Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-04-15 10:13
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
na neeee... igenis legyen lehetőség parkolópályára tenni a cuccot törlés helyett ilyen esetekben. amin nincs licit - összes kijelölése - áthelyezés a lejárt tételek közé - majd hazaérve egy kattal indul minden... kedves Mod, lehet továbbítani a technikai alosztály felé ? köszönjük, szerintem sokan... Mire megvalósítják, már vissza is jött a kolléga a külföldi kiküldetésről... -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-04-15 09:09
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Bízz meg valakit a cuccaid menedzselésével. na neeee... igenis legyen lehetőség parkolópályára tenni a cuccot törlés helyett ilyen esetekben. amin nincs licit - összes kijelölése - áthelyezés a lejárt tételek közé - majd hazaérve egy kattal indul minden... kedves Mod, lehet továbbítani a technikai alosztály felé ? köszönjük, szerintem sokan... -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-04-15 08:17
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Úgy néz ki, pár hónapig nem tudok kellő időt fordítani az aukcióimra - illetve engem és a termékeimat el fog választani "néhány" km. Nem tudnám valahogy deaktiválni őket ideiglenesen? Azaz nem törölni akarom, hanem lezárni őket, hogy az oldalon egy későbbi aktiválás miatt megmaradjanak. Mivel a legtöbbet 3x11 napra tettem fel, néhányat még annál is többre, így jelenleg 500 feletti akciót kéne átszerkesztenem. Nem akarok a vásárlóimnak kellemetlenséget okozni, ezért keresek rá gyors megoldást. Valakinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata? Azaz létezik ilyen funkció, csak én nem találom? Esetleg külön kérésre az oldal készítői meg tudnák csinálni nekem? Amit magamtól megtettem eddig: Ismerj+ oldalamra beírtam, hogy nem vagyok elérhető - de azt a kutya se olvassa... Valamint a termékeimre bevezettem a korlátozást, hogy csak 100%-os értékelés mellett licitálhassanak. Ez úgy érzem, édes kevés. Beírhatom az automatikus vásárlási értesítőbe is, de az sem megoldás. Mi van, ha valakinek 1 héten belül kell vmi? Nem szoktam hozzá, hogy hetekig küsszögjek az áruval, elég gyorsan le szoktam rendezni az adásvételeimet és ezt szoktam elvárni a többi eladótól is. Persze hamarabb is eszembe juthatott volna - pl. nem újítani meg őket. De ez egy hirtelen jött utazás.... Kösz előre is a válaszokat! Bízz meg valakit a cuccaid menedzselésével. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-04-15 03:54
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 56 Regisztrált: 2007-11-22 00:51 Azonosító: 49 736 |
Úgy néz ki, pár hónapig nem tudok kellő időt fordítani az aukcióimra - illetve engem és a termékeimat el fog választani "néhány" km. Nem tudnám valahogy deaktiválni őket ideiglenesen? Azaz nem törölni akarom, hanem lezárni őket, hogy az oldalon egy későbbi aktiválás miatt megmaradjanak. Mivel a legtöbbet 3x11 napra tettem fel, néhányat még annál is többre, így jelenleg 500 feletti akciót kéne átszerkesztenem. Nem akarok a vásárlóimnak kellemetlenséget okozni, ezért keresek rá gyors megoldást. Valakinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata? Azaz létezik ilyen funkció, csak én nem találom? Esetleg külön kérésre az oldal készítői meg tudnák csinálni nekem?
Amit magamtól megtettem eddig: Ismerj+ oldalamra beírtam, hogy nem vagyok elérhető - de azt a kutya se olvassa... Valamint a termékeimre bevezettem a korlátozást, hogy csak 100%-os értékelés mellett licitálhassanak. Ez úgy érzem, édes kevés. Beírhatom az automatikus vásárlási értesítőbe is, de az sem megoldás. Mi van, ha valakinek 1 héten belül kell vmi? Nem szoktam hozzá, hogy hetekig küsszögjek az áruval, elég gyorsan le szoktam rendezni az adásvételeimet és ezt szoktam elvárni a többi eladótól is. Persze hamarabb is eszembe juthatott volna - pl. nem újítani meg őket. De ez egy hirtelen jött utazás.... Kösz előre is a válaszokat! |
|
|
|
2008-04-14 13:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
|
|
|
|
2008-04-14 12:59
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Röviden az lenne a kérdésem:Vettem 1 telót itt a vaterán fix áron megnyertem az aukciót, de a ELADÓ arra hivatkozva h megoldódtak a pénzügyi problémái még se adja el. Az lenne a kérdésem hogy valamit tudok tenni h mégis meglegyen az a k***a teló?? :S anyagi kár nem ért. adj egy negatív értékelést, és vegyél másik telefont. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-04-14 12:50
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Röviden az lenne a kérdésem:Vettem 1 telót itt a vaterán fix áron megnyertem az aukciót, de a ELADÓ arra hivatkozva h megoldódtak a pénzügyi problémái még se adja el. Az lenne a kérdésem hogy valamit tudok tenni h mégis meglegyen az a k***a teló?? :S Polgári peres úton behajthatod. Mert köteles átadni a terméket!!! Jelentsd a Vaterának! -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2008-04-14 12:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-01-26 13:36 Azonosító: 91 978 |
Röviden az lenne a kérdésem:Vettem 1 telót itt a vaterán fix áron megnyertem az aukciót, de a ELADÓ arra hivatkozva h megoldódtak a pénzügyi problémái még se adja el. Az lenne a kérdésem hogy valamit tudok tenni h mégis meglegyen az a k***a teló?? :S
A hozzászólást -zolee088- szerkesztette a következő időpontban: 2008-04-14 12:48 |
|
|
|
2008-04-13 16:34
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2007-03-25 14:09 Azonosító: 2 064 |
Tanulni mindenkinek kell és nem szégyen!Vannak emberek akik tisztában vannak,hogy mit tudnak.Én azokat tisztelem, akik azzal is tisztában vannak,hogy mit nem tudnak. Mindenkinek úgy sem tudsz megfelelni,próbáld az egyszerű tisztességnek megfelelni.Írd oda konkrétan,ha valami hibája van a tárgynak.Aki nem olvassa végig a leírást,a fényképet sem fogja nagyon megnézni. Persze én ebben a témában (régiség) teljesen laikus vagyok. Megpróbálok korrekt lenni mindig,ha én hibáztam,elismerem,kártalanítom azt,aki az én figyelmetlénsemből esetleg kár ért.Az inkább baj,hogyha nem olvassák el az ismertetőt,lehet,hogy a képet sem nézik meg,mert így lesz a negatív... Na,nem baj.Majd a xxxxxxxxx. eladás után már talán jobban fog menni a dolog,és én is okosodom talán(remélem) További szép napot! |
|
|
|
2008-04-13 16:10
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
Tanulni mindenkinek kell és nem szégyen!Vannak emberek akik tisztában vannak,hogy mit tudnak.Én azokat tisztelem, akik azzal is tisztában vannak,hogy mit nem tudnak.
-"Ha teljesen hibátlan lett volna,akkor kiírom,de mivel nem az,így nem tehetem.Azért az nagyon ritka,hogy ilyen idős tárgy teljesen ép,hiszen vkinek még a hajszál repedés is olyan,mintha egy teljesen használhatatlan tárgy lenne,pedig itt az igaz,hogy az épség fontos,de szerintem az értéke a jelzéseken kívül a régiségében is rejlik." Mindenkinek úgy sem tudsz megfelelni,próbáld az egyszerű tisztességnek megfelelni.Írd oda konkrétan,ha valami hibája van a tárgynak.Aki nem olvassa végig a leírást,a fényképet sem fogja nagyon megnézni. Persze én ebben a témában (régiség) teljesen laikus vagyok. -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2008-04-13 15:16
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2007-03-25 14:09 Azonosító: 2 064 |
Szerintem nem jól érzed.A baj itt van: http://www.vatera.hu/herendi_harmas_rozsa_63505098.html Én kivenném azt,hogy "mint a képen".Ugyanis azért kérdeznek,mert az a kis lepattanás nem látszik a képen és leírva sincs. A hozzáértő tudja mit kérdezzen,ha nincs leírva.Aki meg nem ért hozzá,de megszeretné venni az meg a vásárlás után fog reklamálni,hogy ez nem volt odaírva. Hoozá nemértőként ez a meglátásom. Igen,most én vagyok a ludas.Tegnapelőtt éjjel írtam fel az ismertetőket,de nem gondoltam,hogy ilyen hamar licitálnak rá,javítani meg már nem lehet a szövegen. Nem az kedvetlenített el,hanem a tegnapi licitáló(már töröltem a "levelezésünket")kérdezte,hogy hibátlan-e,de a 2. mondata az volt,ha nem,akkor tekintsem tárgytalannak a licitjét.(maresz16)Meg sem várta,hogy reagáljak a kérdésére. Nem tudom,mi lesz Vele,ha Ő nyeri meg a terméket(azért bízom benne,hogy vki rálicitál a lejáratig). Most már csak a másik kérdező által tudtam írni a termékről,plusz még egy képet tettem fel,amin megjelöltem a hibáit.De nem hiszem,hogy mindenki végig olvassa a lap aljáig a termékismertetőt. Ha teljesen hibátlan lett volna,akkor kiírom,de mivel nem az,így nem tehetem.Azért az nagyon ritka,hogy ilyen idős tárgy teljesen ép,hiszen vkinek még a hajszál repedés is olyan,mintha egy teljesen használhatatlan tárgy lenne,pedig itt az igaz,hogy az épség fontos,de szerintem az értéke a jelzéseken kívül a régiségében is rejlik. Azért köszönöm a segítséget,legközelebb figyelmesebb leszek!Még nagyon sok tanulnivalóm van itt az e-piacon. |
|
|
|
2008-04-13 09:20
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
Ismét segítséget szeretnék kérni tapasztalt Vaterás Társaktól,az ügyben,hogy mit tegyek,milyen módon tudatosítsam vásárlóimban,hogy a termékeim használtak,de jó állapotúak. Ezek kb.50-100 éves tárgyak,megértek háborút,költözést,napi használatban voltak stb...... ....Úgy érzem,aki licitál a termékemre és elolvassa a termékleírást,láthatja,hogy milyenek,mégis,ha kérdeznek,úgy jön ki a dolog,mintha teljesen új tárgyat akarnának. Szerintem nem jól érzed.A baj itt van: http://www.vatera.hu/herendi_harmas_rozsa_63505098.html Én kivenném azt,hogy "mint a képen".Ugyanis azért kérdeznek,mert az a kis lepattanás nem látszik a képen és leírva sincs. A hozzáértő tudja mit kérdezzen,ha nincs leírva.Aki meg nem ért hozzá,de megszeretné venni az meg a vásárlás után fog reklamálni,hogy ez nem volt odaírva. Hoozá nemértőként ez a meglátásom. -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2008-04-13 08:39
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ismét segítséget szeretnék kérni tapasztalt Vaterás Társaktól,az ügyben,hogy mit tegyek,milyen módon tudatosítsam vásárlóimban,hogy a termékeim használtak,de jó állapotúak. A probléma gyökere abban van,hogy családi hagyatékból rengeteg "csetresz",porcelán maradt rám,helyhiány miatt válok meg a többségétől. Ezek kb.50-100 éves tárgyak,megértek háborút,költözést,napi használatban voltak stb. Úgy érzem,aki licitál a termékemre és elolvassa a termékleírást,láthatja,hogy milyenek,mégis,ha kérdeznek,úgy jön ki a dolog,mintha teljesen új tárgyat akarnának. Általában igyekszem mindent leírni az adott termékről,nem szoktam semmit titkolni. Minden egyes termékhez írjam ki,hogy az ismertetőben leírtak tudatában licitáljanak?Vagy mit csináljak? A megoldásokat,ötleteket előre is köszönöm. nekem nem jut az eszembe semmi, azon kívül, hogy leírod, a termékeid használtak, de jó állapotúak. azon nem fogsz tudni változtatni, hogy egyesek nem értik a legegyértelmübb termékleírást, vagy el sem olvassák azt. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-04-13 08:38
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Ismét segítséget szeretnék kérni tapasztalt Vaterás Társaktól,az ügyben,hogy mit tegyek,milyen módon tudatosítsam vásárlóimban,hogy a termékeim használtak,de jó állapotúak. A probléma gyökere abban van,hogy családi hagyatékból rengeteg "csetresz",porcelán maradt rám,helyhiány miatt válok meg a többségétől. Ezek kb.50-100 éves tárgyak,megértek háborút,költözést,napi használatban voltak stb. Úgy érzem,aki licitál a termékemre és elolvassa a termékleírást,láthatja,hogy milyenek,mégis,ha kérdeznek,úgy jön ki a dolog,mintha teljesen új tárgyat akarnának. Általában igyekszem mindent leírni az adott termékről,nem szoktam semmit titkolni. Minden egyes termékhez írjam ki,hogy az ismertetőben leírtak tudatában licitáljanak?Vagy mit csináljak? A megoldásokat,ötleteket előre is köszönöm. Azt hiszem, igazán jó tanácsot senki nem tud adni. Pusztán ostobaság miatt nem tiltható ki senki a vateráról ... Semmit nem lehet kezdeni azokkal, akik vadonatúj antik dolgokat szeretnénak vásárolni ! A földön fellelhető intelligencia mennyisége állandó, a népeslg növekszik ... Talán ügyelhetnél arra, hogy a termékleírásokhoz mellékelt fotókon jól látszódjanak az esetleges hibák, a legnagyobb kopások ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-04-13 08:10
Létrehozva:
|
|
|
Ismét segítséget szeretnék kérni tapasztalt Vaterás Társaktól,az ügyben,hogy mit tegyek,milyen módon tudatosítsam vásárlóimban,hogy a termékeim használtak,de jó állapotúak.
A probléma gyökere abban van,hogy családi hagyatékból rengeteg "csetresz",porcelán maradt rám,helyhiány miatt válok meg a többségétől. Ezek kb.50-100 éves tárgyak,megértek háborút,költözést,napi használatban voltak stb. Úgy érzem,aki licitál a termékemre és elolvassa a termékleírást,láthatja,hogy milyenek,mégis,ha kérdeznek,úgy jön ki a dolog,mintha teljesen új tárgyat akarnának. Általában igyekszem mindent leírni az adott termékről,nem szoktam semmit titkolni. Minden egyes termékhez írjam ki,hogy az ismertetőben leírtak tudatában licitáljanak?Vagy mit csináljak? A megoldásokat,ötleteket előre is köszönöm. |
|
|
|
2008-04-12 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
|
|
|
|
2008-04-12 15:41
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Az eladó egyben fogja postázni, nem szokott akadály ez akadálky lenni. Már ha egy eladóról van szó.... Na ezt jól megaszontam.... -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-12 15:31
Létrehozva:
|
|
|
Tudna nekem valaki segíteni hogy a vateraáruházban azon belül is a legoboltban szeretnék vásárolni, hogy oldható meg hogy több termék vásárlása esetén egyszerre kapjam meg a postaköltség spórolása miatt Az eladó egyben fogja postázni, nem szokott akadály ez akadálky lenni. Már ha egy eladóról van szó.... -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-12 14:34
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2008-04-12 13:06 Azonosító: 132 199 |
Tudna nekem valaki segíteni hogy a vateraáruházban azon belül is a legoboltban szeretnék vásárolni, hogy oldható meg hogy több termék vásárlása esetén egyszerre kapjam meg a postaköltség spórolása miatt
|
|
|
|
2008-04-12 12:16
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-02-03 08:22 Azonosító: 101 836 |
Úgy tűnik, mégiscsak sikerült. Bár nem tudom, mit csináltam másképp... Szal ne törjétek magatokat.
Csáá |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 10:42 |