Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-03-25 07:25
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-Mert amúgy nem? És vajon miért nem? ... Mert a Vatera nem töröl értékelést csak nagyon ritka esetben. Akkor, ha egy harmadik kívülálló félnek is egyértelműen látszik, hogy nem jogos az étékelés. (Ez mi ez, hogy "Regisztrált: 2007-08-22 20:40"? Ez csak a fórumregemre vonatkozik? Csak mert ha nem, akkor nem igazán stimm.) A fórumregre. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-25 00:14
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-08-22 21:40 Azonosító: 21 480 |
Kedves boutet! Ha a felszólításokat mindig beküldte másolatban a biztonsag@allegroup.hu címre is, akkor elegendő lehet. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -Mert amúgy nem? És vajon miért nem? Eléggé egyértelmű, ha valaki nem fizet egy hónapig (pl, mint nekem a két utolsó aukciómon) akkor negatívot adok. És ha "bosszúnegatívot" kapok, annak törlését kérem. És ez megtörténik minden egyéb magyarázat nélkül. Úgy gondolom, hogy ilyenkor elég megnézni a két user feebackjeit, előéletét. Eddig még egyszer sem kaptam meg a pénzem annak ellenére sem, hogy küldtem másolatot akárhova is. Határozottabb fellépést várna el a felhasználó a pénzéért. A nem fizetgető usereket sokkal hamarabb ki lehetne tiltani. De már egy ilyen után is adnék nekik egy kis "gondolkodási időt". 2 után kuka. Nem jól gondolom? Üdv: Tib (Ez mi ez, hogy "Regisztrált: 2007-08-22 20:40"? Ez csak a fórumregemre vonatkozik? Csak mert ha nem, akkor nem igazán stimm.) A hozzászólást -*Geller*- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-25 00:15 |
|
|
|
2013-03-24 18:31
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Na, visszautaltam a pénzt, balek vagyok. Nem emlékszel, hogy kb egy éve majdnem vettem tőled valamit? Majdnem ki is fizettem, visszautalnád? Na jó nem bántalak, látod más is van aki mániás visszautaló, velem eddig csak egyszer fordult elő, de akkor visszaküldték a terméket, mer' nem tetszett. |
|
|
|
2013-03-24 18:30
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Persze visszautalok de nem ennyi idő után. Hát én sem emlékeznék. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-24 18:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 476 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
|
|
|
|
2013-03-24 18:07
Létrehozva:
|
|
Na aláírom! Ne sértődj meg! Mindenesetre kalodáztam. Áhh, te is visszautalsz, meg én is. Jobb ha nem szólunk egy szót sem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-24 18:00
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 476 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Az a baj, hogy tényleg nem emlékszem, csak arra, hogy lepozitívoztuk a dolgot... Mindegy, emlékeim szerint valami pici dologról volt szó, felajánlottam, hogy visszaküldöm neki az árát, mert nem akarok senkit megkárosítani, még akkor se, ha nincs igaza. Ezt a levelet is elkültdtem a biztonságra, ziher ami ziher Na, visszautaltam a pénzt, balek vagyok. Lassan egy év után nekiáll morogni, miután lepozitívoztuk a dolgot, hogy "de neki a darabok kellenek", hiába írom, hogy szerintem megkapta (amúgy 2300 forintról van szó). Ahogy nézem az értékeléseit, másnak is volt már vele problémája... Na aláírom! Ne sértődj meg! Mindenesetre kalodáztam. |
|
|
|
2013-03-24 16:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
Kedves boutet! Szerintem nyugodtan világosítsa fel a kedves vevőt, hogy nincs már folyamatban lévő ügyük. Az a baj, hogy tényleg nem emlékszem, csak arra, hogy lepozitívoztuk a dolgot... Mindegy, emlékeim szerint valami pici dologról volt szó, felajánlottam, hogy visszaküldöm neki az árát, mert nem akarok senkit megkárosítani, még akkor se, ha nincs igaza. Ezt a levelet is elkültdtem a biztonságra, ziher ami ziher Na, visszautaltam a pénzt, balek vagyok. Lassan egy év után nekiáll morogni, miután lepozitívoztuk a dolgot, hogy "de neki a darabok kellenek", hiába írom, hogy szerintem megkapta (amúgy 2300 forintról van szó). Ahogy nézem az értékeléseit, másnak is volt már vele problémája... |
|
|
|
2013-03-24 15:34
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Mit tegyek? Lehet, hogy megfeledkezett róluk? A levelezésünket rlküldtem azért a biztonság-allegroupra, biztos ami biztos. Kedves boutet! Szerintem nyugodtan világosítsa fel a kedves vevőt, hogy nincs már folyamatban lévő ügyük. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-03-24 15:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
Kedves Benz!
Lenne egy kérdésem. Elkelt a következő darabom http://gyujtemeny.vatera.hu/militaria/doku...1723732016.html sokadik levelemre válaszolt is a vevő, azzal a fura kéréssel, hogy ezzel együtt átvenné azokat is, amiket a múltkor megnyert. Megnéztem, ez a múltkor 2012 júliusában volt, és emlékeim szerint megkapta a darabokat, le is pozitívoztuk, én mindkettőre pozitívot adtam, ő az egyikre szintén pozitívat (másikra még semmit). Mit tegyek? Lehet, hogy megfeledkezett róluk? A levelezésünket rlküldtem azért a biztonság-allegroupra, biztos ami biztos. |
|
|
|
2013-03-22 22:56
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 214 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Azóta sem jelentkezett a felhasználó greekgirl nevű. 1 Ft-os aukcióra licitált, megnyerte és azóta semmi. http://elektronika.vatera.hu/irodatechnika...1717893830.html 6 nap telt el és mivel nem vagyok rosszindulatú várok még vele, levelet írtam már neki most is. Meddig célszerű várni? Sziasztok! Vártam még, ma este bekapcsolta a telefonját, megkapta az üzenetemet, amire írtam neki még egyet. Írt választ, írt emailt is, ezért köszönöm Benz és aki segített, hogy mit tegyek. Végeredményben megoldódott a dolog, azt írta a vevő, hogy utalja a postaköltséget, így ez az aukció rendben lett. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-03-22 16:37
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok. megpróbálom összeszedni a lényeget, de nem biztos hogy sikerülni fog, mert őszintén még én sem látom át:DD ... Tisztelt kotrics79! Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-21 18:14
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 214 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. Azóta sem jelentkezett a felhasználó greekgirl nevű. 1 Ft-os aukcióra licitált, megnyerte és azóta semmi. http://elektronika.vatera.hu/irodatechnika...1717893830.html 6 nap telt el és mivel nem vagyok rosszindulatú várok még vele, levelet írtam már neki most is. Meddig célszerű várni? "Az aukció lezárása után javasolt azonnal írni egy üzenetet a partnernek, ha erre 3-4 napon belül nem reagál, akkor érdemes telefonon is felvenni vele a kapcsolatot. Ha ez sem sikerül és a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal, amennyiben nem lehet tovább várni, érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést." Nem reagált rá, telefonszámán nem elérhető nem kapcsolódik sehová, postafiók jön be. 7. napot megvárom és megteszem azt amit kell ilyenkor. Köszi a válaszotokat. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-03-21 17:58
Létrehozva:
|
|
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5591396 Nem regisztrált felhasználó. Más nem fog így járni. Te viszont megfenyegetheted rendőrségi feljelentéssel. Nekem kétszer bejött, még hamvas vaterás koromban. Aztán gyorsan leszoktam az előre postázásról. Sziasztok! Az úr aki előre postázott lehet, hogy pont úgy gondolkodott mint én. Többször 3-4 stb. terméket már postára viszek mivel a pénz beérkezett de éppen még egy emberke ütött le valamit amit -ha már postára megyek 4 termékkel viszem az ötödiket is- alapon járhatott így. Én kétszer postáztam előre de szerencsém volt mert utalt. Az egyik csak akkor utalt amikor megkapta a terméket és írta, hogy akkor jutott eszébe az utalás. Ez is furcsa ha vásárolok valamit azt ki szoktam fizetni. Ez így működik Vaterán kívül is. Nem értek sok embert, viszont a regisztráció nélküli felhasználóval azért vigyázni kell míg be nem bizonyosodik, hogy korrekt. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-03-20 22:16
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-03-20 21:36
Létrehozva:
|
|
Kedves Vaterázók, szeretném felhívni a figyelmeteket 8obdpg vásárlóra. Vásárolt Tőlem egy pólót, amit sajnos postázam, mielőtt a vételár megérkezett volna. E-mail-ekre nem válaszol, Vaterán rögzített telefonszámon kerestem, azonban a mobil másik végén levő hölgy közölte, hogy nem azonos a Vevővel. Az hogy a póló árát és a postakötséget elvesztettem kevésbé izgat (bár rettenetesen bosszant), szeretném, hogy mások nem kerüljenek hasonló helyzetbe. Mi a teendő ilyen esetben? Van valakinek hasonló tapasztalata? Válaszokat előre is köszönöm. Drea http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5591396 Nem regisztrált felhasználó. Más nem fog így járni. Te viszont megfenyegetheted rendőrségi feljelentéssel. Nekem kétszer bejött, még hamvas vaterás koromban. Aztán gyorsan leszoktam az előre postázásról. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-20 21:26
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-06-10 21:16 Azonosító: 161 278 |
Kedves Vaterázók,
szeretném felhívni a figyelmeteket 8obdpg vásárlóra. Vásárolt Tőlem egy pólót, amit sajnos postázam, mielőtt a vételár megérkezett volna. E-mail-ekre nem válaszol, Vaterán rögzített telefonszámon kerestem, azonban a mobil másik végén levő hölgy közölte, hogy nem azonos a Vevővel. Az hogy a póló árát és a postakötséget elvesztettem kevésbé izgat (bár rettenetesen bosszant), szeretném, hogy mások nem kerüljenek hasonló helyzetbe. Mi a teendő ilyen esetben? Van valakinek hasonló tapasztalata? Válaszokat előre is köszönöm. Drea |
|
|
|
2013-03-20 00:25
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 38 Regisztrált: 2009-03-09 15:02 Azonosító: 531 554 |
Szép jóestét!
Felkeltette a figyelmem némi anomália két és fél felhasználóval kapcsolatban. gjanosne72 (eladó) és a néhai giannibalogh (vevő) elég sokat üzleteltek, különféle termékek kapcsán, a porcelántól a "teszteletlen" számítógépes alktrészekig. Előbbihez nem értek, viszont utóbbiak ára általában eléggé fel lett verve, majd különféle értékelések születtek, random. A fura, hogy abszolút negatívok után még mindig szóba álltak egymással...míg lehetett. Azóta giannibalogh-ot felváltotta giannibalogh01, felvéve az elvesztett fonalat. gjanosne72 nálam a minap vevő volt, hibás számtech-cuccomra licitál most is. Egy csapat "fémhulladék-kereskedő" jött az alaplapért, s természetesen érdekelte őket, mim van még... ...gondolom, ebből lesznek a "teszteletlen" holmik, Gianni pedig talán amolyan jóárasító szerepet tölt be. Egyik ilyen szuper vétel levelezése még, ami érdekes: http://epitkezes-otthon.vatera.hu/konyha_k...1710528374.html Igazából tökéletesen kusza a dolog, bele is bonyolódtam, de talán érdemes rájuk vetni egy pillantást. Köszönöm! A hozzászólást -SPComputer- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-20 00:29 |
|
|
|
2013-03-19 22:28
Létrehozva:
|
|
Tisztelt boutet! Megnézzük, köszönjük. Hát ez gyorsan ment. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-19 22:19
Létrehozva:
|
|
Köszönöm szépen kedves Benz. Arra jutottam, hogy írok megint neki egy levelet és várok még picit. Megpróbálok minden tőlem telhetőt megpróbálni, nagyon nem szívesen adok negatív értékelést a partnernek. Igaz 1 Ft-os az áru, szinte jutalékot sem fizetek érte de ha licitált akkor írhatta volna, hogy téves, visszavontam volna. Nem csinálok ebből akkora gondot mert nem több ezer, akár tízezer forintos termékről van szó, mert ott már nem kevés a jutalék és ha nem fizetik ki az árut az már nem kis baj. Várok még és jelentkezem majd kedves Benz, hogy mire jutottam. Remélem megoldódik a probléma. Szép estét, jó éjszakát neked. Tisztelt basa80! Felhívnám a szíves figyelmét, hogy sorozatosan 2007-es hozzászólásokra válaszolgat. Ennek nem sok értelme van. ... Jó lenne utánajárni a dolognak, mert ha tényleg átverés az egész, akkor nagyon gyorsan komoly kárt tud okozni az illető. Tisztelt boutet! Megnézzük, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 07:33 |