Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-20 22:29
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Elképesztő vagy Vidaeff! Látod zejopy, mit meg nem tesznek érted társaid, barátaid, az egyik a nem látható képeidet, a másik a pöttyeidet számolja, a harmadik visszavarázsolja a kedvenc piros hullámos vonalaidat! (elnézést a többiektől, most hirtelen csak ezek jutottak eszembe) Te meg hetekre itt hagytál bennünket! És közben forog egy studió magnó, egy DAT magnó, vágok, szerkesztek és visszahallgatok, de ami a legfontosabb, Veletek csevegek. |
|
|
|
2012-01-20 22:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 238 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Elképesztő vagy Vidaeff! Látod zejopy, mit meg nem tesznek érted társaid, barátaid, az egyik a nem látható képeidet, a másik a pöttyeidet számolja, a harmadik visszavarázsolja a kedvenc piros hullámos vonalaidat! (elnézést a többiektől, most hirtelen csak ezek jutottak eszembe) Te meg hetekre itt hagytál bennünket! Ne haragudj. Meg tudod bocsátani? Kedves Fórumtársaim, akiknek hiányoztam! Megígérem nektek, hogy nem megyek el többet ezentúl, csak ha Benz kiküldi az összes figyit, de nehéz dolga lesz, ha meg akarja tenni, ezt is megígérem. Svejku, ennél többet nem tehetek. Megígértem és bocsánatot kértem. (Különben is szeretlek titeket. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 22:14
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 347 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Meg bizony, persze nem szemmel a képernyőről. Kijelöltem a karaktereket, vágólap, beillesztve egy word lapra, majd a kurzort a végére téve backspace billentyűvel töröl és számol. Elképesztő vagy Vidaeff! Látod zejopy, mit meg nem tesznek érted társaid, barátaid, az egyik a nem látható képeidet, a másik a pöttyeidet számolja, a harmadik visszavarázsolja a kedvenc piros hullámos vonalaidat! (elnézést a többiektől, most hirtelen csak ezek jutottak eszembe) Te meg hetekre itt hagytál bennünket! |
|
|
|
2012-01-20 22:02
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-01-20 21:54
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 238 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem pazarolja a karaktereket az biztos Végülis..... fogy a tinta. Ilyenkor meg kell számolni a pontokat. Óóóó, akkor meg is nyugodtam. Megszámoltad a pontokat? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 21:45
Létrehozva:
|
|
Én a bal és a jobb kezemet keverem. És a külső, meg a belső sávot. Mondjuk ez utóbbinál tudom, hogy melyik melyik célt szolgálja, csak amikor mondom, akkor van benne zavar. Megvacsoráztam, amíg írtam a postot, most megyek vissza fényképezni. Jaj, közben: ...... 7 ........ Nézzétek, ilyen értékelést ad ez a vevőm mindenkinek. Először azt hittem, velem van baja, de nem, ilyen bőbeszédű. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...p;filter=fromme Ilyenkor meg kell számolni a pontokat. |
|
|
|
2012-01-20 21:39
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
... Nézzétek, ilyen értékelést ad ez a vevőm mindenkinek. Először azt hittem, velem van baja, de nem, ilyen bőbeszédű. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...p;filter=fromme Nem pazarolja a karaktereket az biztos -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-20 21:33
Létrehozva:
|
|
Nincs mit, sőt! Rosszul fogalmaztam (mindig keverem) szóval a februárban lejárók között nem láttam tízet. (most éppen 7-nél nincs kép) Én a bal és a jobb kezemet keverem. És a külső, meg a belső sávot. Mondjuk ez utóbbinál tudom, hogy melyik melyik célt szolgálja, csak amikor mondom, akkor van benne zavar. Megvacsoráztam, amíg írtam a postot, most megyek vissza fényképezni. Jaj, közben: ...... 7 ........ Nézzétek, ilyen értékelést ad ez a vevőm mindenkinek. Először azt hittem, velem van baja, de nem, ilyen bőbeszédű. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...p;filter=fromme A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-20 21:30 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 20:55
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 347 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-01-20 20:37
Létrehozva:
|
|
Ha ez a képnélküli aukcióid száma, akkor már változott, mert amikor írtad, hogy át kéne nézned, de nem érsz rá, akkor ránéztem, és már az első oldalon (legutoljára lejáró) 10 helyen nem volt kép. Aztán átnéztem még vagy 8-9 oldalt, és ott is volt egy üres. Fúúú, de rendes vagy, nahát..... Ez a szám egyébként a visszalévő értékelések száma, ami kell az 1300-hoz. Nagy öröm, a porcelánnál aztán különösen, hogy a most lejáró aukcióimhoz tartozó képek nem látszanak. Biztos rekordot fog dönteni az eladásaim száma. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 20:32
Létrehozva:
|
|
.... 8 ..... Ha ez a képnélküli aukcióid száma, akkor már változott, mert amikor írtad, hogy át kéne nézned, de nem érsz rá, akkor ránéztem, és már az első oldalon (legutoljára lejáró) 10 helyen nem volt kép. Aztán átnéztem még vagy 8-9 oldalt, és ott is volt egy üres. |
|
|
|
2012-01-20 20:08
Létrehozva:
|
|
.... 8 .....
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 18:41
Létrehozva:
|
|
Folyamatosan tűnnek el a képeim az aukcióimról. Ez mitől van? Előre is köszönöm a választ! Szerintetek nézzem át a cuccaimat? Éppen 1420 aukcióm fut. Mindjárt az első oldalon hiányzik egy, tehát a technika engem sem kímélt. De már mennem kellene dolgozni. Na mindegy, majd kiderül. Kedves Benz! A visszatöltés módjáról kapunk tájékoztatást? Konkrétan arra gondolok, hogy visszamentek-e maguktól a képek, vagy nekünk kell-e visszatenni. Köszönöm, ha válaszol. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 17:33
Létrehozva:
|
|
Minden karakterrel egyetértek. Arra a postra én is emlékszem és arra is, hogy sírtam a röhögéstől. Tényleg mindent - a legtöbbször baromságot - úgy jelentett ki mintha a frigyládában lenne kőlapokba belevésve amit mond. És az a nyelvezet. Azért voltak régebben jó pillanatok. Most Benz rögtön lenyesi a vadhajtásokat, ami abból a szempontból jó, hogy hiteles a fórum, de nem annyira szórakoztató. Pedig tényleg emlékszem, hogy vinnyogtam a visszafojtott jókedvtől a termemben, olyan postok is születtek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 17:26
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Akkor övé marad a tábla. Egyszer azt mondta, hogy nem jön többet, mert pocsék a Vatera, vagy valami ilyesmi. Benz kissé a kardjába dőlt. Vissza lehetne keresni. Ja, nagyon szórakoztató postjai voltak, ráadásul folyamatosan ex katedra jelentett ki mindent, így a tapasztalatlanabb fórumozókat rendszeresen félretájékoztatta. Volt Leónak egy nagyon jó postja, amikor helyretette, sokáig megvolt képernyőfotóban, de aztán töröltem. A képet. Minden karakterrel egyetértek. Arra a postra én is emlékszem és arra is, hogy sírtam a röhögéstől. Tényleg mindent - a legtöbbször baromságot - úgy jelentett ki mintha a frigyládában lenne kőlapokba belevésve amit mond. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-20 17:16
Létrehozva:
|
|
Válaszolt a táblás ember. Akkor övé marad a tábla. Tényleg mi lett Chamea-val? Olyan szívesen olvasnék egy magasröptű hozzászólást tőle. Mindíg olyan jól megfogta a dolgok gyökerét, hogy az isten nem tudta volna megmondani, hogyan kapcsolódik az éppen aktuális témához. Egyszer azt mondta, hogy nem jön többet, mert pocsék a Vatera, vagy valami ilyesmi. Benz kissé a kardjába dőlt. Vissza lehetne keresni. Ja, nagyon szórakoztató postjai voltak, ráadásul folyamatosan ex katedra jelentett ki mindent, így a tapasztalatlanabb fórumozókat rendszeresen félretájékoztatta. Volt Leónak egy nagyon jó postja, amikor helyretette, sokáig megvolt képernyőfotóban, de aztán töröltem. A képet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 17:03
Létrehozva:
|
|
|
... Egyik ígéretem. Chamea postjai. ... Tényleg mi lett Chamea-val? Olyan szívesen olvasnék egy magasröptű hozzászólást tőle. Mindíg olyan jól megfogta a dolgok gyökerét, hogy az isten nem tudta volna megmondani, hogyan kapcsolódik az éppen aktuális témához. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-20 17:05 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-20 17:03
Létrehozva:
|
|
Egyik ígéretem. Chamea postjai. http://www.vatera.hu/forum/index.php?act=S...sult_type=posts Ez pedig a másik. Egy régi terméklapos levelezés Hytech fantáziadús válaszaival: (Az eredeti post természetesen itt a Vészkijáratban jelent meg, hol is másutt, 2009. 11. 24. 15:30-kor.) "Levelezés: Tisztelt hytech! Szia, érdekelne a telefon, csak egy kicsit drágállom az árát:-) ez a végösszeg fix, vagy alku tárgya? A másik kérdésem, hogy a telefon annak idején beázott-e, mert az ultrahangos tisztításra akkor van szükség. Vagy ha nem, miért történt meg rajta, mi baja volt "előző életében"? A hátlapi IMEI cimke megvan?..... Kösz, nagyon jól szórakozom. Válaszolt a táblás ember. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1535382080 Eredetileg egy régi melódia refrénjével akartam válaszolni, de elvetettem az ötletet. Még a végén megsértődik. "Egy nap a világ, Holnap már késő Két kar ölel át Megáll az idő" Még hiányzott cca. másfél óra az egy napig. |
|
|
|
2012-01-20 16:20
Létrehozva:
|
|
..... Bevallom, merő felebaráti szeretből szántam neked ezt az embert próbáló feladatot. Belinszkij írt először kritikáiban a "felesleges ember" érzéséről és ezt a gondolatkört Gogol emelte a literatura gyöngyszemei közé. És ezzel helyben is vagyunk. Nem bírnám elviselni, ha rajtad eluralkodna ez a lélekölő érzésvilág. Egyik ígéretem. Chamea postjai. http://www.vatera.hu/forum/index.php?act=S...sult_type=posts Ez pedig a másik. Egy régi terméklapos levelezés Hytech fantáziadús válaszaival: (Az eredeti post természetesen itt a Vészkijáratban jelent meg, hol is másutt, 2009. 11. 24. 15:30-kor.) "Levelezés: Tisztelt hytech! Szia, érdekelne a telefon, csak egy kicsit drágállom az árát:-) ez a végösszeg fix, vagy alku tárgya? A másik kérdésem, hogy a telefon annak idején beázott-e, mert az ultrahangos tisztításra akkor van szükség. Vagy ha nem, miért történt meg rajta, mi baja volt "előző életében"? A hátlapi IMEI cimke megvan? Üdv: ***** Tisztelt *******! Szia, Az árat illetően igazad van csak én még keveslem is így emelni fogok. Köszönöm,hogy szóltál. A telefont egy csendes óceáni kutatócsoport hozta fel 5000 méteres mélységből miközben a titanikot keresték. Ha megnézed a filmet egy pillanatra láthatod is di Caprio kezében mikor kártyázik. Az ezt megelőző életéról csak annyit tudok,hogy Alexander Graham Bell - a telefon feltalálója - vette az unokahúgának egy London külvárosában lévő Nokia márkaboltban. Mitn azt a korabeli feljegyzésekből sikerült rekonstruálni ez az unokahúg nagyon vigyázott rá és mindössze kétszer ejtette el a kisvárosi templomban mise alatt de szerencsére senki nem lépett rá. Az Imei címke nem bírta a 90 éves óceán mélyi sós vizes környezetet így sajnos az a kalmárok és az ámbrás cetek martalékává vált. Remélem belátod te is,hogy valóban szükség volt erre az ultrahangos tisztításra. A telefon mindezek ellenére jó állapotnak örvend. Köszönöm az érdeklődést hytech" -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-20 15:53
Létrehozva:
|
|
Isten ments a címlaptól!! Nem csomagolok, nem postázom. Ez két külön dolog, megpróbálom neked visszakeresni valamikor. Sejtettem én, lesz itt lázadás a fedélzeten. Köszönet a keresésért. Ui: Miközben a fentieket írta, az alattam felújítást végző "szakemberek" ezúttal a hozzám jövő villanyt oltották le. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-20 15:54 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-18 07:59 |