Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-08-21 14:47
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Egy kis gondom van. Ha a Teszveszen is kértem a hirdetésem megjelenítését, akkor honnan tudom, ha ott valaki licitált rá. Vagy mi van ha ott megveszi valaki, lezárul a Vaterán is a hirdetés? Nem tudok bejelentkezni a Teszveszre. Nem ismeri az azonosítómat. Viszont így nem tudom követni ott a hirdetésem állását. Abban kérek segítséget, hogy mi ilyenkor a teendőm? Előre is köszi a választ: Cicamica46 Tisztelt Cicamica46! A két oldal integrációja óta minden egyszerre történik. Ha itt leütnek egy terméket, akkor az a TV-en is ugyanúgy látszik. A felhasználónevek is mindkét oldalon használhatóak ugyanazzal a jelszóval. Tehát, ha itt be tud lépni, akkor ott is. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-08-21 14:34
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-01-10 20:52 Azonosító: 933 026 |
Sziasztok!
Egy kis gondom van. Ha a Teszveszen is kértem a hirdetésem megjelenítését, akkor honnan tudom, ha ott valaki licitált rá. Vagy mi van ha ott megveszi valaki, lezárul a Vaterán is a hirdetés? Nem tudok bejelentkezni a Teszveszre. Nem ismeri az azonosítómat. Viszont így nem tudom követni ott a hirdetésem állását. Abban kérek segítséget, hogy mi ilyenkor a teendőm? Előre is köszi a választ: Cicamica46 |
|
|
|
2012-08-18 10:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2008-07-19 11:33 Azonosító: 171 966 |
Köszönöm a segítséget, megjött az e-mail ezzel kapcsolatosan, és igen, valóban a tesz-vesz 96-os végződésű...
Hiba volt, mert 69-est hozta mindig, és nem volt feltünő. 69 - 96... Úgy tűnik, nem mindegy, ki van alul, és ki felül... A hozzászólást -Miller69- szerkesztette a következő időpontban: 2012-08-18 10:40 |
|
|
|
2012-08-18 10:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
|
|
|
|
2012-08-18 08:29
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Van egy gondom... Tisztelt Miller69! A másik neve miller96. Az összevonást a személyes menüjében tudja kezdeményezni, ahogy suzukimaruti is írta. Jó reggelt! Feltöltésnél miért nem hagyja, hogy én válasszak kategóriát? Bevillan egy pillanatra aztán eltűnik. Az árú megnevezése után beajánl nekem, viszont ez nem jó! Elefánt csont figurához beajánlja -Antik régiség, kerámia figura- Majd ha teljesen kész a terméklap akkor kell visszamennem módosítással és áthelyezni a megfelelő kategóriába. Kedves suzukimaruti! A kategóriaválasztó a harmadik fülön továbbra is elérhető. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-08-18 07:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Jó reggelt!
Feltöltésnél miért nem hagyja, hogy én válasszak kategóriát? Bevillan egy pillanatra aztán eltűnik. Az árú megnevezése után beajánl nekem, viszont ez nem jó! Elefánt csont figurához beajánlja -Antik régiség, kerámia figura- Majd ha teljesen kész a terméklap akkor kell visszamennem módosítással és áthelyezni a megfelelő kategóriába. Sziasztok! Van egy gondom, ellenére annak, hogy ez félig megoldódott VÉGRE! A Vaterán, és a Tesz-vesz-en is regisztrálva vagyok, ill. ki tudja. Mindig gondosan hol itt, hol ott vásároltam, így egyforma volt a vásárlási mennyiség, és értékelések száma. Mióta a közös lónak túrosodott a háta, azóta nem próbáltam még belépni a tesz-veszre, a tegnapi napig, amikor vásárolni szerettem volna, de nem engedett be az oldal. Ezért kértem új jelszót, aminek hatására szintén nem tudtam belépni, de innentől már a vaterára sem. Most, 24 óra elteltével, és több jelszó kéréssel, végre sikerült legalább a vaterára belépni, ezért tudok írni a fórumba. Mindkét aukciós oldalon, teljesen azonos minden adatom. Azonos név, cím, telefon, e-mail, bank... sőt, még az értékelések száma is az volt ezidáig. (20-20 körül...) Jelenleg azonban meg sem próbálok belépni a tesz-veszre, mert nem szeretném, ha újra kitenne a rendszer mindkét helyről. Jó lenne, ha megoldható, hogy összehozzuk a kettőt, és végre mindkét oldalon tudjak vásárolni. Bónuszként nem mutatna rosszul az sem, ha a két oldalon található értékeléseim egybe kerülnének. Ez utóbbit csak azért, mert úgy hallottam, létezik ilyen. Remélem visszatalálok még ide a fórumban... a válaszért! Üdv Miller69! Szia! Kérd a Fiókok összevonását. Személyes menü, beállítások, Fiók beállítás, fiók összevonás. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-08-18 07:21 |
|
|
|
2012-08-17 21:02
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2008-07-19 11:33 Azonosító: 171 966 |
Sziasztok!
Van egy gondom, ellenére annak, hogy ez félig megoldódott VÉGRE! A Vaterán, és a Tesz-vesz-en is regisztrálva vagyok, ill. ki tudja. Mindig gondosan hol itt, hol ott vásároltam, így egyforma volt a vásárlási mennyiség, és értékelések száma. Mióta a közös lónak túrosodott a háta, azóta nem próbáltam még belépni a tesz-veszre, a tegnapi napig, amikor vásárolni szerettem volna, de nem engedett be az oldal. Ezért kértem új jelszót, aminek hatására szintén nem tudtam belépni, de innentől már a vaterára sem. Most, 24 óra elteltével, és több jelszó kéréssel, végre sikerült legalább a vaterára belépni, ezért tudok írni a fórumba. Mindkét aukciós oldalon, teljesen azonos minden adatom. Azonos név, cím, telefon, e-mail, bank... sőt, még az értékelések száma is az volt ezidáig. (20-20 körül...) Jelenleg azonban meg sem próbálok belépni a tesz-veszre, mert nem szeretném, ha újra kitenne a rendszer mindkét helyről. Jó lenne, ha megoldható, hogy összehozzuk a kettőt, és végre mindkét oldalon tudjak vásárolni. Bónuszként nem mutatna rosszul az sem, ha a két oldalon található értékeléseim egybe kerülnének. Ez utóbbit csak azért, mert úgy hallottam, létezik ilyen. Remélem visszatalálok még ide a fórumban... a válaszért! Üdv Miller69! |
|
|
|
2012-08-16 09:44
Létrehozva:
|
|
Igen, az értékelés leadására van 14 nap, illetve ezután mindig az értékelés lap jeleneik meg a személyes menüben. No, erre untam ma rá. Visszatérve az első posztomhoz, ha nem kötelező a csillagozás "nem létrejött" adásvétel esetén, akkor ezt jelezhetnék az oldalon, így nem biztos, hogy 1 csillagokat kaptam volna a postán elveszett, a vevő által sosem látott termékem után... Kedves svejku! Elvileg továbbra is kötelező a csillagozás. Most külföldön vagyok, de kérem, juttassa eszembe egy hét múlva és akkor utánanézek. Köszönöm. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-08-15 23:48
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
...viszont azóta megnéztem, és nem 14, hanem 21. Lehet, hogy kevertem az első felszólítással, hogy "értékelje". Igen, az értékelés leadására van 14 nap, illetve ezután mindig az értékelés lap jeleneik meg a személyes menüben. No, erre untam ma rá. Visszatérve az első posztomhoz, ha nem kötelező a csillagozás "nem létrejött" adásvétel esetén, akkor ezt jelezhetnék az oldalon, így nem biztos, hogy 1 csillagokat kaptam volna a postán elveszett, a vevő által sosem látott termékem után... |
|
|
|
2012-08-15 23:38
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Nekem ilyen nem volt. De hallottam róla, hogy a Vati újra, meg újra kiküldi az értesítést, hogy vevőd létrejöttként értékelte az adás-vételt, te meg még sehogy. Tudtommal ezt azért küldi, hogy ha te 21 napig nem értékeled szintén létrejöttnek, akkor kiszámlázzák a jutalékot. Tehát nem azért, hogy tiltakozhass. Nekem ez új, ezért azt sem tudom, hogy eddig 2 hét volt-e? Ok, köszi, nekem se volt, csak valaki háborgott a napokban, hogy ő a semmire miért fizet, erre írtam (azóta törölve lett, az előzmény miatt), hogy addig nem fizet, amíg nem jelöli be, hogy létrejött az adásvétel, ill. ha a vevő szerint létrejött, még 14 napja van ezzel ellentétesen nyilatkozni (így értettem a tiltakozást), viszont azóta megnéztem, és nem 14, hanem 21. Lehet, hogy kevertem az első felszólítással, hogy "értékelje". -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-08-15 23:28
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
... Amúgy, ha már erre jársz, nem emlékszel véletlen, hogy mindig 21 nap volt arra, hogy eladó tiltakozzon, ha a vevő létrejöttnek jelöl egy adásvételt, vagy régen csak 2 hét volt? Nekem ilyen nem volt. De hallottam róla, hogy a Vati újra, meg újra kiküldi az értesítést, hogy vevőd létrejöttként értékelte az adás-vételt, te meg még sehogy. Tudtommal ezt azért küldi, hogy ha te 21 napig nem értékeled szintén létrejöttnek, akkor kiszámlázzák a jutalékot. Tehát nem azért, hogy tiltakozhass. Nekem ez új, ezért azt sem tudom, hogy eddig 2 hét volt-e? |
|
|
|
2012-08-15 23:07
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Szia! Jól értem, hogy a csillaglehúzás miatt sikerült töröltetned a semlegest? Hát, nem másolhatom be a levelet, de lényegében azt írták, hogy a semleges korrekt értékelés volt. Erre írtam, hogy nézzék meg, mit művelt a csillagokkal. Erre törölték. Leírtam amúgy a sztorit a vészben kb 1-2 hónapja talán, még a törlési kísérlet előtt. A másiknál meg csak megírtam az ÜSZ-nak, hogy mi történt, nem is kértem, hogy töröljék (mondjuk ott másról is szó volt, nem a bringát ütötte le egyed, hanem egy pár100 Ft-os táskát, majd leírta emailben, hogy neki a bringa kell Amúgy, ha már erre jársz, nem emlékszel véletlen, hogy mindig 21 nap volt arra, hogy eladó tiltakozzon, ha a vevő létrejöttnek jelöl egy adásvételt, vagy régen csak 2 hét volt? -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-08-15 22:55
Létrehozva:
|
|
Szia Egy kicsit sem vagyok Benz-szerű, de én úgy tudom, hogy jól tudod (Nekem erre hivatkozva sikerült eddig 2 semlegest töröltetni, ahol a levélváltásból kiderült, hogy vevő nem kérte a cuccot: így nyilvánvaló volt, hogy kifejezetten rosszindulatúan lepontozott, holott megtehette volna, hogy nem jelöl be semmit…) Szia! Jól értem, hogy a csillaglehúzás miatt sikerült töröltetned a semlegest? |
|
|
|
2012-08-15 22:43
Létrehozva:
|
|
... ezek szerint a nem létrejött adásvételnél nem kötelező a részletes csillagozás? Szia Egy kicsit sem vagyok Benz-szerű, de én úgy tudom, hogy jól tudod (Nekem erre hivatkozva sikerült eddig 2 semlegest töröltetni, ahol a levélváltásból kiderült, hogy vevő nem kérte a cuccot: így nyilvánvaló volt, hogy kifejezetten rosszindulatúan lepontozott, holott megtehette volna, hogy nem jelöl be semmit…) -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-08-15 22:21
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Értékeltem ma egy régi elmaradásomat, melynél nem jött létre az adásvétel. Szándékosan nem jelöltem be egy csillagot sem, hiszen a terméket, és az eladót sem láttam, szállítás pedig nem történt. Egyedül a kapcsolattartást tudtam volna csillagozni, de inkább nem tettem, kíváncsi voltam mi történik. És, nem történt semmi, az értékelést simán bevette a rendszer. Ez persze szerintem teljesen rendben van, nem létrejött aukcióknál zömmel értelmetlen a részletes értékelés. Ha jól emlékszem volt már egy pont ilyen történetem, tehát ezek szerint a nem létrejött adásvételnél nem kötelező a részletes csillagozás? |
|
|
|
2012-08-06 17:13
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Másik böngészővel esetleg? Most megpróbáltam, de Esplorerrel ugyan az az eredmény (alapértelmezettem egyébként Mozilla) . -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2012-08-05 16:03
Létrehozva:
|
|
Erre is gondoltam, ezért X-edszerre már úgy gépeltem az ablakokba a szöveget (ami biztosan nem tartalmaz tiltott karaktereket, és a szöveg hossza sincs 2000 karakter). Másik böngészővel esetleg? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-08-05 14:18
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Tisztelt pferde! Erre is gondoltam, ezért X-edszerre már úgy gépeltem az ablakokba a szöveget (ami biztosan nem tartalmaz tiltott karaktereket, és a szöveg hossza sincs 2000 karakter). Esetleg nem egy külső szövegszerkesztő programból másolta be a szöveget? A hozzászólást -pferde- szerkesztette a következő időpontban: 2012-08-05 14:19 -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2012-08-05 13:27
Létrehozva:
|
|
Szép hajnalt! Az I+-oldalam szerkesztésével van problémám. Kb. 15x próbáltam a változtatást (rövidebb, egyszerűbb szöveggel) elküldeni, de minden esetben megjelenik a piros betűs szöveg: "A beviteli mezőkben csak a magyar abc kis- és nagybetűi, számok és a következő karakterek szerepelhetnek: ?!,;:._)(- " A szöveg hossza nem lehet probléma, mert az eredetinek min. 1/3-át kivettem az eredeti szövegből, és csak az engedélyezett karakterekkel íródott (volna). Kérnék szépen segítséget. Tisztelt pferde! Esetleg nem egy külső szövegszerkesztő programból másolta be a szöveget? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-08-05 03:14
Létrehozva:
|
|
|
Szép hajnalt!
Az I+-oldalam szerkesztésével van problémám. Kb. 15x próbáltam a változtatást (rövidebb, egyszerűbb szöveggel) elküldeni, de minden esetben megjelenik a piros betűs szöveg: "A beviteli mezőkben csak a magyar abc kis- és nagybetűi, számok és a következő karakterek szerepelhetnek: ?!,;:._)(- " A szöveg hossza nem lehet probléma, mert az eredetinek min. 1/3-át kivettem az eredeti szövegből, és csak az engedélyezett karakterekkel íródott (volna). Kérnék szépen segítséget. -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 23:58 |