Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-10-05 21:28
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Egyet áruljon el nekem. ... Kedves zejopy! Mutatták a kollégák a levelét és utána együtt utánajártunk a kérdésnek. Az aláírását csak utána láttam, gondolom ma írhatta be Kedves Benz! Az Ügyfélszolgálaton keresztül megköszöntem a kedves hangú, ajándékokkal és jókívánságokkal tele levelüket. Szeretném Önnek külön megköszönni a lehetőséget, hogy 4 éve "együtt dolgozunk". (nem hivatalosan: Benz ez a Öné Kedves bijobaju! Mi köszönjük -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-05 20:53
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
..... 4 éve ..... Bocs, hogy belekotty, de a jókívánság és a torta jár. Szóval gratulálok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-05 20:49
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
Kedves Benz!
Az Ügyfélszolgálaton keresztül megköszöntem a kedves hangú, ajándékokkal és jókívánságokkal tele levelüket. Szeretném Önnek külön megköszönni a lehetőséget, hogy 4 éve "együtt dolgozunk". (nem hivatalosan: Benz ez a Öné |
|
|
|
2012-10-05 16:46
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Ha minden igaz, az aláírásoknál felhasználható karakterszám 100-ról 200-ra módosult Kedves Benz! Egyet áruljon el nekem. Egyben egy másik fájdalmas problémát is elhárítottunk a világ dolgaiban kevésbé tájékozott:)? Óóóó, nahát, és igazán... Nem is tudok mit mondani. Köszönöm. Ön járta ki? De jóóó. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-05 16:48 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-05 16:15
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves zejopy!
Ha minden igaz, az aláírásoknál felhasználható karakterszám 100-ról 200-ra módosult Egyben egy másik fájdalmas problémát is elhárítottunk -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-04 19:24
Létrehozva:
|
|
Vevő kérdezett egy leveses csészéről, illetve hatról. Aztán elmentem a könyvelőmhöz, mire visszaértem, addigra a rendelés már a postafiókomban lapult. A megjegyzésben pedig: elnézést,még uj vagyok..emiatt regisztráltam Most olyan büszke vagyok magamra, azt hittem, csak Hytech szuper cuccai hoznak új felhasználót a Vaterának, de ő már rövid időn belül a második. Az első egy vajtartó volt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 11:04
Létrehozva:
|
|
Tudom. Sokat tanultam Tőled (is). Én is rengeteget tanultam itt. Igazából csak az alaposságom és a pontosságom volt meg, amikor ide bekattintottam. Az összes többi itt ragadt rám. A jó példák, de a rosszak is iránymutatóak voltak. Kedves Benz! Önnek pedig köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 09:07
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 685 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Igen, én is azt gondolom, hogy nem probléma, ha becsúszik valami néha, hiszen az eljárásom korrekt. Talán elsődlegesen ez a lényeg. Tudom mennyire figyelek egyébként, és hogy eléggé nagy gondot fordítok ezekre. Tudom. Sokat tanultam Tőled (is). -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-10-04 08:34
Létrehozva:
|
|
Eszembe jutott még valami... Ha úgy adódna (de nem fog), hogy mégsem érkezik meg a levél, ajánlj fel a vevőnek több opciót, beszerzed a terméket és újra elküldöd neki ajánlottan saját költségedre vagy választ egy másik terméket, amit szintén saját költségedre ajánlottan postázol stb. (Mivel sajnos te hibáztál) Ezt persze csak akkor, ha valószínűsíthető, hogy nem érkezett meg a levél (nehogy vérszemet kapjon a vevő), ebben az esetben mindenképpen LNK küldemény legyen. Lehet, hogy túlzás amit írtam, de én így járnék el. Ne ess kétsége, mindenki hibázik, velem olyan fordult elő, hogy kb. 20 db különböző kütyüt kellett postáznom és 2 darab kimaradt. Saját költségemen elküldtem a hiányzó termékeket. Tudom, ez más eset, de emberek vagyunk. Igen, én is azt gondolom, hogy nem probléma, ha becsúszik valami néha, hiszen az eljárásom korrekt. Talán elsődlegesen ez a lényeg. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 08:13
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 685 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Eszembe jutott még valami... Ha úgy adódna (de nem fog), hogy mégsem érkezik meg a levél, ajánlj fel a vevőnek több opciót, beszerzed a terméket és újra elküldöd neki ajánlottan saját költségedre vagy választ egy másik terméket, amit szintén saját költségedre ajánlottan postázol stb. (Mivel sajnos te hibáztál) Ezt persze csak akkor, ha valószínűsíthető, hogy nem érkezett meg a levél (nehogy vérszemet kapjon a vevő), ebben az esetben mindenképpen LNK küldemény legyen. Lehet, hogy túlzás amit írtam, de én így járnék el. Ne ess kétsége, mindenki hibázik, velem olyan fordult elő, hogy kb. 20 db különböző kütyüt kellett postáznom és 2 darab kimaradt. Saját költségemen elküldtem a hiányzó termékeket. Tudom, ez más eset, de emberek vagyunk. A hozzászólást -Hathor14- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-04 08:14 -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-10-04 07:39
Létrehozva:
|
|
....Esetleg érdemes lenne egy rövid telefonhívást megejteni, mea culpa, kedves Zep hang stb. Szerinted? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 07:37
Létrehozva:
|
|
Már én is a másodikat. Van időm még, mert ez az órám csak 45 perces. Kettőt, vagy hármat küldtem, mind odaért. Viszont most nagyon aggódom. A kis regemmel elfelejtettem odaadni a feladóvevényt a férjemnek.... megint kapkodtam. Ilyenkor meg szokta kérdezni, hogy hol a papír, aztán vagy mondom, hogy töltsön ki egyet, vagy azt mondom, hogy sima. Most nem kérdezte, basszus, elküldte simán. Mindjárt este írtam a vevőnek egy mea culpás levelet, visszautaltam a 240 Ft-ot és mondtam, ha elveszik, természetesen minden pénzt visszaküldök. Kértem, hogy jelezze, mi a helyzet. Hétvégén még egyszer ráírtam, hogy megvan-e a cucc, de nem reagált, úgyhogy némiképpen feszült vagyok, hiszen ez az én hibám lesz, ha elveszik. Miután visszautalom az összes lét (ha szól), gondolom semlegesnél rosszabbat nem nagyon adhat, de sajnálom, mert azon a regemen csak pozitív értékelések vannak. Szóval ez a postod most némi enyhülést nyújtott. Sajnálom. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-10-04 07:12
Létrehozva:
|
|
Ha jól emlékszem azt írtad nemrég itt a Vészben, hogy mostanában adtál fel simán is leveleket. Érdekelne, hogy megkapták-e a címzettek a leveleket. Múlt héten kellemes meglepetés ért, egy buborékos borítékban érkezett levelemet nem ragasztotta le rendesen a feladó, a Magyar Posta hermetikusan lezárta műanyag fóliával és volt benne egy levél, melyből idézek egy részletet: Tájékoztatjuk, hogy az Önnek címzett nemzetközi levélposta küldemény a Magyar Posta Zrt kezelésébe sérüléssel (a burkolat hasadásával) érkezett külföldről. A küldemény bontása nélkül a burkolatot megerősítettük, a sérült részt, a tartalom megóvása végett "Posta Budapest 2005" zöld feliratú műanyag zacskóba raktuk/ragasztószalaggal láttuk el." A borítékból semmi sem hiányzott. Piros pont a Postának, csak sajnos még mindig több a fekete. Már én is a másodikat. Van időm még, mert ez az órám csak 45 perces. Kettőt, vagy hármat küldtem, mind odaért. Viszont most nagyon aggódom. A kis regemmel elfelejtettem odaadni a feladóvevényt a férjemnek.... megint kapkodtam. Ilyenkor meg szokta kérdezni, hogy hol a papír, aztán vagy mondom, hogy töltsön ki egyet, vagy azt mondom, hogy sima. Most nem kérdezte, basszus, elküldte simán. Mindjárt este írtam a vevőnek egy mea culpás levelet, visszautaltam a 240 Ft-ot és mondtam, ha elveszik, természetesen minden pénzt visszaküldök. Kértem, hogy jelezze, mi a helyzet. Hétvégén még egyszer ráírtam, hogy megvan-e a cucc, de nem reagált, úgyhogy némiképpen feszült vagyok, hiszen ez az én hibám lesz, ha elveszik. Miután visszautalom az összes lét (ha szól), gondolom semlegesnél rosszabbat nem nagyon adhat, de sajnálom, mert azon a regemen csak pozitív értékelések vannak. Szóval ez a postod most némi enyhülést nyújtott. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 06:30
Létrehozva:
|
|
Szia! Kérdezz nyugodtan, de csak nyolc után válaszolok, mert nulladik órám van. Utána, ha tudok, válaszolok. Ha jól emlékszem azt írtad nemrég itt a Vészben, hogy mostanában adtál fel simán is leveleket. Érdekelne, hogy megkapták-e a címzettek a leveleket. Múlt héten kellemes meglepetés ért, egy buborékos borítékban érkezett levelemet nem ragasztotta le rendesen a feladó, a Magyar Posta hermetikusan lezárta műanyag fóliával és volt benne egy levél, melyből idézek egy részletet: Tájékoztatjuk, hogy az Önnek címzett nemzetközi levélposta küldemény a Magyar Posta Zrt kezelésébe sérüléssel (a burkolat hasadásával) érkezett külföldről. A küldemény bontása nélkül a burkolatot megerősítettük, a sérült részt, a tartalom megóvása végett "Posta Budapest 2005" zöld feliratú műanyag zacskóba raktuk/ragasztószalaggal láttuk el." A borítékból semmi sem hiányzott. Piros pont a Postának, csak sajnos még mindig több a fekete. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-10-04 06:10
Létrehozva:
|
|
Szia Zep! Küldök Neked egy finom Szia! Kérdezz nyugodtan, de csak nyolc után válaszolok, mert nulladik órám van. Utána, ha tudok, válaszolok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 05:47
Létrehozva:
|
|
Még bírnék írni, de sajnos ilyenkor reggel nagyon sok a dolgom, ezért abbahagyom. Szia Zep! Küldök Neked egy finom -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-10-04 05:15
Létrehozva:
|
|
Megtudhatnánk, hogy ezekhez a súlyos megállapításokhoz milyen gyakorlati tapasztalatok vezettek? Mekkora minta megvizsgálása volt szükséges? Nem bátorkodom a következtetések valóságtartalmát vitatni, viszont kíváncsi vagyok. Én magam példának okáért benne vagyok az élet sűrűjében, de ennek ellenére nem tudok ilyen, a társadalom majd egészére vonatkozó hiteles kutatási adatokkal, elemzéssel szolgálni. További szép estét! Ki írt gyakorlati tapasztalatokról? Érezd magad az 1%-ban és akkor nem lesz szükséged arra, hogy napok múlva előkeresd a postot és az én erkölcseimen keresztül vizsgáld a kérdést. Persze, ha te magad benne vagy az élet sűrűjében és valamit másképpen látsz mint én, akkor csakis te láthatod jól. Amúgy a tegnapi témához nem annyira tudom, hogyan jött a múltkori. Még bírnék írni, de sajnos ilyenkor reggel nagyon sok a dolgom, ezért abbahagyom. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-04 05:16 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-03 22:40
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 740 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jó szórakozást! Kicsit irigykedni lehet? Igazán jól esett, és nagyon szépen köszönöm. Nem kell, fogok rátok jó szívvel gondolni és biztosíthatlak, nagyon keményen megdolgoztam ezért. vidaeff: de jó neked. imádom a sört. jó szórakozást! Igazán jól esett, és nagyon szépen köszönöm. Mert az emberek 90%-a önértékelési válsággal küzd. ... Némi földrajzi hiányosságot vélek felfedezni. Kedves fórumtársam! Jók ezek az autópálya parkolók, mert míg életünk párja a benzinkúton eposzi méretű vásárlását és toalettjét végzi, van időnk az autóból Digitália birodalmának ösvényére bekukkantani. Olybá tűnt, jutott nekem a vitriolból pár csepp. Sebaj, bírom én azt vederrel is. Ha megjegyzésem pusztán földrajzi kérdésnek tűnt, az bizony sajnálatos. Volt mögöttes társadalomkritikai tartalma, de ez a portál ennek direk kifejtésére - nagyon helyesen - nem megfelelő terep. Ha a kódolt tartalom nem ment át, bizonyára az én hibám. Viszont ha már a kritikánál tartunk, kérdeznék. Akad itt találomra két elég sommás megjegyzés. Egy máról, a másik meg régebbről. "Mert az emberek 90%-a önértékelési válsággal küzd. Ezért írtam a kis esszémet a fiatalkorú sertésifjak korai "elférfiatlanodásáról". (Amúgy csak halkan, éppen csak suttogva jegyzem meg, hogy ugyanez játszódik le korunk férfilakosságának 99%-ánál, a függők valós elvesztése nélkül. .. Jaj nekem, most mit kapok." Megtudhatnánk, hogy ezekhez a súlyos megállapításokhoz milyen gyakorlati tapasztalatok vezettek? Mekkora minta megvizsgálása volt szükséges? Nem bátorkodom a következtetések valóságtartalmát vitatni, viszont kíváncsi vagyok. Én magam példának okáért benne vagyok az élet sűrűjében, de ennek ellenére nem tudok ilyen, a társadalom majd egészére vonatkozó hiteles kutatási adatokkal, elemzéssel szolgálni. További szép estét! |
|
|
|
2012-10-03 21:34
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 562 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
vidaeff:
de jó neked. imádom a sört. jó szórakozást! A hozzászólást -Surika- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-03 21:34 |
|
|
|
2012-10-03 21:08
Létrehozva:
|
|
Nem is értem, komolyan nem, hogy hogyan lehet létezniük az ilyen oldalaknak, meg úgy egyáltalán... Mert az emberek 90%-a önértékelési válsággal küzd. Azt hiszik, ha nem az övék a legjobb kocsi, a legtöbb nő, a legvastagabb bicepsz, akkor már nem érnek semmit. Azt pedig, hogy ezeket a dolgokat ki kell tapasztalni, végig kell járni, fel sem tudják tételezni. Különben ma belenéztem a videóba, hihetetlen igénytelen az egész.... Hiszen matematikailag bizonyított evidencia, hogy egy kétváltozós egyenletet csak az egyik változónak történő folyamatos értékadással, a másik ismerete nélkül, nem lehet az egyenletet megoldani. Arról nem is is beszélve, hogy a másik változó a szó szoros értelmében az, de annyira, hogy a függvény értelmezési tartományát is erősen befolyásolja az állapota, a környezeti és szituációs hatások meg még ezen felül is igen erős hatással bírnak. A legtöbb esetben ráadásul még a leghalványabb szabályszerűséget, a leggyengébb periodicitást sem lehet felfedezni az egyébként kvantumechanikai téren tapasztalható legszaporább állapotváltásokat is magasan leköröző átlényegülések ütemében, még akkor is, ha az egész csak zavaró hatások szuperponálásával telített egyszerű folyamatnak tűnik, amit fourier sorok kivonási módszerével könnyen megoldhatunk. Nagyon úgy néz ki, hogy a megoldás csak komplex számokkal írható fel, amiben igen hangsúlyos szerepet kap az imaginárius egység. Ennélfogva teljesen felesleges bármiféle okosságok hangoztatása, mert az nem több a valóságtól igencsak elrugaszkodott puffogtatásnál. Hát kérlek, ahhez nem tudok mit hozzátenni. Csak csodállak. Erre egyébként rá is érezhettél, hisz nem magad próbáltál tanácsokat adni, ugyanakkor gyanús nekem, hogy valahol a kíváncsiság is szerepet kapott a dologban... Nem adtam tanácsot, de kifejtettem abbéli hitemet, hogy amikor eljön a pillanat, akkor úgyis megtörténik az, aminek történnie kell. Kíváncsi? (Ma mindent félreértek elsőre..... A barátomnak persze én is adtam tanácsot, de nem a gyakorlati, hanem inkább a lelki részére rávilágítva, mert ott van mindig a kutya elásva. És igen, kíváncsi voltam, mit mondanak a pasiknak. ... megyünk innen Európába, ... Némi földrajzi hiányosságot vélek felfedezni. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-03 21:11 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 23:45 |