Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-07-30 16:28
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
csak röviden megjegyzem hogy az eBay esetében létezik egy live helt (ezt már azt hiszem írtam régebben úgy 1-2 éve) draglion elnézést az elírásért, helyesen : Live Help -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-30 16:26
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Tisztelt Noya123! A kapcsolatfelvételen keresztül történő időpontegyeztetés esetén tudjuk fogadni. A Vatera nem kereskedő, nem végez kereskedelmi, vendéglátó, fogyasztási cikkeket javító és kölcsönző tevékenységet, így vásárlók könyvével sem kell rendelkeznie, ezt a fenti tevékenységet végző kereskedőknek kell biztosítaniuk a vásárlók részére. Minden bejelentést kivizsgálunk, így ha megadja barátja pontos felhasználónevét ellenőrizzük a történteket. csak röviden megjegyzem hogy az eBay esetében létezik egy live helt (ezt már azt hiszem írtam régebben úgy 1-2 éve) és nagon hasznos, 10-15 perc várakozás után online segítséget kap a felhasználó akkor is ha nem tud bejelentkezni mert például ellopták az accountját én egyszer a 15 perces beszélgetés után visszkaptam az ellopott accoutomat (persze a kérdésekre kell tudni a választ, ha nem is mindere de a legtöbbre) egy nap alatt 5000 dollárnyi tételt nyert és kb 3000 dolárnyi listázott tételre volt licitje a tolvajnak) minden előzményt törölt az eBay és már az első bejelentkezésnél ujra tudtam használni megjegyzem 48 órán belül érkezett egy telefonhívás is ahol az eBaytől egy hölgy kellemes hangon szépen elmondta hogy mire vigyázzak hogy ilyesmi te történhessen meg újra. a live help nagy segítség lenne az egyik legnagyobb segítség szerintem a fórum csak részben alkalmas mert nyitott a publikum előtt és lassú , általában mindenki azt szereti ha rögtön megkapja a választ tudom hogy ennek az üzemeltetése nem tűnik kifizetődőnek pedig valójában az...hiszen a bizalom nő meg általa vatera iránt ha valakinek most ment porszem a szemébe akkor most kell rajta segíteni nem lehet majd 48 órán belül mert addigra elfertőzhet a lényeg : minnél operatívabb a kapcsolattartás annál elégedettebbek a felhasználók az esetek 95 %-ban információhiány okozza a kétségbeesést vagy tanácstalanságot a felhasználók részéről ...ezt kell orvosolni interaktív módon chattel üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-30 16:11
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
Köszönöm a választ, már csak a ügyfélfogadás idejének közzétételére kérném Önöket! Gondolom ez mást is érdekelne és hogy a vásárlók könyve itt található-e? Tisztelettel, Noya123 Tisztelt Noya123! A kapcsolatfelvételen keresztül történő időpontegyeztetés esetén tudjuk fogadni. A Vatera nem kereskedő, nem végez kereskedelmi, vendéglátó, fogyasztási cikkeket javító és kölcsönző tevékenységet, így vásárlók könyvével sem kell rendelkeznie, ezt a fenti tevékenységet végző kereskedőknek kell biztosítaniuk a vásárlók részére. Minden bejelentést kivizsgálunk, így ha megadja barátja pontos felhasználónevét ellenőrizzük a történteket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-30 14:10
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2007-03-31 09:51 Azonosító: 3 061 |
Inaktív állapotban is írhat nekünk pl. a Kapcsolatfelvétel Regisztráció, felhasználói fiók => Miért inaktív a felhasználónevem? téma kiválasztásával. Ismerősöm többször is írt ide, de semmi érdemleges választ nem kapott. Sőt, közvetlenül azután inaktiválták hogy a Kapcsolatfelvételen keresztül megkérdezte, miért van még mindig minuszban mikor már 2 hónapja befizette a hiányolt összeget (erről el is küldte a befizetést bizonyító csekk másolatát). |
|
|
|
2007-07-30 14:04
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2007-03-31 09:51 Azonosító: 3 061 |
Kedves Noya123! Elérhetőségeink minden Vatera oldalról elérhetőek az impresszum rovatban. Vatera.hu Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 17-19. Fax: 06-1-336-0345 Cégbírósági bejegyzési szám: 01-09-691658 Adószám: 12541322-2-41 Bankszámlaszám: 10700024-25268209-51100005 (CIB) Köszönöm a választ, már csak a ügyfélfogadás idejének közzétételére kérném Önöket! Gondolom ez mást is érdekelne és hogy a vásárlók könyve itt található-e? Tisztelettel, Noya123 |
|
|
|
2007-07-30 14:02
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
egy ismerősöm aki semmilyen úton módon nem tudja Önöket elérni, mert inaktiválták -szerinte jogtalanul- oda szeretne panaszt tenni, és mivel Önök kizárták ezért nincs lehetősége a kapcsolatfelvételen keresztül, Inaktív állapotban is írhat nekünk pl. a Kapcsolatfelvétel Regisztráció, felhasználói fiók => Miért inaktív a felhasználónevem? téma kiválasztásával. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-30 14:01
Létrehozva:
|
|
|
Érdeklődni szeretnék Önöknél hol található a hagyományos panaszkönyv (nem a fórumba irogatós), ahová panaszt tehetnek az ügyfelek, és amire hivatalosan válaszolni tudnak? Ez tudvalevőleg kötelező minden ügyfelekkel foglalkozó cégnek. Önöknél ezirányu tájékoztatást nem találtam és elérhetőségük -telefonszámuk- valamint címük sem található meg sehol, ez nem felel meg az internetes kereskedés legalapvetőbb szabályainak sem. Kérem közöljék a fenti adatokat! Kedves Noya123! Elérhetőségeink minden Vatera oldalról elérhetőek az impresszum rovatban. Vatera.hu Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 17-19. Fax: 06-1-336-0345 Cégbírósági bejegyzési szám: 01-09-691658 Adószám: 12541322-2-41 Bankszámlaszám: 10700024-25268209-51100005 (CIB) -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-30 13:54
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera!
Nem a kérdésemre válaszoltak! Kérem tudassák a panaszkönyv helyét, mert egy ismerősöm aki semmilyen úton módon nem tudja Önöket elérni, mert inaktiválták -szerinte jogtalanul- oda szeretne panaszt tenni, és mivel Önök kizárták ezért nincs lehetősége a kapcsolatfelvételen keresztül, valamint -két hetes szélmalomharc után (érthetően) már nem is szeretné a sokadik levelét értelmetlenül elküldeni, mivel mindig csak kitérő, formális választ kap -mellesleg mint itt is mellébeszélés folyik, nem a probléma megoldására koncentrálnak, melyet -szerinte- Önök idéztek elő. Ezért inkább a papíralapú panaszkönyvbe szeretne egy bejegyzést tenni!!! Tisztelettel: Noya123 |
|
|
|
2007-07-30 13:45
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves VATERA! Érdeklődni szeretnék Önöknél hol található a hagyományos panaszkönyv (nem a fórumba irogatós), ahová panaszt tehetnek az ügyfelek, és amire hivatalosan válaszolni tudnak? Ez tudvalevőleg kötelező minden ügyfelekkel foglalkozó cégnek. Önöknél ezirányu tájékoztatást nem találtam és elérhetőségük -telefonszámuk- valamint címük sem található meg sehol, ez nem felel meg az internetes kereskedés legalapvetőbb szabályainak sem. Kérem közöljék a fenti adatokat! Tiszetelttel Noya123 Kedves Noya123! A Vatera ügyfélszolgálata a kapcsolatfelvétel menüponton keresztül érhető el. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-30 13:40
Létrehozva:
|
|
|
Kedves VATERA!
Érdeklődni szeretnék Önöknél hol található a hagyományos panaszkönyv (nem a fórumba irogatós), ahová panaszt tehetnek az ügyfelek, és amire hivatalosan válaszolni tudnak? Ez tudvalevőleg kötelező minden ügyfelekkel foglalkozó cégnek. Önöknél ezirányu tájékoztatást nem találtam és elérhetőségük -telefonszámuk- valamint címük sem található meg sehol, ez nem felel meg az internetes kereskedés legalapvetőbb szabályainak sem. Kérem közöljék a fenti adatokat! Tiszetelttel Noya123 |
|
|
|
2007-07-30 12:48
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 43 Regisztrált: 2007-03-20 19:12 Azonosító: 1 073 |
Kedves Moderátor!
köszönöm a választ! |
|
|
|
2007-07-30 12:23
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Moderátor! Én most botlottam (elég korán) bele egy olyan emberbe, akibe nem kellett volna, adott 4 -szerintem- bosszú negatívot. Már írtam a Kapcsolatfelvételre. Mivel először kellett ilyet tennem rossz kategóriát jelöltem be: "értékelés törlés kérése" helyett, a "felhasználóval kapcsolatos egyéb problémát". Ez probléma lehet a feldolgozás során? Most írjam le újra a sérelmem a megfelelő helyre? Nagyon felvoltam háborodva és nem figyeltem. Várom a válaszát és előre is köszönöm. Kedves ani797! Levelét megkaptuk és áthelyeztük a megfelelő témába, válaszolni fogunk rá. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-29 21:24
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-06-29 10:46 Azonosító: 15 268 |
Kedves Moderátor!
Én most botlottam (elég korán) bele egy olyan emberbe, akibe nem kellett volna, adott 4 -szerintem- bosszú negatívot. Már írtam a Kapcsolatfelvételre. Mivel először kellett ilyet tennem rossz kategóriát jelöltem be: "értékelés törlés kérése" helyett, a "felhasználóval kapcsolatos egyéb problémát". Ez probléma lehet a feldolgozás során? Most írjam le újra a sérelmem a megfelelő helyre? Nagyon felvoltam háborodva és nem figyeltem. Várom a válaszát és előre is köszönöm. |
|
|
|
2007-07-29 20:28
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátor! Azt szeretném megkérdezni, hogy a kapcsolatfelvétel menühöz be lehetne-e írni a fontosabb email címeket (pénzügy, biztonsági, stb.) Mert eddig nem találtam meg őket............ (lehet, hogy én keresem rossz helyen........). Köszi: bambi75 Kedves bambi75! A pénzügy a Pénzügy, számlázás menüpont alatt érhető el a kapcsolatfelvételen keresztül. A biztonsag@vatera.com email cím az aukció zárása után kiküldött értesítőben szerepel. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-29 19:20
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 43 Regisztrált: 2007-03-20 19:12 Azonosító: 1 073 |
Kedves Moderátor! Azt szeretném megkérdezni, hogy a kapcsolatfelvétel menühöz be lehetne-e írni a fontosabb email címeket (pénzügy, biztonsági, stb.) Mert eddig nem találtam meg őket............ (lehet, hogy én keresem rossz helyen........). Köszi: bambi75
|
|
|
|
2007-07-28 20:15
Létrehozva:
|
|
|
Hogyan lehet a boltot bezárni, hogyan lehet az eladó termékeit ideiglenesen felfüggeszteni stb. Nem lehet minden egyes terméket visszavonni, ha pedig ott hagyod akkor akár a szabályzatot is sértheted! Valaki megveszi 1 Ft-ért a laptopodat amelynek időközben lejárt az ideje. Aki megvásárol valamit joggal hiheti, hogy az illető nem akarja odadni pedig megnyerte az aukciót. stb. Zárt aukcióra lehet állítani, így nem lehet engedély nélkül licitálni. A vevőket pedig a vásárlási értesítővel lehet informálni a szabadságról, az ismerj+ oldalon szintén megjelentethető ilyen információ. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-27 07:59
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-06-15 12:41 Azonosító: 14 031 |
Kedves Fejlesztő!
Hogyan lehet a boltot bezárni, hogyan lehet az eladó termékeit ideiglenesen felfüggeszteni stb. Sajnos az éppen nyaralni vágyó vagy éppen nyaralóknak ez külön problémát jelent. Nem lehet minden egyes terméket visszavonni, ha pedig ott hagyod akkor akár a szabályzatot is sértheted! Valaki megveszi 1 Ft-ért a laptopodat amelynek időközben lejárt az ideje. Aki megvásárol valamit joggal hiheti, hogy az illető nem akarja odadni pedig megnyerte az aukciót. stb. Szerintem ez óriási probléma mert én is belefutottam. üdv JociFi |
|
|
|
2007-07-26 16:53
Létrehozva:
|
|
|
Nem is kételkedtem abban hogy az iwiw bolt valós felhasználó-e?! Abban viszont annál inkább hogy valósak-e a vevői. A vevők nem a bolt "klónjai" erre semmi szüksége a boltnak főleg úgy hogy semlegessel "árasztják" el őt. Inkább ahogy draglion mondta "gyerekek". -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-26 16:10
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
akkor gyerekek a vásárlók..ilyesmi a gyűjteményeknél nem történik meg Nem is kételkedtem abban hogy az iwiw bolt valós felhasználó-e?! Abban viszont annál inkább hogy valósak-e a vevői. Regisztráltatom a teljes rokonságom, és 2 héten belül 40-el megnő a pozitív értékeléseim száma -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2007-07-26 13:02
Létrehozva:
|
|
|
Az IWIW Bolt felhasználó valós, élő. A vásárlások is valós vásárlások, olyan felhasználóktól akik jellemzően csak egy IWIW pólóért regisztráltak a Vaterára. Érdemes egyébként megnézni az értékeléseket a túl késői szállítás mellett a kezdő felhasználók tudatlansága a jellemző - a semleges visszajelzéseknél ez még szembetűnőbb. Pl: "Hugom rendelte a polokat, mivel kozben meg gondolta magat elalt a vasarlastol." ; "Nem vásároltam semmit, mivel nem is rendeltem semmilyen terméket." ; "Saját hibából hiúsult meg a vásárlás.Elnézést!" akkor gyerekek a vásárlók..ilyesmi a gyűjteményeknél nem történik meg -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 03:30 |