Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-05-11 15:15
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2013-03-20 15:16 Azonosító: 2 025 480 |
Üdv!
Egyéni vállalkozó szeretnék lenni! Alanyi adómentes, mellékállásban KATA adózással! A kérdésem az lenne hogy kell e a Katában számlával igazolnom hogy mennyiért szereztem be az árut?? |
|
|
|
2013-05-08 11:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
index.hu/gazdasag/2013/05/08/fellelegezhetnek_a_megbuntetett_vaterazok/ Bővebben: penzcentrum.hu/adozas/oriasit_bukott_a_nav_itt_a_mentoov_adozok_szazainak.1036367.html? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-08 09:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
index.hu/gazdasag/2013/05/08/fellelegezhetnek_a_megbuntetett_vaterazok/
Bővebben: penzcentrum.hu/adozas/oriasit_bukott_a_nav_itt_a_mentoov_adozok_szazainak.1036367.html? -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-05-06 15:49
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2013-05-06 14:24 Azonosító: 2 029 511 |
értem!
Köszönöm,mostmár értem,és látom,hogy nem is én vettem meg,hanem egy másik felhasználó.Bonyolultnak tűnt de már megértettem,köszi! |
|
|
|
2013-05-06 14:37
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sziasztok! Először vásároltam ma a menyasszonyom oldaláról,és egy olyan problémám van,hogy egy másik számítógépről(és nem a mobilomról)Egy terméket,amit előtte az eladóval megbeszéltem,hogy leütöm)Beraktam a kosárba,de nem tudom,hogy ezt az ő felhasználónevéről tettem e (pedig másnak nincs)és fel szeretném venni a kapcsolatot az eladóval,mert még ma ki szeretném fizetni és átvenni a terméket. Mivel a leütött termékhez utólag már ezt nem tudtam megírni,így egy másik általa árult termék alá üzentem neki. Mi a teendőm most?Hogy tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval? Kérlek segítsetek,teljes káoszba vagyok:S Krisztián Az, hogy a kosárba tetted, még nem jelent semmit. Meg kell venned. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-06 14:28
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2013-05-06 14:24 Azonosító: 2 029 511 |
Sziasztok!
Először vásároltam ma a menyasszonyom oldaláról,és egy olyan problémám van,hogy egy másik számítógépről(és nem a mobilomról)Egy terméket,amit előtte az eladóval megbeszéltem,hogy leütöm)Beraktam a kosárba,de nem tudom,hogy ezt az ő felhasználónevéről tettem e (pedig másnak nincs)és fel szeretném venni a kapcsolatot az eladóval,mert még ma ki szeretném fizetni és átvenni a terméket. Mivel a leütött termékhez utólag már ezt nem tudtam megírni,így egy másik általa árult termék alá üzentem neki. Mi a teendőm most?Hogy tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval? Kérlek segítsetek,teljes káoszba vagyok:S Krisztián |
|
|
|
2013-05-02 09:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
sziasztok még mindig keresem a megoldást, nekem most van egy felhasználó nevem, de eddig még csak saját dolgaimat értékesítettem, ha vállalkozóként értékesítenék akkor kell e vagy lehet e új felh kód hogy ne keveredjen a kettő... Tisztelt orkan89! A vállalkozói számlaszámával létrehozhat egy új felhasználónevet. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-05-02 09:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2013-04-26 12:52 Azonosító: 2 028 725 |
sziasztok
még mindig keresem a megoldást, nekem most van egy felhasználó nevem, de eddig még csak saját dolgaimat értékesítettem, ha vállalkozóként értékesítenék akkor kell e vagy lehet e új felh kód hogy ne keveredjen a kettő, és milyen módon kell az árut meghirdetni hogy legyen is rá vevő, mert látom néhol többszázan megnézik a terméket, nyilván így a siker is nagyobb.Tud e valaki a dropshipping kereskedelemről valamit, érdemes e ebben gondolkodni. köszönöm a választ |
|
|
|
2013-04-26 15:22
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
azt sem tudom merre induljak az árubeszerzéssel, ezzel kapcsolatban nem tudsz valami elindulási pontot adni köszönöm A dolog ott kezdődik, amit zejopy írt, amig meg nincs a vállalkozóid, addig venni se nagyon tudsz semmit. Addig legfeljebb tárgyalni tudsz róla. De a "merre induljak el az áribeszerzéssel" kérdésed erősen azt sugallja, hogy amolyan hirtelen ötlettől vezérelve szeretnél belekezdeni. A dolog egyszerű, gugli a barátod és ha eldöntötted, hogy egyáltalán milyen termékekkel akarsz foglalkozni, akkor rákeresel és nem csak a találati lista első oldalát nézed át, hanem az első tizet. Mégha tudnánk is, hogy mit akarsz eladni, konkrét céget, beszerzési forrást akkor sem fog Neked ideírni senki. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2013-04-26 15:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2013-04-26 12:52 Azonosító: 2 028 725 |
azt sem tudom merre induljak az árubeszerzéssel, ezzel kapcsolatban nem
tudsz valami elindulási pontot adni köszönöm |
|
|
|
2013-04-26 13:35
Létrehozva:
|
|
sziasztok valaki tud abban segíteni vagy megmondani, hogy hová forduljak, ha szeretnék a vaterán árulni termékeket nem a sajátomat, hogyan kell elkezdeni, beszerezni az árut belföldről, vagy külföldről szerződéseket kötni kell e vállalkozónak lenni, hol keressem a segítséget köszönöm Egy biztos, ha üzletszerűen csinálod, akkor minimum kell egy vállalkozói. Az, hogy honnan szerzed be az árut, abban nem igazán lehet tanácsot adni, ennek neked kell utánamenned. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-26 13:18
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok
valaki tud abban segíteni vagy megmondani, hogy hová forduljak, ha szeretnék a vaterán árulni termékeket nem a sajátomat, hogyan kell elkezdeni, beszerezni az árut belföldről, vagy külföldről szerződéseket kötni kell e vállalkozónak lenni, hol keressem a segítséget köszönöm |
|
|
|
2013-04-22 08:59
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 214 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy hány forintig adómentes a jövedelem? Köszönöm a válaszotokat. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-04-17 20:28
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 355 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-04-17 19:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2013-04-17 19:39 Azonosító: 2 027 989 |
Sziasztok.
Szeretnék e-kereskedelemmel foglalkozni.Külföldről hoznám be az árut és a neten értékesíteném. Sokan csinálják itt is,több-kevesebb sikerrel. 600.000Ft ig adómentesen lehet eladni magánszemélyként ha jól tudom. Ha több lenne a bevételem,mi kell hozzá,hogy kezdjek hozzá?Főállásom van.. Ki tud ebben segíteni? |
|
|
|
2013-04-17 06:42
Létrehozva:
|
|
Igen igen.Köszönöm szépen meg kaptam az e-mailt,a vissza igazoló linkkel. Viszont egy másik kérdés még mindig meg maradt.Nem jelent meg még a termék amit fel tettem az aukcióra.Mennyi idő elteltével jelenik meg a piactéren? Ha nem jelölsz be más dátumot, akkor szinte azonnal. Van egy kis átfutási idő, de ez nem szokott fél óránál több lenni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-17 00:50
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2009-06-01 16:00 Azonosító: 654 140 |
Az új e-mail címedre megy egy levél, amiben meg kell erősítened. Ha nem találod, nézd meg a spam-ben. Legalábbis így emlékszem. Igen igen.Köszönöm szépen meg kaptam az e-mailt,a vissza igazoló linkkel. Viszont egy másik kérdés még mindig meg maradt.Nem jelent meg még a termék amit fel tettem az aukcióra.Mennyi idő elteltével jelenik meg a piactéren? |
|
|
|
2013-04-16 22:11
Létrehozva:
|
|
Üdv:Lehet nem ide tartozik a téma.Sajnos régen voltam a Vaterán.Segjtséget kérek. Egy olyan e-mail cjmmel vagyok regisztrálva amit már egy ideje nem használok,és sajnos nem is tudok meg nyitni.Most tettem fel egy eladásra váró képet.Utánna láttam,hogy még a régi e-mail cjm van.Meg változtattam és el mentettem az újat.Viszont mindig a régi cjmet adja vissza.Esetleg változni fog,csak az adminok hozzájárulása szükséges,vagy kell valami kérést írni az üzemeltetőnek.Ha admin olvassa,még jobb lenne ha ő válaszolna.A terméket újra fel tegyem,vagy kapok az új cjmre értesjtést? KÖSZÖNÖM! Tisztelt Szabad37! Mit ért azon, hogy a régi címet adja vissza? Az e-mail címét sikeresen megváltoztatta. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-16 19:36
Létrehozva:
|
|
Üdv:Lehet nem ide tartozik a téma.Sajnos régen voltam a Vaterán.Segjtséget kérek. Egy olyan e-mail cjmmel vagyok regisztrálva amit már egy ideje nem használok,és sajnos nem is tudok meg nyitni.Most tettem fel egy eladásra váró képet.Utánna láttam,hogy még a régi e-mail cjm van.Meg változtattam és el mentettem az újat.Viszont mindig a régi cjmet adja vissza.Esetleg változni fog,csak az adminok hozzájárulása szükséges,vagy kell valami kérést írni az üzemeltetőnek.Ha admin olvassa,még jobb lenne ha ő válaszolna.A terméket újra fel tegyem,vagy kapok az új cjmre értesjtést? KÖSZÖNÖM! Az új e-mail címedre megy egy levél, amiben meg kell erősítened. Ha nem találod, nézd meg a spam-ben. Legalábbis így emlékszem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-16 19:32
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2009-06-01 16:00 Azonosító: 654 140 |
Üdv:Lehet nem ide tartozik a téma.Sajnos régen voltam a Vaterán.Segjtséget kérek.
Egy olyan e-mail cjmmel vagyok regisztrálva amit már egy ideje nem használok,és sajnos nem is tudok meg nyitni.Most tettem fel egy eladásra váró képet.Utánna láttam,hogy még a régi e-mail cjm van.Meg változtattam és el mentettem az újat.Viszont mindig a régi cjmet adja vissza.Esetleg változni fog,csak az adminok hozzájárulása szükséges,vagy kell valami kérést írni az üzemeltetőnek.Ha admin olvassa,még jobb lenne ha ő válaszolna.A terméket újra fel tegyem,vagy kapok az új cjmre értesjtést? KÖSZÖNÖM! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 11:31 |