Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-09-19 14:42
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszi Benz! A csillagokat is vissza lehet állítani? Igen, azok is törlődnek az értékeléssel együtt. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-09-19 14:34
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 21 Regisztrált: 2010-12-19 21:19 Azonosító: 1 416 017 |
Tisztelt cico1_v! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. Köszi Benz! A csillagokat is vissza lehet állítani? -------------------- Kriszti
|
|
|
|
2011-09-19 14:31
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Hová tudok fordulni,ha szeretnék visszavonatni az egy értékelést? ... Tisztelt cico1_v! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-19 14:26
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 21 Regisztrált: 2010-12-19 21:19 Azonosító: 1 416 017 |
Sziasztok!
Hová tudok fordulni,ha szeretnék visszavonatni az egy értékelést? Nagyon dühös vagyok!! Licitálás után ne m lehetett elérni az illetőt. Több hétig vártam,mikor adtam neki egy negatívot. Ezt viszonozta egy negával úgy,hogy az összes csillagból is a legkevesebbet adta. Miért engedik meg,hogy egy "vevő" így járjon el? Remélem van gyógyír a bajomra.. köszi előre is Kriszti -------------------- Kriszti
|
|
|
|
2011-09-19 14:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nagyon elszomorodtam, mert a következő levelet kaptam: Kedves Julianna! Meglepődveés felháborodva kaptam meg az Ön válasz levelét az én tartozásomról....6100Ft-ért vásároltam meg a surranót+900Ft postaköltséget küldtem mellé az az 7000Ft,bőven fedezi a szállítási költségeket.Magyarországon belül 930Ft -ért 20kg -os csomag bárhová elmegy.Ebben igaza van ehez a 930Ft-os összeghez 30Ft hiányzik!Szíves elnézését kérem ,de úgy gondolom nem kell csomagként elküldeni ,jön az olcsóbban mint 900Ft (levél)tehát Önnek még plusz pénze is lesz és én sem szőrözök Önnel ,hogy a különbözetet küldje vissza,vegyen belölle gyermekének egy szelet csokit vagy vegyen magának egy csomag rágót kedves egézségére! Milyen egézségbiztosításról meg különbözetről és főleg amin meglepődtem SZJA.Ön tud nekem erről számlát adni?Mert akkor kérem mellékelje és eltudok számoltatni vele a munkahelyemen mint munkaruházati cikk! Sajnálom ,de nem áll módomban Önnek +150 ft különbözetet fizetni és a csomagot az elkövetkező 2 munkanapban várom! Amennyiben továbbra is ragazkodik a 150 Ft-os nemtudom milyen tartozásomhoz ,értékeléskor ennek nyomot fogok hagyni!Évek óta vaterázok ,de ilyennel még nem találkoztam. És mindezt csak azért, mert nem a megfelelő összeget küldte, és erre udvariasan figyelmeztettem. A vásárolt termék egyébként 2300 gr. Milyen világban élünk? Kedves Julianna! Szívesen megnéznék egy linket a vevőről, vagy inkább a terméklapról. Ahogy elnézem, a többi árunál azt látom, hogy nem ad számlát. Ha a szállítási feltételeknél a standard postai csomag volt megadva akkor kevésbé kellemes lelkületű vevő teljesen feleslegesen koptatta a billentyűzetét. Jobban tette volna, ha ezzel erővel a hiányzó összeget utalta volna. Ne hagyja magát elszomorítani, nem éri meg. (Megint lassú voltam. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-09-19 14:23 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-19 14:16
Létrehozva:
|
|
Nagyon elszomorodtam, mert a következő levelet kaptam: ... A kedves vevő le van maradva. Ha minden igaz, a 930 Ft a 2009-es tarifa. Ez ma 1050 Ft. Ezt próbálja neki elmagyarázni -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-19 13:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 77 Regisztrált: 2007-05-10 16:21 Azonosító: 9 457 |
Nagyon elszomorodtam, mert a következő levelet kaptam:
Kedves Julianna! Meglepődveés felháborodva kaptam meg az Ön válasz levelét az én tartozásomról....6100Ft-ért vásároltam meg a surranót+900Ft postaköltséget küldtem mellé az az 7000Ft,bőven fedezi a szállítási költségeket.Magyarországon belül 930Ft -ért 20kg -os csomag bárhová elmegy.Ebben igaza van ehez a 930Ft-os összeghez 30Ft hiányzik!Szíves elnézését kérem ,de úgy gondolom nem kell csomagként elküldeni ,jön az olcsóbban mint 900Ft (levél)tehát Önnek még plusz pénze is lesz és én sem szőrözök Önnel ,hogy a különbözetet küldje vissza,vegyen belölle gyermekének egy szelet csokit vagy vegyen magának egy csomag rágót kedves egézségére! Milyen egézségbiztosításról meg különbözetről és főleg amin meglepődtem SZJA.Ön tud nekem erről számlát adni?Mert akkor kérem mellékelje és eltudok számoltatni vele a munkahelyemen mint munkaruházati cikk! Sajnálom ,de nem áll módomban Önnek +150 ft különbözetet fizetni és a csomagot az elkövetkező 2 munkanapban várom! Amennyiben továbbra is ragazkodik a 150 Ft-os nemtudom milyen tartozásomhoz ,értékeléskor ennek nyomot fogok hagyni!Évek óta vaterázok ,de ilyennel még nem találkoztam. És mindezt csak azért, mert nem a megfelelő összeget küldte, és erre udvariasan figyelmeztettem. A vásárolt termék egyébként 2300 gr. Milyen világban élünk? |
|
|
|
2011-09-19 08:28
Létrehozva:
|
|
Köszönöm . Nyert egy licitet a termékeim közül de biztos nem jelentkezik rá. Mit lehet tenni ilyenkor? Konok 81 Genius hangfalra licitált Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-19 08:21
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-09-18 19:54 Azonosító: 1 544 490 |
|
|
|
|
2011-09-18 21:21
Létrehozva:
|
|
Egy licitáló után kéne nézni 4 termékemre licitált eddig az első már le is járt de email címe visszadobja a leveleket a telefonját nem veszi fel. Néztem az értékeléseket én úgy látom csak szórakozik az emberekkel. Mit lehet ilyenkor csinálni? Tisztelt koviemi78! A felhasználót kizártuk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-18 20:20
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Sziasztok! Már egy jó ideje vaterázok, és nagyon tetszik az oldal. Viszont van 1-2 észrevételem. Pl ki van írva a hirdető szövegben, h NMÁ erre ha bemész, ott már hiába akarsz licitálni, azt írja a minimál árat nem érted el. A másik, h ha 1 forintos aukcióra tesz ki valaki valamit, és felteszi pl 40000 Ft minimál árra, miért írja ki h akár 1 Ft-ért a Tied lehet????!!! Ezek sztem undorító, félrevezető dolgok. Személy szerint én az ilyen embertől nem vásárolok. De ezeket nem lehetne valahogy büntetni????.....hiszen ha ez már így kezdi milyen lesz a folytatás?? Csak ezeket az észrevételeimet szerettem volna megosztani. További jó adás-vételt mindenkinek!!! Üdv:Edit Ha ki van írva, hogy NMÁ, és mégis van minimálár, az szabálytalan. Ha ki van írva, hogy akár 1 forintér a tied lehet, miközben van minimálár, az is. (Ha az van írva, hogy "1 forintról" akkor az csak enyhe csúsztatás, nem szabálytalan). Ilyen esetekben a terméklapon (a termékleírás felett jobbra) található: Szabálytalan aukció? Értesítsen" gombra kattintva jelezd a Vaterának. |
|
|
|
2011-09-18 20:11
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Egy licitáló után kéne nézni 4 termékemre licitált eddig az első már le is járt de email címe visszadobja a leveleket a telefonját nem veszi fel. Néztem az értékeléseket én úgy látom csak szórakozik az emberekkel. Mit lehet ilyenkor csinálni? Felhasználó-neve, vagy egy link kellene róla. |
|
|
|
2011-09-18 20:06
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-09-18 19:54 Azonosító: 1 544 490 |
Egy licitáló után kéne nézni 4 termékemre licitált eddig az első már le is járt de email címe visszadobja a leveleket a telefonját nem veszi fel. Néztem az értékeléseket én úgy látom csak szórakozik az emberekkel.
Mit lehet ilyenkor csinálni? |
|
|
|
2011-09-18 18:35
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2011-09-18 18:19 Azonosító: 1 544 482 |
Sziasztok!
Már egy jó ideje vaterázok, és nagyon tetszik az oldal. Viszont van 1-2 észrevételem. Pl ki van írva a hirdető szövegben, h NMÁ erre ha bemész, ott már hiába akarsz licitálni, azt írja a minimál árat nem érted el. A másik, h ha 1 forintos aukcióra tesz ki valaki valamit, és felteszi pl 40000 Ft minimál árra, miért írja ki h akár 1 Ft-ért a Tied lehet????!!! Ezek sztem undorító, félrevezető dolgok. Személy szerint én az ilyen embertől nem vásárolok. De ezeket nem lehetne valahogy büntetni????.....hiszen ha ez már így kezdi milyen lesz a folytatás?? Csak ezeket az észrevételeimet szerettem volna megosztani. További jó adás-vételt mindenkinek!!! Üdv:Edit |
|
|
|
2011-09-18 14:57
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Arra mindig van, de csak a szokásos feltételekkel. Jaj kedves Benz! Pont azt szerettem volna kipuhatolni az Ön tudásanyagára támaszkodva, hogy vajon ez a levelezés elég erős indok-e ahhoz, hogy töröljék. Tudja, milyen nyűgös vagyok erre a dologra. Délelőtt csomagoltam a porcelánjaimat, és egyre jobban beforgattam magam, pedig az értékelést még meg sem kaptam. Oké, sokkal hülyébb már nem leszek, gondolom nem nagyon lehet már. Köszönöm a türelmét. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-09-18 15:01 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-18 14:34
Létrehozva:
|
|
Jaj Beeenz. Azt tudom. A kérdés, hogy az egész értékelés töröltetésére van-e lehetőség. Arra mindig van, de csak a szokásos feltételekkel. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-18 14:25
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Csillagok törlésére sajnos nincs lehetőség. Jaj Beeenz. Azt tudom. A kérdés, hogy az egész értékelés töröltetésére van-e lehetőség. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-18 14:24
Létrehozva:
|
|
... Kedves Benz!:) Ezek után, ha lehúzza a csillagjaimat, van esélyem a töröltetésre? ... Kedves zejopy! Csillagok törlésére sajnos nincs lehetőség. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-18 12:30
Létrehozva:
|
|
Na, elszakadt a cérna, tegyétek tiltóra, ha jót akartok magatoknak. Trehány, figyelmetlen és logikátlan.
Első levél elment, második is. Épp a harmadikon gondolkodtam, amikor a következő tartalmú levelet kaptam: "Üdv, bocsánat, nem olvastam az íméljeimet. Postacímem: (Itt a címe van, de a közterületet nem írta oda, csak a személyt, akiről elnevezték) Mi az Ön bankszámla száma? Üdv." Még aznap válaszoltam neki, erre ma jön a levél, az én levelemhez csatoltan, tehát válaszként a számlaszámosra: "Üdv, most meg Ön nem ír nekem... így nehéz lesz átutalnom az összeget, ha nem tudom, hogy hova kell. Várom válaszát. Üdv. (név)" Válaszoltam: "Üdvözlöm! De igen, írtam, arra a levélre válaszolt. Még aznap, mikor írt. A biztonság kedvéért megismétlem, de ha belenéz, akkor látja, hogy elküldtem: (Ide bemásoltam az előző levelet)" Ő az: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=390029 Kedves Benz!:) Ezek után, ha lehúzza a csillagjaimat, van esélyem a töröltetésre? Azt hiszem, ez az az embertípus, aki ezek után minden gond nélkül az én tempómat fogja lassúnak minősíteni. Tudom, hogy azt gondolja, ez nem igazán fontos, és igazán nem is a csillagok száma fog bántani, (ha megtörténik), hanem a méltatlanság, hogy ő, aki lassú, pontatlan és figyelmetlen, megteheti velem, hogy engem minősít ilyennek, pedig én nem vagyok az. Jaj, ne haragudjon, tudom, hogy a hócipője tele lehet ezzel a témával. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-17 12:56
Létrehozva:
|
|
..... Tetszik az i+ oldalad, lehet, hogy írok valami hasonló szöveget én is, a mihez tartás végett. Igen, itt némiképpen szigorúbb vagyok, mint a zejopyssal, mert ez csak hobbinick, mondhatni ez a háztartási fiókom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 01:53 |