Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-07-23 21:35
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-07-23 21:19
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2011-07-23 21:17 Azonosító: 1 538 750 |
Kaptam egy emailt melyben ez állt:
"Kedves Felhasználónk! Örömmel láttuk, hogy a Vatera regisztrált felhasználói közé tartozik, és részt vett aktiválós kampányunkban. A sorsolás lezajlott, így örömmel értesíthetjük, hogy ÖN az a szerencsés, aki az 50 Vaterás ajándékok egyikét nyerte! Bízunk benne, hogy továbbra is lelkes „Vaterás” marad, és gyakran látogat vissza a www.vatera.hu oldalra, hiszen folyamatos játékokkal, kedvezményekkel, és hasznos információkkal várjuk kedves felhasználóinkat! Jutalmához ezúton gratulálunk, és további eredményes Vaterázást kívánunk! A nyereményét futár szállítja házhoz a Vatera költségén. Üdvözlettel: Nyitrai Kata vatera senior brand manager" Ez most kamu vagy mi? |
|
|
|
2011-07-23 21:11
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 246 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Saját magával sem kompatibilis Nem baj, akinek ahhoz van gusztusa, csak használja. De akkor ne a Vaterát szidja. Emlékszünk még a tiltó listás problémára is. Semmi rugalmasság, merev ragaszkodás az elbaltázott dologhoz, és akkor mindenki hibás, csak az nem, aki nem vált. Hát csak egyék a kefét, jó étvágyat hozzá..... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-23 21:11 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 21:05
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Különben olvastam valami cikket, hogy az IE-rel sokkal több baj van, mint pl. a Mozillával. Én mindig azt használtam. Saját magával sem kompatibilis -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-07-23 21:00
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 246 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Rendben Jaj, láttam, nagyon tetszett. Köszönöm, jót tett a lelki békémnek. Különben olvastam valami cikket, hogy az IE-rel sokkal több baj van, mint pl. a Mozillával. Én mindig azt használtam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 20:58
Létrehozva:
|
|
Vagy esetleg van az az általam kedvelt mondata, hogy... hogy is van?... "Ezt kifejtené bővebben?" Vagy valami ilyesmi. Rendben -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-07-23 20:20
Létrehozva:
|
|
.............. Még jó,hogy vannak fórumtársak akik tudnak néha ötlettel szolgálni mert a Vatera úgyis mindenkinek ugyanazt mondja,pedig valószínű náluk kéne néha frissíteni. ........ Kedves Benz!:) Kérem, mondjon valami megfelelőt, adok szerszámot hozzá. Tessék: Ezek közül bármelyiket használhatja tetszése szerint. A fenékmutogatóst és az ültető ujjasat kimondottan helyénvalónak tartom ebben az élethelyzetben, de a többi is kiválóan alkalmazható. Előre is köszönöm, nahát.... teljesen felháborodtam. Vagy esetleg van az az általam kedvelt mondata, hogy... hogy is van?... "Ezt kifejtené bővebben?" Vagy valami ilyesmi. A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-23 20:58 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 18:55
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
Inkább azt mondom, hogy kellemes meglepetés a jelenléted. Most nagyot akarok. Szeretnék venni egy autót, magamnak, nekem önmagamnak, a Viktóriának, juj. Elővezettem a dolgot és asszem meglesz. Csak kell várni kicsit, míg összejön a pénz. Szerintem ősszel, talán novemberben, esetleg decemberben. Annyira ráizgultam a dologra. Itt is nézem a Vaterán, meg máshol is. A férjem szerint Pesten kellene, mert ott olcsóbb, de eddig mindig Nagykanizsán vettünk, az egész család oda jár autóért. Most viszont el kell mennem, mert hazaértem, és egy hét semmittevés után nyakamba szakadt egy csomó minden. Itt a friss áru, beáztatom (egy részét), aztán majd jövök. Egy szösszenet: a férjed nagyon téved. Vidéken sokkal olcsóbbak az autók. Én most vettem Salgótarjánban autót. Az előzőt totálkárra törték. Remélem majd beszámolsz róla, hogy milyen autót veszel? Én rá voltam izgulva a Skodára, Opelra, Fordra. Mi lett belőle? Renault! Mindenki legagyizza a renaultokat, a szerelőim meg azt mondják, hogy nagyon jó kis autó. Na! Most kinek higgyek? Eddig nem csalódtam benne, sőt nagyon-nagyon szeretem. A rád váró munka miatt nem irigyellek. Én is megyek, s reggel jövök. További szép estét. |
|
|
|
2011-07-23 18:49
Létrehozva:
|
|
Ez az óra is nagyon szép.Én is szoktam nézegetni, s meg is csodálom a szebbjeit, de 2000. óta nem hordok órát. Nekem is van valahol egy eredeti Nike órám, - tényleg lehet, hogy fel is teszem aukcióra. Az is csak áll a szekrényben. Én biztos nem utalnék ennyi pénzt. Elvem az, hogy 10.000.- Ft felett csakis személyesen. Nem lopom én a pénzt! Keményen meg kell dolgozni érte. Gondolom te is így vagy vele. Nem is csodálkozol, hogy mit keresek én itt ilyenkor? Inkább azt mondom, hogy kellemes meglepetés a jelenléted. Most nagyot akarok. Szeretnék venni egy autót, magamnak, nekem önmagamnak, a Viktóriának, juj. Elővezettem a dolgot és asszem meglesz. Csak kell várni kicsit, míg összejön a pénz. Szerintem ősszel, talán novemberben, esetleg decemberben. Annyira ráizgultam a dologra. Itt is nézem a Vaterán, meg máshol is. A férjem szerint Pesten kellene, mert ott olcsóbb, de eddig mindig Nagykanizsán vettünk, az egész család oda jár autóért. Most viszont el kell mennem, mert hazaértem, és egy hét semmittevés után nyakamba szakadt egy csomó minden. Itt a friss áru, beáztatom (egy részét), aztán majd jövök. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 18:42
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
Én az aranyat és a 925-ös ezüstöt. Meg most találtam egy boltot, ahol fémérzékenyek is vásárolhatnak bizsut. Na azt nagyon élvezem. Még az órát sem bírja a kezem. Kinézetem itt a Vaterán egy ezüst órát, de elfogyott, mire rászántam magamat. Most kinéztem még egyet, de az annyira nem tetszik, mint az előző. Na és mindig van fontosabb..... Azéer majdnem 30 000 Ft... zóval nem kis pénz, és a telefonomon is van óra... szóval hanyagolható kívánság. Megkeresem, megmutatom. http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_noi/egy...1467212331.html Ez az. A másik filigránabb volt, jobban tetszett és fekete kövek voltak benne. De ez sem rossz azért.... Ez az óra is nagyon szép.Én is szoktam nézegetni, s meg is csodálom a szebbjeit, de 2000. óta nem hordok órát. Nekem is van valahol egy eredeti Nike órám, - tényleg lehet, hogy fel is teszem aukcióra. Az is csak áll a szekrényben. Én biztos nem utalnék ennyi pénzt. Elvem az, hogy 10.000.- Ft felett csakis személyesen. Nem lopom én a pénzt! Keményen meg kell dolgozni érte. Gondolom te is így vagy vele. Nem is csodálkozol, hogy mit keresek én itt ilyenkor? |
|
|
|
2011-07-23 18:30
Létrehozva:
|
|
Nem kell "önmarcangolni" magad. Nem éri meg. Különben tényleg meg akartam dicsérni a láncodat, de elfelejtettem. Én mindig attól félek, hogy kicsi lesz. Azért nem mertem még soha venni. Igaz, hogy le is mérhetném a bokám, de - vagy a mérőszalag nincs meg, vagy nincs kedvem hozzá Ja! És megint elfelejtettem: allergiás vagyok rá, fene az én bőrőmet csak az aranyat birom Én az aranyat és a 925-ös ezüstöt. Meg most találtam egy boltot, ahol fémérzékenyek is vásárolhatnak bizsut. Na azt nagyon élvezem. Még az órát sem bírja a kezem. Kinézetem itt a Vaterán egy ezüst órát, de elfogyott, mire rászántam magamat. Most kinéztem még egyet, de az annyira nem tetszik, mint az előző. Na és mindig van fontosabb..... Azéer majdnem 30 000 Ft... zóval nem kis pénz, és a telefonomon is van óra... szóval hanyagolható kívánság. Megkeresem, megmutatom. http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_noi/egy...1467212331.html Ez az. A másik filigránabb volt, jobban tetszett és fekete kövek voltak benne. De ez sem rossz azért.... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-23 18:31 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 18:26
Létrehozva:
|
|
|
Én meg rögtön önmarcangolásba kezdtem bűntudattól indíttatva. Különben pedig azt hittem, hogy majd jól megdicséred az új bokaláncomat..... Ja, na őt mindjárt tiltóra tettem. Nem kell "önmarcangolni" magad. Nem éri meg. Különben tényleg meg akartam dicsérni a láncodat, de elfelejtettem. Én mindig attól félek, hogy kicsi lesz. Azért nem mertem még soha venni. Igaz, hogy le is mérhetném a bokám, de - vagy a mérőszalag nincs meg, vagy nincs kedvem hozzá Ja! És megint elfelejtettem: allergiás vagyok rá, fene az én bőrőmet csak az aranyat birom |
|
|
|
2011-07-23 18:18
Létrehozva:
|
|
Á! Semmi gond. Egy kicsit gonoszkodni akartam:) Igy: Ingyé' nem adja? Természetesen a posta ktg-et is jó lenne, ha állná Én meg rögtön önmarcangolásba kezdtem bűntudattól indíttatva. Különben pedig azt hittem, hogy majd jól megdicséred az új bokaláncomat..... Ja, na őt mindjárt tiltóra tettem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 18:12
Létrehozva:
|
|
|
Uoáhhh... Mindjárt reggel egy ilyen ajánlat. Még jó, hogy már túl vagyok a http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1466175741 De most tényleg! Mondjátok, hogy nem vagyok túlérzékeny!!! Levelezés. Á! Semmi gond. Egy kicsit gonoszkodni akartam:) Igy: Ingyé' nem adja? Természetesen a posta ktg-et is jó lenne, ha állná |
|
|
|
2011-07-23 18:07
Létrehozva:
|
|
Zejopy! Mit követtem el ellened? Sajnáljuk, de az eladó nem fogad el liciteket és üzeneteket Öntől, licitje ezért érvénytelen. Kérjük, vásároljon mástól. További információk a "Személyes tiltólista" funkcióról itt. Aouhh!!! Tudod, egyszer régen betettelek, arra biztos emlékszel, meg is beszéltük, hogy miért lehetett. Aztán ki is vettelek. Csakhogy a múlt héten fiókegyesítést végeztem, és valószínű, hogy a másik, elmúlt neveimmel nem vettelek ki. Igazán bocsáss meg, erre nem gondoltam, amikor egyesítettem. Az egyik nevemmel meg én kerültem Sanyabacsi69-nél tiltóba. Szóltam neki, hogy ugyan már, szedjen ki, nagyon csodálkozott, hogy kerültem oda. Az egyik nevemet nem szerette. Máris kiveszlek, tényleg ne haragudj. A fiókegyesítéssel minden egyesül. (Tényleg benne voltál. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-23 18:08 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 18:03
Létrehozva:
|
|
|
Zejopy!
Mit követtem el ellened? Sajnáljuk, de az eladó nem fogad el liciteket és üzeneteket Öntől, licitje ezért érvénytelen. Kérjük, vásároljon mástól. További információk a "Személyes tiltólista" funkcióról itt. |
|
|
|
2011-07-23 17:14
Létrehozva:
|
|
Hi-hi!
Hazaértem, IP cím és előfizetés változás után sem kellett bejelentkeznem a fórumra. Ejnye... mindenkit kidobál, engem viszont nem enged ki. Na megyek, veszek egy bokaláncot, mert az enyém elszakadt. http://ekszer-ora.vatera.hu/ezust_ekszer/l...1466656816.html Mit szóltok? Jó lesz? Megveszem. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-23 17:18 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 09:02
Létrehozva:
|
|
A jutalékot elfelejtette megemlíteni Következőben a jutalékkal verem fejbe a kérdezőt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-23 08:51
Létrehozva:
|
|
Nem, még nem alszom, mert levelezésbe bonyolódtam a John Bull-os eladóval. Persze még most sem érem, de annyi már kiderült, hogy fogalma sem volt róla, hogy csak 10 db egyforma aukciót lehet indítani. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1468035756 A törlésekről kapott értesítőben szerepel az engedélyezett darabszám. Az egy más kérdés, hogy ezt hányan olvassák el... ... Más: ha már a két testvéroldal egymáshoz igazításának tanúi (szenvedői) vagyunk, akkor nagyon, de, nagyon nem szeretném, ha a Vaterás terméklapokon jobbra látható nagy képeket, (melyek egyből elég jól láthatóak, de rákattintással aztán teljes nagyságukban), lecserélnék a TeszVeszes miniatűr, a rákattintással is csak alig látható képekre! Akkor ne adjon ilyen ötleteket! Talán a felelős kollégák is olvassák a fórumot Uoáhhh... Mindjárt reggel egy ilyen ajánlat. Még jó, hogy már túl vagyok a http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1466175741 De most tényleg! Mondjátok, hogy nem vagyok túlérzékeny!!! Levelezés. A jutalékot elfelejtette megemlíteni -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-07-23 08:16
Létrehozva:
|
|
Uoáhhh... Mindjárt reggel egy ilyen ajánlat. Még jó, hogy már túl vagyok a
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1466175741 De most tényleg! Mondjátok, hogy nem vagyok túlérzékeny!!! Levelezés. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 19:13 |