Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-05-28 16:31
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Gyerekek! A nyitólapról hová tűnt a kedvenc futárom? Mármint a megrendelő? taki63 bácsi! Ide kattintva megtalálja! -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-05-28 14:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
a hétfátyoltáncot tolatás közben jártad? Nem dehogy...........előtte....... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-28 14:09
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Én is mindig megkérem a férjemet, hogy tolasson ki az udvarból. Úristen! Csak nem én vagyok a vaterafutár? a hétfátyoltáncot tolatás közben jártad? -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-05-28 13:24
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 191 Regisztrált: 2007-03-01 14:31 Azonosító: 483 |
Gyerekek! A nyitólapról hová tűnt a kedvenc futárom? Mármint a megrendelő?
|
|
|
|
2010-05-28 08:09
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Egy kis emberséggel és empátiával bizony meg lehet érteni a futárt is. Nem egy robot vagy gép, amibe belerúgunk, ha nem működik megfelelően. A lehetőség pedig mindenki számára adott, hogy megrendeléskor kér egy telefonhívást a futár érkezése előtt, így nyugodtan intézheti a dolgait, akár el is mehet otthonról, mert a futár egy órával az érkezés előtt felhívja. Nálam eddig mindig működött. Nem a futárral van a baj, aki a csomagfelvételt csinálja, kár erre terelgetni a dolgot. Azzal van a baj, aki nem vesz fel elég dolgozót, azt a párat meg aki van, leterheli. És mondhatnám itt a hibákat sorban de nincs kedvem, mert ma délelőtt semmi pocséksággal nem vagyok hajlandó foglalkozni. Azt meg nagyon bírom, mikor emberek nekem beszélnek empátiáról. ...pffff... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-28 07:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 249 Regisztrált: 2009-07-07 14:29 Azonosító: 663 764 |
Ne akard karitatív tevékenységnek beállítani a kiszolgálásomat, mert nem az. Ha nem győzöd, vegyél fel még embert. Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de alkalmanként, a csomag jellegétől függően, én még mindig veled szállíttatok, az összes baklövésed ellenére. Egy kis emberséggel és empátiával bizony meg lehet érteni a futárt is. Nem egy robot vagy gép, amibe belerúgunk, ha nem működik megfelelően. A lehetőség pedig mindenki számára adott, hogy megrendeléskor kér egy telefonhívást a futár érkezése előtt, így nyugodtan intézheti a dolgait, akár el is mehet otthonról, mert a futár egy órával az érkezés előtt felhívja. Nálam eddig mindig működött. |
|
|
|
2010-05-27 22:13
Létrehozva:
|
|
Nagyon humoros volt amiket olvastam. Üdvözöllek vidám hozzászóló. Tudod hány címen volt az a futár ma ? Tudod miért késett ? Megbántott valamivel ? Te jobban tudsz tolatni ? Tudod milyen jó hangulatot tudsz teremteni szállítani akaró olvasóidnak ? köszönöm szépen a hozzászólásaidat, üdvözlettel a Vaterafutár - aki TÉGED akar kiszolgálni. Ha már ilyen intim a viszonyunk (per tu), akkor már pár dolgot fektessünk le. Te engem akarsz kiszolgálni, de ha jól tudom, nem ingyen. Vagy igen? Szívességből teszed? Azt az embert, aki több órán keresztül vár arra, hogy elvigyétek a csomagját, nem nagyon érdekli, hogy hány címen volt a futár. Vagy téged érdekel, a hipermarketben, ha fél órát állsz sorban, hogy miért csak két pénztár üzemel? Követeled, hogy állítsanak be még nyolcat. Ne akard karitatív tevékenységnek beállítani a kiszolgálásomat, mert nem az. Ha nem győzöd, vegyél fel még embert. Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de alkalmanként, a csomag jellegétől függően, én még mindig veled szállíttatok, az összes baklövésed ellenére. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-27 22:01
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 155 Regisztrált: 2009-04-06 12:33 Azonosító: 603 114 |
Nagyon humoros volt amiket olvastam. Üdvözöllek vidám hozzászóló.
Tudod hány címen volt az a futár ma ? Tudod miért késett ? Megbántott valamivel ? Te jobban tudsz tolatni ? Tudod milyen jó hangulatot tudsz teremteni szállítani akaró olvasóidnak ? köszönöm szépen a hozzászólásaidat, üdvözlettel a Vaterafutár - aki TÉGED akar kiszolgálni. |
|
|
|
2010-05-27 20:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
-------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-05-27 20:44
Létrehozva:
|
|
Igen valóban, idáig mindig kaptam szállítólevelet leadáskor. A vicc az volt egyébként, hogy felhívott a kisutcánk végéből, hogy nem tud betolatni, mert esik az eső! Zsákutcában lakunk, a furgonosok mindig betolnak, mert így egyszerűbb (kb 100m-t kell tolatni, elméletileg nem nagy ügy). Nah mindegy, ez a fiú besétált Én is mindig megkérem a férjemet, hogy tolasson ki az udvarból. Úristen! Csak nem én vagyok a vaterafutár? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-27 20:35
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2007-03-01 14:20 Azonosító: 212 |
Ne viccelj, kellett volna tőle kapni szállítólevelet, vagy mi a fenét. Viszont az csúcs, hogy elvitték hétkor. Ez új dolog. Hytech, Hytech! Látod ugye a rohamos fejlődést? Igen valóban, idáig mindig kaptam szállítólevelet leadáskor. A vicc az volt egyébként, hogy felhívott a kisutcánk végéből, hogy nem tud betolatni, mert esik az eső! Zsákutcában lakunk, a furgonosok mindig betolnak, mert így egyszerűbb (kb 100m-t kell tolatni, elméletileg nem nagy ügy). Nah mindegy, ez a fiú besétált |
|
|
|
2010-05-27 19:35
Létrehozva:
|
|
OK, semmi gond! Most jött egy srác, 19:00 órakor elvitte a cuccot. Szerencse, hogy kértem áfást, mert se szállítólevél, se más bizonylat nem volt nála..., biztos kezdő! Ne viccelj, kellett volna tőle kapni szállítólevelet, vagy mi a fenét. Viszont az csúcs, hogy elvitték hétkor. Ez új dolog. Hytech, Hytech! Látod ugye a rohamos fejlődést? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-27 19:23
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2007-03-01 14:20 Azonosító: 212 |
Nem rajtad mulattam, hanem a helyzeten. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy már én is jártam hasonló cipőben. És valóban, akkor nekem sem volt olyan nagyon fejlett a humorérzékem. És ha jól olvastál, akkor láthattad azt is, hogy válaszoltam. Ezt: "Szerintem ma már nem jönnek érte. Tőlem legkésőbb fél ötkor vitték el, de ha rendesen megy a dolog, akkor valóban délelőtt kiérnek. Telefonon persze nem tudtad hívni őket, ha jól gondolom." De akkor kissé pontosabban: Nem fognak ma már elmenni érte, legalábbis nem valószínű. OK, semmi gond! Most jött egy srác, 19:00 órakor elvitte a cuccot. Szerencse, hogy kértem áfást, mert se szállítólevél, se más bizonylat nem volt nála..., biztos kezdő! |
|
|
|
2010-05-27 19:07
Létrehozva:
|
|
Én nem érzem ennyire viccesnek a dolgot. Gondolom Te is addig mulatsz ilyen jól míg más kárán teszed. Jó magyar módra. Ma 13:55-kor ezt írta a PPS: Üdvözlöm, Fog ma menni a futárunk, csak nagyon sok címe van, azért késik. Pps futárszolgálat Megjegyzem, 18:30-kor továbbra sincs nyoma a futárnak.... Nem rajtad mulattam, hanem a helyzeten. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy már én is jártam hasonló cipőben. És valóban, akkor nekem sem volt olyan nagyon fejlett a humorérzékem. És ha jól olvastál, akkor láthattad azt is, hogy válaszoltam. Ezt: "Szerintem ma már nem jönnek érte. Tőlem legkésőbb fél ötkor vitték el, de ha rendesen megy a dolog, akkor valóban délelőtt kiérnek. Telefonon persze nem tudtad hívni őket, ha jól gondolom." De akkor kissé pontosabban: Nem fognak ma már elmenni érte, legalábbis nem valószínű. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-27 18:27
Létrehozva:
|
|
|
Lehet, sőt az is, hogy indiai hastáncosnőket visznek magukkal kárpótlásul a késedelemért. Múltkor hozzánk is így jöttek, de elzavartam a csajokat, és inkább én jártam el a Hétfátyoltáncot. Bocs, nem tudtam kihagyni. Szerintem ma már nem jönnek érte. Tőlem legkésőbb fél ötkor vitték el, de ha rendesen megy a dolog, akkor valóban délelőtt kiérnek. Telefonon persze nem tudtad hívni őket, ha jól gondolom. Én nem érzem ennyire viccesnek a dolgot. Gondolom Te is addig mulatsz ilyen jól míg más kárán teszed. Jó magyar módra. Ma 13:55-kor ezt írta a PPS: Üdvözlöm, Fog ma menni a futárunk, csak nagyon sok címe van, azért késik. Pps futárszolgálat Megjegyzem, 18:30-kor továbbra sincs nyoma a futárnak.... |
|
|
|
2010-05-27 17:44
Létrehozva:
|
|
Ha tegnap délelőtt felvettek tőlem egy rendelést, melyet vissza is igazoltak, akkor a mai napon mikor jönnek átvenni a csomagot a megadott címemről? Általában délelőtt szoktak. Érdeklődésemre e-mailben azt a választ kaptam a sales@ppsfutar.hu címről, hogy sok a munka, de ma mindenképpen jönnek. Egész nap itthon ültünk, de most 17:30-kor még semmi nyoma a futárnak. Egy telefonhívás se jött, hogy mikor vinné a csomagot. Meddig várjunk? Lehet, hogy éjjel jönnek? Fuvarlevél: 50025670 Lehet, sőt az is, hogy indiai hastáncosnőket visznek magukkal kárpótlásul a késedelemért. Múltkor hozzánk is így jöttek, de elzavartam a csajokat, és inkább én jártam el a Hétfátyoltáncot. Bocs, nem tudtam kihagyni. Szerintem ma már nem jönnek érte. Tőlem legkésőbb fél ötkor vitték el, de ha rendesen megy a dolog, akkor valóban délelőtt kiérnek. Telefonon persze nem tudtad hívni őket, ha jól gondolom. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-05-27 17:44 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-27 17:42
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Meddig várjunk? ... Ez csak valami fatális tévedés lehet. A csomagodat egy borzasztóan gyors és korrekt cégre bíztad. Nincs az az isten, hogy elfelejtenének egy csomagot. Várj türelmesen mert még közel sincs vége a nyárnak. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2010-05-27 17:43 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-05-27 17:32
Létrehozva:
|
|
|
Ha tegnap délelőtt felvettek tőlem egy rendelést, melyet vissza is igazoltak, akkor a mai napon mikor jönnek átvenni a csomagot a megadott címemről? Általában délelőtt szoktak.
Érdeklődésemre e-mailben azt a választ kaptam a sales@ppsfutar.hu címről, hogy sok a munka, de ma mindenképpen jönnek. Egész nap itthon ültünk, de most 17:30-kor még semmi nyoma a futárnak. Egy telefonhívás se jött, hogy mikor vinné a csomagot. Meddig várjunk? Lehet, hogy éjjel jönnek? Fuvarlevél: 50025670 |
|
|
|
2010-05-25 21:59
Létrehozva:
|
|
Köszönöm áldozatkész segítségedet Zejopy és őszinteségedet - a vaterafutár üdvözlettel Bocsi. Ígérem jó leszek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-25 21:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 155 Regisztrált: 2009-04-06 12:33 Azonosító: 603 114 |
Köszönöm áldozatkész segítségedet Zejopy és őszinteségedet - a vaterafutár üdvözlettel
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 13:06 |