Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-10-23 13:19
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-05-30 16:48 Azonosító: 12 180 |
Kedves Felhasználók!
Egy észrevételemet szeretném megosztani veletek az egyik hirdetővel kapcsolatban (aproattila123)!Több éve vagyok tagja a vaterának illetve más hirdető oldalnak de ilyennel még nem találkoztam....A probléma a következő: mások előtt megalázó dolgokat kiírni a másikról szerintem egyáltalán nem korrekt dolog,főleg mivel csak egy ajánlatot tettem a termékére.Ami úgy gondolom,hogy teljesen normális hiszen ez is lényege ennek az oldalnak. Ám ez a kedves illető aproattila123 olyan bántó szavakkal illetett válaszában(amit ugyebár mindenki lát) ami számomra és mások számára is sértő lenne.Ráadásul egy másik felhasználóval való beszélgetésembe is beleavatkozott szintén lenézve. Ezt nem rég ki is törölte de napokig látható volt és ez így kellemetlen,meg hát amit éppen feltételez a másikról azt nem ilyen módon kéne kinyilvánítania.Akkor inkább tartsa meg magának,vagy írjon normálisan vissza vagy akkor inkább ne, ha csak sértegetni tudja a másikat.Így kedves felhasználók gondoljátok meg,hogy egyáltalán érdemes-e egy ilyen emberrel üzletelni.Bár a negatív vélemények azért magukért beszélnek,én csak jó indulatból figyelmeztetek mindenkit aki találkozna ezzel a felhasználóval,hogy nem biztos hogy egyáltalán igazat mond, vagy ha igen akkor a viselkedésével előfordulhat hogy másokat is megaláz és megbánt. Üdvözlettel: csabek4 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1494470975 HP DV6000,duo proci, HDMI,1.5RAM,160GB HDD A lényeg,hogy ahogy látom leginkább számítástechnikai eszközökkel foglalkozik,így leginkább akkor kerülhettek vele kapcsolatba. Üdv:csabek4 |
|
|
|
2011-10-23 10:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tudom, nem sokat ér, de próbálj kevesebbet lelkizni az ilyenek miatt. (Szerintem hadd válaszoljon az embered, bár lehet nem nézne ki jól :-)) // Én elkezdenék hosszasan érdeklődni, hogy fussa-e kajára a szomszédnak, ha igen, akkor neked miért ne futhatna, hiszen ha kevesebbért adod, mint amennyiért vetted, akkor ez lenne. Aztán ha megkapná a teáskészletet a rokkant szomszéd, annak mekkora hasznát venné, és valóban, megérted, hogy aki ilyen gyakran fogad vendégeket, annak fontos, hogy a vendégeivel szemben jó benyomást keltsen, kimutassa, mennyire megbecsüli őket, mi másra kellene a teáskészlet... Ezért ne legyen lelkiismeretlen, vegye meg a teáskészletet, és ajándékozza a szomszédjának// Amúgy vannak nekem rokkant "webes2 ismerőseim, (legtöbbjükkel soha nem találkoztam, de fórumokon sokat eszmecserélünk). Tolókocsis, meg vak, meg hadd ne soroljam. És általában teljesen más problémák foglalkoztatják őket, ami azt illeti, az a világ, amit ezek a porcelánok képviselnek, nagyon távol van tőlük. (Számítógépek, szoftverek sokkal fontosabbak nekik amik persze jó drágák, de legtöbben ezeket munkára tudják használni, szoktam segíteni nekik, leselejtezett gépeket felújítok, és eljuttatom egyiküknek- másikoknak. Egyébként hihetetlenül drágák azok a holmik, amik rajtuk segítenek, és van olyan is, aki aztán rengeteg "igénnyel" tud ám szolgálni (autó, de olyan, ami beemeli a tolókocsit, elektromos tolókocsi, fedélzeti komputer, amelyik az aksi töltöttségét is figyeli, és időben szól, ha vissza kell fordulni, ehhez kiszámolja az emelkedőket, meg figyelembe veszi azt a súlyt, amit az útja során magához vett, méregdrága profi videófeldolgozó rendszer, stb.) de meg is tudja magyarázni mindet (Ja, és a vakok meg mindenáron szkennelni akarnak, ezt nem értem) Jaj, hát mit csináljak, ha ilyen lelkis vagyok? Tudom, selejt dolog, de hát ez van. De köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-23 10:12
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Kedves Benz! http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1493279288 Köteles vagyok válaszolni? Na és hogyan látta a kérdező az előzményt? Köszönöm, ha válaszol. (Gondolom amúgy, hogy csak vicces.) Tudom, nem sokat ér, de próbálj kevesebbet lelkizni az ilyenek miatt. (Szerintem hadd válaszoljon az embered, bár lehet nem nézne ki jól :-)) // Én elkezdenék hosszasan érdeklődni, hogy fussa-e kajára a szomszédnak, ha igen, akkor neked miért ne futhatna, hiszen ha kevesebbért adod, mint amennyiért vetted, akkor ez lenne. Aztán ha megkapná a teáskészletet a rokkant szomszéd, annak mekkora hasznát venné, és valóban, megérted, hogy aki ilyen gyakran fogad vendégeket, annak fontos, hogy a vendégeivel szemben jó benyomást keltsen, kimutassa, mennyire megbecsüli őket, mi másra kellene a teáskészlet... Ezért ne legyen lelkiismeretlen, vegye meg a teáskészletet, és ajándékozza a szomszédjának// Amúgy vannak nekem rokkant "webes2 ismerőseim, (legtöbbjükkel soha nem találkoztam, de fórumokon sokat eszmecserélünk). Tolókocsis, meg vak, meg hadd ne soroljam. És általában teljesen más problémák foglalkoztatják őket, ami azt illeti, az a világ, amit ezek a porcelánok képviselnek, nagyon távol van tőlük. (Számítógépek, szoftverek sokkal fontosabbak nekik amik persze jó drágák, de legtöbben ezeket munkára tudják használni, szoktam segíteni nekik, leselejtezett gépeket felújítok, és eljuttatom egyiküknek- másikoknak. Egyébként hihetetlenül drágák azok a holmik, amik rajtuk segítenek, és van olyan is, aki aztán rengeteg "igénnyel" tud ám szolgálni (autó, de olyan, ami beemeli a tolókocsit, elektromos tolókocsi, fedélzeti komputer, amelyik az aksi töltöttségét is figyeli, és időben szól, ha vissza kell fordulni, ehhez kiszámolja az emelkedőket, meg figyelembe veszi azt a súlyt, amit az útja során magához vett, méregdrága profi videófeldolgozó rendszer, stb.) de meg is tudja magyarázni mindet (Ja, és a vakok meg mindenáron szkennelni akarnak, ezt nem értem) -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2011-10-23 10:07
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Érdekes, hogy a beírásodat megelőzően pont az "érdeklődő" beírását olvashatod. Miért nem teszed tiltóra ? Lehet, hogy az én szomszédomat is érdekelné, aki se nem süket, se nem vak, de ő csak 3 ezret adna érte, valamint igényt tartana még 1 kg. minőségi kávéra is grátisz :-) Megkávéztam, felébredtem, és végül úgy döntöttem, sportosan fogom fel a kérdést. Elvégre vasárnap van, még ha ronda szutykos is. Kedves zejopy! Nyilván nem köteles mindenre reagálni. A PEP-et nem érinti különösebben, ha egy-egy válasz kimarad. Talán az előző terméklapon láthatta a másik hozzászólást. Köszönöm a választ. Végül reagáltam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-23 09:45
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1493279288 Köteles vagyok válaszolni? Na és hogyan látta a kérdező az előzményt? Köszönöm, ha válaszol. (Gondolom amúgy, hogy csak vicces.) Kedves zejopy! Nyilván nem köteles mindenre reagálni. A PEP-et nem érinti különösebben, ha egy-egy válasz kimarad. Talán az előző terméklapon láthatta a másik hozzászólást. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-10-23 09:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-11-10 15:36 Azonosító: 40 329 |
Kedves Benz! http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1493279288 Köteles vagyok válaszolni? Na és hogyan látta a kérdező az előzményt? Köszönöm, ha válaszol. (Gondolom amúgy, hogy csak vicces.) Érdekes, hogy a beírásodat megelőzően pont az "érdeklődő" beírását olvashatod. Miért nem teszed tiltóra ? Lehet, hogy az én szomszédomat is érdekelné, aki se nem süket, se nem vak, de ő csak 3 ezret adna érte, valamint igényt tartana még 1 kg. minőségi kávéra is grátisz :-) |
|
|
|
2011-10-23 09:05
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1493279288 Köteles vagyok válaszolni? Na és hogyan látta a kérdező az előzményt? Köszönöm, ha válaszol. (Gondolom amúgy, hogy csak vicces.) A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-10-23 09:06 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-23 00:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Érdemes megnézni mit művel ez az emberke...Meddig csinálhatja??? geza223 Az egyik gyűrűét, már ötödjére adja el... Persze ővé a kis936 is... Előbb egy semleges, mert elutazott, 13 perc múlva pozitív, ugyanannak... nem máááá!! Remélem hamar kiszúrják, a kis csalót.. Vigyázzatok! Tisztelt bici75! Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-10-23 00:05
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-07-28 15:16 Azonosító: 174 429 |
Érdemes megnézni mit művel ez az emberke...Meddig csinálhatja???
geza223 Az egyik gyűrűét, már ötödjére adja el... Persze ővé a kis936 is... Előbb egy semleges, mert elutazott, 13 perc múlva pozitív, ugyanannak... nem máááá!! Remélem hamar kiszúrják, a kis csalót.. Vigyázzatok! |
|
|
|
2011-10-03 11:20
Létrehozva:
|
|
A megoldás egyszerű. Írd meg neki, hogy standard csomag esetén neked mint vevőnek pontosan 950ft plusz-ba kerül (akárcsak neki a csomagolás és a postára menetel) elmenni a bankba: tiszta ruha(koszosban mégsem mehetsz), parkolójegy, benzin. Így ha az 1050ft-os postaköltséghez hozzáadja az ő költségeit és levonja belőle a tiédet pontosan 1050ft a postaköltség. Érteni fogja. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-10-03 10:59
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Isteniek vagytok A megoldás egyszerű. Írd meg neki, hogy standard csomag esetén neked mint vevőnek pontosan 950ft plusz-ba kerül (akárcsak neki a csomagolás és a postára menetel) elmenni a bankba: tiszta ruha(koszosban mégsem mehetsz), parkolójegy, benzin. Így ha az 1050ft-os postaköltséghez hozzáadja az ő költségeit és levonja belőle a tiédet pontosan 1050ft a postaköltség. Érteni fogja. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-09-29 15:42
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-06-23 21:24 Azonosító: 1 532 849 |
Isteniek vagytok
|
|
|
|
2011-09-29 14:20
Létrehozva:
|
|
Üdv! Tudnátok segiteni mert ilyennel még nem találkoztam.Vásároltam már pár dolgot de ilyen még nem történt velem. Megvettem valamit és a postával kapcsolatban az eladó 2000FT standard postai csomagként,irom neki emailben hogy standard az 1050Ft 20Kg-ig irtam neki hogy nem kell értékbiztositott stb. mert mindössze 1050Ft volt a termék. Erre irja hogy azért 2000 mert csomagolás ,postára járás ha kell kell ha nem nem. Kérdem én ez nem etikátlan eljárás 1 kicsit mert ennyi erövel én is mondhatnám hogy nekem is be kell mennem a bankba befizetni az összeget!!! Mi a válaszotok? Nincs semmi baj. Első lépésként írd meg neki, hogy a Vatera szabályzata tiltja a csomagolási költség felszámolását. Ha így sem hajlandó 1050-ért postázni, akkor a kapcsolatfelvételen keresztül jelezd az ÜSZ-nak, a probléma egy felhasználóval menüpont alatt. Vagy valami ilyesmi a neve. Vagy küldd ide, majd jól megmondjuk neki a magunkét. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-29 14:14
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-06-23 21:24 Azonosító: 1 532 849 |
Üdv! Tudnátok segiteni mert ilyennel még nem találkoztam.Vásároltam már pár dolgot de ilyen még nem történt velem.
Megvettem valamit és a postával kapcsolatban az eladó 2000FT standard postai csomagként,irom neki emailben hogy standard az 1050Ft 20Kg-ig irtam neki hogy nem kell értékbiztositott stb. mert mindössze 1050Ft volt a termék. Erre irja hogy azért 2000 mert csomagolás ,postára járás ha kell kell ha nem nem. Kérdem én ez nem etikátlan eljárás 1 kicsit mert ennyi erövel én is mondhatnám hogy nekem is be kell mennem a bankba befizetni az összeget!!! Mi a válaszotok? A hozzászólást -kukesz176- szerkesztette a következő időpontban: 2011-09-29 14:15 |
|
|
|
2011-09-26 08:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 222 Regisztrált: 2008-10-27 17:22 Azonosító: 260 214 |
-------------------- “I thought what I’d do was, I’d pretend I was one of those deaf-mutes.” |
|
|
|
2011-09-25 21:30
Létrehozva:
|
|
A csúfolódás nagyon távol áll tőlem, persze egy kis csipkelődésre bármikor kapható vagyok, de csak szeretetből, és a poén kedvéért. Én is úgy gondoltam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-25 20:39
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 267 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2011-09-25 20:19
Létrehozva:
|
|
Nem voltál durva, "zejopy mindig kedves és aranyos" Nahát, hogy te milyen kedves vagy ma. (Érzek ám némi kis csúfolódást. Különben mmmyki leszúrt. Azt mondta, hogy nem értem meg a másik oldalt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-25 20:14
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 267 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2011-09-25 16:18
Létrehozva:
|
|
Egyáltalán nem voltál durva. A hasonlatod is jó volt, ha egyáltalán értette a célzást. Mivel ez egy "alku piac", lehet egy nem áll az alku is elég lett volna? Nagyon jó, hogy mindenki megerősít. Az "alku piac" kifejezés mennyire megtetszett mindenkinek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 17:49 |