Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-03-05 12:00
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 016 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem túl jó ilyen formában a kényszerpihenő, de legalább kicsit virgonckodhatsz. A férjek már csak ilyenek, az enyém is hasonló kedvességgel áll elő, amikor pocsékul vagyok, mindig megerősít, hogy úgy is nézek ki. Ugye milyen drága? Azzal nincs is baj, fő az őszinteség...... egy korrekt kapcsolatban. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-05 11:57
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Szia! Legyen szép a reggeled. A Neo Citran jól jönne, mindig azt szoktam inni, ha van valami, de most elfogyott. Még jó, hogy van itthon Aszpirin C. Nagyon szarul vagyok, de majd elmúlik. Szóval így tisztában vagyok azzal a dologgal is legalább, hogy általános külső megjelenésem sem töretlen. Délután megírom aprócska esszémet arról, ami megfogalmazódott bennem. Addigra tök jól leszek. Nem túl jó ilyen formában a kényszerpihenő, de legalább kicsit virgonckodhatsz. A férjek már csak ilyenek, az enyém is hasonló kedvességgel áll elő, amikor pocsékul vagyok, mindig megerősít, hogy úgy is nézek ki. Ugye milyen drága? -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-03-05 11:49
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 016 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szia Zep, Reggel küldtem neked Remélem jobban vagy már. Engem nagyon érdekelnek a gondolataid, nagyon örülnék, ha megosztanád velem/velünk, mint tapasztalt Vaterás. Nem kell Buddhának lenni ahhoz, hogy bölcs gondolatokat írjon az ember. Ha pedig valaki nem ért egyet Veled, attól még másnak hasznos lehet. Szép napot kívánok Mindekinek! Szia! Legyen szép a reggeled. A Neo Citran jól jönne, mindig azt szoktam inni, ha van valami, de most elfogyott. Még jó, hogy van itthon Aszpirin C. Nagyon szarul vagyok, de majd elmúlik. Szóval így tisztában vagyok azzal a dologgal is legalább, hogy általános külső megjelenésem sem töretlen. Délután megírom aprócska esszémet arról, ami megfogalmazódott bennem. Addigra tök jól leszek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-05 11:39
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Lehet, hogy később eszperente szinten is összeszedem magamat, de most nem megy. Az előző azért volt jó, mert svejkunak megköszöntem a kávét. Hatinak meg talán délután összeszedem a gondolataimat, illetve nem neki, csak az ő esete kapcsán. Na és nem kell egyetérteni velem. Szia Zep, Reggel küldtem neked Remélem jobban vagy már. Engem nagyon érdekelnek a gondolataid, nagyon örülnék, ha megosztanád velem/velünk, mint tapasztalt Vaterás. Nem kell Buddhának lenni ahhoz, hogy bölcs gondolatokat írjon az ember. Ha pedig valaki nem ért egyet Veled, attól még másnak hasznos lehet. Szép napot kívánok Mindekinek! -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-03-05 11:12
Létrehozva:
|
|
Nekem azzal sem volt bajom, Lehet, hogy később eszperente szinten is összeszedem magamat, de most nem megy. Az előző azért volt jó, mert svejkunak megköszöntem a kávét. Hatinak meg talán délután összeszedem a gondolataimat, illetve nem neki, csak az ő esete kapcsán. Na és nem kell egyetérteni velem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-05 10:58
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 660 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-03-05 10:55
Létrehozva:
|
|
Törölve lett a reggeli köszönésem, tehát akkor ismételten, legyen szép a reggeletek.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-05 04:52
Létrehozva:
|
|
Kedves Hathor14! Az a kérdés, hogy a termékleírás korrekt volt-e a "színek és formák" tekintetében. Ha igen, akkor én nem vennék vissza semmit sem. Ha a vevő jogosan reklamál, akkor viszont nyilván a megegyezésre kell törekedni. Kedvez Benz, Köszönöm a tanácsot! Megírtam egy hosszú post-ot, közben meg kidobott a gép, oda a "munkám" Elnézést, hogy nem vártam meg, a Zep által javasolt levelet megírtam, az Ön tanácsát talonba raktam későbbi, hasonló esetekre. Nem volt eltérés forma tekintetében, a szín meg minden képernyőn kicsit más, ezt már sokszor ellenőriztem a saját termékeimnél. A rózsaszín alias pink (ezt egyszer Ön javasolta A levelemre jött válasz, amit beidéznék. (Nem magázódós formát választottam, mivel korábban a hölgy letegezett és személyesen is tegeződtünk, ennek fényében távolságtartó és talán kicsit lekezelő lett volna a magázódós formula.) "Kedves L.! Elnézésedet kérem, amiért nem felel meg a termék. Tudod a képeken másabb a szinük, elegánsabbnak látszanak. Nagyon sajnálom. Az viszont biztos, hogy hozzád hasonló kedves, segítőkész eladóval még nem találkoztam. Köszönöm a megértésed. Ha megfelel Neked csütörtök reggel 9kor ugyanott találkozhatunk. Üdv J." Itt már nem tett említést a formáról a kedves felhasználó. Mindenesetre tanulságos volt számomra az eset. Kicsit edződöm, az sosem árt. Kellemes, napsütéses, mosolygós napot kívánok Önnek! Erről van itt (nagyba)szó. Azt még el is felejtetted hozzátenni, hogy ráadásul SZEMÉLYESEN vette át Azért így egészen más a leányzó fekvése. Valószínűleg mire hazaért a színe kifakult vagy még az lehet, hogy otthon megvizsgálta infralámpa alatt is. Dehogy venném vissza. Máskor nem kell úgy sietni, elvégre is a személyes átvétel pont a tüzetesebb/alaposabb átvizsgálásra való. Teljesen igazad van, szoktam kérni személyes átvételnél, hogy nézzék meg, minden stimmel-e, de sokan nem élnek ezzel, ezt nem is értem. Na ugye, teljesen más, mint amit én mondtam. Különben a véleménye nem lepett meg Hati-ügyben, de fene tudja, ehhez azért kell egy markáns "tökösség". Én nem tudnám megcsinálni. Sajnos én sem vagyok elég "tökös', pedig itthon kapom ám a kiképzést. Köszi Zep még egyszer a tanácsot. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-03-04 23:42
Létrehozva:
|
|
Elcseszte? Az teljesen rendben van, sőt... De az i betű egy eszperente szövegben, na az megbocsáthatatlan. Nem tudom, nekem teljesen furcsa volt. Upsz, lemaradtam róla, de tényleg jó pár hónap eltelt szerintem, tehát nagyon jó ötlet volt, bár én már régóta nem látom a feliratot, pedig tényleg ott van. Neked nem is kell látnod, hiszen tudod a szabályt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-04 23:37
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Ti mindketten az i betűvel foglalkoztok, én meg attól vagyok kész, hogy azt írta, elcseszte. Elcseszte? Az teljesen rendben van, sőt... De az i betű egy eszperente szövegben, na az megbocsáthatatlan. Ja! És megvolt a piros betűs szöveg bevezetése óta az első elérhetőséget megadó post. Érdemes lenne visszakeresni, mennyi ideig tartott. Upsz, lemaradtam róla, de tényleg jó pár hónap eltelt szerintem, tehát nagyon jó ötlet volt, bár én már régóta nem látom a feliratot, pedig tényleg ott van. |
|
|
|
2012-03-04 23:16
Létrehozva:
|
|
Ja! És megvolt a piros betűs szöveg bevezetése óta az első elérhetőséget megadó post. Érdemes lenne visszakeresni, mennyi ideig tartott.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-04 20:17
Létrehozva:
|
|
Kiszúrtam én is (ha ugyanarra gondolunk), de köszönöm Persze, hogy ugyanarra. nemis Egy ilyen magasztos köszönést, ami tegező formában érkezik: "Üdvözöllek Benz" ... hát ezt egy magázós sablonnal.... tudja... Jólvanna, egy másfél órás telefonbeszélgetés közben nem figyeltem -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-04 20:12
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ti mindketten az i betűvel foglalkoztok, én meg attól vagyok kész, hogy azt írta, elcseszte. Jólvanna, egy másfél órás telefonbeszélgetés közben nem figyeltem -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-03-04 20:10
Létrehozva:
|
|
"Eszperente!, Eme helyre nem tehetsz egyebet Ember lelke nem egyszer merev, feszes, s fegyelme elernyed Ti mindketten az i betűvel foglalkoztok, én meg attól vagyok kész, hogy azt írta, elcseszte. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-04 19:39
Létrehozva:
|
|
Nézze meg a Gyalog galopp c. filmet. Nem igazán a klasszikus műveltség része, de kötelező darab Vagy ajánlom a Madách Színházban: www.madachszinhaz.hu/spamalot/?ford Múlt héten néztük, kegyetlen jó volt. Jó, megnézem egy alkalmas pillanatban. Görgessen le, mert időközben még szerkesztettem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-04 19:38
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Asszem újfent hiányos a műveltségem. Muszáj mindig ezzel szembesítenie? Az ezüst tálcán kínált csemegét pedig meg sem köszönte. Nézze meg a Gyalog galopp c. filmet. Nem igazán a klasszikus műveltség része, de kötelező darab Vagy ajánlom a Madách Színházban: www.madachszinhaz.hu/spamalot/?ford Múlt héten néztük, kegyetlen jó volt. Az ezüst tálcán kínált csemegét pedig meg sem köszönte. Kiszúrtam én is (ha ugyanarra gondolunk), de köszönöm Annyira ártatlanul gonosz tud lenni néha..... nemis -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-04 19:37
Létrehozva:
|
|
.... Ööö...bizonyára afrikai tökös fecskére gondolt Asszem újfent hiányos a műveltségem. Muszáj mindig ezzel szembesítenie? Az ezüst tálcán kínált csemegét pedig meg sem köszönte. Amennyiben a vételárat Ön már........ Mondtam már, hogy imádom? Annyira ártatlanul gonosz tud lenni néha..... Üdvözöllek Benz! ......
A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-04 19:36 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-04 19:21
Létrehozva:
|
|
Azt még el is felejtetted hozzátenni, hogy ráadásul SZEMÉLYESEN vette át ... Ott a pont Különben a véleménye nem lepett meg Hati-ügyben, de fene tudja, ehhez azért kell egy markáns "tökösség". Én nem tudnám megcsinálni. Ööö...bizonyára afrikai tökös fecskére gondolt -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-04 19:09
Létrehozva:
|
|
Kb. mert értelme semmi nem volt. Nem azért. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-04 19:08
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 18:25 |