Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-06-24 23:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
The best: "Kis köcsög neked még soká lesz ennyi és ilyen értékeléseid mint nekem van, még akkor se ha az egész pereputyodat beregisztrálod." Annyiban viszont jó, hogy megtaláltam, hogy hozzáadtam a tiltólistámhoz, nehogy kapcsolatba kerüljek vele. Pedig biztos érdekes vele a beszélgetés |
|
|
|
2012-06-24 23:23
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Nem veszem froclizásnak csak símán irígyellek. :-) Átálltunk pamut zoknikra és azok bizony lyukadnak. Egyszerűen nem visz rá a lelkem, hogy kidobjam, lyukas zokniban járni, vagy valami szeretet-szolgálatnak lyukasan odaadni pedig szégyen. Így marad a stoppolás, közben meg zenét hallgatok - dupla élvezet. A villanykörtés stoppolás közben pedig visszasírom a régi, "parasztos", kézhezálló stoppolófámat ami az évtizedek során valahova elkeveredett. ...................................... Az eozinos Zsolnay és a fa stoppló nagyon jól megfér(né)nek egymás mellett. Szeretem a Zsolnay eozinost, de azt sem válogatás nélkül és emellett gerjednék egy "parasztos" stopplóra is :-) Gyűszűm pedig csak egy van, jó 60 éve használom. :-) Persze jól megférnének, de én úgy értelmeztem, hogy Zsolnay stoppolót keresel Én gyerekkoromba sem tudtam a gyűszűvel varrni, mindég a másik ujjammal böktem a tűt |
|
|
|
2012-06-24 22:48
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Lassan két éve vagyok itt, de ilyen alpári értékeléseket még nem láttam... Mocskolódás, fenyegetőzés, Vatera megkerülése... Ha csak a fele igaz azoknak, amiket az üzletfelek írnak, már megérne egy gyógypillantást Benztől. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=2 The best: "Kis köcsög neked még soká lesz ennyi és ilyen értékeléseid mint nekem van, még akkor se ha az egész pereputyodat beregisztrálod." -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-06-24 22:13
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 35 Regisztrált: 2012-06-01 22:03 Azonosító: 1 747 770 |
Nem froclizni akarlak, de nekem van ..... kettő is...... Igaz, egyik sem eozinos :-) Nem is "parasztos", viszont nagyon szép, kézhez álló formára esztergált Nem veszem froclizásnak csak símán irígyellek. :-) és meglehetősen kopott. Életkoruk egyenként is meghaladja a 80-90 évet. A lényeg : egyik sem eladó! Tényleg, van még valaki, aki megstoppolja a kilyukadt zoknit ? Átálltunk pamut zoknikra és azok bizony lyukadnak. Egyszerűen nem visz rá a lelkem, hogy kidobjam, lyukas zokniban járni, vagy valami szeretet-szolgálatnak lyukasan odaadni pedig szégyen. Így marad a stoppolás, közben meg zenét hallgatok - dupla élvezet. A villanykörtés stoppolás közben pedig visszasírom a régi, "parasztos", kézhezálló stoppolófámat ami az évtizedek során valahova elkeveredett. ...................................... Tudod aki eozinos Zsolnayt keres az nem stoppolni akar és egyáltalán nem gerjed szerintem a Fa stoppolóra. Példul nekem már van annyi gyűszűm és nem azért mert azzal varrok, hanem gyűjtöttem egy időbe. Az eozinos Zsolnay és a fa stoppló nagyon jól megfér(né)nek egymás mellett. Szeretem a Zsolnay eozinost, de azt sem válogatás nélkül és emellett gerjednék egy "parasztos" stopplóra is :-)Gyűszűm pedig csak egy van, jó 60 éve használom. :-) |
|
|
|
2012-06-24 20:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Nem froclizni akarlak, de nekem van ..... kettő is...... Igaz, egyik sem eozinos :-) Nem is "parasztos", viszont nagyon szép, kézhez álló formára esztergált és meglehetősen kopott. Életkoruk egyenként is meghaladja a 80-90 évet. A lényeg : egyik sem eladó! Tényleg, van még valaki, aki megstoppolja a kilyukadt zoknit ? Tudod aki eozinos Zsolnayt keres az nem stoppolni akar és egyáltalán nem gerjed szerintem a Fa stoppolóra. Példul nekem már van annyi gyűszűm és nem azért mert azzal varrok, hanem gyűjtöttem egy időbe. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-24 20:48 |
|
|
|
2012-06-24 20:11
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-11-10 15:36 Azonosító: 40 329 |
Jó napot ill. estét mindenkinek! Továbbra is CSAK vásárolni fogok, CSAK eozinos Zsolnay-t, CSAK 100%-os "tiszta forrásból"! (kivétel: ha találnék egy olyan régi, parasztos, megbecsűlt, símára koptatott STOPPOLÓFÁT... az se baj, ha eozinos Zsolnay ..)Üdv. Mindenkinek Nem froclizni akarlak, de nekem van ..... kettő is...... Igaz, egyik sem eozinos :-) Nem is "parasztos", viszont nagyon szép, kézhez álló formára esztergált és meglehetősen kopott. Életkoruk egyenként is meghaladja a 80-90 évet. A lényeg : egyik sem eladó! Tényleg, van még valaki, aki megstoppolja a kilyukadt zoknit ? |
|
|
|
2012-06-24 19:31
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 028 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Hát, tényleg nem... Kellene valami személyeskedés-policy, warn, sokadiknál kitiltás, ilyesmi. Esetleg a már leírt értékeléseket is lehetne kozmetikázni utólag. Mindegy, alapból persze semmi közöm hozzá, csak meglepődtem, hogy ilyesmit szankciók nélkül le lehet írni. Lehet. Az érintett félnek kérnie kell és simán kiszedik. Nekem is volt már ilyen, bár nem pont emiatt, hanem mert valaki odaírta, hogy milyen nagyszerű partner xxxx úr. Mármint én. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 19:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
Hát, tényleg nem... Kellene valami személyeskedés-policy, warn, sokadiknál kitiltás, ilyesmi. Esetleg a már leírt értékeléseket is lehetne kozmetikázni utólag.
Mindegy, alapból persze semmi közöm hozzá, csak meglepődtem, hogy ilyesmit szankciók nélkül le lehet írni. |
|
|
|
2012-06-24 18:57
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 028 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Lassan két éve vagyok itt, de ilyen alpári értékeléseket még nem láttam... Mocskolódás, fenyegetőzés, Vatera megkerülése... Ha csak a fele igaz azoknak, amiket az üzletfelek írnak, már megérne egy gyógypillantást Benztől. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=2 Ő már volt a fórumon téma, szóval Benz már látta. Azért őt is kötik bizonyos dolgok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 18:28
Létrehozva:
|
|
|
Lassan két éve vagyok itt, de ilyen alpári értékeléseket még nem láttam... Mocskolódás, fenyegetőzés, Vatera megkerülése... Ha csak a fele igaz azoknak, amiket az üzletfelek írnak, már megérne egy gyógypillantást Benztől.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=2 |
|
|
|
2012-06-24 17:10
Létrehozva:
|
|
Részemről elfogadható a 60 nap is, de több tényleg nem. Lehetőleg valami jó svéd acélt használj, különben megkarcolni sem tudod a páncélját Ó igen, nagyon felkészülök, az acél adott, és szerintem jó esélyeim vannak alkati sajátosságainkból kifolyólag. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 16:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 17 Regisztrált: 2008-02-07 17:09 Azonosító: 108 036 |
Az egy hónap rövid. Tényleg az, én iszonyat gyors vagyok, átlagosan egy hét alatt lezavarom az üzletet, de még így is volt, hogy kicsúsztam az időből. Pl. a vevő külföldről jött haza és úgy vette át az árut. És tekintettel kell lenni arra a nem túl szimpatikus, de mégis szabályos eladási módra is, ahol az "eladó" a vevő pénzén rendeli meg az árut. Azt gondolom, a 60 nap lenne inkább reális. Én még fogok ezzel a témakörrel foglalkozni, de tekintettel vagyok Benzre, ezért elnapolom a gondolataim kifejezését, ha tehetem. De már élezem a kardomat és amint lehetőségem lesz, célirányosan megtámadom Benzet. Részemről elfogadható a 60 nap is, de több tényleg nem. Lehetőleg valami jó svéd acélt használj, különben megkarcolni sem tudod a páncélját |
|
|
|
2012-06-24 15:55
Létrehozva:
|
|
Tavalyelőtt vettem egy telefont egy emberkétől a Vaterán. Adtam neki egy pozitív értékelést és vártam, hogy ő is értékeljen. Fél év múlva egyszer csak jön az email, hogy értékelt. Szerinte az adásvétel nem jött létre és adott egy semlegest. Picit ellilult a fejem... Egyből írtam az ügyfélszolgálatnak, akik korrektek voltak, törölték az értkelést, az úriember szűrét pedig kitették... Szóval részemről örülnék, ha egy hónap után nem lehetne értékelni. Ha addig nem volt ideje, vagy nem akart, akkor már felesleges... Az egy hónap rövid. Tényleg az, én iszonyat gyors vagyok, átlagosan egy hét alatt lezavarom az üzletet, de még így is volt, hogy kicsúsztam az időből. Pl. a vevő külföldről jött haza és úgy vette át az árut. És tekintettel kell lenni arra a nem túl szimpatikus, de mégis szabályos eladási módra is, ahol az "eladó" a vevő pénzén rendeli meg az árut. Azt gondolom, a 60 nap lenne inkább reális. Én még fogok ezzel a témakörrel foglalkozni, de tekintettel vagyok Benzre, ezért elnapolom a gondolataim kifejezését, ha tehetem. De már élezem a kardomat és amint lehetőségem lesz, célirányosan megtámadom Benzet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 15:45
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 17 Regisztrált: 2008-02-07 17:09 Azonosító: 108 036 |
Ha az értékelési rendszer megváltozik és a partnerek bizonyos idő elteltével elvesztik az értékelési jogukat, akkor erre sem lesz szükség. Valóban ez is egy ok arra, hogy ez megvalósuljon. (Nagyon nagy könnyebbség lenne mindenkinek. Tavalyelőtt vettem egy telefont egy emberkétől a Vaterán. Adtam neki egy pozitív értékelést és vártam, hogy ő is értékeljen. Fél év múlva egyszer csak jön az email, hogy értékelt. Szerinte az adásvétel nem jött létre és adott egy semlegest. Picit ellilult a fejem... Egyből írtam az ügyfélszolgálatnak, akik korrektek voltak, törölték az értkelést, az úriember szűrét pedig kitették... Szóval részemről örülnék, ha egy hónap után nem lehetne értékelni. Ha addig nem volt ideje, vagy nem akart, akkor már felesleges... A hozzászólást -Tifar1- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-24 15:47 |
|
|
|
2012-06-24 14:53
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ti mit szóltok ehhez az újfajta vásárlási lehetőséghez, regisztrálni sem kell, csak megvenni valamit és nem jelentkezni. Örülünk. Nagyon. Mert többlet forgalmat generál. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-06-24 14:06
Létrehozva:
|
|
Ideiglenes felhasználó vette meg a termékemet. Nincs telefonszáma, lakcíme, csak egy e-mail cim. Péntek óta 3 mailt irtam, nem jelentkezik. Igazán nem szivesen üzletelek ilyen egyénekkel. Ti mit szóltok ehhez az újfajta vásárlási lehetőséghez, regisztrálni sem kell, csak megvenni valamit és nem jelentkezni. Simán elmehetett pénteken nyaralni. Szuzihoz csatlakozva, én a második e-mailt két nap után írom meg. Most is van egy kuka vevőm, két lexikont ütött le. Be sem lépett azóta. Tegnap írtam meg a másodikat neki. A legtöbbször jön a válasz "Elnézést, hogy csak most válaszolok, de...." kezdettel. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 14:00
Létrehozva:
|
|
|
Ideiglenes felhasználó vette meg a termékemet. Nincs telefonszáma, lakcíme, csak egy e-mail cim. Péntek óta 3 mailt irtam, nem jelentkezik. Igazán nem szivesen üzletelek ilyen egyénekkel. Ti mit szóltok ehhez az újfajta vásárlási lehetőséghez, regisztrálni sem kell, csak megvenni valamit és nem jelentkezni. Szia! Ma vasárnap van. Én azért péntek óta nem küldtem volna 3 mailt. Nem csak ideiglenes felhasználó képes ilyenre. Nekem 1 1/2 hete nem válaszol egy 130 pontos, és volt ideiglenesem aki rögtön jött a termékér. Tehát nem lehet róluk általánosan kijelenteni, hogy nem kellenek. Volt nekem már ideiglenesem aki csak a termékem miatt regizett. Ma már telszám megadása nem kötelező. |
|
|
|
2012-06-24 13:54
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-06-23 19:05 Azonosító: 1 765 690 |
Igazán nincs mit. Köszönöm a desszertet. Rám is fér, ma még csak egy kakaós csigát sikerült a szervezetembe juttatni. Mert bátor, mint egy Sajnos igazán bátorságot jelképező szmájli nincs is. Nem egészen értem az üzletmenetet. Mi az, hogy kér? Üsse le. Vagy nem vagyok képben az aukciózás terén? Addig mit akar? Licitál/leüt, és pont annyit kap, amennyi a személyes menüben látszik. Amennyiben nem vásárol többet, az egy darabot egy meghatározott helyen és időben át lehet venni. De milyen 22 és 11 db-ról van itt szó? Ideiglenes felhasználó vette meg a termékemet. Nincs telefonszáma, lakcíme, csak egy e-mail cim. Péntek óta 3 mailt irtam, nem jelentkezik. Igazán nem szivesen üzletelek ilyen egyénekkel. Ti mit szóltok ehhez az újfajta vásárlási lehetőséghez, regisztrálni sem kell, csak megvenni valamit és nem jelentkezni. |
|
|
|
2012-06-24 11:30
Létrehozva:
|
|
Magam is írtam már ide a rengeteg hamis festmény/porcelán/kézirat/miegyéb miatt, de az álláspontom (már amennyire egy mezei eladóé számít Sarkítva a dolgot: ha valaki egy Rippl-Rónait, Kádár Bélát, Aba Novákot, stb. akar venni, vegye a fáradtságot, hogy mielőtt licitál, utánanéz, tesz egy kört az aukciósházak honlapjain, vagy akár a terméklapon jelzi az eladónak, hogy a képet csak személyesen, szakértő jelenlétében veszi át, ésatöbbi. A lehetőségek végtelenek, de ha valakit elvakít a kapzsiság, a "de jó fogást csinálok, háromszázezres villámáron tízmilliós képet veszek" érzés, az vessen magára. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 11:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó napot ill. estét mindenkinek! Kizárólag vásárolni szándékszom a "Vatera"-n - eozinos Zsolnay-t - de azért kicsit körül is nézelődtem. Legnagyobb megdöbbenésemre ezt a piacfelületet (is) elöntötték a zúgárusok, csalók, akik a múlt században élő neves művészek neveit felhasználva - (Molnár C.Pál, Rippl Rónai J., Edvi-Illés A., Aba Novák V., Gorka Géza, Kovács Margit, Molnár Mária(Szita Oszkárné) - árusítják a hamisítványok tömkelegét. A művészek szignóit - vagy képzelt szignóit - egyszerűen rá hamisítják a mázolmányokra vagy beütik az alpakából készített bádogos "mű"-re, aztán nagy hangon az "eredetiséget 100%/ban garantálják". Ha valaki kérdezni merészel, vagy a "mű" eredetére vonatkozó megjegyzést tesz a "Kérdések az eladóhoz" rovatban, az eladó a számára kínos kérdést egyszerűen eltünteti és a kérdezőt kitiltja. Szerintem nem lenne szabad megengedeni, hogy az eladó a hozzá intézett kérdéseket nyomtalanúl eltüntesse. Önkéntelenűl felmerűl a kérdés:miért nem az elimert, nagy művészeti aukciós-házakba viszik a "műveket"? Miért itt, az alig használt bugyogók-nyakkendők-cipők-fazekak között bukkan fel hirtelen pl. egy Rippl Rónai, elég magas áron, de mélyen alatta az igazi értékének? ............... Továbbra is CSAK vásárolni fogok, CSAK eozinos Zsolnay-t, CSAK 100%-os "tiszta forrásból"! (kivétel: ha találnék egy olyan régi, parasztos, megbecsűlt, símára koptatott STOPPOLÓFÁT... az se baj, ha eozinos Zsolnay ..)Üdv. Mindenkinek Magam is írtam már ide a rengeteg hamis festmény/porcelán/kézirat/miegyéb miatt, de az álláspontom (már amennyire egy mezei eladóé számít Sarkítva a dolgot: ha valaki egy Rippl-Rónait, Kádár Bélát, Aba Novákot, stb. akar venni, vegye a fáradtságot, hogy mielőtt licitál, utánanéz, tesz egy kört az aukciósházak honlapjain, vagy akár a terméklapon jelzi az eladónak, hogy a képet csak személyesen, szakértő jelenlétében veszi át, ésatöbbi. A lehetőségek végtelenek, de ha valakit elvakít a kapzsiság, a "de jó fogást csinálok, háromszázezres villámáron tízmilliós képet veszek" érzés, az vessen magára. A hozzászólást -boutet- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-24 11:29 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 12:03 |