IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 589 590 591 592 593 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-03 10:43
Létrehozva: #11801

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(panni968 @ 2009-05-03 07:38) *
3 termékemre licitált valaki. Ma reggel azt tapasztaltam, hogy a termékek eltüntek a licitált áruk közül, és visszakerültek az eladó termékek közé. Hogyan lehetséges ez?

Kedves panni968!

Amennyiben egy felhasználó inaktiválásra kerül, az általa leadott licitek is törlésre kerülnek.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-03 10:42
Létrehozva: #11802

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(albaantik @ 2009-05-03 07:32) *
„A galéria ára 30 napos időszakonként kerül felszámításra és mindaddig aktív amíg a jelölést el nem távolítja. Amennyiben időközben kikapcsolja a szolgáltatást, úgy a galériából hátralévő időszak természetesen nem vész el, a szolgáltatás a megrendelt időszak végég él.”

Ez a mondat akkor mit jelent ?
A számlámon 05.23.-ig kifizettem. Kikapcsoltam 04.29 és azonnal eltünt.

Ezek szerint, ha csak egy hónapra akarom megrendelni és nem többre, akkor húzzam fel a vekkert egy hónapra rá időpontra, hogy pontosan akkor kapcsoljam ki, ha már nem kell?

A galéria a lemondáskor eltávolításra kerül terméklapjairól, de az aktiváláskor már felszámított
költségek nem kerülnek visszatérítésre. A szolgáltatás ellenértéke a számlámrl 04.22.-én felszámolva, érvényes 05.23.-ig

Amennyiben időközben kikapcsolja a szolgáltatást, úgy a galériából hátralévő időszak természetesen nem vész el, a szolgáltatás a megrendelt időszak végég él. Kikapcsoltam 04.29 - szolgáltatás megszünt 04.29. A fentiek alapján csak 05.23. kor tüntethették volna el.

Ha tévednék kérem javítson.

Kedves albaantik!

A szolgáltatás a megrendelt időszak végéig él, amennyiben ez időszak alatt kikapcsolja a galéria nem jelenik
meg terméklapjain. Visszakapcsolásakor ismét láthatóvá válik.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
panni968
hozzászólás 2009-05-03 07:38
Létrehozva: #11803

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-05-03 07:35
Azonosító: 639 215

3 termékemre licitált valaki. Ma reggel azt tapasztaltam, hogy a termékek eltüntek a licitált áruk közül, és visszakerültek az eladó termékek közé. Hogyan lehetséges ez?

+Quote Post
albaantik
hozzászólás 2009-05-03 07:32
Létrehozva: #11804

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-01-28 12:04
Azonosító: 438 325

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-04-30 12:14) *
Kedves albaantik!

A galéria a lemondáskor eltávolításra kerül terméklapjairól, de az aktiváláskor már felszámított
költségek nem kerülnek visszatérítésre.
A jelzett hibát a PDF fájl megnyitásakor nem tapasztaltuk, legyen kedves megadni az Ön által
használt böngésző pontos verziószámát. Köszönjük!

„A galéria ára 30 napos időszakonként kerül felszámításra és mindaddig aktív amíg a jelölést el nem távolítja. Amennyiben időközben kikapcsolja a szolgáltatást, úgy a galériából hátralévő időszak természetesen nem vész el, a szolgáltatás a megrendelt időszak végég él.”

Ez a mondat akkor mit jelent ?
A számlámon 05.23.-ig kifizettem. Kikapcsoltam 04.29 és azonnal eltünt.

Ezek szerint, ha csak egy hónapra akarom megrendelni és nem többre, akkor húzzam fel a vekkert egy hónapra rá időpontra, hogy pontosan akkor kapcsoljam ki, ha már nem kell?

költségek nem kerülnek visszatérítésre.
A szolgáltatás ellenértéke a számlámrl 04.22.-én felszámolva, érvényes 05.23.-ig

Amennyiben időközben kikapcsolja a szolgáltatást, úgy a galériából hátralévő időszak természetesen nem vész el, a szolgáltatás a megrendelt időszak végég él. Kikapcsoltam 04.29 - szolgáltatás megszünt 04.29. A fentiek alapján csak 05.23. kor tüntethették volna el.

Ha tévednék kérem javítson.

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-02 18:43
Létrehozva: #11805

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(paulovits @ 2009-05-02 16:21) *
Kedves Moderátor!

Érdeklődnék, hogy még mindig úgy gondolja türelmetlen vagyok az elküldött #2009042610003148 ticketszámú levelemmel kapcsolatban?
Üdv.: Paulovits
Utóiratként:
Ismételten szólnék hogy Önök a hibásan működő szolgáltatásukkal eladóknak és potenciális vásárlóknak kárt okoztak.
Ki fog kártalanítás ügyben megszólalni?

Kedves paulovits!

A kapcsolatfelvételen keresztül küldött levelekre ügyfélszolgálatos kollégáink válaszolnak, türelmét kérjük.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
paulovits
hozzászólás 2009-05-02 16:21
Létrehozva: #11806

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2008-08-24 00:08
Azonosító: 181 837

Kedves Moderátor!

Érdeklődnék, hogy még mindig úgy gondolja türelmetlen vagyok az elküldött #2009042610003148 ticketszámú levelemmel kapcsolatban?

Üdv.: Paulovits

Utóiratként:

Ismételten szólnék hogy Önök a hibásan működő szolgáltatásukkal eladóknak és potenciális vásárlóknak kárt okoztak.

Ki fog kártalanítás ügyben megszólalni?

IDÉZET(paulovits @ 2009-04-28 09:54) *
Köszönöm, akkor valószínű Nekik annyira volt fontos a hibásan működő szolgáltatás problémája, hogy a mai napig nem sikerült rá válaszolni.

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-02 14:37
Létrehozva: #11807

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Hatved @ 2009-05-02 14:16) *
Üdv!
Milyen termékkódot adjak meg??? A lejártakéból??? Abból nehéz lenne, épp azt mondom, hogy a lejártak vannak törölve idő előtt. 30 nap előtt.
Futó termék meg nincs.
Zöld??

Kedves Hatved!

Az április 5-én lejárt aukciói továbbra is megtalálhatóak a lejárt termékei közt, így azok 30 napon belül
újraindíthatóak.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Hatved
hozzászólás 2009-05-02 14:16
Létrehozva: #11808

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-10-15 17:57
Azonosító: 32 157

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-04-26 11:55) *
Kedves Hatved!

Legyen kedves megadni egy-két termékkódot. Köszönjük!

Üdv!
Milyen termékkódot adjak meg??? A lejártakéból??? Abból nehéz lenne, épp azt mondom, hogy a lejártak vannak törölve idő előtt. 30 nap előtt.
Futó termék meg nincs.
Zöld??

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-05-02 12:12
Létrehozva: #11809

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(spongebomb @ 2009-05-02 10:02) *
mad.gif elnezest de miert kell nekem 1000 ft havidijat fizetni ha nem is arulok semmit? ha igy van akkor köszi viszlat sad.gif

Kedves spongebomb!

A Vatera piacterén nem kell havidíjat fizetni! Az alábbi linkre kattintva tájékozódhat.
A Vatera Piactér használatának díjai

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
spongebomb
hozzászólás 2009-05-02 10:02
Létrehozva: #11810

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-03-02 13:46
Azonosító: 515 074

mad.gif elnezest de miert kell nekem 1000 ft havidijat fizetni ha nem is arulok semmit? ha igy van akkor köszi viszlat sad.gif

+Quote Post
RoliCroft
hozzászólás 2009-05-02 09:38
Létrehozva: #11811

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-08 16:16
Azonosító: 4 308

Egy jó pont a Vaterának, amiért a főoldal reklámképeit lekicsinyítették, már épp ideje volt. wink.gif
Viszont az aukciók száma nagyon megcsappant. Azokat a termékeket, amelyeket közül böngészni szoktam, közel felére csökkent, egyre többen hagyják itt a vaterát. Ha a régi formátumú terméklapot valahogy vissza lehetne varázsolni (akár opcionálisan is, de jó lenne), és ha a jutalékokat 1000 Ft felett kéne pengetni, akkor bizony lehet, hogy ismét visszajönnének páran, de ha már egyszer sikerült elüldözni sok embert... sad.gif

+Quote Post
tappancs003
hozzászólás 2009-05-01 11:23
Létrehozva: #11812

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-08-10 20:54
Azonosító: 178 154

[color="#FF00FF"][/color]Sokszor elhangzik panaszként,hogy "nem merek negativot adni mert félek a bosszú negativtól" és sajnos ennek
van valóság alapja és hosszú kitartó "múnkával"lehet megszabadulni az ilyen tipusú értékeléstől,Én márcsak
túdom mert végig csináltam.Természetesen nem sikerült volna ha nem "mentek" el minden e-mailt,sms-t,telefon
hivási időpontokat,befizetési bizonylatokat-ezt javaslom minden vaterásnak-mert mert igy könnyü igazolni ,hogy
kinek van igaza.( én semleges értékelés miatt kaptam negativot) Én azt nem értem,hogy a Vatera miért is engedi
meg az oda-vissza negativot amikor egy üzlet során csak az egyik fél követhet el olya hibát amiért negativ jár:

Eladó:Ha nem küldi el a kifizetett árút,érvényes licit zárás után visszalép az adásvételtől bármilyen okra
hivatkozik is.Ha hibás árut küld-kivéve ha ezt a hirdetésben jelzi.Ha a hibás árut visszaveszi ne lehes-
sen negativot adni.Ha kifizetett árút saját hibájából 3 napon belül nem adja postára.

Vevő:Csak akkor kaphasson negativot ha:Ha az aukció lezárását követően 24 órán belül nem veszi fel a
kapcsolatot az eladóval,ha vissalép a vásárlástól,illetve 3 napon belül nem intézkedik a vételár
kifizetése érdekében.Természetesen ha az eladóval megtud egyezni más határidőben és azt betartja
nem lehet negativ értékelést adni,ugyan ugy nem lehet negativval értékelni az eladót mert nem egyezik
bele a fizetési határidő modositásba.

Tisztelt Vaterások!A fent leirtakat vitainditónak szánom,kérem a véleményeteket a változtatás lehetőségén-
nek megteremtésének érdekében...tappancs003

+Quote Post
Karcsi
hozzászólás 2009-05-01 09:50
Létrehozva: #11813

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:18
Azonosító: 149

IDÉZET(eadfreadfr @ 2009-05-01 02:18) *
A vaterán rengeteg termék titkosszolgálati eszköznek minsül és birtoklásuk 2-5év ill kereskedelmük 5-10 évig terjedő szabadságvesztés!!! Lehallgatók, poloskák, rejtettkamerák, GSM ill frekvenciablokkolók.
Ezzel az erővel kábitószert vagy fegyvert is lehetneárulni.
Ez nem vicc, sok itt vásárolt eszköz miatt aVPOP büntetőeéjárást indított egy ismerősöm ellen és letartóztatták!!!
Ezt jeleztem a rendszer üzemeltetőjének és Sz@rt az egészre...

Miért azt hitted, hogy itt nem árulhatnak operatív célból hálózati személyek illegális terékeket, hogy a potenciális célcsoport tagjait felderítsék?

Pl. dohány áruk és alkohol tartalmú italok eladási szabályainak megsértését próbavásárlásokkal is ellenőrzik, aminek során koravén "17 éves és 364 napos" provokátorokat használnak "vevőnek" és ott van mögöttük a hatósági ellenőr és a két tanú is.

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2009-05-01 08:45
Létrehozva: #11814

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(eadfreadfr @ 2009-05-01 02:18) *
A vaterán rengeteg termék titkosszolgálati eszköznek minsül és birtoklásuk 2-5év ill kereskedelmük 5-10 évig terjedő szabadságvesztés!!! Lehallgatók, poloskák, rejtettkamerák, GSM ill frekvenciablokkolók.
Ez nem vicc, sok itt vásárolt eszköz miatt aVPOP büntetőeéjárást indított egy ismerősöm ellen és letartóztatták!!!

Akkor miért erőlködsz? laugh.gif

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

+Quote Post
eadfreadfr
hozzászólás 2009-05-01 02:18
Létrehozva: #11815

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2009-05-01 02:14
Azonosító: 637 014

+Quote Post
bambooflower
hozzászólás 2009-04-30 22:14
Létrehozva: #11816

Csoport:
Kizárt

Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 130

IDÉZET(Karcsi @ 2009-04-30 22:03) *
Persze lehet a szavakon lovagolni. Megszüntethető a termék listázása - az idő és egyéb korlátozással, ha téves a listázási ár, vagy a minimál ár és egyéb módon nem korrigálható a dolog.
(You made a mistake when entering the listing, starting price, or reserve amount. - Consider changing the listing or adding to the item’s description, rather than ending it. / If this doesn’t work, try to end the listing. Akit részletesen érdekel a dolog az részletesen elolvashatja az eBay helpjében különböző nyelveken. Itt felesleges több szót vesztegetni rá.)

De mind ez teljesen lényegtelen. Ami a lényeg lenne, hogy itt hasonló lehetőségre nincsen mód, pedig szükséges lenne. Mint írtam, ez lehetne önlicittel záródás, vagy villámáras önlicit, amikor is természetesen az eladó kifizetné a Vatera felé az eladási jutalékot. Lehet más, jobb megoldás is, nekem ez jutott az eszembe. (Nem kell vele egyetérteni.)

így igaz. éppen ezért eolvastam az eBay szabályzatának idevonatkozó részét, és leírtam ide.

--------------------
"Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes."

+Quote Post
Karcsi
hozzászólás 2009-04-30 22:03
Létrehozva: #11817

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:18
Azonosító: 149

IDÉZET(bambooflower @ 2009-04-30 09:54) *
az eBayon 3 esetben lehet törölni az aukciót:
1. téves a termékleírás 2. a termék paraméterei megváltoztak 3. a termék elveszett vagy megsemmisült

12 órával az aukció vége elött tilos törölni. a díjak törlés esetén is felszámolásra kerülnek. az érvényes licittel rendelkezövel szemben az eladó kártérítésre kötelezhetö.

tilos törölni terméket a következö indoklással: máshol kelt el; nem érte el a kívánt árat

Persze lehet a szavakon lovagolni. Megszüntethető a termék listázása - az idő és egyéb korlátozással, ha téves a listázási ár, vagy a minimál ár és egyéb módon nem korrigálható a dolog.
(You made a mistake when entering the listing, starting price, or reserve amount. - Consider changing the listing or adding to the item’s description, rather than ending it. / If this doesn’t work, try to end the listing. Akit részletesen érdekel a dolog az részletesen elolvashatja az eBay helpjében különböző nyelveken. Itt felesleges több szót vesztegetni rá.)

De mind ez teljesen lényegtelen. Ami a lényeg lenne, hogy itt hasonló lehetőségre nincsen mód, pedig szükséges lenne. Mint írtam, ez lehetne önlicittel záródás, vagy villámáras önlicit, amikor is természetesen az eladó kifizetné a Vatera felé az eladási jutalékot. Lehet más, jobb megoldás is, nekem ez jutott az eszembe. (Nem kell vele egyetérteni.)

+Quote Post
surfboardsolutio...
hozzászólás 2009-04-30 19:03
Létrehozva: #11818

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-03-30 16:26
Azonosító: 591 694

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-04-30 18:44) *
Kedves surfboardsolution!

Ennek az elemnek a működése nem változott. Ahogy eddig is ha a termékre nem érkezett még licit/ajánlat, akkor
tudja visszavonni ajánlatát.

Ha nem jól értjük a problémát, kérjük, pontosítson!

Köszönjük a pontos hibaleírást. Továbbítottuk munkatársaink felé.

http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=82073&hl=

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-04-30 18:44
Létrehozva: #11819

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(surfboardsolution @ 2009-04-30 18:39) *
Hello, mivel az ÉN AJÁNLATOM OPCIÓT valamilyen rejtélyes technikai hiba okán nem lehet visszavonni, nem tudom az aukciót hagyományossá nyilvánítani, mert hibaüzenetet dob fel....Így csak fix áron tudom kínálni azt a pár terméket amit szeretnék eladni.
Egyenlőre így sem viszik, pedig olcsó vagyok..... rolleyes.gif
Olvastam a másik topikban, hogy most "pangás" van, de ekkora érdektelenségre nem számítottam....
Pedig egy hatalmas festményt, egy ritka könyvet és ezüstöt kínálok.
Jó adás-vételt mindenkinek surf

Ennek az elemnek a működése nem változott. Ahogy eddig is ha a termékre nem érkezett még licit/ajánlat, akkor
tudja visszavonni ajánlatát.

Ha nem jól értjük a problémát, kérjük, pontosítson!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
surfboardsolutio...
hozzászólás 2009-04-30 18:39
Létrehozva: #11820

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-03-30 16:26
Azonosító: 591 694

Hello, mivel az ÉN AJÁNLATOM OPCIÓT valamilyen rejtélyes technikai hiba okán nem lehet visszavonni, nem tudom az aukciót hagyományossá nyilvánítani, mert hibaüzenetet dob fel....Így csak fix áron tudom kínálni azt a pár terméket amit szeretnék eladni.
Egyenlőre így sem viszik, pedig olcsó vagyok..... rolleyes.gif
Olvastam a másik topikban, hogy most "pangás" van, de ekkora érdektelenségre nem számítottam....
Pedig egy hatalmas festményt, egy ritka könyvet és ezüstöt kínálok.
Jó adás-vételt mindenkinek surf

+Quote Post

974 Oldal V  « < 589 590 591 592 593 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-25 15:57