Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-05-08 21:05
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 266 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Igen. Végül is ki lehet emelni az egyetlen valódi hülyeséget (nemes gesztus, és reális). Bár ha jobban belegondolunk, akkor ha egy eladó 3x, 4x ezt a jelzést kapja, akkor elgondolkodhat azon, hogy érdemes lenne esetleg váltani. Tehát átvitt értelemben még ebben is van némi ráció. Az igaz ugyan, hogy nem sok, mert a hobbizó eladók többsége a postával szállíttat, ami monopolhelyzetben van. Most direkt visszamentem, megnéztem. Az összes többi indok teljesen normális. A hülyeség akkor is hülyeség, ha csak egy darab van belőle. |
|
|
|
2013-05-08 20:26
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 515 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
|
|
|
|
2013-05-08 20:25
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Például: "A szállító cég hibája miatt késve érkezett meg" Igen. Végül is ki lehet emelni az egyetlen valódi hülyeséget (nemes gesztus, és reális). Bár ha jobban belegondolunk, akkor ha egy eladó 3x, 4x ezt a jelzést kapja, akkor elgondolkodhat azon, hogy érdemes lenne esetleg váltani. Tehát átvitt értelemben még ebben is van némi ráció. Az igaz ugyan, hogy nem sok, mert a hobbizó eladók többsége a postával szállíttat, ami monopolhelyzetben van. Most direkt visszamentem, megnéztem. Az összes többi indok teljesen normális. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-08 20:26 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-08 20:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
|
|
|
|
2013-05-08 20:13
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 266 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
...Mégis, ha megnézitek, ebben a részletesben valóban vannak olyan paraméterek, amik a fejlődést szolgálhatják, ha az eladó nyitott rá, hiszen a 3 csillag alatti kötelezően bejelölendő résznél mindenütt van több egzakt meghatározás, ami tényleg lehet iránymutató. Például: "A szállító cég hibája miatt késve érkezett meg" |
|
|
|
2013-05-08 19:53
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ezért kellene ezt megszüntetni az ilyen dolgok miatt. És még azt is, hogy a vevő ne tudjon negát adni ha már miatta nem jött össze az aukció zárás, ha az eladó esetleg negát ad. Erre mindig az van küldje levelezését ide oda aztán majd döntenek a tanácsnokok...! áhhhh teljesen felhúztam magam Surika! Ez azért egy kicsit bonyolultabb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-08 19:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Hogy kevesebbet??? Nem értem? Ezért kellene ezt megszüntetni az ilyen dolgok miatt. És még azt is, hogy a vevő ne tudjon negát adni ha már miatta nem jött össze az aukció zárás, ha az eladó esetleg negát ad. Erre mindig az van küldje levelezését ide oda aztán majd döntenek a tanácsnokok...! áhhhh teljesen felhúztam magam Nyugi drága! Nem szabad felhúzni magad mondom én aki szintén felhúzza magát ha jogtalan a lecsillagozás. Bár mostanában már úgy vagyok vele, lehet ennyi öröm jut neki csak az életbe. Melyik részt nem érted? |
|
|
|
2013-05-08 19:50
Létrehozva:
|
|
Én tudom Te kivagy:D Jó a kicsi avatarja. Tényleg miért vagy ennyire rettenetes? Az ő nickjével nem írok általában, vagy ha mégis, akkor szólok, mint most. Mert ez különben az ő dolga, ha valami van, intézze, tanulja. Különben ő választotta. A részletes értékelésnél nekem A megvett termék --> egyéb indok ( 1 vélemény ) és a Szállítás csomagolás egyéb indok ( 1 vélemény ) ezt meg tudom nézni valamerre? mert még nem volt ilyennel dolgom. Ezt részletesebben tényleg nem. Vigasztal, hogy a szállítás, csomagolásnál nekem is van egyéb indok, kettő is? Pedig aki már vásárolt nálam, az tudja... Neked is és mindenkinek kellemes nyugodt estét. Nekem sosincs személyes átvétel mert több 100 Km-re vagyok mindentől... Ez nagyon szerencsés helyzet. Szia Surika! Nem tudod megnézni az marad egyéb indok. Ezek a sumák indokok Ez remek. Ez is remekül ki van akkor találva Utálom a részletes értékelést, mert haszontalannak érzem, és mert egyoldalú kiszolgáltatottságot biztosít. Ezen kívül a Vatera a tájékoztató szövegben szinte sugallja, hogy a négy csillag elég egy tökéletes lebonyolítás esetén. Nagyon sajnálom, mert tettem ennek a módosítására javaslatot, az ÜSZ-os ember értette is, hogy mi a bajom vele, sőt bizonyos mértékig egyetértett abban, hogy van egy ilyen hátsó sugallata a dolognak. Mégis, ha megnézitek, ebben a részletesben valóban vannak olyan paraméterek, amik a fejlődést szolgálhatják, ha az eladó nyitott rá, hiszen a 3 csillag alatti kötelezően bejelölendő résznél mindenütt van több egzakt meghatározás, ami tényleg lehet iránymutató. Ebben az értékelési módban elkerülhetetlen, hogy egyéb indok is legyen, mert annyi dolog lehet, amit nem lehet előre látni, és csak az egyéb lehet a jó választási lehetőség. De többségében jó az opciók szövegezése, eléggé átfogó is. Tehát nem ezen múlik, hogy tanulhatunk-e belőle. Azon múlik, hogy ki adja. Mert ha jogtalanul kapod, akkor így is, úgy is csak rossz az utóíze, mert csak a kiszolgáltatottság érzését növeli, és azt, hogy vannak igazságtalan dolgok, amiket be kell nyelni. Az a baj, hogy mindennek a hozadéka attól függ, hogy ki használja. A legbékésebb eszköz, a legjobb szándékú dolog is rossz kezekben fegyver. Ez is kicsit olyan. Tényleg nem kellene vele törődni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-08 19:47
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 515 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Egyéb indoknál, gondolom egy csillaggal kevesebbet kaptál, tehát ez nem pozitív Sajna a kedves vevők nem jutottak el arra a szintre, hogy miről szól a csillagozás. Nézd nekem volt olyan aki azért húzta le a csillagokat "ne hogy már a Te átlagod jobb legyen mint az enyém" na ebből tanuljál Hogy kevesebbet??? Nem értem? Ezért kellene ezt megszüntetni az ilyen dolgok miatt. És még azt is, hogy a vevő ne tudjon negát adni ha már miatta nem jött össze az aukció zárás, ha az eladó esetleg negát ad. Erre mindig az van küldje levelezését ide oda aztán majd döntenek a tanácsnokok...! áhhhh teljesen felhúztam magam |
|
|
|
2013-05-08 19:39
Létrehozva:
|
|
|
Ez remek. Ez is remekül ki van akkor találva Egyéb indoknál, gondolom egy csillaggal kevesebbet kaptál, tehát ez nem pozitív Sajna a kedves vevők nem jutottak el arra a szintre, hogy miről szól a csillagozás. Nézd nekem volt olyan aki azért húzta le a csillagokat "ne hogy már a Te átlagod jobb legyen mint az enyém" na ebből tanuljál |
|
|
|
2013-05-08 19:30
Létrehozva:
|
|
Szia Surika! Nem tudod megnézni az marad egyéb indok. Ezek a sumák indokok Ez remek. Ez is remekül ki van akkor találva |
|
|
|
2013-05-08 19:18
Létrehozva:
|
|
|
A részletes értékelésnél nekem van 1 - 1 hely, hogy egyébb indok " 1 vélemény " ezt meg tudom nézni valamerre? mert még nem volt ilyennel dolgom. Szia Surika! Nem tudod megnézni az marad egyéb indok. Ezek a sumák indokok |
|
|
|
2013-05-08 19:13
Létrehozva:
|
|
Szép estét mindenkinek! Nekem tavaly volt 1 Ft-r nyer terméket ide a szomszédba Gödre kellet volna levinnem. A részletes értékelésnél nekem A megvett termék --> egyéb indok ( 1 vélemény ) és a Szállítás csomagolás egyéb indok ( 1 vélemény ) ezt meg tudom nézni valamerre? mert még nem volt ilyennel dolgom. A hozzászólást -Surika- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-08 19:17 |
|
|
|
2013-05-08 19:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-05-08 19:11
Létrehozva:
|
|
|
Erről jut eszembe egy tavalyi eset. Sárvári hölgy leütött nálam 360,- ft értékben 3 db terméket és szállítási módként személyes átvételt jelölt meg. Megírtam a hölgynek a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat. Erre kaptam egy levelet, melyben leírja, hogy a személyes átvételt ő úgy értette, hogy az házhoz szállítást jelent, magyarul Budapestről leutazom Sárvárra (végül is majdnem a szomszédban van) majd vissza... Szép estét mindenkinek! Nekem tavaly volt 1 Ft-r nyer terméket ide a szomszédba Gödre kellet volna levinnem. |
|
|
|
2013-05-08 15:31
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Vannak elvarázsolt emberek... Valóban elvarázsolt volt a hölgy, de nagyon kedves és megértő..., a tranzakció sikeresen lezajlott végül előreutalással. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2013-05-08 15:24
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Erről jut eszembe egy tavalyi eset. Sárvári hölgy leütött nálam 360,- ft értékben 3 db terméket és szállítási módként személyes átvételt jelölt meg. Megírtam a hölgynek a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat. Erre kaptam egy levelet, melyben leírja, hogy a személyes átvételt ő úgy értette, hogy az házhoz szállítást jelent, magyarul Budapestről leutazom Sárvárra (végül is majdnem a szomszédban van) majd vissza... Vannak elvarázsolt emberek... -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-05-08 15:05
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Tisztelt tj007! A személyes átvétel nem azt jelenti, hogy az eladó az ön által megjelölt helyre viszi a terméket. Ha ilyen igénye van, akkor azt még licit/vásárlás előtt terméklapos üzenetben tisztáznia kell a másik féllel. Erről jut eszembe egy tavalyi eset. Sárvári hölgy leütött nálam 360,- ft értékben 3 db terméket és szállítási módként személyes átvételt jelölt meg. Megírtam a hölgynek a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat. Erre kaptam egy levelet, melyben leírja, hogy a személyes átvételt ő úgy értette, hogy az házhoz szállítást jelent, magyarul Budapestről leutazom Sárvárra (végül is majdnem a szomszédban van) majd vissza... -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2013-05-08 12:03
Létrehozva:
|
|
...Vajon mire gondolsz és miért? És még arra is gondoltam, hogy Benz törölni fogja a hozzákapcsolódó postokat. És most már azt is tudom, ki volt az, mert megjöttem, és olvasgattam. És arra is rájöttem, hogy ezek szerint Benz megkegyelmezett a csúnya szavakat használó hölgynek, legalábbis most ezt szűrtem le, és még arra is rájöttem, hogy a hölgy nem kellően érzékeli, értékeli a dolgot, mert az utolsó hozzászólása még mindig kissé flegmatikus. Mert persze adott a rossz hangulat, ha az embert becsapják, de az sem hátrány, ha tudjuk azt hogy kin érdemes levezetni, és kin szabad. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-08 08:31
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 16:53 |