IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1270 Oldal V  « < 1235 1236 1237 1238 1239 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók, Figyelmeztesse felhasználótársait!
Flitter
hozzászólás 2007-08-09 20:47
Létrehozva: #24721

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó
Azonosító: 39

IDÉZET(dangerdoom @ 2007-08-09 18:31) *
Mennyire jó is volt, hogy egy ideje már nem jelentkeztél. Aztán megint iderontottál, ahogy szoktad, tettél 7 beírást, abból 6-ban néhai Fanyajevicset szapulod, vagy (és) az idézetedben általad leírtakat szeged meg, követed el! Észrevehetnéd már magad! Bízom benne, hogy most kitombolod magad, aztán 2-3 hétig felénk sem nézel, és megint nyugtunk lesz. TOMBOOOOOLJ!! laugh.gif laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Állampolgári jogom hülyének lenni.
Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:)

Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz?
"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
"Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben."
"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül."

Go to the top of the page

+Quote Post
dangerdoom
hozzászólás 2007-08-09 18:31
Létrehozva: #24722

Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-06-12 07:56
Azonosító: 13 591

IDÉZET(Flitter @ 2007-08-09 17:18) *
Neked meg csak ennyit,mert többet egy szót sem érdemelsz.

2. Az agresszív, személyeskedő, fenyegető jellegű hozzászólások közlése valamint a témarmboló hozzászólások megjelentetése. Minden olyan technikai beavatkozás témarombolásnak minősül, ami zavaróan megváltoztatja a topik méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak megfelelő használatát. Tartalmi témarombolásnak minősül a kulturált, folyamatos társalgást egyértelműen, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli hozzászólás.

Mennyire jó is volt, hogy egy ideje már nem jelentkeztél. Aztán megint iderontottál, ahogy szoktad, tettél 7 beírást, abból 6-ban néhai Fanyajevicset szapulod, vagy (és) az idézetedben általad leírtakat szeged meg, követed el! Észrevehetnéd már magad! Bízom benne, hogy most kitombolod magad, aztán 2-3 hétig felénk sem nézel, és megint nyugtunk lesz. TOMBOOOOOLJ!! laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-08-09 17:18
Létrehozva: #24723

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(dangerdoom @ 2007-08-09 15:52) *
Sau! ....ne aggódj, nem moderálják ki innét sem. tudják, ha ezt megteszik, saját szájukból csinálnak se..et! felesleges minden jóakaratu próbálkozásod, mert a Vatera füleit 6 méter vastag betonerőd védi, ne hogy Userek hangja behallatszon.

Neked meg csak ennyit,mert többet egy szót sem érdemelsz.

2. Az agresszív, személyeskedő, fenyegető jellegű hozzászólások közlése valamint a témarmboló hozzászólások megjelentetése. Minden olyan technikai beavatkozás témarombolásnak minősül, ami zavaróan megváltoztatja a topik méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak megfelelő használatát. Tartalmi témarombolásnak minősül a kulturált, folyamatos társalgást egyértelműen, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli hozzászólás.

--------------------

"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
"Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben."
"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül."

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-08-09 17:11
Létrehozva: #24724

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

[quote name='Saugvinon' date='2007-08-09 15:03' post='42875']
Szia Flitter!

Neki már csak 1tized és kitiltják.
zakkpakk

80%-tól inaktiválnak.

A hozzászólást -Flitter- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-09 17:12

--------------------

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-08-09 17:07
Létrehozva: #24725

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

[quote name='Saugvinon' date='2007-08-09 15:03' post='42875']
Szia Flitter!

Szia!

Én nem értem miért az eladói oldallal példálózol,más az és más a fórum.
Ott is kikell tiltani.A fórum meg nem erre van amit itt alant "dangerdoom"művel akiről tudjuk egy nemrég kitessékelt VATERA-t gunyoló neve volt.
Van még telefonkártya,tehát szvsz regelhet újakat laugh.gif
Cellatel-nek volt igaza...valahol írta hiába probálkozol (bárki) normális keretek közt megértetni magad,mindig akad egy aki ezt nem nézi jó szemmel. Most is látszik.
Én csak mulatok az erőlködésén tongue.gif
Igaz nem is a témádhoz szólt,de igyekezett engem szapulni a múltért ,mert akkor is mint most is egy 0 laugh.gif

A hozzászólást -Flitter- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-09 17:09

--------------------

+Quote Post
Saugvinon
hozzászólás 2007-08-09 16:11
Létrehozva: #24726

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-03-01 14:41
Azonosító: 655

IDÉZET(dangerdoom @ 2007-08-09 16:00) *
....... ...... ... ........................ .. ........................ ............ .........!! ... . ........ .................... ......................!! ..................................!

Bocsi, de nem bírtam rajta megtartani a nyomdafestéket!...nem tűrte!

Csini lehetett, nem baj én így is értem! wink.gif Mindenesetre szerintem minden idők legjobb beírása!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Ahol az akarat, ott az út!

+Quote Post
dangerdoom
hozzászólás 2007-08-09 16:00
Létrehozva: #24727

Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

IDÉZET(Flitter @ 2007-08-09 14:13) *

....... ...... ... ........................ .. ........................ ............ .........!! ... . ........ .................... ......................!! ..................................!

Bocsi, de nem bírtam rajta megtartani a nyomdafestéket!...nem tűrte!

A hozzászólást -dangerdoom- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-09 16:02

+Quote Post
dangerdoom
hozzászólás 2007-08-09 15:52
Létrehozva: #24728

Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Sau! ....ne aggódj, nem moderálják ki innét sem. tudják, ha ezt megteszik, saját szájukból csinálnak se..et! felesleges minden jóakaratu próbálkozásod, mert a Vatera füleit 6 méter vastag betonerőd védi, ne hogy Userek hangja behallatszon.

+Quote Post
Saugvinon
hozzászólás 2007-08-09 15:03
Létrehozva: #24729

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Szia Flitter!

Én a bajt nem ott látom, hogy a fórumon nem lehet személyeskedni, hanem inkább ott, hogy a piactéren igen, sőt még sokkal durvább formában, mint amiért itt a fórumon fővesztés jár. Csináljunk egy egyszerű tesztet ennek eldöntésére. Bemásolok ide egy- két remekművet a piactérről, amik nem vadi frissen kerültek fel a Vatera oldalaira. Kíváncsi vagyok, milyen hamar moderláják ki innen azt, amik már "ősidők" óta virítanak ugyanennek a cégnek ugyanazon a honlapján. Én itt látom a problémát, nem máshol!

Akkor jöjjenek az idézetek:

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=242772&avatip=2

Másik fél: ha lomtalanítanék is ami nem igaz akkor is mi van ? az ilyen emberekből mint te jól megél az ember.egyébként ha elész valahova előtte egyeztess.remélem még ***** párszor. ******
Másik fél: Micsoda egy kukacos vagy.Miért nem vettél újat 30 ezer ft -ért. Kicsit poros volt. Na és? Nincs víz otthon?

Negatív vélemény: Rendeltem egy telefont headsettel. A telefon megérkezett, de a headsett nem. Amikor először irtam
neki hogy nem jött a cuc fele akkor azt írta hogy máris küldi. 2hét mulva se jött meg így írtam még
egy levelet, és ez lett a válasz: ********** fenyegesdt **********. Mivel fenyegetőztél már
nem küldöm el. Írhatod a negatív véleményed.Ki nem *********** le.

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=224371&avatip=2

Másik fél: egyszer sem hívott telefonon, nem küldött emailt - én többször is: amikor most telefonon felhívtam és kértem, hogy negatív visszajelzésemet ugyan már miért adta - 1. kutyának nevezett, *********** - mindezt mások is hallották, amikor mondta! 2. bárki megkérdezheti ezeket tőle is: MobilTomi H. Tamás xxxxxxxxx@gmail.com 003620000000

Másik fél: egy típikus kis ***** lehet ez a nevében is "marakodó" - megvárta, amíg megcsinlom a POZITÍV értékelésemet, mivel az árut HIÁNYTALANUL negkapta, utána írta, amit írt - természetesen ezt semmilyen fórumon nem fogom ennyiben hagyni!

Másik fél:Fizetek egy rekesz sört annak, aki eléri ezt a fazont: bármelyik elérhetőségén. Egyszerű hazudozó!

A hozzászólást -Vateraforum- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-14 12:46

--------------------

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-08-09 14:13
Létrehozva: #24730

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(dangerdoom @ 2007-08-09 09:10) *

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-08-09 14:12
Létrehozva: #24731

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

A bújtatott jutalék lenyelés. blink.gif

http://www.vatera.hu/komlett_pc_k_31151794.html

--------------------

+Quote Post
dangerdoom
hozzászólás 2007-08-09 09:10
Létrehozva: #24732

Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

IDÉZET(Flitter @ 2007-08-09 06:22) *
Szia!Sziasztok!Ez mind igaz,szép is jó is+nem is.

Van itt egy fórumszabályzat ami kimondja a személyeskedés tiltást vonhat maga után.
Ha belenéztek a múltbeli fórumozásokba mégha virágocska nyelven is vagyon írva ,bizony a személyeskedés vezetett a kitiltósdihoz.
Szerintem a vaterát qr....ra nem érdekli,hogy itt bohóckodtok/tunk,az viszont igen amikor a "vita" személyeskedésbe megy át. Kár ezt feszegetni,ez így történt!Volt jó pár példa erre,gyanitom lesz is még.
Nem a vatera a hibás mert nem korlátozott!!! Ha "elolvasta...." mindenki a szabályzatot ,világos lehetett volna számára mit és mit nem tehet.Így lett korlátozott a személyeskedő.
Én már le írtam egy párszor,én sok usert a nickje miatt is kivágtam volna ,pláne ahogy összeugrasztotta itt az embereket.Csupán mert unatkozott vagy a fene tudja ,ebbe lelte örömét mert a kioktató stilusán kívül érdemi hozzászólást nem olvastam tőle.
Nagyon sok jó régi fórumos nem tud fórumozni miatta.Ő,természetesen más nickel itt röhög közöttünk.
Ha nem veszed fel a fonalat,azonnal nem képes generálni a feszültséget.
A "régi" fórumosok pontosan azért nem fórumoznak mert 1.nincs idő rá.2.Nics szakmai tartalom.3Ha összeáll egy kiscsapat azonnal szétkell ugrasztani. Befpofátlankodnak hót ismeretlen 1-2 napos regekkel és osztják az eszet ezerrel és igyekeznek beledöngőlni a főldbe azt,aki nem ért egyet velük,.
Nos tehát mindig mi fórumosok tehetünk arról,hogy hagyjuk és,hogy a fórum most így#ilyen szinten üzemel.

Amit leírtál, rád természetesen nem vonatkozik ugye? szégyeld magad! hetente előrukkolsz ezzel az ocsmány, gyalázkodó, lejárató, idejétmúlt, egoista dumáddal. vedd észre, már régen túllépett mindenki ez egészen. egyedül te másolgatod be ezt a szöveget már talán huszadszorra. írjál inkább valami értelmeset, okosat, szépet, építő jelleggel. ezek az okádmányaid sajnos nem ütik meg a normál emberi mércét sem. csak azért beszélni, hogy szellőzzenek a fogaid, és rád figyeljenek az emberek, neked felesleges. már amúgy is sajnálattal tekint rád mindenki. az ilyenek után pedig mégjobban!
Te is megérdemelnél ezért egy örökös tiltólistás helyezést!! kár, hogy nincsen Moderátor! (akkor sincs, ha van)

A hozzászólást -dangerdoom- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-09 09:13

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-08-09 06:34
Létrehozva: #24733

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(euro-elektronic @ 2007-08-07 13:14) *
Ha feladta postán, akkor kell hogy legyen feladóvénye. (kivéve ha nem ajánlottan kérted, de akkor az a te buktád)
Ha van feladóvénye, akkor indithat tudakozványt, ha a csomag elveszett, a posta kártalanitja, a feladási dij 15-szörösét kapja vissza, abból téged is tud kártalanitani.
Az eladónak kötelessége intézkedni ezen esetben.
Mint mondtam, ha nem ajánlottan kérted, akkor az a te buktád, jogorvoslat nincs ez volt a tanulópénz, hogy az árut mindig igy kérd, megéri azt a kis plusszpénzt.

Hacsak ajánlottan adta fel,akkor a feladás összegének 15x.
Ha értékbiztosítva az is 15x ,akkor tud kártalanitani rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-08-09 06:22
Létrehozva: #24734

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Saugvinon @ 2007-08-06 20:05) *
Ehhez én csak csatlakozni tudok, még akkor is, ha én már sem az ÖTYE-t sem más hőskorbeli topicot nem ismertem. Igen, sajnos a Vatera hallása és látása igencsak szelektív. És szerintem az innen kitiltottak (akiket én még ismertem) egyikének egy hozzászólása sem volt annyira goromba és bántó, mint amilyeneket a piactéren a mai napig is tömkellegével olvashatunk. Jó lenne, ha a kizártakat visszahelyeznék (azok, akik ezt megtehetik) a jogaikba, hiszen egyikőjük "bűne" sem megbocsáthatatlan.
Amit nagyon sajnálok, hogy ezirányú törekvéseink (volt már több is) mindeddig süket fülekre találtak. Jó lenne, ha a "törvényhozók" új törvényeket hoznának és általános "amnesztiát" hirdetnének. Néha "megbocsátással" és a nagylelkűséggel sokkal több eredményt lehet elérni, mint vasszigorral.

Szia!Sziasztok!Ez mind igaz,szép is jó is+nem is.

Van itt egy fórumszabályzat ami kimondja a személyeskedés tiltást vonhat maga után.
Ha belenéztek a múltbeli fórumozásokba mégha virágocska nyelven is vagyon írva ,bizony a személyeskedés vezetett a kitiltósdihoz.
Szerintem a vaterát qr....ra nem érdekli,hogy itt bohóckodtok/tunk,az viszont igen amikor a "vita" személyeskedésbe megy át. Kár ezt feszegetni,ez így történt!Volt jó pár példa erre,gyanitom lesz is még.
Nem a vatera a hibás mert nem korlátozott!!! Ha "elolvasta...." mindenki a szabályzatot ,világos lehetett volna számára mit és mit nem tehet.Így lett korlátozott a személyeskedő.
Én már le írtam egy párszor,én sok usert a nickje miatt is kivágtam volna ,pláne ahogy összeugrasztotta itt az embereket.Csupán mert unatkozott vagy a fene tudja ,ebbe lelte örömét mert a kioktató stilusán kívül érdemi hozzászólást nem olvastam tőle.
Nagyon sok jó régi fórumos nem tud fórumozni miatta.Ő,természetesen más nickel itt röhög közöttünk.
Ha nem veszed fel a fonalat,azonnal nem képes generálni a feszültséget.
A "régi" fórumosok pontosan azért nem fórumoznak mert 1.nincs idő rá.2.Nics szakmai tartalom.3Ha összeáll egy kiscsapat azonnal szétkell ugrasztani. Befpofátlankodnak hót ismeretlen 1-2 napos regekkel és osztják az eszet ezerrel és igyekeznek beledöngőlni a főldbe azt,aki nem ért egyet velük,.
Nos tehát mindig mi fórumosok tehetünk arról,hogy hagyjuk és,hogy a fórum most így#ilyen szinten üzemel.

A hozzászólást -Flitter- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-09 06:24

--------------------

+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2007-08-07 19:12
Létrehozva: #24735

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 312

IDÉZET(vgz123 @ 2007-08-07 17:50) *
Nem tudom, "merjek-e" írni.
Jelenleg kb. 50 E-ft-om van kint "áruban".
Ez utóbbit azért tettem idézőjelbe, mert szerintem senkit nem vígasztal, ha azt mondják neki, hogy "már 170 darabot eladtunk (!) és csak egy gond volt." !!!
Nem akarok politikusaink Balatoni beszédéből idézni, mert PLÁGIUM (ezután bizonyos szavakat ezzel helyettesítek) ,de ez igen jó.

A jó PLÁGIUMját annak, aki hibás cuccot küld, utána a telefonba kioktat, majd a garanciális cucc cseréért én fizetek!

Az, hogy több mint egy hét alatt nem képes elküldeni a cuccot, "OK"? Valamit ő is kockáztasson.

Jelenleg a Vaterán keresztül 2, egy másikon át 1 fő használja a pénzemet.

Olyan indok is volt, hogy nem volt ideje -szgépes tárgy esetében- a rajta lévő adatakat lementeni. Akkor minek hirdet?, ha a saját maga által szabott feltételeknek nem felel meg.

(meló, betegség, családi ok, géphiba megértve!)
PLÁGIUM!

Valaki adjon tippet arra, hogy az illetők nevét, címét, bankszámlaszámát, telefonszámát hol és miként lehet közzétenni, hogy legalább gondolkodjanak azon, hogy lehet, hogy másnak anyagi kárt is okoztak (az erkölcsit hagyjuk)!!!
Legális, nem törvénysértő, de szégyenítő dologra gondolok.

A felkínált díj a következő: KÖSZÖNÖM. (Ritka dolog ma.)

Tisztelettel

Az, hogy Te kivel, mikor és milyen körülmények között PLÁGIUM-tál rá, a TE személyes adatod ! A Te személyes adataidat akkor és ott teszed közzé, amikor akarod ! Csak arra kell ügyelned, hogy azok hitelesek legyenek minden szempontból ....

--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)

+Quote Post
dangerdoom
hozzászólás 2007-08-07 18:47
Létrehozva: #24736

Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Valaki adjon tippet arra, hogy az illetők nevét, címét, bankszámlaszámát, telefonszámát hol és miként lehet közzétenni, hogy legalább gondolkodjanak azon, hogy lehet, hogy másnak anyagi kárt is okoztak (az erkölcsit hagyjuk)!!!
Tisztelettel

írd be ide a Nickjüket, hadd lássuk! ezért van ez a topic!...ők nem szívbajoskodnak veled, te mit finomkodsz.

+Quote Post
Saugvinon
hozzászólás 2007-08-07 18:35
Létrehozva: #24737

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Ez utóbbit azért tettem idézőjelbe, mert szerintem senkit nem vígasztal, ha azt mondják neki, hogy "már 170 darabot eladtunk (!) és csak egy gond volt." !!!
Nem akarok politikusaink Balatoni beszédéből idézni, mert PLÁGIUM (ezután bizonyos szavakat ezzel helyettesítek) ,de ez igen jó.

Szia! Ha ilyen remek stílusban írsz, akkor persze, hogy merj! Amellett, hogy tényleg elkeserítő amiről írsz, nagyon tetszett a hozzászólásod! főleg a PLÁGIUM! Hihi, ha szabad, én is használni fogom eztán! Azt a PLÁGIUMÁT!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

A hozzászólást -Saugvinon- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-07 18:36

--------------------

+Quote Post
vgz123
hozzászólás 2007-08-07 17:50
Létrehozva: #24738

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-07-31 22:11
Azonosító: 18 305

A jó PLÁGIUMját annak, aki hibás cuccot küld, utána a telefonba kioktat, majd a garanciális cucc cseréért én fizetek!

Az, hogy több mint egy hét alatt nem képes elküldeni a cuccot, "OK"? Valamit ő is kockáztasson.

Jelenleg a Vaterán keresztül 2, egy másikon át 1 fő használja a pénzemet.

Olyan indok is volt, hogy nem volt ideje -szgépes tárgy esetében- a rajta lévő adatakat lementeni. Akkor minek hirdet?, ha a saját maga által szabott feltételeknek nem felel meg.

(meló, betegség, családi ok, géphiba megértve!)

PLÁGIUM!

Tisztelettel

+Quote Post
sagyu
hozzászólás 2007-08-07 15:00
Létrehozva: #24739

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 30

IDÉZET(zencsi12 @ 2007-08-07 14:12) *
Tisztelt Adminisztrátor!

Hát sajnos hiába bíztam a rendességében, nem érkezett meg a könyv.
Akkor ez az én buktám? sad.gif

A könyveket természetesen ajánlottan kértem, s az én csekkjeim is mind megvannak.
(Ez persze nem jelenti azt, hogy ő ajánlottan adta fel.)

Velem is volt már hogy előre értékeltem, aztán persze sz**t a fejemre és soha nem vette át az árut. Sebaj, azóta eladtam már másnak. Kemény 600 Ft-os tétel volt.

A hozzászólást -Vatera_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-07 15:31

+Quote Post
zencsi12
hozzászólás 2007-08-07 14:12
Létrehozva: #24740

Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-04-08 22:45
Azonosító: 4 355

Tisztelt Adminisztrátor!

Hát sajnos hiába bíztam a rendességében, nem érkezett meg a könyv.
Akkor ez az én buktám? sad.gif

A könyveket természetesen ajánlottan kértem, s az én csekkjeim is mind megvannak.
(Ez persze nem jelenti azt, hogy ő ajánlottan adta fel.)

+Quote Post

1270 Oldal V  « < 1235 1236 1237 1238 1239 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-20 15:37