Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-10-14 15:47
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Bocsánat, nem néztem csúnyán, az ilyen: Ez kacsintás volt: Erre a memóra megmondom őszintén, nem emlékszem, de lehet, hogy volt ilyen. Mindazonáltal a megérzésével mi is egyetértettünk, ezért kacsintok megint: Én kérek elnézést, hogy azt hittem... De én egy aranyosabb kacsintást küldök: |
|
|
|
2010-10-14 15:30
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Kedves Oroszlán! Mivel ilyen "csúnyán" nézet lehet, hogy félreérthetően írtam. Bár most nem találtam, de úgy emlékszem ön írt egyszer egy kis összefoglalót, mire érdemes mindenféleképpen licitálás előtt figyelni. Abban benne volt minden, ami itt is gyanakvásra adhatott volna okot. Csak erre akartam utalni, hogy én ezekről a terméklapokról lépnék tovább... Elnézést, ha félreérthető voltam. Bocsánat, nem néztem csúnyán, az ilyen: Ez kacsintás volt: Erre a memóra megmondom őszintén, nem emlékszem, de lehet, hogy volt ilyen. Mindazonáltal a megérzésével mi is egyetértettünk, ezért kacsintok megint: -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-10-14 14:43
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Kedves 98tomcsa! Mi intézkedtünk, Ön pedig lépjen tovább. Kedves Oroszlán! Mivel ilyen "csúnyán" nézet lehet, hogy félreérthetően írtam. Bár most nem találtam, de úgy emlékszem ön írt egyszer egy kis összefoglalót, mire érdemes mindenféleképpen licitálás előtt figyelni. Abban benne volt minden, ami itt is gyanakvásra adhatott volna okot. Csak erre akartam utalni, hogy én ezekről a terméklapokról lépnék tovább... Elnézést, ha félreérthető voltam. A hozzászólást -98tomcsa- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-14 14:45 |
|
|
|
2010-10-13 21:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem éppen háborúban utazott..... és nem hiszem hogy egy szakállas istennőt imádtak volna.... ......és nem hiszem hogy egy szakállas istennőt imádtak volna.... És innen a szakállas ábrázolás is. Viszont az általad felvázolt esemény sokkal érdekesebb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-13 21:24
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Attól függ, melyik funkcióját tekintve. A háborút (viszályokat) és hasonló szörnyűségeket nem szeretem. Egyéb tekintetben tárgyalóképes vagyok. (De előre bocsátom, hogy szakállt nem növesztek. "Néhányan úgy tartják, hogy a hét fátyol tánca abból a legendából ered, ami elmeséli Istár (a szerelem és a termékenység babiloniai istennője) leereszkedését az alvilágba. A lefelé vezető hét kapunál a hatalmát jelképező egy-egy ékszerét/ruhadarabját kellett levetnie, hogy útja végén "meztelenül/védtelenül" lépjen be." Nem éppen háborúban utazott..... és nem hiszem hogy egy szakállas istennőt imádtak volna.... -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-10-13 21:13
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
.... és Keresztelő János fejét kéred tálcán mint Salomé,... ..... vagy netán az alvilágba akarsz alászállni mint Istár ? Attól függ, melyik funkcióját tekintve. A háborút (viszályokat) és hasonló szörnyűségeket nem szeretem. Egyéb tekintetben tárgyalóképes vagyok. (De előre bocsátom, hogy szakállt nem növesztek. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-13 21:17 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-13 21:06
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Mmm.... milyen titokzatos emberek forgolódnak a fórumon. Tegnap Leó volt talányos, ma meg a varázsló burkolódzik misztikus homályba. Azt hiszem itt az idő, hogy felvegyem a hét fátyolt. .... és Keresztelő János fejét kéred tálcán mint Salomé, vagy netán az alvilágba akarsz alászállni mint Istár ? -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-10-13 09:08
Létrehozva:
|
|
Nagyon kellemes kötelesség, szívesen tettem eleget a szólításnak..... hogy milyen ? Nekem tetszik..... Mmm.... milyen titokzatos emberek forgolódnak a fórumon. Tegnap Leó volt talányos, ma meg a varázsló burkolódzik misztikus homályba. Azt hiszem itt az idő, hogy felvegyem a hét fátyolt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-13 09:03
Létrehozva:
|
|
|
Kötelesség? És legalább kellemes kötelesség? Azért be-be lehet nézni ide is. Orvosi javaslat: Naponta 3x egy evőkanál fórum a kiemelkedően kellemes társaság miatt, az idegrendszer védelmében. Na és milyen tájak? Nagyon kellemes kötelesség, szívesen tettem eleget a szólításnak..... hogy milyen ? Nekem tetszik..... -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-10-13 08:30
Létrehozva:
|
|
Nem, nem felejtett el visszajönni, csupán más tájakra szólította a kötelesség.... Kötelesség? És legalább kellemes kötelesség? Azért be-be lehet nézni ide is. Orvosi javaslat: Naponta 3x egy evőkanál fórum a kiemelkedően kellemes társaság miatt, az idegrendszer védelmében. Na és milyen tájak? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-13 08:31 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-13 08:26
Létrehozva:
|
|
|
Hmmm.... Micsoda meglepetés így hajnalok hajnalán. Csak nem egy fehér varázslót láttam kóborolni a Vészkijáratban? Tudom, tudom, már másfél hónapja is ez volt.... bejött, körülnézett, aztán elfelejtett visszajönni... Nem, nem felejtett el visszajönni, csupán más tájakra szólította a kötelesség.... -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-10-13 08:19
Létrehozva:
|
|
Hmmm.... Micsoda meglepetés így hajnalok hajnalán.
Csak nem egy fehér varázslót láttam kóborolni a Vészkijáratban? Tudom, tudom, már másfél hónapja is ez volt.... bejött, körülnézett, aztán elfelejtett visszajönni... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-12 20:18
Létrehozva:
|
|
Én ha elálmosodom, lefekszem aludni, ergó nem is idegesítek föl senkit. Jaj, Leó, hát ez a legidegesítőbb. (Sikoly) Nem kell aludni, hanem éberré kell válni és kellemesen, szórakoztatóan és szellemesen kell társalogni. Megfelelő fűtőolajat kell választani. Hát azért a gintonik nem egy lőre... és mégis..... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-12 16:50
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
El tudom képzelni, mennyire függetlenek azok a szakértők, bármelyik témakörről is legyen szó. (Az alvás a kritikusabb egyébként. Én mindjárt ideges leszek, ha egy pasin az álmosság jeleit vélem felfedezni, olyannyira, hogy ha addig álmos voltam is, rögtön felébredek az adrenalintól. Én ha elálmosodom, lefekszem aludni, ergó nem is idegesítek föl senkit. Óóóó... fűtőolaj.... így még nem szólítottam az alkoholtartalmú folyadékot. Viszont különös, hogy utána én inkább lelassulok. Megfelelő fűtőolajat kell választani. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-12 15:49
Létrehozva:
|
|
Hmmm.... Ebben éppen a misztérium volt a lényeg. El tudom képzelni, mennyire függetlenek azok a szakértők, bármelyik témakörről is legyen szó. (Az alvás a kritikusabb egyébként. Én mindjárt ideges leszek, ha egy pasin az álmosság jeleit vélem felfedezni, olyannyira, hogy ha addig álmos voltam is, rögtön felébredek az adrenalintól. Tegnap kellőképpen feltöltöttem magam fűtőolajjal, úgy tűnik, szellemileg is felfrissített. Óóóó... fűtőolaj.... így még nem szólítottam az alkoholtartalmú folyadékot. Viszont különös, hogy utána én inkább lelassulok. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-12 15:51 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-12 15:32
Létrehozva:
|
|
Hmmm.... Ha tudnám, hogy most a mondandóm melyik részére helyesel.... Hmmm.... Ebben éppen a misztérium volt a lényeg. Ez azt jelenti, hogy egész nao meg fog előzni? Óóóó Leóóó, ma nagyon talányos. Tegnap kellőképpen feltöltöttem magam fűtőolajjal, úgy tűnik, szellemileg is felfrissített. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-12 14:54
Létrehozva:
|
|
Kedves Tőled. Sok tekintetben tanulhatok tőled. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-12 14:50
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
A szomszédban a láncfűrészes. Ráadásul belekötött Torrenteee-be. Úriember maradtam, bár nehezemre esett. Valahol muszáj volt megnyilvánulnom.... Kedves Tőled. -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-10-12 14:19
Létrehozva:
|
|
Ami igaz, az igaz... Hmmm.... Ha tudnám, hogy most a mondandóm melyik részére helyesel.... Ez ma egy ilyen nap. Ez azt jelenti, hogy egész nao meg fog előzni? Óóóó Leóóó, ma nagyon talányos. Ejj, hát hogy fog így felébredni...? Mindazonáltal megegyeztünk. Hát nem is tudom. Egyáltalán muszáj nekem ébren lennem? Így félálomban is annyira aktív voltam egész nap, és sikeres. Igaz, a neheze még visszavan. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-12 14:20 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-12 14:06
Létrehozva:
|
|
Tudomásom szerint az oroszlánok legek az alvás területén, na és máshol is, de ez utóbbinak elemzésétől most eltekintek, nem akarom hajnalpírral befuttatni hős moderátorunk arcát. Ami igaz, az igaz... A kapcsolatfelvételen keresztül lehet kérni a licittörlést, de a terméklapos levelezésben látszódnia kell egyértelműen, hogy mindkét fél beleegyezik a dologba. Juj, de lassú voltam, persze, közben teát is főztem magamnak. Ez ma egy ilyen nap. Mmm, köszönöm Leó, de itt az iskolai kisgépemen nem fér el a kiterjesztés, amivel meg tudom nézni, így estére marad. Aztán ha éjjel nem tudok aludni, akkor Ön sem, mert az állandó emlegetéstől hisztérikus csuklása lesz. Ejj, hát hogy fog így felébredni...? Mindazonáltal megegyeztünk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 07:10 |