Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-12-26 19:10
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-12-26 19:07 Azonosító: 373 634 |
|
|
|
|
2008-12-22 16:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Kínácsi leszek mikorra dolgoz ki valamit a digi, hogy ne tudjuk kártya vásárlás nélkül használni.... Úgytűnik sikerül egy upc direct-es tükör és fej. Azzal is menni fog gondolom. Bár, lehet kicsi a tükör... gyenge lesz a jel, vagy nem? Bocs, hogy most írtam, de úgytűnik elfelejtettem email üzenetet kérni a forum válaszról. Nekem kb. 55 cm - es a tányérom. 50-55% a fogás eredmény ( minőség ). Minden további nélkül jó. Tehát ha ekkora vagy ettöl már nagyobb a tányérod, akkor neked is jó lessz. |
|
|
|
2008-12-22 15:50
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2007-04-27 10:37 Azonosító: 7 330 |
Egy fejjel menni fog simán a két beltéri. Nekem is jelenleg van egy " Eredeti Digi beltérim " és van egy okosított + egy okosított a fiamnak. Hogy nekem Quad fej van felszerelve, annak más oka is volt. ( a digi Nov.14.-én cserélt " kulcsot " ami azt jelenti, hogy az okosított lassan várhatja az újjat. Kínácsi leszek mikorra dolgoz ki valamit a digi, hogy ne tudjuk kártya vásárlás nélkül használni.... Úgytűnik sikerül egy upc direct-es tükör és fej. Azzal is menni fog gondolom. Bár, lehet kicsi a tükör... gyenge lesz a jel, vagy nem? Bocs, hogy most írtam, de úgytűnik elfelejtettem email üzenetet kérni a forum válaszról. |
|
|
|
2008-12-20 13:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Na igen. Nekem is kellene rá 2 beltéri majd. De, gondolom kettőt még egy sima fejjel is megy. Egyébként úgy tűnik sikerül szereznem egyet egész olcsón, és megoldjuk. Már beltérim van, okosított, ami viszi a digi kártya nélkül is. Egy fejjel menni fog simán a két beltéri. Nekem is jelenleg van egy " Eredeti Digi beltérim " és van egy okosított + egy okosított a fiamnak. Hogy nekem Quad fej van felszerelve, annak más oka is volt. ( a digi Nov.14.-én cserélt " kulcsot " ami azt jelenti, hogy az okosított lassan várhatja az újjat. |
|
|
|
2008-12-20 13:31
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2007-04-27 10:37 Azonosító: 7 330 |
Szerintem manapság már minden megoldással megy a Digi. Pl. Nagy ( 80 cm - töl ) tányérokat ajánlanak. Nekem kb. 55 cm.-es van, nincs vele semmi gondom. Jó, ha valaki annyira nem szaki, akkor úgy keres mint te. De mint írtam, lényegében minden jó manapság. Most vettem egy Quad fejet ( négy beltérit lehet rá kötni, nálam most három van rákötve ). Szó nélkül megy az egész. Na igen. Nekem is kellene rá 2 beltéri majd. De, gondolom kettőt még egy sima fejjel is megy. Egyébként úgy tűnik sikerül szereznem egyet egész olcsón, és megoldjuk. Már beltérim van, okosított, ami viszi a digi kártya nélkül is. |
|
|
|
2008-12-18 20:02
Létrehozva:
|
|
|
Azért írtam, hogy digi-s, mert akkor biztos, hogy digitális fejet kapok hozzá, nem analógot. Az igazság, hogy nem értek hozzá. Akkor inkább úgy írnám, hogy olyat keresek, amivel megy a digi. Üdv: T Szerintem manapság már minden megoldással megy a Digi. Pl. Nagy ( 80 cm - töl ) tányérokat ajánlanak. Nekem kb. 55 cm.-es van, nincs vele semmi gondom. Jó, ha valaki annyira nem szaki, akkor úgy keres mint te. De mint írtam, lényegében minden jó manapság. Most vettem egy Quad fejet ( négy beltérit lehet rá kötni, nálam most három van rákötve ). Szó nélkül megy az egész. |
|
|
|
2008-12-18 18:57
Létrehozva:
|
|
|
Valamit nem értek. A Digi - nek olymindegy milyen a tányér, fej stb. Vagyis bármilyen megfelel. Csak infó: 1,5 éve kihoztam a beltérit és az itteni ( tányér, fej ) cuccra rákötöttem és azóta nézem a digit. ( esetleg akkor értem a keresésed, ha azt akarod, hogy látszon pl. a tányéron, hogy : Digi. Azért írtam, hogy digi-s, mert akkor biztos, hogy digitális fejet kapok hozzá, nem analógot. Az igazság, hogy nem értek hozzá. Akkor inkább úgy írnám, hogy olyat keresek, amivel megy a digi. Üdv: T |
|
|
|
2008-12-18 17:44
Létrehozva:
|
|
|
Keresek digi tv-s parabola fejet, tányért, fali konzolt egyben. Akinek van ilyen eladó, keressen. Köszönöm. Valamit nem értek. A Digi - nek olymindegy milyen a tányér, fej stb. Vagyis bármilyen megfelel. Csak infó: 1,5 éve kihoztam a beltérit és az itteni ( tányér, fej ) cuccra rákötöttem és azóta nézem a digit. ( esetleg akkor értem a keresésed, ha azt akarod, hogy látszon pl. a tányéron, hogy : Digi. |
|
|
|
2008-12-18 14:10
Létrehozva:
|
|
|
Keresek digi tv-s parabola fejet, tányért, fali konzolt egyben.
Akinek van ilyen eladó, keressen. Köszönöm. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 03:53 |