Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-07-24 10:53
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Értem, köszi a gyors választ! Hát kár, pedig nagyon jó cipő, és nagyon tetszik. És ez a tiltólista hol van? mármint a profilomban hol találom meg? nem tudtam, hogy ilyen is van Ez engem is érdekelne! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-24 09:32
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
....... és ha nincs autója ? A kép csak illusztráció, az alkalmazás konkrét módja/módszere a felhasználó találékonyságára van bízva - nem igényel egyetemi végzettséget - , hogy adoptálja azt a konkrét "adós" megrendszabályozására. (Ahhoz meg végképp nem szükséges autó, hogy emailben ugyanezt a fotót küldjék el neki. Valószínűleg érteni fogja) Szia, továbbítom a felelős kollégáknak, köszönjük -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-24 09:27
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 946 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Szia Benz/Oroszlán, Egy apró de annál hatékonyabb fizetésfelhívási opciót javasolnék a vaterán h ttp://kepkezelo.com/images/5qzfohzfex8pfz7ryhi7.jpg Szia, továbbítom a felelős kollégáknak, köszönjük -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-07-24 09:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Szia Benz/Oroszlán, Egy apró de annál hatékonyabb fizetésfelhívási opciót javasolnék a vaterán h ttp://kepkezelo.com/images/5qzfohzfex8pfz7ryhi7.jpg ....... és ha nincs autója ? -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-07-24 00:02
Létrehozva:
|
|
|
Szia Benz/Oroszlán, Egy apró de annál hatékonyabb fizetésfelhívási opciót javasolnék a vaterán h ttp://kepkezelo.com/images/5qzfohzfex8pfz7ryhi7.jpg -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-23 23:14
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Csapatszemlém
Csekélyszámú csödített csöcselék, csorda csenevész csatalovak csüggedt csapata csupasz, csüngö csöcs, cserzett csoroszlya. Csúf csótányok, csavargó csürhe cserebogár csapódik csorba cserépbe. Csalogány csicsereg csermelyen csodásan, csatornalé csurog csölakón csámpásan. Csapodár csapláros csárdában csücsörít csitt csotrogány csicskák, csitt! csendben csomagolok.... -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-07-23 19:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Kedves bambooflower! Többszöri átolvasás után sem sikerült politikai tartalmat találnom az idézett hozzászólásban. Ha lett volna benne ilyesmi, akkor a moderátor kolléga napközben nyilván megtette volna a szükséges intézkedéseket. Ellenben az ön törölt hozzászólása erősen személyeskedő jellegű volt. Komolyan gondolkodtam egy figyelmeztetés kiküldésén is. Talán nem volt egyértelmű a kérésünk a pár napja indított flame hadjáratával kapcsolatban: ENNEK ITT NINCS HELYE! Nagy tévedésben van, ha azt hiszi, hogy a fórum "sötét múltjából" idecsődített csekély számú barátaival együtt újra elkezdhetik más fórumozók ellehetetlenítését, kikezdését. Ezek az idők elmúltak! A következő hasonló kísérletért azonnal és végleg megvonjuk a fórumra írási jogát. a múlt sötét szellemei.... ez aranyos -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-07-23 19:18
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 946 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! kissé meglep, hogy a véleményem el lett távolítva a csevegö topikból, a politikailag inkorrekt hozzászólás pedig még mindig ott csúfoskodik a szakmaiban. politikai tartalmú megjegyzéseknek szerintem nincs helye a fórumon. nekem vannak munkanélküli barátaim, tudom min mennek keresztül, és mennyire sértö számukra a cinikus megjegyzés, ha munkanélkülinek, ám nem munkát keresönek titulálják öket egy kedélyes kacsintás kíséretében. Kedves bambooflower! Többszöri átolvasás után sem sikerült politikai tartalmat találnom az idézett hozzászólásban. Ha lett volna benne ilyesmi, akkor a moderátor kolléga napközben nyilván megtette volna a szükséges intézkedéseket. Ellenben az ön törölt hozzászólása erősen személyeskedő jellegű volt. Komolyan gondolkodtam egy figyelmeztetés kiküldésén is. Talán nem volt egyértelmű a kérésünk a pár napja indított flame hadjáratával kapcsolatban: ENNEK ITT NINCS HELYE! Nagy tévedésben van, ha azt hiszi, hogy a fórum "sötét múltjából" idecsődített csekély számú barátaival együtt újra elkezdhetik más fórumozók ellehetetlenítését, kikezdését. Ezek az idők elmúltak! A következő hasonló kísérletért azonnal és végleg megvonjuk a fórumra írási jogát. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-07-23 19:00
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Benz! kissé meglep, hogy a véleményem el lett távolítva a csevegö topikból, a politikailag inkorrekt hozzászólás pedig még mindig ott csúfoskodik a szakmaiban. politikai tartalmú megjegyzéseknek szerintem nincs helye a fórumon. nekem vannak munkanélküli barátaim, tudom min mennek keresztül, és mennyire sértö számukra a cinikus megjegyzés, ha munkanélkülinek, ám nem munkát keresönek titulálják öket egy kedélyes kacsintás kíséretében.
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-07-23 16:46
Létrehozva:
|
|
|
Már megint a kedvenceddel jöttél elő Add csak ide az üveget én is KÉREK ! természetesen. egészségedre! -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-07-23 15:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
vegyigyümi? Már megint a kedvenceddel jöttél elő Add csak ide az üveget én is KÉREK ! -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-07-23 14:21
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Kegves Leó! Ajánlom figyelmébe 2:10-től: h ttp://www.youtube.com/watch?v=tkhJKAkau2A -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-07-23 13:10
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kegves Leó!
Ajánlom figyelmébe 2:10-től: h ttp://www.youtube.com/watch?v=tkhJKAkau2A -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-23 12:59
Létrehozva:
|
|
|
Brrr....(összerázkódós szmájli)........ azt nem szeretem. vegyigyümi? -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-07-23 12:17
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sok helyen kapható, most pont a madarasteszkóban Brrr....(összerázkódós szmájli)........ azt nem szeretem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-23 12:01
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Hol vetted az üveggömbödet? Sok helyen kapható, most pont a madarasteszkóban -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-07-23 11:54
Létrehozva:
|
|
Ha lesz olyan hogy nem leszek gépközelben több napig, a legegyszerűbb módot választom. Leveszem addig az összes aukcióm. Maximum a kiemelteket hagynám meg, ott pedig beleszerkeszteném hogy x időpontban leszek elérhető, nincs ok az aggodalomra. Lehet hogy én vagyok túl kényelmes, de ennyit megér nekem, hogy amíg a hasam süttetem és eszembe jut Vatera, ne kelljen aggódnom. Tisztában vagyok azzal, hogy 40-50 termékről van szó esetemben, de ha 1000 lenne, akkor is így csinálnám. Egy bizonyos termékszám alatt megoldható ennek a kezelése, tényleg. De ennyinél, ami nekem is van... Nem csak az FD miatt. Most minden nap jár le valami, tehát az eladások egyenletesen eloszlanak. Ha mindent levennék (még jó, hogy nem megyek külföldre Fúdejó a jósolókám! Hol vetted az üveggömbödet? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-23 11:39
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Különben tényleg probléma ez a helyzet. Én 24 órára sem megyek el úgy, hogy ne gondoskodjak a piacról. Nincs jó megoldás, csak az, ha valakit megkérsz, és telefonon rendezed. De külföldi út során az is pocsék. Végülis, ha az i+ oldalon ott az információ, akkor hivatalosan nem lehet gond, de azért tudjuk.... Ha lesz olyan hogy nem leszek gépközelben több napig, a legegyszerűbb módot választom. Leveszem addig az összes aukcióm. Maximum a kiemelteket hagynám meg, ott pedig beleszerkeszteném hogy x időpontban leszek elérhető, nincs ok az aggodalomra. Lehet hogy én vagyok túl kényelmes, de ennyit megér nekem, hogy amíg a hasam süttetem és eszembe jut Vatera, ne kelljen aggódnom. Tisztában vagyok azzal, hogy 40-50 termékről van szó esetemben, de ha 1000 lenne, akkor is így csinálnám. Már teljes jogú felhasználó. Fúdejó a jósolókám! (már nem tudtam szerkeszteni -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-07-23 11:29
Létrehozva:
|
|
Igen, így kávé után én is csodálkoztam! Először azt akartam írni, hogy szerkessze át azokat az aukciókat, amelyiken nincs licit.;-) Aludtam rá egyet. Nincs ötletem, ami hatékonyabb a felsoroltaknál, és a fórumozó társaim által felsoroltakon kívül. Különben tényleg probléma ez a helyzet. Én 24 órára sem megyek el úgy, hogy ne gondoskodjak a piacról. Nincs jó megoldás, csak az, ha valakit megkérsz, és telefonon rendezed. De külföldi út során az is pocsék. Végülis, ha az i+ oldalon ott az információ, akkor hivatalosan nem lehet gond, de azért tudjuk.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-23 10:54
Létrehozva:
|
|
|
Nahát... ez teljesen szokatlan tőled..... Igen, így kávé után én is csodálkoztam! Először azt akartam írni, hogy szerkessze át azokat az aukciókat, amelyiken nincs licit.;-) Aludtam rá egyet. Nincs ötletem, ami hatékonyabb a felsoroltaknál, és a fórumozó társaim által felsoroltakon kívül. A hozzászólást -Torrenteee- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-23 10:58 -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 03:39 |