Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-03-19 07:09
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2009-02-08 14:32 Azonosító: 465 174 |
Sziasztok!
Én elég új vagyok itt a pár hozzászólásommal de maximálisan igazat adok itt mindenkinek...megölik ezt a jól működő oldalt s mire majd észbe kapnak ..akkor már késő...előbb utóbb úgy is lesz valaki aki csinál egy új"vaterát" listázási díj nélkül....de lássuk be ....sajnos a magyar ember nagyon hamar vérszemet kap a pénz láttán...és sajnos minden oda jut...ahova ez is...ez a magyar államunk...szeretett országunk...ami valaha jól működött az elszarják. De hogy miért ilyen gyorsan és meggondolatlanul? Miért nem lehet egy kompromisszumot kötni,hogy például amikor már 4. alkalommal listázol egy el nem adott árút...csak arra kérni listázási díjat...de ha mondjuk nem töltöd fel 4.-szer 30 napig akkor arra sem? Annyi lehetőség lenne a kompromisszumra,amit talán az ember meg is értene a jelenlegi gazdasági helyzetben...de ilyen módszerrel sajnos nem értek egyet. Csődben van minden....csak egy dolgot nem értek...miért ilyenkor kell még húzni a szegény emberen amikor már a gázszámlát is alig bírja fizetni? Nem hogy örülne a vatera is a rengeteg eladónak és vevőnek amiből csurran-cseppen s ha javul a helyzet akkor ilyeneket bevezetni...hiába no...valóban 100 bőrt húznak le az emberről...én gyesen levő anyuka vagyok kőkemény 25 ezer forintból élek,fizetek rezsit,ételt,pelenkát s próbálok pénzt csinálni a kinőtt vagy nem hordott nem használt dolgainkból...nagyon nehéz fent maradni hétről hétre...és akkor még ez is. |
|
|
|
2009-03-19 01:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2007-10-15 17:57 Azonosító: 32 157 |
Kb. 15 éve jelen vagyok a PECSÁBAN Tudod mi van ott most? Kb,. ugyan ez A helypénz az egekben van!!! És minél kevesebb kereskedő megy ki mert nem éri meg neki, annál többet kér a tulaj hogy ugyan ott legyen bevételben. Először csak az volt hogy tilos földről árulni az ANTSZ miatt hahah de bérelhető ám asztal Azóta meg csak az áremelés. Egyetlen pozitívum?! hogy a vevőknek nem kell fizetni 120 ruppót, így többen jönnek be Csak az a baj, hogy sok csöves is bejut, és nem vásárolni, hanem lopni. Nehéz kenyérkereset ez ha online, ha fizikailag csinálod... ANTSZ-t is megkérdezném, hogy mi a baj ha valaki földön árul NONFOOD terméket. Nem kenyeret árultok a földről. Meg biztos nem a dzsuvába raktátok a földön. Komolyan nem értek ebben az országban én már semmit. De tudom el lehet húzni. Nem kell 2x mondani! Én abszolut a kereskedők oldalán állok. én is bolháztam régebben. Árultam a városomban, és nem volt roszz. Volt kisasztalom, meg a földön is. Kutyát nem érdekelte, honnét veszi meg! |
|
|
|
2009-03-19 00:59
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 304 Regisztrált: 2007-03-01 14:18 Azonosító: 164 |
Kb. 15 éve jelen vagyok a PECSÁBAN Tudod mi van ott most? Kb,. ugyan ez A helypénz az egekben van!!! És minél kevesebb kereskedő megy ki mert nem éri meg neki, annál többet kér a tulaj hogy ugyan ott legyen bevételben. Először csak az volt hogy tilos földről árulni az ANTSZ miatt hahah de bérelhető ám asztal Azóta meg csak az áremelés. Egyetlen pozitívum?! hogy a vevőknek nem kell fizetni 120 ruppót, így többen jönnek be Csak az a baj, hogy sok csöves is bejut, és nem vásárolni, hanem lopni. Nehéz kenyérkereset ez ha online, ha fizikailag csinálod... Akkor lehet, hogy ismerjük is egymást "látásból" Helypénz: tudom, szerintem rossz döntés volt idáig emelni Péternek. Viszont. Ha valakinek több száz/ezer terméke van, és időarányosan nézünk mindent, már megint más a helyzet. Persze termékfüggő, ki mit árul. Mert most a feltöltési díjas helyzettel kell hasonlítani, és a kisebb rossz a jobb. Én szeretnék maradni vaterán, ha lehetséges, de az a baj, számolgatni kell, vagy optimális megoldást keresni és használni. Csak úgy érdemes, mínuszolni a semmiért teljesen felesleges Korábban nem csak a helypénz miatt, hanem a kényelmes online módszer miatt tértek át a vaterára sokan. Részben ez az, ami a forgalomnövekedést hozta a vaterának, és jöttek a bolhák árusainak vevői is utánuk vaterára, majd azok is vettek másoktól vaterán, majd esetleg ők is adtak el felesleges cuccaikból itt fenn. Ez egyfajta lánc-folyamat volt, és minden gyakorlatilag a sima bolhából indult ki, azon árusokból és vevőkből, akik anno ilyen helyeken jelen voltak legelőször. aztán már minden ment magától. Arra céloztam csupán, mindenki a saját termékei, annak minősége, mennyisége, várható kelendősége, költségei alapján fog kalkulálni a jövőben, korábban mindenki jött online-ra, lehet, hogy most megy esetleg nem online-ra... tehát a folyamat visszafelé is elindulhat, vagy más irányba, más online lehetőséghez... ez nem lenne jó a vaterának sem. ezért írkálok, már sokadszor! Szerencsére Nekem ez a hobbim, de ettől függetlenül engem és a hozzám hasonlókat is érint minden, akár a nagyobb árumennyiséggel rendelkező, vagy alacsonyabb árfekvésű termékekkel rendelkező viszonteladókat. |
|
|
|
2009-03-19 00:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2007-10-15 17:57 Azonosító: 32 157 |
|
|
|
|
2009-03-19 00:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 74 Regisztrált: 2007-04-23 13:37 Azonosító: 6 644 |
Most licitálták meg az egyik olyan aukciómat, amit elsőként szedtem volnale a bevezetés után. Így lát belőle a Vatera 48 Ft-ot.
|
|
|
|
2009-03-19 00:23
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-03-19 00:16 Azonosító: 560 254 |
Nem akarom elhinni, hogy ide jutottunk,a szűrő célzat egy nagy humbug, itt is csak az a cél, hogy minél több pénzt lehessen beszedni, pedig eddig sem kevéssel gazdagítottam pl már én is a vaterát, mint ahogy biztosan mások sem.
Személy szerint csatlakozom a sztrájkhoz, és ha nem érünk el sikert, akkor veszem a kalapom és a majd ezer termékem és nagy nehezem, de átmegyek valamely más konkurens aukciós oldalhoz. Ha nekik ez kell?! Tönkretenni a saját hírnevüket... |
|
|
|
2009-03-19 00:22
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2009-02-17 04:54 Azonosító: 484 354 |
A feltöltési díj bevezetése pl. alkalmas lehet arra, hogy a hagyományos bolhapiacokra is visszatérjenek az alkalmi eladók és kereskedők tömegei, mint régen, sőt, akár újabb bolhák nyílhassanak. A hagyományos bolhapiac és az interetes bolhapiac (számomra a vatera is ez volt, ahogy sok más vaterás számára is) kiegészítette eddig is egymást, de lehet, hogy jobban meg fogja érni bizonyos termékek esetében sima bolhákra kijárni eladni. És ha van eladó, a vevők is mennek majd ugyanoda. Ugyan van helypénz, de lehet, hogy egy nap alatt sokkal több cumó megy el. Sokan eddig is párhuzamosan adnak/adtak el így is, még ha nem is vállalták fel nyíltan. Az, hogy Én hol VESZEK terméket, a vatera szempontjából nem mérvadó, de hogy egy vaterás kereskedő vagy alkalmi árus vagy egy gyűjtő HOL ADJA EL a feleslegeit/dupláit ezentúl, már igen is számít. A vaterának! Ezért rossz a feltöltési díj, nem feltétlen az "eladhatatlan" termékek fognak a hagyományos bolhákon elkelni, lehet, hogy azok ott sem, viszont ugyanazon (volt) vaterások korábban vaterán fenn lévő termékei (akár több száz vagy ezer) közül sok elkelhet sima bolhán, amiket viszont gazdaságtalan feltenni vaterára és tv-re, így jutalékot nem fognak hozni az online bolháknak, ez teljesen kiesik majd, mert nem lesznek fenn, pedig ezek elkelhettek volna online is! Öngól lehet ez így nagyon Kb. 15 éve jelen vagyok a PECSÁBAN Tudod mi van ott most? Kb,. ugyan ez A helypénz az egekben van!!! És minél kevesebb kereskedő megy ki mert nem éri meg neki, annál többet kér a tulaj hogy ugyan ott legyen bevételben. Először csak az volt hogy tilos földről árulni az ANTSZ miatt hahah de bérelhető ám asztal Azóta meg csak az áremelés. Egyetlen pozitívum?! hogy a vevőknek nem kell fizetni 120 ruppót, így többen jönnek be Csak az a baj, hogy sok csöves is bejut, és nem vásárolni, hanem lopni. Nehéz kenyérkereset ez ha online, ha fizikailag csinálod... A hozzászólást -atbalogh- szerkesztette a következő időpontban: 2009-03-19 00:23 |
|
|
|
2009-03-19 00:16
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 304 Regisztrált: 2007-03-01 14:18 Azonosító: 164 |
A feltöltési díj bevezetése pl. alkalmas lehet arra, hogy a hagyományos bolhapiacokra is visszatérjenek az alkalmi eladók és kereskedők tömegei, mint régen, sőt, akár újabb bolhák nyílhassanak. A hagyományos bolhapiac és az interetes bolhapiac (számomra a vatera is ez volt, ahogy sok más vaterás számára is) kiegészítette eddig is egymást, de lehet, hogy jobban meg fogja érni bizonyos termékek esetében sima bolhákra kijárni eladni. És ha van eladó, a vevők is mennek majd ugyanoda. Ugyan van helypénz, de lehet, hogy egy nap alatt sokkal több cumó megy el. Sokan eddig is párhuzamosan adnak/adtak el így is, még ha nem is vállalták fel nyíltan.
Az, hogy Én hol VESZEK terméket, a vatera szempontjából nem mérvadó, de hogy egy vaterás kereskedő vagy alkalmi árus vagy egy gyűjtő HOL ADJA EL a feleslegeit/dupláit ezentúl, már igen is számít. A vaterának! Ezért rossz a feltöltési díj, nem feltétlen az "eladhatatlan" termékek fognak a hagyományos bolhákon elkelni, lehet, hogy azok ott sem, viszont ugyanazon (volt) vaterások korábban vaterán fenn lévő termékei (akár több száz vagy ezer) közül sok elkelhet sima bolhán, amiket viszont gazdaságtalan feltenni vaterára és tv-re, így jutalékot nem fognak hozni az online bolháknak, ez teljesen kiesik majd, mert nem lesznek fenn, pedig ezek elkelhettek volna online is! Öngól lehet ez így nagyon A hozzászólást -kzvtr- szerkesztette a következő időpontban: 2009-03-19 00:19 |
|
|
|
2009-03-19 00:11
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 91 Regisztrált: 2007-09-20 12:08 Azonosító: 26 026 |
Listázási Díj Elleni Egységfront azaz LiDEE
Első LiDEE figyelmeztető/figyelemfelhívó demonstráció Kérem, ha eladó vagy és egyetértesz célunkkal, akkor csatlakozzál az alábbi módon a demonstrációnkhoz! Kezdete: 2009 március 25 00.00*óra Időtartama: min. 1nap, azaz 24óra Módja: Minden termék kijelölése majd „Lejártá tétele” – a demonstráció után, azaz 2009 március 26.-án 00.00*-órakor újra kell indítani a termékek aukcióit, hogy mérhető legyen a változás *A demonstráció kezdetét és végét, természetesen mindenki a saját időbeosztásához igazítja, szerintem a lényeg, hogy 25.-én 7.30-8.00-tól 24.00 óráig látszódjon a demonstráció! |
|
|
|
2009-03-18 23:49
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
SZIA! A LÁTOGATOTTSÁG SZÁMÁT HOL LEHET MEGNÉZNI??????? webaudit -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2009-03-18 23:48
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2008-07-20 21:39 Azonosító: 172 334 |
Jah, csak egyvalamit elfelejtesz. A magyar embernek van az a szokása, hogy ha valahol baleset van, akkor ( némelyek kárörvendően ) megállnak, tátják a szájukat, és csámcsognak a dolgon. Ergo az hogy több lett a látogató az egy dolog, de hogy nem vásároltak többet csak gondolták megnézik mi ez a "balhé" az egy másik. Direkt feltettem egy pár bontatlan dvd-t -40%-os áron, friss megjelenéseket. Régebben ezeket szétkapkodták, most alig ment el. Szóval az hogy mennyivel több "szájtátó" ember jön röhögni vagy nézni a "balhét" az még nem hoz pénzt nekünk... SZIA! A LÁTOGATOTTSÁG SZÁMÁT HOL LEHET MEGNÉZNI??????? |
|
|
|
2009-03-18 23:43
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 32 Regisztrált: 2007-07-14 08:17 Azonosító: 16 566 |
Épp most szerkesztem 10 db régi templomi térdeplő fotóit. Szerintetek milyen kategóriába tegyem őket? A limlom vagy a szuperértékesek közé? Persze egyesével teszem fel, hogy majd több díjat fizethessek utánuk Vagy tegyem fel egy Ft-ért minimálár nélkül, hátha felmegy darabja 500 Ft-ra?? Utána meg viszontlátom őket az Ecserin 20 ezer / db áron??? Hja, a kibicnek semmi se drága... A moderátor is válaszolhat, ha van kedve.... Sztrájkra készülnek a vaterázók a bevezetendő listázási díj miatt *** |
|
|
|
2009-03-18 23:36
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
Jah, csak egyvalamit elfelejtesz. A magyar embernek van az a szokása, hogy ha valahol baleset van, akkor ( némelyek kárörvendően ) megállnak, tátják a szájukat, és csámcsognak a dolgon. Ergo az hogy több lett a látogató az egy dolog, de hogy nem vásároltak többet csak gondolták megnézik mi ez a "balhé" az egy másik. Direkt feltettem egy pár bontatlan dvd-t -40%-os áron, friss megjelenéseket. Régebben ezeket szétkapkodták, most alig ment el. Szóval az hogy mennyivel több "szájtátó" ember jön röhögni vagy nézni a "balhét" az még nem hoz pénzt nekünk... Pont azt írom, hogy nem lett több látogató, hasonló számok vannak azokon a napokon is, amikor még nem lehetett tudni, hogy mi lesz itt, tehát nem jöttek ez emberek körbeállni a "balhét". Egyébként nemtudom mit vártál, február-március az egyik legsz*rabb időszak a kereskedelemben (persze attól is függ, mit árulsz, nekem nem jó, a cuccaim nyáron és karácsony-január környékén mennek). |
|
|
|
2009-03-18 23:31
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 22 Regisztrált: 2007-09-29 12:34 Azonosító: 27 897 |
Jah, csak egyvalamit elfelejtesz. A magyar embernek van az a szokása, hogy ha valahol baleset van, akkor ( némelyek kárörvendően ) megállnak, tátják a szájukat, és csámcsognak a dolgon. Ergo az hogy több lett a látogató az egy dolog, de hogy nem vásároltak többet csak gondolták megnézik mi ez a "balhé" az egy másik. Direkt feltettem egy pár bontatlan dvd-t -40%-os áron, friss megjelenéseket. Régebben ezeket szétkapkodták, most alig ment el. Szóval az hogy mennyivel több "szájtátó" ember jön röhögni vagy nézni a "balhét" az még nem hoz pénzt nekünk... Azt is tegyük hozzá hogy múlt hét végén a fizetések hete volt.... nem tdom más hogy van, de ezt én mindíg érzem... |
|
|
|
2009-03-18 23:25
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2009-02-17 04:54 Azonosító: 484 354 |
Na, megnéztem Jah, csak egyvalamit elfelejtesz. A magyar embernek van az a szokása, hogy ha valahol baleset van, akkor ( némelyek kárörvendően ) megállnak, tátják a szájukat, és csámcsognak a dolgon. Ergo az hogy több lett a látogató az egy dolog, de hogy nem vásároltak többet csak gondolták megnézik mi ez a "balhé" az egy másik. Direkt feltettem egy pár bontatlan dvd-t -40%-os áron, friss megjelenéseket. Régebben ezeket szétkapkodták, most alig ment el. Szóval az hogy mennyivel több "szájtátó" ember jön röhögni vagy nézni a "balhét" az még nem hoz pénzt nekünk... A hozzászólást -atbalogh- szerkesztette a következő időpontban: 2009-03-18 23:26 |
|
|
|
2009-03-18 23:21
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
Egy kis statisztika. Vatera látogatottságának változása 2009.03.14 Látogatás: 274 672 Változás az előző napihoz képest: -13 % Látogatók: 131 771 Változás az előző napihoz képest -15 % 2009.03.15 Látogatás: 336 903 Változás az előző napihoz képest: 23 % Látogatók: 151 132 Változás az előző napihoz képest 15 % 2009.03.16 Látogatás: 344 759 Változás az előző napihoz képest: 2 % Látogatók: 166 468 Változás az előző napihoz képest: 10 % 2009.03.17 Látogatás: 348 873 Változás az előző napihoz képest: 1 % Látogatók: 173 417 Változás az előző napihoz képest: 4 % Magyarul a negatív reklám is reklám. KB fél évnyi reklámköltséget spóroltatok meg a vaterának azzal, hogy a neten minden fórumon + körlevelekben terjesztitek az igét. Én ideges voltam nagyon.... de már rájöttem, felesleges a számat tépni. Bármit csinálok jobb nem lesz. Megy ameddig megy, ha meg nem lesz nyerő nem csinálom. Ennyi. Itt csak ŐK nyerhetnek, bármit csináltok.... Na, megnéztem |
|
|
|
2009-03-18 23:18
Létrehozva:
|
|
|
Az az egy biztos, hogy ha valaki keres mondjuk lcd tv-t, azt nem fogja zavarni 500 használt tangabugyi se, mivel nem is ott keres. Ha valakinek viszont használt tangabugyira van szüksége, akkor annak számít, hogy legyen nagy választék az adott tételből. Az is tény, hogy van aki azt mondja nem érdekel ha elmennek mondjuk a bélyegesek vagy az érmegyűjtők, mert Ő kifizeti a havi 5000 többletet. Na igen, de nagy valószínűséggel aki érmét jött venni, átment más kategóriákba is, és onnan is vett ezt-azt. Éppen ezért nem értem a vatera döntését, mert lehet hogy valaki feljött egy 50 Ft-os bélyegért, aminek a feléjük menő jutaléka 3 ft, de lehet hogy vett mellé egy digit gépet is ha már itt van, fotózni a gyűjteményét. Ennek a jutaléka viszont már több ezres, és nem 3 ft volt ( lenne ). Ezen felül meg mivel ugye az 1 ft-os aukciók ingyenesek maradtak ( még... ) így majd ott lesz káosz. A "demonsrációról" meg annyit, sztem az első órában a sok művelet úgy is le fogja fagyasztani az egész vasat, a vissza rakás szintén. Aki ezt megpróbálja, az készítsen be hideg élelmet a gép mellé |
|
|
|
2009-03-18 23:11
Létrehozva:
|
|
|
dehogynincs.... évekre visszamenőleg, napi,heti,havi,éves, átlag...stb akármi. http://.webaudit.hu de egyébként az oldal címe szerepel az információk a vateráról résznél a főoldalon. Na, megvan asszem. A hozzászólást -Aramir- szerkesztette a következő időpontban: 2009-03-18 23:14 |
|
|
|
2009-03-18 23:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
25 eurocentet mondott. De az se annyi, sok komponense van, és létezik díjmentes is. Sőt, asszem épp holnap lesz az osztrák ebay-n akciós nap, azaz bármit feltehetsz ún. Einstellgebühr (v. Angebotsgebühr) nélkül. Én kérek elnézést ... és meghunyászkodom ... 25 e.cent az más -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2009-03-18 23:08
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 22 Regisztrált: 2007-09-29 12:34 Azonosító: 27 897 |
14-15 hétvégi napra eset, akkor eleve kevesebben járnak itt szerintem. Pénteki adat nincs véletlenül? dehogynincs.... évekre visszamenőleg, napi,heti,havi,éves, átlag...stb akármi. http://.webaudit.hu de egyébként az oldal címe szerepel az információk a vateráról résznél a főoldalon. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 10:46 |