem feltölteni őket. Megvolt, visszaellenőrzés, hiányzik kb. 150 cuccom. Nézem itt, nézem ott, basszus, nincs sehol. Azt sem tudom, melyik 150 hiányzik, tuti, hogy nem töröltem le. Most várok valameddig, és vagy főbe lövöm magam, vagy nem. Talán előkerülnek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-27 15:24
Létrehozva:
|
|
Biztos igazatok van, de eddig én még ilyet nem tapasztaltam. Egyszercsak csörög a telefonom --- vevő --- vaterán megnyert temék... Én meg nézek mint a moziban. Ezért jobb a levelezés -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-27 15:05
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Nálam is gyakran előfordul, először meglepődtem, aztán megszoktam. Azóta nagyon nyilvánvaló, amióta a feltöltési díj miatt mindenki egyszerre indított mindent. Előzőleg nem volt számomra feltűnő. Talán elsimul. Most is pont egy háromhetes periódus végén vagyunk, lehet, hogy ez a baj. Biztos igazatok van, de eddig én még ilyet nem tapasztaltam. Egyszercsak csörög a telefonom --- vevő --- vaterán megnyert temék... Én meg nézek mint a moziban. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-27 14:51
Létrehozva:
|
|
Más: Tegnap érdekes dolgot figyeltem meg egy villámáron leütött termékemnél. Pár perccel a leütés után a termék nem volt sem az eladó áruk,sem a licitált áruk,sem pedig az eladott áruk között. Sőt nem volt benne az értékelések készítése menüben sem az értékelendő tranzakciók között. Tudom,hogy időbe telik amíg egyik helyről átkerül a másikba dehogy sehol se legyen? Aztán persze egy idő után helyreállt a rend... Nálam is gyakran előfordul, először meglepődtem, aztán megszoktam. Azóta nagyon nyilvánvaló, amióta a feltöltési díj miatt mindenki egyszerre indított mindent. Előzőleg nem volt számomra feltűnő. Talán elsimul. Most is pont egy háromhetes periódus végén vagyunk, lehet, hogy ez a baj. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-27 14:47
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Más: Tegnap érdekes dolgot figyeltem meg egy villámáron leütött termékemnél. Pár perccel a leütés után a termék nem volt sem az eladó áruk,sem a licitált áruk,sem pedig az eladott áruk között. Sőt nem volt benne az értékelések készítése menüben sem az értékelendő tranzakciók között. Tudom,hogy időbe telik amíg egyik helyről átkerül a másikba dehogy sehol se legyen? Aztán persze egy idő után helyreállt a rend... Szinte mindig így van nekem. Sőt fél percel a lejárat után, akartam válaszolni egy beérkezett kérdésre és azt a "hibaüzenetet" kaptam, a termék nem található..... -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-06-27 14:44
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Más: Tegnap érdekes dolgot figyeltem meg egy villámáron leütött termékemnél. Pár perccel a leütés után a termék nem volt sem az eladó áruk,sem a licitált áruk,sem pedig az eladott áruk között. Sőt nem volt benne az értékelések készítése menüben sem az értékelendő tranzakciók között. Tudom,hogy időbe telik amíg egyik helyről átkerül a másikba dehogy sehol se legyen? Aztán persze egy idő után helyreállt a rend... -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-27 13:30
Létrehozva:
|
|
Mindíg is szerettem volna a szarjaimat a természetben lefotózni de sajna nincs rá lehetőségem. Pedig az az igazi. A palacsintát elfogadnám, bár imádom de 3-nál többet nem tudok belőle megenni. Tavaly nálunk gyönyörű volt a lonc, mindig ott fényképeztem, főleg, ha virágzott. Idén kissé felkopaszodott, viszont megvastagodott a tuja. Az az egy baj, hogy a fél udvaron át kell cipelnem a cuccot, oda-vissza. Viszont a napfényt is telibe kapja, tehát megéri cipekedni. Gondolkodtam, hogy ültetek futó rózsát mert az apósom kivágta a régit, de ahhoz ki kellene alakítani egy szuper fényképező helyet, ami délről kapja a fényt és közel van a konyhához. Biztosan meg fogom csinálni, de csak majd később. Addig marad a tuja. 3 palacsinta nem sok, hanem kevés, a kisfiam simán lenyom nyolcat, de ő még növésben van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-27 12:27
Létrehozva:
|
|
|
Ugorj át hozzánk, itt hétágra süt a Nap és ráadásul vagy egy gyönyörű tuja, ami előtt minden jól mutat. Ja, és palacsintát sütünk ebédre. Mindíg is szerettem volna a szarjaimat a természetben lefotózni de sajna nincs rá lehetőségem. Pedig az az igazi. A palacsintát elfogadnám, bár imádom de 3-nál többet nem tudok belőle megenni. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2009-06-27 12:27 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-27 11:50
Létrehozva:
|
|
Akkor írd ide, de itt is ott is ugyanaz a post, zavaró! Igen, már az előbb is beláttam, hogy igazad van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-27 11:22
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Mert kimoderálják, ha nem a helyén írom. Az előzőek is eltűntek. Akkor írd ide, de itt is ott is ugyanaz a post, zavaró! -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-06-27 11:16
Létrehozva:
|
|
Fotóznom kellene de nem megy. Be van borulva. Ugorj át hozzánk, itt hétágra süt a Nap és ráadásul vagy egy gyönyörű tuja, ami előtt minden jól mutat. Ja, és palacsintát sütünk ebédre. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2009-06-27 11:20 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-27 10:23
Létrehozva:
|
|
|
Csak nem? Holnap rakod fel? Vagy vasárnap? Lesek, de szólj is. Fotóznom kellene de nem megy. Be van borulva. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-27 08:53
Létrehozva:
|
|
sikerült úgy összekutyulni a beszélgetést, hogy már semmi értelme. Valóban utólag nincs meg a folyamat. Igaza van Grobarnak, de ha meg otthagyom, akkor meg kitörlik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-27 00:02
Létrehozva:
|
|
|
Mert kimoderálják, ha nem a helyén írom. Az előzőek is eltűntek. sikerült úgy összekutyulni a beszélgetést, hogy már semmi értelme. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 00:11 |