Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-05-03 10:43
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
3 termékemre licitált valaki. Ma reggel azt tapasztaltam, hogy a termékek eltüntek a licitált áruk közül, és visszakerültek az eladó termékek közé. Hogyan lehetséges ez? Kedves panni968! Amennyiben egy felhasználó inaktiválásra kerül, az általa leadott licitek is törlésre kerülnek. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-03 10:42
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
„A galéria ára 30 napos időszakonként kerül felszámításra és mindaddig aktív amíg a jelölést el nem távolítja. Amennyiben időközben kikapcsolja a szolgáltatást, úgy a galériából hátralévő időszak természetesen nem vész el, a szolgáltatás a megrendelt időszak végég él.” Ez a mondat akkor mit jelent ? A számlámon 05.23.-ig kifizettem. Kikapcsoltam 04.29 és azonnal eltünt. Ezek szerint, ha csak egy hónapra akarom megrendelni és nem többre, akkor húzzam fel a vekkert egy hónapra rá időpontra, hogy pontosan akkor kapcsoljam ki, ha már nem kell? A galéria a lemondáskor eltávolításra kerül terméklapjairól, de az aktiváláskor már felszámított költségek nem kerülnek visszatérítésre. A szolgáltatás ellenértéke a számlámrl 04.22.-én felszámolva, érvényes 05.23.-ig Amennyiben időközben kikapcsolja a szolgáltatást, úgy a galériából hátralévő időszak természetesen nem vész el, a szolgáltatás a megrendelt időszak végég él. Kikapcsoltam 04.29 - szolgáltatás megszünt 04.29. A fentiek alapján csak 05.23. kor tüntethették volna el. Ha tévednék kérem javítson. Kedves albaantik! A szolgáltatás a megrendelt időszak végéig él, amennyiben ez időszak alatt kikapcsolja a galéria nem jelenik meg terméklapjain. Visszakapcsolásakor ismét láthatóvá válik. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-03 07:38
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-05-03 07:35 Azonosító: 639 215 |
3 termékemre licitált valaki. Ma reggel azt tapasztaltam, hogy a termékek eltüntek a licitált áruk közül, és visszakerültek az eladó termékek közé. Hogyan lehetséges ez?
|
|
|
|
2009-05-03 07:32
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2009-01-28 12:04 Azonosító: 438 325 |
Kedves albaantik! A galéria a lemondáskor eltávolításra kerül terméklapjairól, de az aktiváláskor már felszámított költségek nem kerülnek visszatérítésre. A jelzett hibát a PDF fájl megnyitásakor nem tapasztaltuk, legyen kedves megadni az Ön által használt böngésző pontos verziószámát. Köszönjük! „A galéria ára 30 napos időszakonként kerül felszámításra és mindaddig aktív amíg a jelölést el nem távolítja. Amennyiben időközben kikapcsolja a szolgáltatást, úgy a galériából hátralévő időszak természetesen nem vész el, a szolgáltatás a megrendelt időszak végég él.” Ez a mondat akkor mit jelent ? A számlámon 05.23.-ig kifizettem. Kikapcsoltam 04.29 és azonnal eltünt. Ezek szerint, ha csak egy hónapra akarom megrendelni és nem többre, akkor húzzam fel a vekkert egy hónapra rá időpontra, hogy pontosan akkor kapcsoljam ki, ha már nem kell? A galéria a lemondáskor eltávolításra kerül terméklapjairól, de az aktiváláskor már felszámított költségek nem kerülnek visszatérítésre. A szolgáltatás ellenértéke a számlámrl 04.22.-én felszámolva, érvényes 05.23.-ig Amennyiben időközben kikapcsolja a szolgáltatást, úgy a galériából hátralévő időszak természetesen nem vész el, a szolgáltatás a megrendelt időszak végég él. Kikapcsoltam 04.29 - szolgáltatás megszünt 04.29. A fentiek alapján csak 05.23. kor tüntethették volna el. Ha tévednék kérem javítson. |
|
|
|
2009-05-02 18:43
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátor! Érdeklődnék, hogy még mindig úgy gondolja türelmetlen vagyok az elküldött #2009042610003148 ticketszámú levelemmel kapcsolatban? Üdv.: Paulovits Utóiratként: Ismételten szólnék hogy Önök a hibásan működő szolgáltatásukkal eladóknak és potenciális vásárlóknak kárt okoztak. Ki fog kártalanítás ügyben megszólalni? Kedves paulovits! A kapcsolatfelvételen keresztül küldött levelekre ügyfélszolgálatos kollégáink válaszolnak, türelmét kérjük. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-02 16:21
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 28 Regisztrált: 2008-08-24 00:08 Azonosító: 181 837 |
Kedves Moderátor!
Érdeklődnék, hogy még mindig úgy gondolja türelmetlen vagyok az elküldött #2009042610003148 ticketszámú levelemmel kapcsolatban? Üdv.: Paulovits Utóiratként: Ismételten szólnék hogy Önök a hibásan működő szolgáltatásukkal eladóknak és potenciális vásárlóknak kárt okoztak. Ki fog kártalanítás ügyben megszólalni? Köszönöm, akkor valószínű Nekik annyira volt fontos a hibásan működő szolgáltatás problémája, hogy a mai napig nem sikerült rá válaszolni. |
|
|
|
2009-05-02 14:37
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! Milyen termékkódot adjak meg??? A lejártakéból??? Abból nehéz lenne, épp azt mondom, hogy a lejártak vannak törölve idő előtt. 30 nap előtt. Futó termék meg nincs. Zöld?? Kedves Hatved! Az április 5-én lejárt aukciói továbbra is megtalálhatóak a lejárt termékei közt, így azok 30 napon belül újraindíthatóak. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-02 14:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2007-10-15 17:57 Azonosító: 32 157 |
|
|
|
|
2009-05-02 12:12
Létrehozva:
|
|
|
Kedves spongebomb! A Vatera piacterén nem kell havidíjat fizetni! Az alábbi linkre kattintva tájékozódhat. A Vatera Piactér használatának díjai -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-02 10:02
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-03-02 13:46 Azonosító: 515 074 |
|
|
|
|
2009-05-02 09:38
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 23 Regisztrált: 2007-04-08 16:16 Azonosító: 4 308 |
Egy jó pont a Vaterának, amiért a főoldal reklámképeit lekicsinyítették, már épp ideje volt.
Viszont az aukciók száma nagyon megcsappant. Azokat a termékeket, amelyeket közül böngészni szoktam, közel felére csökkent, egyre többen hagyják itt a vaterát. Ha a régi formátumú terméklapot valahogy vissza lehetne varázsolni (akár opcionálisan is, de jó lenne), és ha a jutalékokat 1000 Ft felett kéne pengetni, akkor bizony lehet, hogy ismét visszajönnének páran, de ha már egyszer sikerült elüldözni sok embert... |
|
|
|
2009-05-01 11:23
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-08-10 20:54 Azonosító: 178 154 |
[color="#FF00FF"][/color]Sokszor elhangzik panaszként,hogy "nem merek negativot adni mert félek a bosszú negativtól" és sajnos ennek
van valóság alapja és hosszú kitartó "múnkával"lehet megszabadulni az ilyen tipusú értékeléstől,Én márcsak túdom mert végig csináltam.Természetesen nem sikerült volna ha nem "mentek" el minden e-mailt,sms-t,telefon hivási időpontokat,befizetési bizonylatokat-ezt javaslom minden vaterásnak-mert mert igy könnyü igazolni ,hogy kinek van igaza.( én semleges értékelés miatt kaptam negativot) Én azt nem értem,hogy a Vatera miért is engedi meg az oda-vissza negativot amikor egy üzlet során csak az egyik fél követhet el olya hibát amiért negativ jár: Eladó:Ha nem küldi el a kifizetett árút,érvényes licit zárás után visszalép az adásvételtől bármilyen okra hivatkozik is.Ha hibás árut küld-kivéve ha ezt a hirdetésben jelzi.Ha a hibás árut visszaveszi ne lehes- sen negativot adni.Ha kifizetett árút saját hibájából 3 napon belül nem adja postára. Vevő:Csak akkor kaphasson negativot ha:Ha az aukció lezárását követően 24 órán belül nem veszi fel a kapcsolatot az eladóval,ha vissalép a vásárlástól,illetve 3 napon belül nem intézkedik a vételár kifizetése érdekében.Természetesen ha az eladóval megtud egyezni más határidőben és azt betartja nem lehet negativ értékelést adni,ugyan ugy nem lehet negativval értékelni az eladót mert nem egyezik bele a fizetési határidő modositásba. Tisztelt Vaterások!A fent leirtakat vitainditónak szánom,kérem a véleményeteket a változtatás lehetőségén- nek megteremtésének érdekében...tappancs003 |
|
|
|
2009-05-01 09:50
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 330 Regisztrált: 2007-03-01 14:18 Azonosító: 149 |
A vaterán rengeteg termék titkosszolgálati eszköznek minsül és birtoklásuk 2-5év ill kereskedelmük 5-10 évig terjedő szabadságvesztés!!! Lehallgatók, poloskák, rejtettkamerák, GSM ill frekvenciablokkolók. Ezzel az erővel kábitószert vagy fegyvert is lehetneárulni. Ez nem vicc, sok itt vásárolt eszköz miatt aVPOP büntetőeéjárást indított egy ismerősöm ellen és letartóztatták!!! Ezt jeleztem a rendszer üzemeltetőjének és Sz@rt az egészre... Miért azt hitted, hogy itt nem árulhatnak operatív célból hálózati személyek illegális terékeket, hogy a potenciális célcsoport tagjait felderítsék? Pl. dohány áruk és alkohol tartalmú italok eladási szabályainak megsértését próbavásárlásokkal is ellenőrzik, aminek során koravén "17 éves és 364 napos" provokátorokat használnak "vevőnek" és ott van mögöttük a hatósági ellenőr és a két tanú is. |
|
|
|
2009-05-01 08:45
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
A vaterán rengeteg termék titkosszolgálati eszköznek minsül és birtoklásuk 2-5év ill kereskedelmük 5-10 évig terjedő szabadságvesztés!!! Lehallgatók, poloskák, rejtettkamerák, GSM ill frekvenciablokkolók. Ezzel az erővel kábitószert vagy fegyvert is lehetneárulni. Ez nem vicc, sok itt vásárolt eszköz miatt aVPOP büntetőeéjárást indított egy ismerősöm ellen és letartóztatták!!! Ezt jeleztem a rendszer üzemeltetőjének és Sz@rt az egészre... Akkor miért erőlködsz? -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2009-05-01 02:18
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-05-01 02:14 Azonosító: 637 014 |
A vaterán rengeteg termék titkosszolgálati eszköznek minsül és birtoklásuk 2-5év ill kereskedelmük 5-10 évig terjedő szabadságvesztés!!! Lehallgatók, poloskák, rejtettkamerák, GSM ill frekvenciablokkolók.
Ezzel az erővel kábitószert vagy fegyvert is lehetneárulni. Ez nem vicc, sok itt vásárolt eszköz miatt aVPOP büntetőeéjárást indított egy ismerősöm ellen és letartóztatták!!! Ezt jeleztem a rendszer üzemeltetőjének és Sz@rt az egészre... |
|
|
|
2009-04-30 22:14
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Persze lehet a szavakon lovagolni. Megszüntethető a termék listázása - az idő és egyéb korlátozással, ha téves a listázási ár, vagy a minimál ár és egyéb módon nem korrigálható a dolog. (You made a mistake when entering the listing, starting price, or reserve amount. - Consider changing the listing or adding to the item’s description, rather than ending it. / If this doesn’t work, try to end the listing. Akit részletesen érdekel a dolog az részletesen elolvashatja az eBay helpjében különböző nyelveken. Itt felesleges több szót vesztegetni rá.) De mind ez teljesen lényegtelen. Ami a lényeg lenne, hogy itt hasonló lehetőségre nincsen mód, pedig szükséges lenne. Mint írtam, ez lehetne önlicittel záródás, vagy villámáras önlicit, amikor is természetesen az eladó kifizetné a Vatera felé az eladási jutalékot. Lehet más, jobb megoldás is, nekem ez jutott az eszembe. (Nem kell vele egyetérteni.) így igaz. éppen ezért eolvastam az eBay szabályzatának idevonatkozó részét, és leírtam ide. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-04-30 22:03
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 330 Regisztrált: 2007-03-01 14:18 Azonosító: 149 |
az eBayon 3 esetben lehet törölni az aukciót: 1. téves a termékleírás 2. a termék paraméterei megváltoztak 3. a termék elveszett vagy megsemmisült 12 órával az aukció vége elött tilos törölni. a díjak törlés esetén is felszámolásra kerülnek. az érvényes licittel rendelkezövel szemben az eladó kártérítésre kötelezhetö. tilos törölni terméket a következö indoklással: máshol kelt el; nem érte el a kívánt árat Persze lehet a szavakon lovagolni. Megszüntethető a termék listázása - az idő és egyéb korlátozással, ha téves a listázási ár, vagy a minimál ár és egyéb módon nem korrigálható a dolog. (You made a mistake when entering the listing, starting price, or reserve amount. - Consider changing the listing or adding to the item’s description, rather than ending it. / If this doesn’t work, try to end the listing. Akit részletesen érdekel a dolog az részletesen elolvashatja az eBay helpjében különböző nyelveken. Itt felesleges több szót vesztegetni rá.) De mind ez teljesen lényegtelen. Ami a lényeg lenne, hogy itt hasonló lehetőségre nincsen mód, pedig szükséges lenne. Mint írtam, ez lehetne önlicittel záródás, vagy villámáras önlicit, amikor is természetesen az eladó kifizetné a Vatera felé az eladási jutalékot. Lehet más, jobb megoldás is, nekem ez jutott az eszembe. (Nem kell vele egyetérteni.) |
|
|
|
2009-04-30 19:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 129 Regisztrált: 2009-03-30 16:26 Azonosító: 591 694 |
Kedves surfboardsolution! Ennek az elemnek a működése nem változott. Ahogy eddig is ha a termékre nem érkezett még licit/ajánlat, akkor tudja visszavonni ajánlatát. Ha nem jól értjük a problémát, kérjük, pontosítson! #16 Kedves surfboardsolution! Köszönjük a pontos hibaleírást. Továbbítottuk munkatársaink felé. http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=82073&hl= |
|
|
|
2009-04-30 18:44
Létrehozva:
|
|
|
Hello, mivel az ÉN AJÁNLATOM OPCIÓT valamilyen rejtélyes technikai hiba okán nem lehet visszavonni, nem tudom az aukciót hagyományossá nyilvánítani, mert hibaüzenetet dob fel....Így csak fix áron tudom kínálni azt a pár terméket amit szeretnék eladni. Egyenlőre így sem viszik, pedig olcsó vagyok..... Olvastam a másik topikban, hogy most "pangás" van, de ekkora érdektelenségre nem számítottam.... Pedig egy hatalmas festményt, egy ritka könyvet és ezüstöt kínálok. Jó adás-vételt mindenkinek surf Kedves surfboardsolution! Ennek az elemnek a működése nem változott. Ahogy eddig is ha a termékre nem érkezett még licit/ajánlat, akkor tudja visszavonni ajánlatát. Ha nem jól értjük a problémát, kérjük, pontosítson! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-04-30 18:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 129 Regisztrált: 2009-03-30 16:26 Azonosító: 591 694 |
Hello, mivel az ÉN AJÁNLATOM OPCIÓT valamilyen rejtélyes technikai hiba okán nem lehet visszavonni, nem tudom az aukciót hagyományossá nyilvánítani, mert hibaüzenetet dob fel....Így csak fix áron tudom kínálni azt a pár terméket amit szeretnék eladni.
Egyenlőre így sem viszik, pedig olcsó vagyok..... Olvastam a másik topikban, hogy most "pangás" van, de ekkora érdektelenségre nem számítottam.... Pedig egy hatalmas festményt, egy ritka könyvet és ezüstöt kínálok. Jó adás-vételt mindenkinek surf |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 15:57 |