Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-06-25 21:35
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép estét! Egy óvatos kritikát öntenék szavakba. Piacot kutatva tévedtem ide, majd mint egy rossz gyerek, rákattintottam a reklámra, pedig igazán nem is érdekelt. Onnan jutottam erre az oldalra. Mint a képen látható, a vírusirtónak ez nem tetszett. Volt már itt hitvita az ilyen ugráló reklámok komolysága tekintetében, de ebbe nem megyek bele. valamiből élni kell és azt is elfogadom, a portál nem vállalhat felelősséget a hirdetések tartalmáért. De azért az talán mégsem szerencsés informatikai biztonsági szempontból, hogy egy ilyen komoly helyről az ember gyanútlanul veszélyes vizekre jut. További szép estét! Biztos vagy benne, hogy ezt a Vatera csinálja? Pontosabban, hogy a Vaterához tartoznak ezek az ablakok. Mert nekem is rendszeresen jönnek, de mintha nem csak itt kapnám, hanem más oldalakon is. Amúgy a felugró ablakok tiltása van a beállításoknál, én sem értem, miért jönnek folyamatosan. Mondjuk én piszokul nem értek ehhez, tehát tényleg csak csendben érdeklődöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-25 21:18
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szép estét!
Egy óvatos kritikát öntenék szavakba. Piacot kutatva tévedtem ide, majd mint egy rossz gyerek, rákattintottam a reklámra, pedig igazán nem is érdekelt. Onnan jutottam erre az oldalra. Mint a képen látható, a vírusirtónak ez nem tetszett. Volt már itt hitvita az ilyen ugráló reklámok komolysága tekintetében, de ebbe nem megyek bele. valamiből élni kell és azt is elfogadom, a portál nem vállalhat felelősséget a hirdetések tartalmáért. De azért az talán mégsem szerencsés informatikai biztonsági szempontból, hogy egy ilyen komoly helyről az ember gyanútlanul veszélyes vizekre jut. További szép estét! |
|
|
|
2012-06-24 21:59
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Kedves Benz! Az a terméklap mentés akkor is működik, ha éppen szétmegy a net? Tehát, ha feltöltök, és szétszakadunk, akkor, ha rányomok a terméklap mentésére, akkor megmarad, vagy nem? Köszönöm. Szerintem nem, mert a mentést nem a saját gépedre/merevlemezedre készíti, hanem valahová a Vatera a szerverére. (persze nem vagyok egy Bigdept... |
|
|
|
2012-06-24 21:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Ezt sajnos nem teszteltük, szerintem az első adandó alkalommal próbálja ki Nem szeretném inkább. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 21:50
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Szép napot! A mai napon egy felhasználó e-mail címet kért tőlem üzenetben. Válaszként azt írtam hogy az szabályellenes üsse le a terméket és akkor megkapja automatikusan az e-mail címem. Nem sokkal később kaptam egy figyelmeztetést és törölték az aukciót. Valaki elárulná hogy miért történt? Üdv Tisztelt shootme2! Az érdeklődő egy előre meg nem határozott egyéb képet kívánt elkészíttetni. Erre írta ön, hogy üssön le egy figurát. A leütés ebben a kontextusban nem a konkrét termék megvásárlására szolgált volna, csak kapcsolatfelvételre. A helyes eljárás az lett volna, ha az üzenetváltásban pontosan meghatározzák az elkészítendő termék paramétereit, árát, majd azt felteszi külön aukcióba. Ezen túlmenően az aukció is szabálytalan volt, mert a termékleírásban nem árulhat további kiegészítőket. Kedves Benz! Az a terméklap mentés akkor is működik, ha éppen szétmegy a net? Tehát, ha feltöltök, és szétszakadunk, akkor, ha rányomok a terméklap mentésére, akkor megmarad, vagy nem? Köszönöm. Kedves zejopy! Ezt sajnos nem teszteltük, szerintem az első adandó alkalommal próbálja ki -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-06-24 20:35
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Az a terméklap mentés akkor is működik, ha éppen szétmegy a net? Tehát, ha feltöltök, és szétszakadunk, akkor, ha rányomok a terméklap mentésére, akkor megmarad, vagy nem? Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 17:26
Létrehozva:
|
|
Szép napot! A mai napon egy felhasználó e-mail címet kért tőlem üzenetben. Válaszként azt írtam hogy az szabályellenes üsse le a terméket és akkor megkapja automatikusan az e-mail címem. Nem sokkal később kaptam egy figyelmeztetést és törölték az aukciót. Valaki elárulná hogy miért történt? Üdv Furcsa. Amióta itt vagyok, még nem hallottam, hogy tévedésből küldtek piactéri figyelmeztetést valakinek. Biztos, hogy csak ennyi történt? És pont így? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-24 17:17
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-01-14 21:43 Azonosító: 408 635 |
Szép napot!
A mai napon egy felhasználó e-mail címet kért tőlem üzenetben. Válaszként azt írtam hogy az szabályellenes üsse le a terméket és akkor megkapja automatikusan az e-mail címem. Nem sokkal később kaptam egy figyelmeztetést és törölték az aukciót. Valaki elárulná hogy miért történt? Üdv |
|
|
|
2012-06-22 14:31
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Szia! Köszönöm a gyors segítséget! Csak megjegyzem, hogy akkor ennek a licitkorlátozásnak nem sok értelme van így. Üdv: spyd78 Tisztelt spyd78! A teljes jogú felhasználókat nem kívánjuk korlátozni, ezért is teljes jogú a nevük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-22 11:02
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szia! Köszönöm a gyors segítséget! Csak megjegyzem, hogy akkor ennek a licitkorlátozásnak nem sok értelme van így. Üdv: spyd78 Nagyon szívesen Azért van ám értelme, mert ugye vannak a nem ellenőrzöttek és így legalább aki csak azért mert azért leütögetné a terméket az kizáródik a % beállítással. |
|
|
|
2012-06-22 10:56
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-09-03 21:19 Azonosító: 1 339 566 |
|
|
|
|
2012-06-22 10:49
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Tisztelt Vatera! Hova fordulhatnék azzal a problémával, hogy a licitkorlátozás nálam 96%-ra van állítva és ennek ellenére 83,1%-os felhasználó is tud tőlem vásárolni. Természetesen nem veszi meg a terméket, aztán megy anegatívozás meg a probléma. Ezt szeretném reklamálni: http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/uniszex...1600934741.html Köszönöm a segítséget! Szia! Nem vagyok Vatera de az a helyzet, hogy licitkorlátozás a teljes jogú felhasználókra nem érvényes. A vevőd pedig az. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-22 10:50 |
|
|
|
2012-06-22 10:45
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-09-03 21:19 Azonosító: 1 339 566 |
Tisztelt Vatera!
Hova fordulhatnék azzal a problémával, hogy a licitkorlátozás nálam 96%-ra van állítva és ennek ellenére 83,1%-os felhasználó is tud tőlem vásárolni. Természetesen nem veszi meg a terméket, aztán megy anegatívozás meg a probléma. Ezt szeretném reklamálni: http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/uniszex...1600934741.html Köszönöm a segítséget! |
|
|
|
2012-06-21 19:33
Létrehozva:
|
|
|
Reméltem, hogy előbb, vagy utóbb kapok választ az első ízben 5 napja beírt problémámra. Utóbb még beírtam párszor, érdemi reagálás egyetlen illetékestől nem érkezett. Köszönöm a Vatera segítőkészségét, nem erre számítottam. Nem vagyok illetékes! Én megírom kicsibe, utána formázom, bár ma a középre zárást nem engedte. |
|
|
|
2012-06-21 18:24
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-11-10 15:36 Azonosító: 40 329 |
Segítségre lenne szükségem ... Általában vásárolni szoktam, nagyon ritkán töltök fel eladásra terméket. Korábban is tapasztaltam, hogy miután kitöltöm a terméklapot és továbblépek, a színes, kövérített, nagyobb betűk a terméklapon kicsi, fekete betűkkel írt szövegként jelennek meg. Több mint egy órája kínlódok a feltöltéssel, az eredmény eddig 2 termék feltöltése, de a második a 8.-ik alkalom után is csak a kis, fekete betűs változatban van fent. (Még nem látható, mert 21 órai kezdési időpontot adtam meg.) Volt úgy, hogy a szöveg fele a választott módon jelent meg, de most már csak úgy van fent, ahogy a Vatera kisördöge akarta. Előfordult az is, hogy azért kellett javítanom, mert önkényesen átírta a megyét, Pest megyéből Nógrád megyét variált. Reméltem, hogy előbb, vagy utóbb kapok választ az első ízben 5 napja beírt problémámra. Utóbb még beírtam párszor, érdemi reagálás egyetlen illetékestől nem érkezett. Köszönöm a Vatera segítőkészségét, nem erre számítottam. |
|
|
|
2012-06-19 07:55
Létrehozva:
|
|
Nagyon szépen köszönöm a két napja feltett kérdésemre,mindenre kiterjedő válaszát. Szívesen. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-19 04:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 80 Regisztrált: 2010-09-28 11:04 Azonosító: 1 387 727 |
|
|
|
|
2012-06-18 19:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-11-10 15:36 Azonosító: 40 329 |
Sajnos nem vagyok szakértő, én annyit tudok, hogy a termékfeltöltő lap szövegbeviteli mezeje (remélem szakszerűen mondom) egy "katasztrófa", amióta Vaterázok, azóta több ezer barna hajszálamat fehérítette volna ki, ha lett volna olyanom. Én mindig a feltöltők hasonlót használom, amiben már valamilyen használható formára alakított szövegem van, de még így is történnek fura dolgok. Szóval ennyit tudok segíteni. Nem vigasztal, de legalább megbizonyosodtam arról, hogy nem egyedül nekem van ilyen problémám. Beállítok mindent, írom a szöveget, van úgy, hogy menet közben már átvált, de ha nem, akkor a továbblépés után már csak a kis, fekete betűs változat látható. Korábban is előfordult olykor, de most egy kivételével mindegyik így sikerült. No,majd legközelebb ........ :-)) |
|
|
|
2012-06-18 19:37
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Igazán jól esett volna, ha egy hozzáértőtől választ kaptam volna a tegnapelőtt, ebben a topikban feltett kérdésemre. Nem hinném,hogy nincs rá magyarázat és hogy ez a probléma kizárólag az én esetemben fordul elő. Sajnos nem vagyok szakértő, én annyit tudok, hogy a termékfeltöltő lap szövegbeviteli mezeje (remélem szakszerűen mondom) egy "katasztrófa", amióta Vaterázok, azóta több ezer barna hajszálamat fehérítette volna ki, ha lett volna olyanom. Én mindig a feltöltők hasonlót használom, amiben már valamilyen használható formára alakított szövegem van, de még így is történnek fura dolgok. Szóval ennyit tudok segíteni. |
|
|
|
2012-06-18 19:24
Létrehozva:
|
|
|
Igazán jól esett volna, ha egy hozzáértőtől választ kaptam volna a tegnapelőtt, ebben a topikban feltett kérdésemre.
Nem hinném,hogy nincs rá magyarázat és hogy ez a probléma kizárólag az én esetemben fordul elő. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 05:51 |