Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-12-21 18:49
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Nem, de a telefont csak be lehetne kapcsolni, és a leveleimre is válaszolni. Sőt még azt is mondta, hogy a pontos átvétel miatt felhív telefonon az egyeztetés végett, ami ugye nem történt még meg. Sajnos a mai világban hamar aggódni kezd az ember. hát, jobban megnézve az értékelései nem túl biztatóak. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-12-21 18:44
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2007-06-25 09:51 Azonosító: 14 850 |
szerinted fénypostával megy? Nem, de a telefont csak be lehetne kapcsolni, és a leveleimre is válaszolni. Sőt még azt is mondta, hogy a pontos átvétel miatt felhív telefonon az egyeztetés végett, ami ugye nem történt még meg. Sajnos a mai világban hamar aggódni kezd az ember. A hozzászólást -milanscs- szerkesztette a következő időpontban: 2009-12-21 18:45 |
|
|
|
2009-12-21 18:36
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Sziasztok! Leütöttem egy terméket és az eladónak el is utaltam a megfelelő összeget, de sajnos azóta nem tudok kapcsolatba lépni vele. Félek, hogy a terméket se fogom látni meg a pénzemet sem. Azt ígérte a hirdetésben, hogy ha múlt péntekig átutalom a pénzt akkor a héten megérkezik az áru. Pénteken befizettem a számlájára a pénzt, de nem válaszol a leveleimre és telefonon se érem el. Mit lehet tenni ilyenkor. Vaterának már írtam. A termék amiről szó van: link Az eladó: velvet32 szerinted fénypostával megy? -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-12-21 18:24
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2007-06-25 09:51 Azonosító: 14 850 |
Sziasztok!
Leütöttem egy terméket és az eladónak el is utaltam a megfelelő összeget, de sajnos azóta nem tudok kapcsolatba lépni vele. Félek, hogy a terméket se fogom látni meg a pénzemet sem. Azt ígérte a hirdetésben, hogy ha múlt péntekig átutalom a pénzt akkor a héten megérkezik az áru. Pénteken befizettem a számlájára a pénzt, de nem válaszol a leveleimre és telefonon se érem el. Mit lehet tenni ilyenkor. Vaterának már írtam. A termék amiről szó van: link Az eladó: velvet32 |
|
|
|
2009-12-21 13:27
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-12-10 09:51 Azonosító: 878 807 |
|
|
|
|
2009-12-21 12:32
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2009-03-16 19:18 Azonosító: 550 154 |
szia... ha mész a rendőrségre előtte nyomtasd ki a vaterás lapot amin megvetted a garmint . (látszódjon rajta az eladó nickneve is) . Ezután az összes e-mailt amit kaptál a vaterától illetve kaptál/ küldtél az eladónak (látszódjon a címzett neve, küldés ideje és a szöveg is)nyomtasd ki. Másold le a banki bizonylatot ami tanusítja a pénz átutalását és mennyivel csaptak be. Ezután menj a rendőrségre és tégy feljelentést ismeretlen tettes ellen üzletszerűen elkövetett csalás gyanujával (ismeretlen tettes ellen, mert a Forester Attila illetve az átutalásban szereplő Kottek Roland- ERSTE bank Törökbálint - urakról semmit sem tudunk mást). Vidd magaddal a telodat is ha sms-ben is volt üzenet váltás. Ezután a rendőrség elindítja a dolgot...Mond azt is,hogy a karcagi rendőrség már indított eljárást...(ma megyek délben be ujra)... ezután csak várni kell: hónapokat vagy éveket és reménykedni,hogy valaha megkerül a pénz....üdv. szaszcow Köszönöm a tanácsot. A banki bizonylat lehet elkallódott, a bankban tudnak adni egy másikat? |
|
|
|
2009-12-21 10:22
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nálam is ment a levesbe! Csak vigyázz a hányással, múltkor én is megkaptam, hogy miért hányok, okádok itt a fórumon. Nagyon színvonalas post volt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-21 10:14
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Kedves Szidalmazóim! Nem tudtam, hogy ez a fórum nem arra való, hogy tanulságos eseteket írjon az ember mások okulására. (...) Kedves barátom, hogy kinek milyen a hangneme, cinizmusa azt ne Te döntsed el! Üdvözlettel:kratas Ps. Kedves Matiz61 én nem kértelek, hogy szóbaálljál velem, de a második pélád is rossz! Nálam is ment a levesbe! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2009-12-21 06:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Hagyd Spinkler........ Ne rontsd vele a hangulatodat. Több kell azért hozzá. Megyek megnézem mit "főztetek". -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-12-21 05:16
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-12-10 09:51 Azonosító: 878 807 |
szia... ha mész a rendőrségre előtte nyomtasd ki a vaterás lapot amin megvetted a garmint . (látszódjon rajta az eladó nickneve is) . Ezután az összes e-mailt amit kaptál a vaterától illetve kaptál/ küldtél az eladónak (látszódjon a címzett neve, küldés ideje és a szöveg is)nyomtasd ki. Másold le a banki bizonylatot ami tanusítja a pénz átutalását és mennyivel csaptak be. Ezután menj a rendőrségre és tégy feljelentést ismeretlen tettes ellen üzletszerűen elkövetett csalás gyanujával (ismeretlen tettes ellen, mert a Forester Attila illetve az átutalásban szereplő Kottek Roland- ERSTE bank Törökbálint - urakról semmit sem tudunk mást). Vidd magaddal a telodat is ha sms-ben is volt üzenet váltás. Ezután a rendőrség elindítja a dolgot...Mond azt is,hogy a karcagi rendőrség már indított eljárást...(ma megyek délben be ujra)... ezután csak várni kell: hónapokat vagy éveket és reménykedni,hogy valaha megkerül a pénz....üdv. szaszcow na lekerültek az uriember cuccai is - sovány vigasz nekünk - de már az is valami, hogy másokat már nem tud átverni...talán. köszönet az adminisztrátoroknak .... ez azért elég gyors volt |
|
|
|
2009-12-21 05:05
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos én is beleestem ebbe a csapdába, életemben először történt meg, kemény tanulópénz... A héten mindenféleképpen megteszem a feljelentést, milyen papírokat vigyek magammal? Üdv. szia... ha mész a rendőrségre előtte nyomtasd ki a vaterás lapot amin megvetted a garmint . (látszódjon rajta az eladó nickneve is) . Ezután az összes e-mailt amit kaptál a vaterától illetve kaptál/ küldtél az eladónak (látszódjon a címzett neve, küldés ideje és a szöveg is)nyomtasd ki. Másold le a banki bizonylatot ami tanusítja a pénz átutalását és mennyivel csaptak be. Ezután menj a rendőrségre és tégy feljelentést ismeretlen tettes ellen üzletszerűen elkövetett csalás gyanujával (ismeretlen tettes ellen, mert a Forester Attila illetve az átutalásban szereplő Kottek Roland- ERSTE bank Törökbálint - urakról semmit sem tudunk mást). Vidd magaddal a telodat is ha sms-ben is volt üzenet váltás. Ezután a rendőrség elindítja a dolgot...Mond azt is,hogy a karcagi rendőrség már indított eljárást...(ma megyek délben be ujra)... ezután csak várni kell: hónapokat vagy éveket és reménykedni,hogy valaha megkerül a pénz....üdv. szaszcow |
|
|
|
2009-12-21 04:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009-12-21 01:04
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2009-03-16 19:18 Azonosító: 550 154 |
Kedves Vaterás Társak! Sajnos ugy tűnik újabb vaterás csaló bukkant fel Foresterattila néven.... Jónéhány "uj Garmin Nüvi navigációt" adott el.... Már négyen vagyunk akit átvágott (ezek a negatív értékelésekből kiderültek....) ha van még olyan akit a nevezett "uriember" átvágott kérem, hogy jelentkezzen itt . A szükséges jelzést a Vatera felé és természetesen a rendőrségen is megtettem. Sajnálattal látom, hogy a vatera 4 eset után is engedélyezi az ilyen emberek adás-vételét itt a vaterán.... azért ez már mégsem 1-2 ezerforintos vád hanem több százezres csalás..... A rendőrség komolyan veszi az ügyet már a sorozat jellege és az érték miatt is.... Kár, hogy a vatera nem figyel igazán ezekre a negatív visszajelzésekre... (nem csak az e-mail és telefonszám simlizőket kellene figyelni....) A csalásért a vatera nem hibáztatom - mert nem tehet ellene semmit. De azért ezeket a súlyos csalásokra azért figyelni kellene - pláne ha ez sorozat jelleggel tükrözik a visszajelzések.... Remélem azért az intelmeim nem süket moderátorokra talál itt.... További jó vaterázást kívánok és Boldog Ünnepeket Mindenkinek...... Szaszcow Sajnos én is beleestem ebbe a csapdába, életemben először történt meg, kemény tanulópénz... A héten mindenféleképpen megteszem a feljelentést, milyen papírokat vigyek magammal? Üdv. |
|
|
|
2009-12-20 22:54
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Felettébb érdekes,hogy Te mindenkit kioktatsz a stílusáról,holott a magadéról semmilyen formában nem vagy tisztában. Hagyd Spinkler........ Ne rontsd vele a hangulatodat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-20 22:50
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Vaterás Társak! Sajnos ugy tűnik újabb vaterás csaló bukkant fel Foresterattila néven. ... Tisztelt szaszcow! A leírtakat továbbítottuk Biztonsági Részlegünknek. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-12-20 22:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Felettébb érdekes,hogy Te mindenkit kioktatsz a stílusáról,holott a magadéról semmilyen formában nem vagy tisztában.
-------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-12-20 20:58
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2009-11-11 13:43 Azonosító: 834 545 |
Az az "izé" Zejopy egy kedves,megbecsült fórumos társunk, mellesleg PROFI minősítésű tagja a vaterának. Ha idejössz a fórumra, fogd egy kicsit vissza magad, és vegyél normális hangnemet, a cinizmust pedig kerüld,ha lehet.Pláne a sértgetéseidet tartogasd másnak. byebye Kedves Szidalmazóim! Nem tudtam, hogy ez a fórum nem arra való, hogy tanulságos eseteket írjon az ember mások okulására. De kikérem magamnak, sőt visszautasítom, hogy ha én még tudatlanul is a levelem címzettjeként a "Tisztelt Ügyfélszolgálatnak" címzem a levelemet, mások negatív kritikával illesék azt! Ezt a moderátornak kellett volna közölni, hogy nem illetékes a válaszadásra, ha így lenne. A másik, nem tudtam azt sem, hogy vannak megbecsült, sőt privilegizált tagjai a VATERÁNAK. Szerintem mindenki egyenlő, legyen az most regisztráló, vagy régi tag, kétfajta vaterázó van becsületes és becstelen! Ha itt a fórumon ilyen zárt körű társaság van, akik már úgy ismerik egymást, hogy "megbecsült, nagytisztességű, stb," akkor bocsánat, hogy zavartam köreiteket! Kedves barátom, hogy kinek milyen a hangneme, cinizmusa azt ne Te döntsed el! Üdvözlettel:kratas Ps. Kedves Matiz61 én nem kértelek, hogy szóbaálljál velem, de a második pélád is rossz! |
|
|
|
2009-12-20 20:32
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vaterás Társak!
Sajnos ugy tűnik újabb vaterás csaló bukkant fel Foresterattila néven.... Jónéhány "uj Garmin Nüvi navigációt" adott el.... Már négyen vagyunk akit átvágott (ezek a negatív értékelésekből kiderültek....) ha van még olyan akit a nevezett "uriember" átvágott kérem, hogy jelentkezzen itt . A szükséges jelzést a Vatera felé és természetesen a rendőrségen is megtettem. Sajnálattal látom, hogy a vatera 4 eset után is engedélyezi az ilyen emberek adás-vételét itt a vaterán.... azért ez már mégsem 1-2 ezerforintos vád hanem több százezres csalás..... A rendőrség komolyan veszi az ügyet már a sorozat jellege és az érték miatt is.... Kár, hogy a vatera nem figyel igazán ezekre a negatív visszajelzésekre... (nem csak az e-mail és telefonszám simlizőket kellene figyelni....) A csalásért a vatera nem hibáztatom - mert nem tehet ellene semmit. De azért ezeket a súlyos csalásokra azért figyelni kellene - pláne ha ez sorozat jelleggel tükrözik a visszajelzések.... Remélem azért az intelmeim nem süket moderátorokra talál itt.... További jó vaterázást kívánok és Boldog Ünnepeket Mindenkinek...... Szaszcow |
|
|
|
2009-12-20 20:28
Létrehozva:
|
|
|
izé "Zejopy", ki a fene itt a fórumon, hogy osztogatja az észt? hogy beleszóljon a felnőttek dolgába. Üdvözlettel:kratas Az az "izé" Zejopy egy kedves,megbecsült fórumos társunk, mellesleg PROFI minősítésű tagja a vaterának. Ha idejössz a fórumra, fogd egy kicsit vissza magad, és vegyél normális hangnemet, a cinizmust pedig kerüld,ha lehet.Pláne a sértgetéseidet tartogasd másnak. byebye -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-12-20 19:38
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Rossz a példa, Kedves kratas ! Nem példának hoztam, csak ez jutott eszembe. Ha példát akarsz, tessék: A piacon vásárolsz egy doboz tojást. Otthon kiderül hogy a doboz üres. Ezután felszólítod a piacfelügyelőt hogy fizesse ki a tojások árát (mivel az ő piacán történt, tehát ő a felelős) valamint tiltsa ki a kofát a piacról ? A másik: először a Vaterától követeled károd megtérítését, majd mivel ez nem jön be, cinikusan megjegyzed hogy az intézeti gyerekeken megspórolod azt az összeget, amiért nem vagy halandó még rendőrségi feljelentést sem tenni. Köszönöm a beszélgetést, de a továbbiakban nem óhajtok veled szóba állni........ -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 05:44 |