Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-07-04 19:59
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 33 Regisztrált: 2011-06-24 17:07 Azonosító: 1 533 148 |
Köszönöm a válaszokat! Egyenlőre írtam neki egy emailt (talán 2 napon belül el is olvassa
A hozzászólást -majorbalazs74- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-04 20:00 |
|
|
|
2011-07-04 19:18
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nincs feltüntetve postaköltség, de nem ez a lényeg, mert fentebb olvasható: szállítási költség: az eladót terheli. Tehát semmiféle szállítási költséget nem kérhet tőled. A csomag persze túlzás egy telefonnál, de mindenképpen ajánlott levélben kérjed. (szerintem) Így van. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-07-04 19:08
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 356 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Azt hiszem, rosszul töltötte fel a partnered az aukciót. Ebben az esetben ragaszkodhatsz az ingyen postához, vagy lehetsz rugalmas. Különben eléggé rendetlen dolog, hogy nem adja meg a postaköltséget. Ha kitartasz az igazad mellett, akkor egy elégedetlen adásvétel lesz mindkettőtök benyomása. Nem tudom, mit tennék ebben a helyzetben. Nekem egyszerűbb, ha nem ragaszkodom az igazamhoz, mert nem szeretem az ezzel járó problémákat. Valószínű, hogy ilyen feltételekkel nem vásároltam volna tőle. Jó lett volna, ha a leütés előtt érdeklődsz pontosítás céljából. Nem hinném, hogy a vevőnek kellene érdeklődni a szállítási költségről, amikor az eladó fizeti van kijelölve, a postai szállítási opciót pedig megadta, tehát nem csak személyes átvétel van, nyilvánvaló, hogy az ember ilyenkor nem ad meg postadíjat. Még ha nem is így gondolta, nekem teljesen egyértelmű. |
|
|
|
2011-07-04 19:01
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 356 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Szép napot mindenkinek! 2 napja vásároltam egy telefont. A szállítási módnál a standard postai csomagot választottam, előreutalás után. http://www.vatera.hu/sony_ericsson_p800_1464750854.html Amint megkaptam a vatera értesítőjében az eladó adatait, írtam neki emailt, hogy kérek egy számlaszámot, ahová a 6200 Ft-ot utalhatom. Ma reggelig sem jött válasz, pedig tegnap este volt fent a vaterán. Ezért reggel írtam neki sms-t, hogy mivel email-ben nem értem el, ezért legyen kedves megnézni a postafiókját, hogy ki tudjam fizetni a telefont. Ma délután írt email-t, hogy " Megérdeklődöm, hogy mennyiért lehet feladni postán és máris megírom önnek. A vaterán kiírtam, hogy a szállítás a vevőt terheli. Azért nem írtam konkrét árat, mert számtalanszor többe került a szállítás mint amennyit utalt a vevő éppen ezért előre megérdeklődöm a postán." Meglepődtem, megnéztem mégegyszer, hogy nem én néztem-e be, és tényleg van postaköltség, de nem. Most ilyenkor mi van? Nincs feltüntetve postaköltség, de nem ez a lényeg, mert fentebb olvasható: szállítási költség: az eladót terheli. Tehát semmiféle szállítási költséget nem kérhet tőled. A csomag persze túlzás egy telefonnál, de mindenképpen ajánlott levélben kérjed. (szerintem) |
|
|
|
2011-07-04 18:55
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép napot mindenkinek! 2 napja vásároltam egy telefont. A szállítási módnál a standard postai csomagot választottam, előreutalás után. http://www.vatera.hu/sony_ericsson_p800_1464750854.html Amint megkaptam a vatera értesítőjében az eladó adatait, írtam neki emailt, hogy kérek egy számlaszámot, ahová a 6200 Ft-ot utalhatom. Ma reggelig sem jött válasz, pedig tegnap este volt fent a vaterán. Ezért reggel írtam neki sms-t, hogy mivel email-ben nem értem el, ezért legyen kedves megnézni a postafiókját, hogy ki tudjam fizetni a telefont. Ma délután írt email-t, hogy " Megérdeklődöm, hogy mennyiért lehet feladni postán és máris megírom önnek. A vaterán kiírtam, hogy a szállítás a vevőt terheli. Azért nem írtam konkrét árat, mert számtalanszor többe került a szállítás mint amennyit utalt a vevő éppen ezért előre megérdeklődöm a postán." Meglepődtem, megnéztem mégegyszer, hogy nem én néztem-e be, és tényleg van postaköltség, de nem. Most ilyenkor mi van? Azt hiszem, rosszul töltötte fel a partnered az aukciót. Ebben az esetben ragaszkodhatsz az ingyen postához, vagy lehetsz rugalmas. Különben eléggé rendetlen dolog, hogy nem adja meg a postaköltséget. Ha kitartasz az igazad mellett, akkor egy elégedetlen adásvétel lesz mindkettőtök benyomása. Nem tudom, mit tennék ebben a helyzetben. Nekem egyszerűbb, ha nem ragaszkodom az igazamhoz, mert nem szeretem az ezzel járó problémákat. Valószínű, hogy ilyen feltételekkel nem vásároltam volna tőle. Jó lett volna, ha a leütés előtt érdeklődsz pontosítás céljából. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-04 17:55
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 33 Regisztrált: 2011-06-24 17:07 Azonosító: 1 533 148 |
Szép napot mindenkinek!
2 napja vásároltam egy telefont. A szállítási módnál a standard postai csomagot választottam, előreutalás után. http://www.vatera.hu/sony_ericsson_p800_1464750854.html Amint megkaptam a vatera értesítőjében az eladó adatait, írtam neki emailt, hogy kérek egy számlaszámot, ahová a 6200 Ft-ot utalhatom. Ma reggelig sem jött válasz, pedig tegnap este volt fent a vaterán. Ezért reggel írtam neki sms-t, hogy mivel email-ben nem értem el, ezért legyen kedves megnézni a postafiókját, hogy ki tudjam fizetni a telefont. Ma délután írt email-t, hogy " Megérdeklődöm, hogy mennyiért lehet feladni postán és máris megírom önnek. A vaterán kiírtam, hogy a szállítás a vevőt terheli. Azért nem írtam konkrét árat, mert számtalanszor többe került a szállítás mint amennyit utalt a vevő éppen ezért előre megérdeklődöm a postán." Meglepődtem, megnéztem mégegyszer, hogy nem én néztem-e be, és tényleg van postaköltség, de nem. Most ilyenkor mi van? |
|
|
|
2011-07-04 16:41
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Dehogy, én ezt írnám annak, aki ilyen levelet küldene nekem vásárlás után. De egyébként tényleg, sosem tudni. Mondjuk én ritkán indítok 1Ft-os aukciót, ilyen veszély nem fenyeget engem Ja, tipikusan ott vannak ezek. Szerettem volna megtanulni az 1Ft-os aukciózást is, de annyi nyűg van vele, hogy tartok tőle, feladom. Egyszer indítottam egy Zsolnay teást 1 Ft-ról, tök jó áron elment. Utána indítottam egy hasonlót, alig érte el a beszerzési árat. Nem Vaterázom annyit, hogy kitapasztaljam, vagy nem is tudom.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-04 16:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 119 Regisztrált: 2010-12-30 04:37 Azonosító: 1 417 728 |
|
|
|
|
2011-07-04 15:19
Létrehozva:
|
|
Legközelebb írd meg neki, hogy szerinted csalásra készül, és azért kell neki a pozitív, hogy megbízhatónak tűnjön, és ebben te nem szeretnél részt venni Ha jól érzem, te most cikizel engem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-04 14:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 119 Regisztrált: 2010-12-30 04:37 Azonosító: 1 417 728 |
Ja, ez nekem sem jön be. Legközelebb írd meg neki, hogy szerinted csalásra készül, és azért kell neki a pozitív, hogy megbízhatónak tűnjön, és ebben te nem szeretnél részt venni |
|
|
|
2011-07-04 14:34
Létrehozva:
|
|
Na de ebben a helyzetben feltűnősködni.... kész Vaterás öngyilkosság. Amatőr! Ha nem sajnálja a 90 forintot a postáért, akkor simán meg lett volna a pozitív-ja, de velem rossz lóra tett. Nem sokáig gondolkodtam, ment az ÜSZ-re. Az értékelésen viszont sokat agyaltam, de aztán létrejöttnek jelöltem, hiszen fizetett, a jutalékot pedig (2 forint) nagyvonalúan lenyelem. A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-04 14:36 |
|
|
|
2011-07-04 14:16
Létrehozva:
|
|
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1956248 Lásd az értékelésemet. No komment... Ja, ez nekem sem jön be. Basszus, mit güzültem, mire ez a nyamvadt pár értékelés összejött, hogy bízzanak bennem a vevők, és majdnem 3000 lenne már, ha külön számítana, erre jönnek azok, akik szépen kiszámítják, hogyan lesznek hamar jó fejek, és az én munkával, szöszöléssel, kínlódással megszerzett profilommal egyenértékűek lesznek látszatra. Lehet, hogy ez tőlem egy nem túl nagyvonalú gondolkodás, de sokkal jobban szeretem, ha a látszat mögött tartalom is van. Egyébként nem zavarnak a lufivá felfújt teljesítmények, de erkölcsi okok miatt ezekhez nem nyújtok segédkezet. Aki meg már meg lett röptetve, jobb, ha nem hivatkozik a többszázas régi nickjére, hanem a lába közé húzza a farkát és szép csendesen somfordál, amíg lehet. Na de ebben a helyzetben feltűnősködni.... kész Vaterás öngyilkosság. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-04 14:17 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-04 13:37
Létrehozva:
|
|
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1956248
Lásd az értékelésemet. No komment... |
|
|
|
2011-07-02 19:30
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 48 Regisztrált: 2009-09-11 14:05 Azonosító: 740 445 |
Tisztelt princeofwales! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. Már kaptam is segítséget. |
|
|
|
2011-07-02 18:04
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszönöm utólag már nem lehet ugye? De lehet. A személyes menüjében tudja módosítani az aukciót. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-07-02 17:55
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2011-07-01 11:07 Innen: Kerepes Azonosító: 1 536 189 |
Mert nem adtál meg villámárat. Köszönöm utólag már nem lehet ugye? -------------------- Gizke
|
|
|
|
2011-07-02 17:45
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Mindenkit óvatosságra intek gattaca9_t nevű vásárlónál. ... Tisztelt princeofwales! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-07-02 14:34
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 48 Regisztrált: 2009-09-11 14:05 Azonosító: 740 445 |
Sziasztok!
Mindenkit óvatosságra intek gattaca9_t nevű vásárlónál. Szereti saját maga megállapítani a termék átadásának módját és mikéntjét. Ameddig az van amit ő akar, addig minden ok, de ha ragaszkodsz a leírásban szereplő átvételhez, akkor elszabadul a pokol. Hát én ragaszkodtam és meg is kaptam 351 vásárlás 100% pozitív értékelés után az első negát. A levelezésinkben voltam gerinctelen, pofátlan nőszemély és ezek még a szebb szavak. Láttam a negatív és semleges értékeléseknél hasonlóképpen járt el. Én tiltóra tettem, mert szerintem kicsit kattant Bocsi, de felingerelt, amikor közölte, hogy ha nem küldöm, ahogy ő neki jó, akkor mit és hogyan csináljak a termékkel. Azért köszi, hogy kiírhattam magamból |
|
|
|
2011-07-02 11:15
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy feltettem eladási hírdetést üdülésjog témában és , nincs kinn a zöld kosárba címzés . Tudja valaki miért? Én még új vagyok a porondon nem igazán tudom ezeket. Köszönöm a választ. Gizke Mert nem adtál meg villámárat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-02 11:12
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2011-07-01 11:07 Innen: Kerepes Azonosító: 1 536 189 |
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy feltettem eladási hírdetést üdülésjog témában és , nincs kinn a zöld kosárba címzés . Tudja valaki miért? Én még új vagyok a porondon nem igazán tudom ezeket. Köszönöm a választ. Gizke -------------------- Gizke
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 05:52 |