Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-01-26 15:35
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ez kb. olyan, mintha egy DOXA óratokba(számlap), valami kinai szerkezetet tettek volna. kivülről nem látható. Az eladó azt mondhatja, hogy így vette már ő is. ja. vagy amikor hazacigölöd a postai utánvéttel vett féltéglát. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 15:31
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
legközelebb, föleg ilyen nagy értékü terméknél próbálj meg olyan helyet megbeszélni az átvételre, ahol ellenörizni tudod, mit veszel. mást nem tehetsz, mint megpróbálni valamiféle kompromisszumra jutni az eladóval. ha nem sikerül, adjál negatív értékelést, amennyiben ö is negatívan értékel, töröltesd a Vaterával. Ez kb. olyan, mintha egy DOXA óratokba(számlap), valami kinai szerkezetet tettek volna. kivülről nem látható. Az eladó azt mondhatja, hogy így vette már ő is. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2009-01-26 15:04
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Sajnos nem volt látható, csak a hangszórók kiszerelése után lehetett megbizonyosodni erről, az átvétel után. legközelebb, föleg ilyen nagy értékü terméknél próbálj meg olyan helyet megbeszélni az átvételre, ahol ellenörizni tudod, mit veszel. mást nem tehetsz, mint megpróbálni valamiféle kompromisszumra jutni az eladóval. ha nem sikerül, adjál negatív értékelést, amennyiben ö is negatívan értékel, töröltesd a Vaterával. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 14:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-01-26 13:41 Azonosító: 434 294 |
|
|
|
|
2009-01-26 14:48
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Üdv! Kérdésem a következő lenne: Vásároltam egy hangafalat tegnap, személyesen átvettem, kifizettem. Sajnos nem a meghirdetett tipust kaptam, pontosabban a doboz gyártója ugyanaz, csak másik széria, ellenben a hangszórók tipus idegenek, olcsóbbak. A hirdetés uj állapotú hangfalakról szólt. Mit tehetek ilyekor? A választ előre is köszönöm! Kedves Zaknafein13! Javasoljuk, hogy vegye fel Partnerével a kapcsolatot és tisztázzák a kialakult helyzetet. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-01-26 14:46
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! Kérdésem a következő lenne: Vásároltam egy hangafalat tegnap, személyesen átvettem, kifizettem. Sajnos nem a meghirdetett tipust kaptam, pontosabban a doboz gyártója ugyanaz, csak másik széria, ellenben a hangszórók tipus idegenek, olcsóbbak. A hirdetés uj állapotú hangfalakról szólt. Mit tehetek ilyekor? A választ előre is köszönöm! ezt nem láttad, amikor átvetted? fordulj az eladóhoz, ha szerencséd van, visszaveszi. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 14:41
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-01-26 13:41 Azonosító: 434 294 |
Üdv!
Kérdésem a következő lenne: Vásároltam egy hangafalat tegnap, személyesen átvettem, kifizettem. Sajnos nem a meghirdetett tipust kaptam, pontosabban a doboz gyártója ugyanaz, csak másik széria, ellenben a hangszórók tipus idegenek, olcsóbbak. A hirdetés uj állapotú hangfalakról szólt. Mit tehetek ilyekor? A választ előre is köszönöm! |
|
|
|
2009-01-26 14:14
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözletem. Mit lehet olyankor tenni, ha megvettem a terméket ami működőként volt meghírdetve, de a termék hibás, az eladó nem válaszol az e-mailekre. Köszönöm. melyik eladóra gondolsz? mert az általad megnyert termékek között 2 hibásnak meghirdetettet látok, a többieket pozitívan értékelted. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 14:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-12-21 13:13 Azonosító: 367 134 |
Üdvözletem.
Mit lehet olyankor tenni, ha megvettem a terméket ami működőként volt meghírdetve, de a termék hibás, az eladó nem válaszol az e-mailekre. Köszönöm. |
|
|
|
2009-01-26 13:56
Létrehozva:
|
|
|
Pl. az eladó nem tud számára üzenetet küldeni, ha az általa letiltott eladó aukcióján kíván licitálni, figyelmezteti a rendszer. A kérdés általában a tiltólista használatára vonatkozott. hm... akkor nekem kimaradt valami az életemböl. amennyire tudom, egy eladó nem tud üzenni egy vásárlónak, kivéve, ha az licitál nála. akkor pedig nincs tiltólistán, és nem bánja ha üzen neki az eladó, úgyhogy ennek nincs értelme. a kérdés pedig egyértelmüen a kérdezö saját esetére vonatkozott, ö pedig vásárló. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 12:42
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
érdeklödnék, hogy vásárlóként mit tud letiltani? saját magát az eladó aukcióiról? Pl. az eladó nem tud számára üzenetet küldeni, ha az általa letiltott eladó aukcióján kíván licitálni, figyelmezteti a rendszer. A kérdés általában a tiltólista használatára vonatkozott. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-01-26 12:39
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-04-03 21:50 Azonosító: 3 615 |
Mit lehet az ellen tenni, ha az eladó meg akarja téveszteni a vevőt!
Gondolok itt a karikás ostorokra. Többen árulnak karikást olyan jelzővel, hogy "HORTOBÁGYI", mert jól cseng és csábíthatja a vevőt, de egy sem eredeti hortobágyi ostor. Ha beírja a keresőbe, hogy karikasostor, ott van egy honlap, ahol meg lehet nézni milyen is egy hortobágyi karikás, és ehhez képest miket árulnak itt hortobágyi ostorként. Ezekről beszélek: http://www.vatera.hu/karikas_ostor_hortoba..._123861764.html http://www.vatera.hu/karikas_ostor_hortobagyi_123863809.html http://www.vatera.hu/hortobagyi_karikas_121519764.html http://www.vatera.hu/hortobagyi_karikas_121519765.html Ha az ember megírja, hogy ez nem hortobágyi, nem javítja ki az eladni kívánt termék nevét, hanem kitörli a hozzászólást, vagy letilt. Folytatja a lakius vevő megtévesztését |
|
|
|
2009-01-26 12:16
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Ha rám gondoltál, igen töröltetem és már meg is tettem. Nem vagyok hajlandó olyan véleményt eltűrni, úgy hogy én nem hoztam kellemetlen helyzetbe az illetőt. És itt le is zárom, mert kár szót pazarolni rá. Új vagyok még, és nem kívánom, hogy az ilyenek csorbítsák a becsületemet. Aranyosak vagytok. De muszály. maradjunk a tényeknél. az értékelésed még ott van, és ott is fog maradni. szerinted a Vatera, vagy bárki más el tudja dönteni, kinek van igaza? -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 12:11
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2009-01-25 19:17 Azonosító: 432 855 |
Szia!
Ha rám gondoltál, igen töröltetem és már meg is tettem. Nem vagyok hajlandó olyan véleményt eltűrni, úgy hogy én nem hoztam kellemetlen helyzetbe az illetőt. És itt le is zárom, mert kár szót pazarolni rá. Új vagyok még, és nem kívánom, hogy az ilyenek csorbítsák a becsületemet. Aranyosak vagytok. De muszály. |
|
|
|
2009-01-26 12:10
Létrehozva:
|
|
|
Kedves cimbi57! Személyes menü - Saját beállítások - Személyes tiltólista - Itt adhatja meg azokat a felhasználókat, akiktől Ön nem fogad el liciteket és üzeneteket. Írja be a felhasználóneveket egymás alá és csak Enter billentyűvel törjön sort. Ne használjon vesszőt, sorközt és egyéb írásjeleket! A tiltás az elfogadás pillanatától kezdve leadott licitekre és üzenetekre vonatkozik. érdeklödnék, hogy vásárlóként mit tud letiltani? saját magát az eladó aukcióiról? -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 11:48
Létrehozva:
|
|
|
Pozitív értékelést töröltetni juhéjj. Hiába nincs új a nap alatt. új lenne, ha törölnék neki, és második nekifutásra semlegest, vagy negatívat kapna + tiltólista. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 11:40
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-01-21 15:45 Azonosító: 423 075 |
én nem látom a te negatív értékelésedet sem. így hogyan érje el a százalékminimumot? Szervusz! Nem látod? Most fogom elkészíteni, mert még próbálkoztam a kapcsolatfelvétellel, ami majdnem sikerült, de emailre még mindig nem válaszol! De mindegy is, mert a kevés ember problémája ezzel a felhasználóval nem nagy problémának tűnik (bocsánat a kifejezésért, de ez jön le). Eddig nem volt még problémám eladóval, de ez egy kicsit fura, hogy feltesz valamit és utána nem elérhető semmilyen módon, és nem csak az én esetemben. A terméket megvásároltam más felhasználótól, és előreláthatólag sikeres lesz a tranzakció. |
|
|
|
2009-01-26 11:38
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
te egy pozitív értékelést kaptál. ez ugyan nem lesz törölve. Pozitív értékelést töröltetni juhéjj. Hiába nincs új a nap alatt. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-01-26 10:55
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera! Szeretném megkérdezni, hogyan lehet egy igazságtalan véleményt törölni végleg, amit ma kaptam az eladótól. Úgy gondolom, ez megengedhetetlen. Tegnap leírtam egy igen hosszú levelet, mi történt. Nem is írtam az eladóról negatívat, mivel nevetségesnek tartom az egészet. Ezért szeretném véglegesen töröltetni a véleményét. Ha lehet kérem írjon, hogy milyen paramétert adjak meg. Kérdésem még, hogy a személyes tiltólistát hogyan tudom használni. Ez tűrhetetlen. Legalább az igazságot tartalmazta volna! Köszönöm te egy pozitív értékelést kaptál. ez ugyan nem lesz törölve. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-01-26 10:51
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera! Szeretném megkérdezni, hogyan lehet egy igazságtalan véleményt törölni végleg, amit ma kaptam az eladótól. Úgy gondolom, ez megengedhetetlen. Tegnap leírtam egy igen hosszú levelet, mi történt. Nem is írtam az eladóról negatívat, mivel nevetségesnek tartom az egészet. Ezért szeretném véglegesen töröltetni a véleményét. Ha lehet kérem írjon, hogy milyen paramétert adjak meg. Kérdésem még, hogy a személyes tiltólistát hogyan tudom használni. Ez tűrhetetlen. Legalább az igazságot tartalmazta volna! Köszönöm Kedves cimbi57! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Személyes menü - Saját beállítások - Személyes tiltólista - Itt adhatja meg azokat a felhasználókat, akiktől Ön nem fogad el liciteket és üzeneteket. Írja be a felhasználóneveket egymás alá és csak Enter billentyűvel törjön sort. Ne használjon vesszőt, sorközt és egyéb írásjeleket! A tiltás az elfogadás pillanatától kezdve leadott licitekre és üzenetekre vonatkozik. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 11:29 |