Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-11-13 01:34
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Ő viszont tényleg felettébb "érdekes".
Ezeket az apróságokat nyerte meg: http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob...tmpsb=Keres%E9s Most akkor hogy van ez még sincs a friss nullás korlátozva? Mindenkinél ugyanazzal a szöveggel próbálkozott be - nálam is - amit mindenki be is vett.(én bevágtam a tiltóba miután lecsekkoltam) "Tisztelt xxxx !Én külföldön vagyok.Otthon élő család tagomnak szeretném ajándékba születésnapjára.Internet bankingon tudok Önnek utalni,és a sikeres tranzakció bizonylatát elküldöm emailban.Maximum hétfőre az ajándékozottnál kellene lennie a csomagnak.Megfelel így.Üdv:Edit " Nyilván photoshop-os transzferek lesznek amit szerencsétlen eladók kanyar nélkül bevesznek és küldik a cuccot. Figyelmeztetni kellene őket mielőtt nagyobb bukó nem lesz. Benz ajándékoznál neki egy új státuszt piros masnival átkötve? Hatalmas lehúzás van készülőben és ahogy olvasom a terméklapos levelezéseket van aki már bedőlt neki és elküldte a termékét. Agyafúrt a r****t p****ny mert Edit néven ír az eladóknak mivel nőként nagyobb bizalmat ébreszt bennük a kamu szövegével. Ajjaj mi lesz itt... A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2011-11-13 10:16 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-11-13 00:34
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Kedves VateraBenz! Gondolom nem én jelzem először azt, hogy frissen regisztrált (0-visszajelzés) vásárló leüt egy terméket, majd semmilyen megkeresésre nem reagál. Az elmúlt 10 nap: pl.: Termékkód: 1501525400 Termékkód: 1501498586 ... Érdekes, hogy mindketten ugyanazon a napon regisztráltak. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-11-12 22:21
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Terveznek olyan lehetőséget, hogy a nem teljes jogú felhasználók közül az eladó tudjon vásárlás előtti szűkítést csinálni? ... Tisztelt szovszi211! Nem tervezünk. Sziasztok! Milyen értékelést adjak egy olyan "vevőnek", akinek az a szórakozása, hogy licitál cipőket, és miután eltelik pár hét, semlegest vagy negatívat ad, mivel a cipő 0,5 cm-rel eltér a lábméretétől? Tőlem közel egy hónapja vette meg, majd ígérgette, hogy fizet, csak állítólag nem volt pénze, majd írta, hogy nem tudja megvenni, később erre a hétre ígérte a fizetést, helyette semleges értékelést írt, amikor még csak fel sem próbálta a cipőt. Mivel már több eladóval is eljátszotta ezt a dolgot, nem lehetne kitiltani? Köszönöm. Tisztelt angiele! Akkor tudjuk kitiltani, ha összegyűlik a megfelelő számú negatív értékelése. Ez egyben válasz volt az első kérdésére is. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-11-12 21:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sziasztok! A tőlem megvett cipő linkje: http://www.vatera.hu/pink_platform_szandi_...1493392256.html Már van pár negatívja és semlegese állítólagos méret eltérések miatt. Rossz álmomban ne jöjjön elő egy ilyen vevő. Mint egy bíró, basszus. Jézusom. Nagyon nem tetszik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-11-12 21:30
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2007-05-02 11:17 Azonosító: 7 909 |
Sziasztok!
A tőlem megvett cipő linkje: http://www.vatera.hu/pink_platform_szandi_...1493392256.html Már van pár negatívja és semlegese állítólagos méret eltérések miatt. |
|
|
|
2011-11-12 21:19
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sziasztok! Milyen értékelést adjak egy olyan "vevőnek", akinek az a szórakozása, hogy licitál cipőket, és miután eltelik pár hét, semlegest vagy negatívat ad, mivel a cipő 0,5 cm-rel eltér a lábméretétől? Tőlem közel egy hónapja vette meg, majd ígérgette, hogy fizet, csak állítólag nem volt pénze, majd írta, hogy nem tudja megvenni, később erre a hétre ígérte a fizetést, helyette semleges értékelést írt, amikor még csak fel sem próbálta a cipőt. Mivel már több eladóval is eljátszotta ezt a dolgot, nem lehetne kitiltani? Köszönöm. Légyszi adj egy linket. Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-11-12 21:14
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2007-05-02 11:17 Azonosító: 7 909 |
Sziasztok!
Milyen értékelést adjak egy olyan "vevőnek", akinek az a szórakozása, hogy licitál cipőket, és miután eltelik pár hét, semlegest vagy negatívat ad, mivel a cipő 0,5 cm-rel eltér a lábméretétől? Tőlem közel egy hónapja vette meg, majd ígérgette, hogy fizet, csak állítólag nem volt pénze, majd írta, hogy nem tudja megvenni, később erre a hétre ígérte a fizetést, helyette semleges értékelést írt, amikor még csak fel sem próbálta a cipőt. Mivel már több eladóval is eljátszotta ezt a dolgot, nem lehetne kitiltani? Köszönöm. |
|
|
|
2011-11-12 20:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 76 Regisztrált: 2011-10-16 12:13 Azonosító: 1 549 242 |
Kedves VateraBenz!
Gondolom nem én jelzem először azt, hogy frissen regisztrált (0-visszajelzés) vásárló leüt egy terméket, majd semmilyen megkeresésre nem reagál. Az elmúlt 10 nap: pl.: Termékkód: 1501525400 Termékkód: 1501498586 Ennek köszönhetően a semleges visszajelzéseim aránya 10% feletti. Terveznek olyan lehetőséget, hogy a nem teljes jogú felhasználók közül az eladó tudjon vásárlás előtti szűkítést csinálni? Pl úgy képzelném el, hogy ki lehessen választani, hogy ezen vevők számára az aukciók mintegy zárt aukcióként szerepeljenek. Természetesen ezt az eladó állíthatná be... Ha ez fejlesztési ötletnek számít, akkor elnézését kérem, hogy ide írtam... |
|
|
|
2011-11-11 18:57
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... inaktív mindegyik, akkor már nem tud licitálni?! ... Nem tud. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-11-11 18:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 78 Regisztrált: 2011-03-06 20:50 Azonosító: 1 429 874 |
Személyes menü - Beállítások - bal oldalon. én szinte biztos vagyok, hogy ugyan az a 2 felhasználó. fruzsi mindkettőnek a neve. egy emailről ír nekem 2 felsőhöz, pedig a másikat más névvel és emailcímmel láttam az adatoknál. tehát 100% hogy ugyan az. miért csinál valaki 2-őt? és miért csinálja ezt szándékosan mással? ugyan arról az emailről jönnek a válaszok és mindkettőben másnak adja ki magát. úgy értem, az egyiknél utalt a másiknál flegma és ígérget. ő vette meg magyarul mindkettőt csak egyszerűen nincs kedve kifizetni a másikat, arra írta, hogy kapott már hasonlót és nem kell neki. elegem van komolyan. láttam inaktív mindegyik, akkor már nem tud licitálni?! remélem, mert szörnyen dühös vagyok magamra és rá is, hogy átvágtak. tiltólista! |
|
|
|
2011-11-11 12:03
Létrehozva:
|
|
még annyi, hogy hol tudom megírni ezt az +i oldalt, hol találom? illetve vásárlási értesítőt is szeretnék írni, hogy ne nekem kelljen mindig másolgatnom emalcímet, aztán adatokat. leszeretném egyszerűsíteni. hogy kell megírnom az értesítőt? nem igazán világos Személyes menü - Beállítások - bal oldalon. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-11-11 11:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 78 Regisztrált: 2011-03-06 20:50 Azonosító: 1 429 874 |
Mindig csak hálás lehetek nektek/neked! Erre az i+ oldalra még nem gondoltam. Eszembe jutott párszor, hogy hasznosabb lenne egyszer megírni, mint minden aukciómnál bemásolni az általam írt elvárásokat. De tényleg jobb így! Arra is gondoltam, hogy 3 napon belül kell jelentkeznie illetve 7 napon belül utalnia az összeget. Ha nem utal, nem jelentkezik, megy a nega, vagy semleges, attól függően, hogy írt-e és hogy mit. mindenképp írok én is, most már ez lesz a legbiztosabb ami tényleg 100%. Szép napot nektek én megyek művészettörténetből vizsgázni... szurkoljatok! még annyi, hogy hol tudom megírni ezt az +i oldalt, hol találom? illetve vásárlási értesítőt is szeretnék írni, hogy ne nekem kelljen mindig másolgatnom emalcímet, aztán adatokat. leszeretném egyszerűsíteni. hogy kell megírnom az értesítőt? nem igazán világos |
|
|
|
2011-11-11 11:47
Létrehozva:
|
|
... Szép napot nektek én megyek művészettörténetből vizsgázni... szurkoljatok! Aztán gyere vissza és számolj be a vizsga sikerességéről. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-11-11 11:43
Létrehozva:
|
|
|
Leírom, én mit csinálok, aztán vagy jó neked is, vagy nem. De nálam eléggé bejött. Persze ez a későbbiekre, most már nem igazán segít. Először is, az i+ oldalamon és a terméklapomon is ott van ez a szöveg: "Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom és negatív minősítéssel tudom értékelni a hozzáállását." A Vatera szempontjából teljesen mindegy, hogy a vevő elolvassa-e, vagy nem. Ott van, ez a lényeg, mert ami a terméklapon van, az szent, arra lehet mindig hivatkozni. (Az i+ oldal csak biztonsági plusz dolog, azt nem köteles a vevő elolvasni, éppen ezért a megléte vitás esetekben nem perdöntő, gondolok bosszúnegatív, stb.) Leütés napján megy az első levél, ha nem válaszol, akkor 2 nap múlva a második. Ha arra sem válaszol, akkor a hetedik napon megírom a levelemet neki, ebben megírom, hogy a levél másolatát már továbbítom a Vatera felé is, hogy egy felmerülő probléma esetén igazolni tudjam magamat (határidő a jelentkezésre, negatív beígérése). Ha erre nem válaszol, akkor megy a negatív. Ha mondjuk hétfő a határidő, akkor kedden reggel írom a negát. Ez az eljárás nálam, ha nem jelentkezik a vevő. Ha nem fizet, akkor is hasonló. Megy a levél a szállítási infókkal. Kb. egy hét elteltével írok egy levelet, hogy nem érkezett meg a pénz, legyen kedves, nézzen utána, hogy jól utalt-e. És hasonlóan a befejezés. Ha leütés után mondja, hogy nem kéri az árut, akkor bármi is történhet. Tulajdonképpen kellő hangvétel esetén még pozitívat is adok neki, ha úgy érzem, de flegma, bunkó viselkedéskor negatív. Persze jól dokumentált levelezéssel, ami a Vateránál kucorog, mint ticket számos levél. Én így csinálom. Szerintem eléggé normálisak az idők benne, emberséges is, de hülyét sem engedek magamból csinálni. Jó sokáig tartott, mire kialakítottam, mert mindig a problémás eseteimből tanultam, és persze mindig vannak vaterás (aukciózó) barátaim (na és itt a fórumon Benz, akitől a legtöbbet lehet tanulni, mert amit ő mond, az mindig biztos), de mindenki más habitusú, tehát ami náluk működött, nem biztos, hogy nekem is jó volt. De azokból a beszélgetésekből tanulva is sokat csiszolódott a technikám. Végig kell gondolni, próbálgatni kell, hogy melyik út az, ami nem viseli meg az ember idegrendszerét, lelkivilágát. Na és fontos szempont, hogy a bosszúnegák töröltetése zökkenőmentesen történjen, ahhoz pedig elengedhetetlen a dokumentáció. Mindig csak hálás lehetek nektek/neked! Erre az i+ oldalra még nem gondoltam. Eszembe jutott párszor, hogy hasznosabb lenne egyszer megírni, mint minden aukciómnál bemásolni az általam írt elvárásokat. De tényleg jobb így! Arra is gondoltam, hogy 3 napon belül kell jelentkeznie illetve 7 napon belül utalnia az összeget. Ha nem utal, nem jelentkezik, megy a nega, vagy semleges, attól függően, hogy írt-e és hogy mit. mindenképp írok én is, most már ez lesz a legbiztosabb ami tényleg 100%. Szép napot nektek én megyek művészettörténetből vizsgázni... szurkoljatok! |
|
|
|
2011-11-11 11:13
Létrehozva:
|
|
Kedves Fórumozók! mindkettő felhasználó leütött terméket nálam, egyik se akar fizetni. ugyan ott laknak érdekes módon, egyikőjük se jelentkezett be mostanában. nekem nagyon gyanúsak, talán ugyan az az ember csinált 2 profilt? ... Tisztelt profectuscat! Részben igaza van a felhasználók közti kapcsolat kérdésében. Ez ügyben megtettük a szükséges intézkedéseket. Ha ilyen ügyekben csak semleges értékelést ír, azzal pont azt éri el, hogy a nem fizető vevő másokkal is megtehesse ugyanezt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-11-11 10:58
Létrehozva:
|
|
Kedves Fórumozók! ........ illetve szerintetek a többi vásárlóval mit kezdjek? értékeljem őket? én már annyira kiábrándultam pár emberből aki ígérget. tudjátok, még a múltkori 2 hónapig húzódó tranzakció miatt. Leírom, én mit csinálok, aztán vagy jó neked is, vagy nem. De nálam eléggé bejött. Persze ez a későbbiekre, most már nem igazán segít. Először is, az i+ oldalamon és a terméklapomon is ott van ez a szöveg: "Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom és negatív minősítéssel tudom értékelni a hozzáállását." A Vatera szempontjából teljesen mindegy, hogy a vevő elolvassa-e, vagy nem. Ott van, ez a lényeg, mert ami a terméklapon van, az szent, arra lehet mindig hivatkozni. (Az i+ oldal csak biztonsági plusz dolog, azt nem köteles a vevő elolvasni, éppen ezért a megléte vitás esetekben nem perdöntő, gondolok bosszúnegatív, stb.) Leütés napján megy az első levél, ha nem válaszol, akkor 2 nap múlva a második. Ha arra sem válaszol, akkor a hetedik napon megírom a levelemet neki, ebben megírom, hogy a levél másolatát már továbbítom a Vatera felé is, hogy egy felmerülő probléma esetén igazolni tudjam magamat (határidő a jelentkezésre, negatív beígérése). Ha erre nem válaszol, akkor megy a negatív. Ha mondjuk hétfő a határidő, akkor kedden reggel írom a negát. Ez az eljárás nálam, ha nem jelentkezik a vevő. Ha nem fizet, akkor is hasonló. Megy a levél a szállítási infókkal. Kb. egy hét elteltével írok egy levelet, hogy nem érkezett meg a pénz, legyen kedves, nézzen utána, hogy jól utalt-e. És hasonlóan a befejezés. Ha leütés után mondja, hogy nem kéri az árut, akkor bármi is történhet. Tulajdonképpen kellő hangvétel esetén még pozitívat is adok neki, ha úgy érzem, de flegma, bunkó viselkedéskor negatív. Persze jól dokumentált levelezéssel, ami a Vateránál kucorog, mint ticket számos levél. Én így csinálom. Szerintem eléggé normálisak az idők benne, emberséges is, de hülyét sem engedek magamból csinálni. Jó sokáig tartott, mire kialakítottam, mert mindig a problémás eseteimből tanultam, és persze mindig vannak vaterás (aukciózó) barátaim (na és itt a fórumon Benz, akitől a legtöbbet lehet tanulni, mert amit ő mond, az mindig biztos), de mindenki más habitusú, tehát ami náluk működött, nem biztos, hogy nekem is jó volt. De azokból a beszélgetésekből tanulva is sokat csiszolódott a technikám. Végig kell gondolni, próbálgatni kell, hogy melyik út az, ami nem viseli meg az ember idegrendszerét, lelkivilágát. Na és fontos szempont, hogy a bosszúnegák töröltetése zökkenőmentesen történjen, ahhoz pedig elengedhetetlen a dokumentáció. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-11-11 11:02 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-11-11 10:28
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Fórumozók!
mindkettő felhasználó leütött terméket nálam, egyik se akar fizetni. ugyan ott laknak érdekes módon, egyikőjük se jelentkezett be mostanában. nekem nagyon gyanúsak, talán ugyan az az ember csinált 2 profilt? egyikőjük azt mondta nincs otthon, nem tud utalni, a másik (7 nap után megtisztelt!!), még se kell a pulóver, mert kapott hasonlót... Azt írta, ha nagyon szükséges, akkor kifizeti, de nem igazán szeretné(?)... Vissza írtam, hogy fizessen, elpostázom és ennyi. Nem drága dolog, egy 500 ft-os pulóver, de nem is fontos gondolom. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1843688 ő már inaktív, nem tudom miért... leütötte: 2011/10/29 17:51:38 http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1072463 ő a másik. leütötte: 2011/10/23 13:09:50 várjak még? de mégis mire? egy másik esetem pedig: leütötte 2011/10/26 20:57:26 ő is érdekes mód itt lakik http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1891547 és ő se fizet. megírtam az értékelést: Értékelő: profectuscat(84) Dátum : 2011/11/10 16:00:14 Termékkód: 1496453603 Vevő Semleges vélemény: Nem fizette ki a vételárat 15 nap elteltével sem. majdnem elérhetetlen, sms, rengeteg levél. én felszólítottam őt:"nov. 9. (1 napja) megírom az értékelést este, ha addig semmi válasz, se utalás, se bizonylat róla, sajnálom, de akkor nem várok." ő előtte 3 nappal megint ígért egyet(amit el is hittem):" nov.6. Sziaa!! Megkaptam, holnap utalom a pénzt. Üdv." és azóta semmi. Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre. Az értékelt még nem készített visszajelzést az adásvételről. küldtem neki 2 db sms-t mindent leírtam benne, 1 sms 2 db-ot tett ki, jóformán ingyen adtam (volna) neki a pulóvert, ha fizet?! most jött egy levél rögtön értékelés után: "Ma elutaltam a pénzt interneten szóval holnapra szerintem már megkapod. Üdv" én ma semmit se kaptam. szóval még se utalt, megint ígérgetett, bár ez már hazugság. szerintem ez a 3 felhasználó egy az egyben ugyan az. kérlek nézzetek utána. illetve szerintetek a többi vásárlóval mit kezdjek? értékeljem őket? én már annyira kiábrándultam pár emberből aki ígérget. tudjátok, még a múltkori 2 hónapig húzódó tranzakció miatt. elírtam! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1072463 ő nem hajdú-ban lakik. ne haragudjatok! de azért kíváncsi vagyok, mit mondtok, várjak-e még vagy értékeljek? én egyébként semlegessel mindig lezárom az adás-vételt HA időben szól (mondjuk leütés után 1-2 nappal), hogy még sincs szüksége rá, ne haragudjak. de aki 7 napig nem ír, én küldök neki mindent el 10x és 7 nap után szinte poénra veszi a dolgot, hogy még se kell, azzal mit csináljak? ha negát adok, akkor félhetek, hogy én is azt kapok, hogy türelmetlen, hazug és félrevezető vagyok? |
|
|
|
2011-11-10 23:38
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2010-05-31 20:59 Azonosító: 1 189 186 |
Természetesen az eladó csak azt az árat kérheti, amennyit megjelölt. Gondold át, akarsz-e balhézni. Sok esélyed nincs visszakapni a pénzedet. Azt hiszem én egy nagyon higgadt levelet írnék, hogy két lehetősége van: 1. Visszautalja a különbözetet, ez esetben semleges (És akkor még úr voltál, mert a szállítási feltételek alapján pont 1 Ft-ot kellene fizetned.) 2. Nem utal és megy a negatív. Brrr... nem tetszik ez, inkorrekt és gusztustalan. Tisztelt Benz! Hozzád szeretnék fordulni most már, mert az eladóval nem jutottam dűlőre. Megfogadtam zejopy tanácsát és írtam higgadtan már az előző hozzászólásom óta 3 levelet neki. Nagy nehezen kaptam választ amiben leírta hogy nem érti hogy mi a problémám, mert szerinte minden rendben és csak azért lett egy kicsit drágább a postázás mert ajánlva adta fel. Írtam neki hogy ő a terméklapon a szállítási költségnek 1Ft-ot adott meg és az még közel sincs az általam fizetett 2800 hoz. Hiába ajánlottam fel hogy legalább az általam kért futárszolgálati ár és a 2800 közti különbözetet utalja vissza és zárjuk le semlegessel- csak azt a választ kaptam hogy ha nem úgy gondolom hogy megfelelően járt el és negatívot adok akkor ő is azt fog adni. http://www.vatera.hu/wayteq_conax_modul_12...1479235600.html A kérdésem az hogy figyelmeztetnem kellene az eljövendő vásárlóit hogy így jártam, de egy értetlen eladó miatt nem szeretném a saját minőségemet rontani, mert már kilátásba helyezte a (bosszúnegatívot). Mit tegyek? Inkább adjak jobb értékelést? Vagy ilyen esetben kérhető az esetlegesen kapott válasznegatív törlése? Válaszod előre is köszönöm! |
|
|
|
2011-11-10 11:59
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2009-10-12 05:48 Azonosító: 789 285 |
Csak egy profil jön be a linkre, nem is a tiéd. (Gondolom, mert törölték az aukciót és ez talán a másik neved.) Mit csináltál? Igen, PontosIdo nevű felhasználó profilja. Aki miatt lent kérdeztem és mivel nem találták meg név alapján ezért bemásoltam az adatlapját. De lényegtelen.... A hozzászólást -Electropunkdan- szerkesztette a következő időpontban: 2011-11-10 12:00 |
|
|
|
2011-11-10 11:52
Létrehozva:
|
|
Az egy vicces hirdetés lett volna, de mint ma reggel kiderült számomra szabályt sértettem vele. Most már ezt is tudom. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1492533 Csak egy profil jön be a linkre, nem is a tiéd. (Gondolom, mert törölték az aukciót és ez talán a másik neved.) Mit csináltál? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 07:56 |