Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-02-21 13:59
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Nincs ebben semmi "sajnos". Előbb-utóbb mindenki belefut problémás partnerekbe vagy nem egyértelmű adásvételekbe. Mint tudjuk a fórumon olvasható történetekből is, nem lehet mindig egyértelműen eldönteni kinek van igaza. Ilyenkor marad az igazságtalannak érzett negatív. Ha nincs belőle sok, akkor nem ront a felhasználó megítélésén. ... "Elrettentésül" nem töröltettem az első negámat. A másodikat meg nem törölték. Három a magyar igazság? Nem szeretném elérni. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-02-21 13:47
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Zene füleimnek, a nagy Benz sem 100-as, persze sajnos. Most már egy picikét kevésbé nyomaszt az én 99.52-öm, de azért még nagy kő ez a szívemen. Nincs ebben semmi "sajnos". Előbb-utóbb mindenki belefut problémás partnerekbe vagy nem egyértelmű adásvételekbe. Mint tudjuk a fórumon olvasható történetekből is, nem lehet mindig egyértelműen eldönteni kinek van igaza. Ilyenkor marad az igazságtalannak érzett negatív. Ha nincs belőle sok, akkor nem ront a felhasználó megítélésén. Nem tudnék reggelente a tükörbe nézni, ha törölném vagy töröltetném ezeket az értékeléseket. Ugyanakkor a bizonyíthatóan és egyértelműen jogtalanokat a hivatalos utat követve én is töröltetem, mint bárki más. ... Kell-e tartanunk bizonyos jellegű ellenőrzéstől, vagy nem. Bár gyanítom, jó partner lehet, mert tisztában van a szabályokkal, a szokásokkal és azzal, hogy mit illik és mit nem. Kifejezetten hidegen hagynak a porcelánok erröl hosszú értekezést tudnék írni, de nem teszem. Azt hiszem pontosan tudom mire gondol. A hab a tortán az lenne, ha csak úgy ellenőrzésképpen bepróbálkozna egy kis plusz bizniccel a piacon kivül-, akkor lenne bukdácsolás annak aki vevő az ilyenre. Nem szokásom, de fordítva már megesett. Okosgyerek szó nélkül leütött valami olcsót, hogy utána egy nagyobb értékű termékemről alkudozzon. Nagyon ráfaragott -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-02-21 13:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
Kell-e tartanunk bizonyos jellegű ellenőrzéstől, vagy nem. Bár gyanítom, jó partner lehet, mert tisztában van a szabályokkal, a szokásokkal és azzal, hogy mit illik és mit nem. A hab a tortán az lenne, ha csak úgy ellenőrzésképpen bepróbálkozna egy kis plusz bizniccel a piacon kivül-, akkor lenne bukdácsolás annak aki vevő az ilyenre. |
|
|
|
2010-02-21 13:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
|
|
|
|
2010-02-21 13:25
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ez azért nem szép dolog, mert az ember szívesen megnézné, hogy egy Vatera dolgozó vajon hány százalékos, mennyire csinálja jól, amit csinál. Ott bujkál a kisördög a vizet prédikáló és bort ivó emberekről, hiszen javarészt ilyennel találkozunk, ha körülnézünk. erröl hosszú értekezést tudnék írni, de nem teszem. A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-21 13:27 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-21 13:24
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Gyakran. Szerintem, ez egyértelmű. Hiszen kéznél van az elintézés. Kell valami, úgyis árul, hát itt is veszi meg. Szóval ez nem is kérdés. A kérdés az, hogy mit. Kell-e tartanunk bizonyos jellegű ellenőrzéstől, vagy nem. Bár gyanítom, jó partner lehet, mert tisztában van a szabályokkal, a szokásokkal és azzal, hogy mit illik és mit nem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 13:09
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Ez azért nem szép dolog, mert az ember szívesen megnézné, hogy egy Vatera dolgozó vajon hány százalékos, mennyire csinálja jól, amit csinál. Ott bujkál a kisördög a vizet prédikáló és bort ivó emberekről, hiszen javarészt ilyennel találkozunk, ha körülnézünk. Vajon Benz hová tartozik? Vizet prédikál, de vizet is iszik. És nem száz százalékos, de majdnem. jó kis kifogás Annyira sajnálom ... Gondolom azt azért elárulhatja-, hogy vásárolni szokott-e? Gyakran. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-02-21 13:02
Létrehozva:
|
|
|
Valóban, be kell látni, a PEP jelentős terhet vesz le az ember válláról FD terén. Azt hiszem legalábbis, mert minőségi munkára ösztönöz, az pedig mindenképpen jó. Mindenkinek. Hmmm, Benz az árus. Vajon PEP tag? Remek ötlet volt ez a PEP-es dolog! Sajnos Benztől, szerintem erre sem kaphatunk választ. Természetesen nem. De többet nem mondhatok, rám is vonatkozik a Fórum szabályzata. Nem barkochbázunk Akkor, köszönöm a meghívását, de nem tudom lesz-e lehetőségem valaha is összefutni Önnel a piactéren! Gondolom azt azért elárulhatja-, hogy vásárolni szokott-e? Micsoda remek dolog lenne, ha vevőként véletlenül összefutnánk! Jaj ez most hülyeség volt, hiszen nem írhatná meg a másik fedőnevét. |
|
|
|
2010-02-21 12:59
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Természetesen nem. De többet nem mondhatok, rám is vonatkozik a Fórum szabályzata. Nem megengedett kereskedelmi jellegű hirdetések megjelentetése. Kereskedelmi hirdetésnek számít minden olyan topik vagy hozzászólás, amely terméket, szolgáltatást, weblapot, betöltendő állást, vagy nyereségorientált vállalkozást reklámoz. jó kis kifogás -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-21 12:55
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Rákerestem (vannak ugyanis elképzeléseim), de túl sok a találat, nem lehet kiszűrni, úgyhogy "Benz az árus" a feledés homályába vész.
Gyanítom, hogy amúgy sem engem lázba hozó dolgokat árul, bár ki tudja. Szóval ezt feladom. Ez azért nem szép dolog, mert az ember szívesen megnézné, hogy egy Vatera dolgozó vajon hány százalékos, mennyire csinálja jól, amit csinál. Ott bujkál a kisördög a vizet prédikáló és bort ivó emberekről, hiszen javarészt ilyennel találkozunk, ha körülnézünk. Vajon Benz hová tartozik? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 12:48
Létrehozva:
|
|
Ezzel a fh.névvel????????????? Természetesen nem. De többet nem mondhatok, rám is vonatkozik a Fórum szabályzata. Nem megengedett kereskedelmi jellegű hirdetések megjelentetése. Kereskedelmi hirdetésnek számít minden olyan topik vagy hozzászólás, amely terméket, szolgáltatást, weblapot, betöltendő állást, vagy nyereségorientált vállalkozást reklámoz. ... Hmmm, Benz az árus. Vajon PEP tag? Nem barkochbázunk -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-02-21 12:46
Létrehozva:
|
|
Profi eladóként azért nem lehet az FD olyan vészes Hoppá, én is kaptam számlát! Valóban, be kell látni, a PEP jelentős terhet vesz le az ember válláról FD terén. Viszont meg is kell dolgozni érte, de az meg nem baj. Azt hiszem legalábbis, mert minőségi munkára ösztönöz, az pedig mindenképpen jó. Mindenkinek. Hmmm, Benz az árus. Vajon PEP tag? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 12:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-02-21 12:40
Létrehozva:
|
|
Azért nem veszem úgy a szívemre, mint első olvasatra látszik. Mivel nem nagy értékeket képviselnek a termékeim, így a számlák 1/3 része FD, de van hogy a fele. Azért az komoly rész! Így jogos. Szívesen megnézném az áruit- vagy nem szabad? Várom szeretettel. Ott vannak a többi között a piactéren -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-02-21 12:34
Létrehozva:
|
|
|
Ja, igen, én is reggelre (vagy délelőttre, nem tudom, későn keltem) kaptam a számlát, tehát nem vagy egyedül. Nem feltétlenül. A FD-ból is egész csinos összegek tudnak megmutatkozni. Azért nem veszem úgy a szívemre, mint első olvasatra látszik. Profi eladóként azért nem lehet az FD olyan vészes Hoppá, én is kaptam számlát! Mivel nem nagy értékeket képviselnek a termékeim, így a számlák 1/3 része FD, de van hogy a fele. Azért az komoly rész! Hoppá! Nincs ám itt kivételezés! Szívesen megnézném az áruit- vagy nem szabad? |
|
|
|
2010-02-21 12:15
Létrehozva:
|
|
... Benz kedves! Nem feltétlenül. A FD-ból is egész csinos összegek tudnak megmutatkozni. Profi eladóként azért nem lehet az FD olyan vészes Hoppá, én is kaptam számlát! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-02-21 12:11
Létrehozva:
|
|
Szép jó napot a tisztelt tásaságnak! Az enyém rosszul indult! A héten másodszor kaptam számlát, az utóbbit ma VASÁRNAP reggelre. Milyen csodás dolog tartozásra ébredezni!!!!!!!!!!! Miért nem fizetsz be előre egy nagyobb összeget, akkor csak azt kell figyelned, milyen mértékben csökken. Én beteszek 10 000 Ft-ot, aztán ha már csak 1000 Ft körül van, akkor megint megteszem. Milyen jó is, nem nyomaszt a tartozás. Ja, igen, én is reggelre (vagy délelőttre, nem tudom, későn keltem) kaptam a számlát, tehát nem vagy egyedül. Benz kedves! Nem feltétlenül. A FD-ból is egész csinos összegek tudnak megmutatkozni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 12:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-02-21 12:00
Létrehozva:
|
|
Szép jó napot a tisztelt tásaságnak! Az enyém rosszul indult! A héten másodszor kaptam számlát, az utóbbit ma VASÁRNAP reggelre. Milyen csodás dolog tartozásra ébredezni!!!!!!!!!!! Tisztelt zebutabu! Azért ez kétoldalú dolog. Ezek szerint bevételből is több volt -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-02-21 11:55
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó napot a tisztelt tásaságnak!
Az enyém rosszul indult! A héten másodszor kaptam számlát, az utóbbit ma VASÁRNAP reggelre. Milyen csodás dolog tartozásra ébredezni!!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 03:37 |