IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

56 Oldal V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vaterafutár - Pps - Gtr - Hdt - Mpl
profectuscat
hozzászólás 2012-04-18 22:04
Létrehozva: #221

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-06 20:50
Azonosító: 1 429 874

Kedves Fórumozók!

Ne kövezetek meg, nem találtam meg a PPS futárral kapcsolatos információkat, ezért szeretnék egy egyszerű kérdést feltenni!
200x80-as kanapét tudnak szállítani? becsomagolja az eladó.

Köszönöm a választ

Szép estét
Profectuscat
Go to the top of the page

+Quote Post
kiaat
hozzászólás 2012-04-15 08:36
Létrehozva: #222

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-02-18 10:16
Azonosító: 1 641 310

Jó reggelt!

A mosógépre van érdeklődő, és futárral szeretné kérni. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy egy mosógépet hogyan kell csomagolni? Sajna ekkora dobozom nincs sad.gif

Köszönöm
Szép napot mindenkinek
Kiaat

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-03-30 13:32
Létrehozva: #223

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(pferde @ 2012-03-30 11:52) *
Egy 6 fiókos fagyasztószekrényt szeretnék listázni. Hogy ki tudjam tölteni a postaköltségre vonatkozó adatokat, felhívtam a GTR futárszolgálatot, ők csak 160 cm-es magasságig vállalnak szállítást, a termék kb. 170 cm.

Abban kérnék segítséget, tud-e valaki olyan futárszolgálatról, aki vállalja ilyen méretű műszaki cikkek szállítását.

Köszönöm előre is.

Kedves pferde!

Talán a Palatrans tud segíteni.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
pferde
hozzászólás 2012-03-30 11:52
Létrehozva: #224

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-01-17 19:54
Innen: Veszprém megye
Azonosító: 83 561

Egy 6 fiókos fagyasztószekrényt szeretnék listázni. Hogy ki tudjam tölteni a postaköltségre vonatkozó adatokat, felhívtam a GTR futárszolgálatot, ők csak 160 cm-es magasságig vállalnak szállítást, a termék kb. 170 cm.

Abban kérnék segítséget, tud-e valaki olyan futárszolgálatról, aki vállalja ilyen méretű műszaki cikkek szállítását.

Köszönöm előre is.

--------------------
Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági

+Quote Post
fefe1968
hozzászólás 2012-03-29 17:36
Létrehozva: #225

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-08-26 19:45
Azonosító: 182 775

A GTR-nél van telefonos ügyfélszolgálat, a PPS-nél nincs. Ezt az apró különbséget majd érzékelik a pórul járt felhasználók, ugyanis a PPS-el szállítattam egy darabig, mígnem egyszer nem jöttek a csomagért a visszaigazolt időben! Csak írni lehetett nekik. Aztán elment 4 nap szabadságom, mert vártam rájuk minden nap. Aztán az 5. napon válaszoltak, hogy bocsi, adminisztrációs hiba. A vevő meg a véremet akarta ontani addig is! Ha lett volna telefon, akkor még aznap lett volna válasz is és nem megy el egy hetem a levesbe... Senkinek nem kívánom! CSAK GTR!

+Quote Post
parfumutanzatok
hozzászólás 2012-03-18 16:34
Létrehozva: #226

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-09-30 11:53
Azonosító: 1 545 647

Najó, gondoltam beírok ide, mert a sok szidás ellenére kipróbáltam a GTR futárt, elküldtem egy csomagot. Megrendeltem, másnap jött a futár, átvette, semmi gond nem volt, rá kb. 4 munkanapra már a számlán volt az összeg. Magyarán nekem semmi problémám nem volt vele, és azthiszem a továbbiakban is igénybeveszem a szolgáltatást, köszönöm.

+Quote Post
dobosramirez
hozzászólás 2012-03-12 10:16
Létrehozva: #227

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-03-12 10:12
Azonosító: 1 668 450

Ne válasszátok a GTR futárt ugyanis meglovasítják a csomagokat, akár milyen nagy is legyen az! Az én 15 ezres csomagomat nem találják sehol! Felhívtam őket, amennyiben nem lesz meg estig, befogok írni a vásárlók könyvébe...azt ugyanis 24 órán belül le kel adniuk a fogyasztóvédelemnek, ők pedig meghurcolják őket anyagilak mind becsületbelileg! A FOGYASZTÓVÉDELEM HARAP AZ ILYENRE! NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT!!!!!!

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2012-03-08 23:57
Létrehozva: #228

Élő szövet a belső fémvázon

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2012-03-08 19:20) *
Szia hytech,

Előrebocsátom, hogy jó ideje nem vagyok moderátor, tehát ez távolról sem egy moderátori hozzászólás.

Áruld már el légy szíves, hogy - azon kívül, hogy Te nyilván roppant elégedett vagy magaddal - mi célja van ezeknek a hozzászólásaidnak?
Odáig tiszta sor, hogy nyilvánvalóan olyan mély sérelmeket és/vagy anyagi és/vagy nem anyagi kárt okozott Neked a PPS, hogy az életben soha nem kívánsz velük kapcsolatba kerülni. Ezzel kapcsolatos tapasztalataidat, ha jól emlékszem, ebben a fórumban meg is osztottad az olvasókkal.

Azt viszont már nem tudom ésszel utolérni, hogy mi haszna van ennek a cinikus hangvételű - és teszem hozzá, nem tegnap kezdődött - lejáratókampánynak?
Anyagi hasznod származik belőle? Nem hiszem.
Bosszúállás? Gonoszkodás? Ennél nagyobb formátumúnak ismertelek eddig.
Or simply killing time?

És hozzáteszem, nem védem a PPS-t, bár valószínűleg több érdekem fűződne hozzá, mint Neked a lejáratásukhoz. Viszont vagyok annyira közel ahhoz a bizonyos kályhához, hogy elmondjam: amit ebben a topikban teszel, az jelenleg alaptalan és kicsinyes.

Köszönöm a figyelmedet!

Szia Oroszlán,

Nem vagyok elégedett magammal (nagyon nem) de ez nem is tartozik ide , hiszen ez nem a hytech-el kapcsolatos kérdések/problémák topik.

Már majdnem megírtam az igazi válaszom neked de megakadt a szemem az utolsó mondatod utolsó részén - "alaptalan és kicsinyes" - így töröltem az egészet.(PEDIG SOKMINDENT SZERETNÉK ÍRNI DE MINEK)

A cinikus jelző tényleg igaz, azt elfogadom.

Ha úgy gondolod, hogy alaptalan amit leírtam ebben a topikban, akkor - alaptalan a sok szerencsétlenül járt reklamácója is - teljesen felesleges is reagálnom mert már eleve elzárkózol attól, hogy objektíven szemléld az eseményeket.

A napnál világosabb mit műveltek "ezek" eddig - bicskanyitogató - és ha ezt neked vagy bárkinek magyarázni kell aki elolvasta elejétől ezt a topikot, akkor régen rossz.

Ami pedig a simply killing time-ot illeti: ha tényleg ilyet feltételezel rólam (csak remélem, hogy ez nem így van) akkor a te szavaiddal élve én is nagyobb formátumúnak ismertelek eddig.

Azt hiszem ismerned kell annyira, hogy feleslegesen sosem koptatom a billentyűzetet, sőt talán én igyekszem mindíg a legrövidebbre fogni a mondókámat.

De ne menjünk messzire: csak ezen az oldalon ki az aki bizonythatóan valótlant állított? És az alaptalan amit én mondok?...

Köszönöm, hogy meghallgattál

Üdv
hytech

Ps: Számomra az a legbosszantóbb, hogy míg mi (vaterások, moderátorok,fórumozók) mindannyian szabályok között élünk és felelünk a tetteinkért ilyen ***** cégek azt tesznek amit akarnak, mindenféle következmény nélkül.

Ps2: Ha lehetőség lenne rá szívesen megvitatnám veled telefonon vagy élőben ezt a témát mert leírni igen hosszadalmas és lassú lenne mindent.

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-03-08 21:25) *
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a tisztességes hangon előadott jogos kritika természetesen megengedett.
Viszont a túlzó, lejárató hozzászólásokat a jövőben kénytelen leszek ebben a topikban is moderálni. Ezt eddig csak nagyon ritkán tettem, mert itt alapvetően a PPS-é a válaszadás joga, de tényleg van egy határ.

Szia Benz,

Mivel ez a téma igen érzékenyen érint ezért nem tudok visszafogottabban reagálni az elhangzottakra, így a jövőben inkább nem kívánok ebbe a topikba többet írni mert azt már témarombolásnak vennéd.

Köszönöm eddigi türelmedet

Üdv
hytech

A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-08 23:59

--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-03-08 22:25
Létrehozva: #229

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2012-03-08 19:20) *
...
Köszönöm a figyelmedet!

Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a tisztességes hangon előadott jogos kritika természetesen megengedett.
Viszont a túlzó, lejárató hozzászólásokat a jövőben kénytelen leszek ebben a topikban is moderálni. Ezt eddig csak nagyon ritkán tettem, mert itt alapvetően a PPS-é a válaszadás joga, de tényleg van egy határ.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Vateraoroszlan
hozzászólás 2012-03-08 20:20
Létrehozva: #230

Igencsak öreg róka

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-09-02 09:51
Azonosító: 726 887

IDÉZET(hytech @ 2012-03-05 16:49) *
Ez egyenesen szuper!
De tényleg. :...

Szia hytech,

Előrebocsátom, hogy jó ideje nem vagyok moderátor, tehát ez távolról sem egy moderátori hozzászólás.

Áruld már el légy szíves, hogy - azon kívül, hogy Te nyilván roppant elégedett vagy magaddal - mi célja van ezeknek a hozzászólásaidnak?
Odáig tiszta sor, hogy nyilvánvalóan olyan mély sérelmeket és/vagy anyagi és/vagy nem anyagi kárt okozott Neked a PPS, hogy az életben soha nem kívánsz velük kapcsolatba kerülni. Ezzel kapcsolatos tapasztalataidat, ha jól emlékszem, ebben a fórumban meg is osztottad az olvasókkal.

Azt viszont már nem tudom ésszel utolérni, hogy mi haszna van ennek a cinikus hangvételű - és teszem hozzá, nem tegnap kezdődött - lejáratókampánynak?
Anyagi hasznod származik belőle? Nem hiszem.
Bosszúállás? Gonoszkodás? Ennél nagyobb formátumúnak ismertelek eddig.
Or simply killing time?

És hozzáteszem, nem védem a PPS-t, bár valószínűleg több érdekem fűződne hozzá, mint Neked a lejáratásukhoz. Viszont vagyok annyira közel ahhoz a bizonyos kályhához, hogy elmondjam: amit ebben a topikban teszel, az jelenleg alaptalan és kicsinyes.

Köszönöm a figyelmedet!

--------------------
Üdvözlettel:
Leó
a Vatera oroszlánja

+Quote Post
Coulthard
hozzászólás 2012-03-08 13:45
Létrehozva: #231

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-07-23 10:27
Innen: Budapest
Azonosító: 172 995

IDÉZET(ppsfutar @ 2012-03-08 08:49) *
Tisztelt Coulthard!

Beérkező megrendelés esetén rendszerünk a címzettnek is küld automatikus e-mailt, ha a megrendelő megadta az e-mail címet.

Üdvözlettel:
Németh Gellért
PPS futárszolgálat

Tisztelt Németh Gellért!

Értem, köszönöm a választ!

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2012-03-08 09:49
Létrehozva: #232

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-04-06 12:33
Azonosító: 603 114

IDÉZET(Coulthard @ 2012-03-07 16:22) *
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha online megrendelem a futárt, akkor a rendelésem leadásáról a rendszer csak nekem küld levelet, vagy a címzettnek is?

Tisztelt Coulthard!

Beérkező megrendelés esetén rendszerünk a címzettnek is küld automatikus e-mailt, ha a megrendelő megadta az e-mail címet.

Üdvözlettel:
Németh Gellért
PPS futárszolgálat

+Quote Post
Coulthard
hozzászólás 2012-03-07 17:22
Létrehozva: #233

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-07-23 10:27
Innen: Budapest
Azonosító: 172 995

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha online megrendelem a futárt, akkor a rendelésem leadásáról a rendszer csak nekem küld levelet, vagy a címzettnek is?

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2012-03-07 11:47
Létrehozva: #234

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(ppsfutar @ 2012-03-07 10:24) *
Tisztelt hytech!

Az Ön által említett hibákat mára teljesen kiküszöböltük, a hozzászólása (kissebb-nagyobb túlzásokkal) nagyjából tíz hónappal ezelőtti átmeneti állapotra utal. Szogáltatásunk mai színvonalát sokkal inkább tükrözi bj66 Ön által is lereagált hozzászólása.

Üdvözlettel:
Németh Gellért
PPS futárszolgálat

Legalább valótlanságokkal ne járassa le magát ha már ezt a fórumot bárki olvashatja. dry.gif

Csak ezen az oldalon - VISSZALAPOZÁS NÉLKÜL - 4(+1) reklamáció van az alábbi - friss - dátumokkal:

2011.12.28 (suranyicsaba)

2011.12.28 (karpatman)

2012.01.04 (unwantedhero)

2012.01.26 (betonati)

+1 ( szintén az önöket soha többé kategóriába soroló Bojli4 őszinte reagálása)

Ez ön szerint 10 hónapja volt? (atyaisten)

Ha pedig ezt itt megteszi mi történik akkor ha valaki csomagot ad fel, vagy vár??
Sajnos jelen hozzászólásból is az látszik, hogy a helyzet nem sokat változott csak a szájkaraté megy ezerrel.
Nem mentegetőzni kell, nem magyarázkodni, nem ígérgetni hanem teljesíteni/bizonyítani ami az önök megtépázott renoméjával nem lesz könnyű.
Az idő eldönti.

Azt is elhiszem, hogy önnek hivatalból fényeznie/védenie kell a PPS-t, de ez kb. olyan mint amikor nagyvezérünk szavait hallgatta a kisnyugdíjas a junoszty tv-n: "...Nagy a jólét..."

Üdvözlettel
hytech

A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-07 12:41

--------------------

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2012-03-07 11:24
Létrehozva: #235

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-04-06 12:33
Azonosító: 603 114

Tisztelt hytech!

Az Ön által említett hibákat mára teljesen kiküszöböltük, a hozzászólása (kissebb-nagyobb túlzásokkal) nagyjából tíz hónappal ezelőtti átmeneti állapotra utal. Szogáltatásunk mai színvonalát sokkal inkább tükrözi bj66 Ön által is lereagált hozzászólása.

Üdvözlettel:
Németh Gellért
PPS futárszolgálat

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2012-03-05 17:49
Létrehozva: #236

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(bj66 @ 2012-03-03 20:45) *
... de nekem ilyen és hasonló tapasztalataim voltak eddig minden futáros szállítással. good.gif...

Ez egyenesen szuper!
De tényleg. wub.gif nature.gif love7.gif clapping.gif

Eddig volt bennem egy halvány kétely de te most azt is eloszlattad!
Köszönöm neked! notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Az a párszáz vagy párezer eset amikor nem vették fel a telefont napokon/heteken keresztül, hitegették a szerencsétlen vevőket és eladókat akik miattuk szabadnapot vettek ki vagy átszervezték egy teljes napjukat urambocsá hetüket, akik otthonmaradva csak várták minduntalan(hiába) a futárt a csomagért, akik hetekig csak idegeskedtek, hogy mikor utalják a pénzüket, akik szintén hetekig idegeskedtek, hogy hová tűnt a csomagjuk, akik kétségbeesetten várták, hogy végre történjen már valami mert már 10x 100x megígérték... Na ezek az esetek puszta véletlenen alapulhatnak csak, a sors kegyetlen fintoraként nyilvánvalóan csak valami fatális, transzkontinentális, csillagközi véletlen áldozatai lehettek amely véletlenek még inkább érthetetlenek annak fényében, hogy mindeközben a futárcég(ek) alkalmazottai éjt nappallá téve teljes erőbedobással dolgoztak, sőt sokszor azon felül, túlórában vagy még a túlórán is túl(!!!), lelkiismeretük és munkabíró képességük legjavát adva kapkodták a (nemlétező) telefonokat, vitték a senki által nem talált fogalmuk nincs holvan (de az eladó által természetesen átadott) csomagokat, írták tízezerszámra az email-eket, intézkedtek, szerveztek mert fő jelszavuk: Mindent a vevőért.

Igen vannak esetek amikor hiába tesz meg MINDENT vraagt.gif egy vállalat vagy cég ha a sors egyszerűen nem akarja, hogy a telefonhívás/email/küldemény/utánvét összege stb. célba érjen.

cray2.gif not_i.gif dntknw.gif crying.gif

--------------------

+Quote Post
bj66
hozzászólás 2012-03-03 21:45
Létrehozva: #237

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-07-08 06:25
Azonosító: 1 250 368

Sziasztok! Nem akarom fényezni a PPS-t, sem más futárszolgálatot, de végigolvasva a hozzászólások sokaságát, muszáj egy-két megjegyzést elejtenem:
Én leginkább vásárló vagyok, ami a futáros szállítást illeti, eladáskor leginkább a postát használtam eddig, ha nem volt mód a személyes átadásra. Vásárolni viszont nem csak a Vaterán szoktam, így bátran mondhatom, hogy az országban található jelentősebb futárszolgálatok 80-90%-ával volt már dolgom, köztük a posta MPL-el is. Gondom soha egyikkel sem volt, az MPL kivételével. A futárszolgálatok értesítenek, amikor átveszik a csomagot, amikor átadják a futárnak és a futár értesít telefonon az érkezéséről-az esetek nagy részében. Az MPL viszont jön, lát, otthagy egy cetlit és viszi tovább a csomagot... mad.gif A futárszolgálat éppen ezért jobb, mint a postafutár... Csupán egyszerű trükköket kell alkalmazni a gondok megelőzéséhez: a megfelelő adatokat kell megadni, megfelelő csomagolást kell alkalmazni. Én is egy logisztikai központban dolgozom, ezért tudom, hogy véletlen és nem véletlen "'balesetek" előfordulnak és fekete bárányok is valóban vannak mindenütt. De minden cég elkövet mindent, hogy ezek a belesetek minél ritkábban forduljanak elő, és a fekete bárányok valahol másutt "legelésszenek". A kézbesítési idők és a csomagfelvételek is leginkább az üzeletek nyitvatartási idejéhez vannak igazítva, de ez ellen nem sokat tehetünk, legfeljebb megrendeléskor, vagy feladáskor a megjegyzésben feltüntethetjük, hogy nekünk melyik napszak felelne meg... Ezt vagy figyelembe veszik, vagy nem (nekem eddig még mindig bejött). Amiért itt írtam ezt a megjegyzést, az éppen a PPS-hez fűződő eset: Szlovákiából rendeltem egy webshopban és a PPS volt a szállító. Vasárnap adtam le a megrendelést és mivel éppen éjszakás hét előtt áltam, beírtam, hogy délelőttre kérném a kézbesítést... Hétfőn jött a mail, hogy felvették a csomagot, kedden reggel éppen csak hazaértem, már telefonált is a futár (reggel fél nyolc előtt!), hogy át tudom-e venni a csomagot, mert akkor 20 perc múlva ott lenne... Talán csak szerencsém volt eddig. de nekem ilyen és hasonló tapasztalataim voltak eddig minden futáros szállítással. good.gif Ha az árak egy picit barátibbak volnának, inkább ajánlanám mindenkinek a posta helyett.

+Quote Post
Bojli4
hozzászólás 2012-02-20 17:51
Létrehozva: #238

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-04-28 19:06
Azonosító: 137 794

IDÉZET(betonati @ 2012-01-26 14:54) *
Senkinek nem ajánlom a PPS futárt sem.

4 hete már,hogy várok egy csomagot ami beépíthető sütő lett volna ha első az értesítés szerint nem sérült volna meg.Utánna pedig nem találják a csomagot.Felháborító,hogy elérhetőségük csak E-mail,amit nem lehet elérni.Folyamatosan mellé beszélnek amikor nagy kegyesen válaszolnak.Szeretném tudni milyen felügyeleti szerv tud pontot tenni az ügy végére.

Részvétem!!!
Mintha csak a saját esetemet látnám!!! Régebben vettem egy multi nyomtatót és száz év mire ideért! Gyalog megjártam volna kétszer annyi idő alatt. Rá volt írva hogy törékeny és futár mivel sietett úgy ötször dobálta arrébb a többi csomag tetején mire rájött nagy sietsége közben hogy pont az én csomagomat dobálja amire rá volt írva hogy törékeny. Na mondom barátom akkor most megvárod amig kinyitom és ha baj van akkor még egy rendört is megvársz. Katasztrófa!!! SOHA TÖBBET!!! Amúgy van telefonos eléhetőségük de inkább ne hívd fel mert agyvajt kapsz a paraszt vakítástól. Ahogy mondod hímezés hámozás mellébeszélés!!!

+Quote Post
kerpity
hozzászólás 2012-02-14 09:00
Létrehozva: #239

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-07-08 20:07
Azonosító: 168 997

GTR Trans!
Szóval, eladtunk egy pingpong asztalt, és kb. 200 km-re lakik a vevő. Megrendeltük (hasra ütéssel kisorsolva) a PPS futárt, a megrendelésben leírva, a mérete (max. 137x140x7 cm, 3 db csomag). A szállítás napján, a futár telefonált, hogy jön érte, mekkora a csomag. Megmondtuk, és közölte ő kis autóval van, nem fér be. Ezután felhívtuk a PPS ügyfélszolgálatot, hogy mikorra várható bármi is, vagy rendeljek meg másik futárt. Érdemes lenne a levelezést ide beilleszteni, amit Németh Gellérttel (PPS Ügyfélszolgálat) folytattam, de a lényege, hogy a végén emberünk közölte, ők csak dobozolt árut vesznek át. Ja, hozzáteszem, hogy az elszállítás napjára szabadságot vettem ki. Ez az egész herce-hurca majdnem egy hétig tartott. Ezek után lemondtuk a fuvart 2012.02.13-án 13 órakor, és 13:07-kor megrendeltük a GTR futárt. Ma, azaz 2012.02.14. 7:20-kor megérkezett a GTR futár, megfelelő méretű autóval, és kb. 5 perc alatt beraktuk a 3 csomagot, felmatricázta, és jó utat kívánva elbúcsúztunk egymástól. Igaz, 2580,- Ft-tal többe került, de nem kellett dobozolnom, hanem komissiózó fóliával körbe tekerve elég volt nekik. Ennyit az itt sokat szidott GTR Transról. Tudni kell! Megtudtam, a PPS alvállalkozóknak adja ki a fuvart, minden egyéb információ nélkül, ezért küldtek kis autót először, mert a szállítónak fogalma sem volt a csomag méretről, csak a felvételi helyet, és a cél címét tudta (ha tudta?).Javaslom, ha valaki nagyobb méretű, és nem dobozos árut szeretne küldeni, csak a GTR-t használja. Még valami. Úgy 3 éve vettem a Vaterán 4 db autógumit utánvéttel, azt is az eladó a GTR-rel küldte nekem, és semmi problémám nem volt akkor sem. Tehát, mint vevő, és mint fuvar megrendelő csak elégedett vagyok a GTR-rel.

IDÉZET(moncs73 @ 2012-02-12 17:38) *
Szép napot mindenkinek! egy kis segitséget kérnék:) ha szeretnék venni valamit amit csak a futár tud kihozni az hogyan müködik? mikor kell fizetnem a futárnak?

A csomag felvételekor, tehát amikor a csomagot felveszi a futár, akkor kell fizetni.

+Quote Post
moncs73
hozzászólás 2012-02-12 18:38
Létrehozva: #240

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-05-21 14:28
Azonosító: 647 535

Szép napot mindenkinek! egy kis segitséget kérnék:) ha szeretnék venni valamit amit csak a futár tud kihozni az hogyan müködik? mikor kell fizetnem a futárnak?

+Quote Post

56 Oldal V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-24 11:46