Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-10-15 09:55
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2011-01-10 08:32 Azonosító: 1 419 496 |
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...:-/ Eladtam egy terméket, de a vevő nem jelentkezik, pedig van autómatikus emilem is. na, sebaj, mondom írok neki. Citromailes az e-mail címe, az enyém gmail-es, és egyszerűen akárhogy írom be a címét, azt írja ki, hogy nem ismeri fel a program, nem megy el a levél. No, akkor feltételezhető, hogy lehet írt Ő is nekem, de nem tudta fogadni a gmail? (van mobilja, de őszintén, egy 500ft-os cuccnál nem fogom még mobilon én hívogatni) Álatlában ha ilyen van, hogy látom, hogy itt viszont fent volt, de nekem nem válaszol az emilre, akkor itt is szoktam írni a vevőnek, ha előtte volt levelezésünk. De ezzel a vevővel nem volt, így nem tudok neki itt írni. Vagy legalábbis nem tudom, hogy hogy lehetne, van erre vmi lehetőség vajon? kicsit kusza lett, bocsi. Ha vkinek van vmi ötlete, nagyon örülnék, köszi, sziasztok |
|
|
|
2012-10-09 23:39
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 17 Regisztrált: 2011-10-31 01:20 Azonosító: 1 556 218 |
|
|
|
|
2012-10-08 06:26
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Két napja írtam meg neki a számlaszámomat és azt hogy 650 Ft volt a posta. Ebből már sejtheti hogy a postaköltséget is kérem de még nem írt azóta. Az értékeléseinél olvastam hogy más is járt már pont így vele és a vevő megírta hogy vissza lett utalva a vételár. De ebből nem tudtam meg hogy a postakölséget is visszautalta e. Az eladónak 99,76%-a van, 73 semleges, 4 negatív. Akkor úgy teszek, ahogy mondtad. Köszönöm! Igazán nincs mit! Szorítok |
|
|
|
2012-10-07 17:55
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 17 Regisztrált: 2011-10-31 01:20 Azonosító: 1 556 218 |
Miért nem kérdeztél rá konkrétan? Bízzunk benne, hogy visszautalja és főleg megtalálja a terméket és postázza. Én azért adnék neki egy határidőt, hogy meddig kérném a postázást, ha ez nem megy neki akkor arra a napra kérném a pénzt a számlámra, természetes a 2 posta költséggel együtt. Milyenek az értékelései? Két napja írtam meg neki a számlaszámomat és azt hogy 650 Ft volt a posta. Ebből már sejtheti hogy a postaköltséget is kérem de még nem írt azóta. Az értékeléseinél olvastam hogy más is járt már pont így vele és a vevő megírta hogy vissza lett utalva a vételár. De ebből nem tudtam meg hogy a postakölséget is visszautalta e. Az eladónak 99,76%-a van, 73 semleges, 4 negatív. Akkor úgy teszek, ahogy mondtad. Köszönöm! |
|
|
|
2012-10-06 20:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Kérdeztem hogy a postaköltséget állja e, azt írta igen. De lehet arra gondolt, hogy amiket ő újból feladna nekem postán.(ha egyáltalán megtalálja azokat a termékeket) Visszaküldtem neki a termékeit, még nála van a termékek ára, a fölös postaköltség meg még engem terhel. Elküldtem neki a számlaszámom tegnap. Hát remélem lesz belőle valami. Várok még egy kicsit. Miért nem kérdeztél rá konkrétan? Bízzunk benne, hogy visszautalja és főleg megtalálja a terméket és postázza. Én azért adnék neki egy határidőt, hogy meddig kérném a postázást, ha ez nem megy neki akkor arra a napra kérném a pénzt a számlámra, természetes a 2 posta költséggel együtt. Milyenek az értékelései? A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-06 20:21 |
|
|
|
2012-10-06 18:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Mivel az eladó hibázott így neki kell állnia a vissza postát. Viszont ezt azért levelezd le vele. Kérdeztem hogy a postaköltséget állja e, azt írta igen. De lehet arra gondolt, hogy amiket ő újból feladna nekem postán.(ha egyáltalán megtalálja azokat a termékeket) Visszaküldtem neki a termékeit, még nála van a termékek ára, a fölös postaköltség meg még engem terhel. Elküldtem neki a számlaszámom tegnap. Hát remélem lesz belőle valami. Várok még egy kicsit. |
|
|
|
2012-10-04 18:24
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Zepoj, te kis szárnyas angyal... mindig ott vagy, ha az ember gyerekinek kifuthatnékja van a világból... Köszönöm, ez most nagyon jól esett. Tényleg, amolyan szalmaszál volt a vízbefulladás előtt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 18:12
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Zepoj, te kis szárnyas angyal... mindig ott vagy, ha az ember gyerekinek kifuthatnékja van a világból...
-------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2012-10-04 18:12
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
...vagy számold ki, szerinted mennyi a különbség amivel többet fizettél, és vissza utalom. Szia! Röviden, amit én tennék: Végtelenül kedvesen visszakérem a többlet utalást, ha visszaküldi akkor semleges, ha nem akkor negatív. Mindkét esetben tényszerűen röviden kulturáltan megindokolva. |
|
|
|
2012-10-04 17:59
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Komolyan, már meghasonlok. Azért köszönöm az ötletet, megpróbálkozom vele. Bár nem sok jóra számítok. (Elképzelem magam, ahogy ott ülök az Ügyfélszolgálatnál, és kapok ilyen leveleket..... Hát igen, mert tulajdonképpen minden ilyen jellegű állásfoglalás kérésnél azt szeretnénk, hogy előre biztosítsanak a törlésről. De ezt nyilvánvalóan nem tehetik. Tényleg az az egy lehetőség, hogy a vásárlós nicknél ne törődjünk ezzel. Ott van a válaszlehetőség, amivel érdemes élni és igazából, ha valaki veszi a fáradságot és elolvassa, akkor teljesen képbe kerül, tudom, hiszen én is nem egyszer szűrtem le azt a következtetést, hogy nem a negatív tulajdonosa volt a hunyó. Az a fránya százalék ne lenne... Mindegy, ezen valahogyan túl kell emelkedni. Muszáj, mert ezekre a dolgokra nem mehet el energia. Felesleges. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 17:50
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Igen. Az örök kérdés. Vagy nem értékelsz, és 60 nap után elveszíted az értékelési jogodat, viszont akkor is adhat semleges értékelést. Kérj hivatalos állásfoglalást az ÜSZ-tól. Bár nem mindig jön be. Komolyan, már meghasonlok. Azért köszönöm az ötletet, megpróbálkozom vele. Bár nem sok jóra számítok. (Elképzelem magam, ahogy ott ülök az Ügyfélszolgálatnál, és kapok ilyen leveleket..... -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2012-10-04 17:24
Létrehozva:
|
|
A kérdés most az, hogy - ha akár csak semlegessel díjazom is a mutatványát, és ő bosszúból negatívot ad vagy viszont-semlegest - mekkora esélyem van arra, hogy törlik azt. Nem akarok kockáztatni. Nekem a vásárlós fiókom éppoly fontos, mint az eladói profilom. De ha - félelemből - nem adok hiteles képet az eladóról, akkor nem vagyok korrekt. (Ez a 22-es csapdája?) Igen. Az örök kérdés. Vagy nem értékelsz, és 60 nap után elveszíted az értékelési jogodat, viszont akkor is adhat semleges értékelést. Kérj hivatalos állásfoglalást az ÜSZ-tól. Bár nem mindig jön be. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-04 17:24 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 16:48
Létrehozva:
|
|
|
Rendben, az "érzéseim" nekem is ilyenek. De az idézett stílus nem szabálytalan, csak undorító. Erre nem hivatkozhatok, mikor töröltetni próbálom a bosszúnegát (v. akár semlegest).
És ha csak az érzéseimre akarnék hagyatkozni, nem itt koslatnék valami "ésszerű" ötletért, hanem már ott virítana a piros az eladó profiljában. Cserébe kezdhetném a nyavalygást az Ügyfélszolgálatnál, hogy ugyan töröljék már a jogtalan bosszúnegámat (vagy akár semlegesemet), mert közvetlenül vásárlás után jelentkeztem, utaltam abban az órában, amint megkaptam a számlaszámot, tehát vevőként semmi hibát nem követtem el, maximum annyit, hogy volt pofám megreklamálni 260 xaros forintért. De ez elvi kérdés. Meg az is, hogy ha én udvarias, normális hangnemben teszem meg még a reklamációmat is, akkor elvárom visszafele is ezt a stílust. És ha 1,- Ft. jár vissza, akkor annyi. Ha 260, akkor annyi. Mondjuk kíváncsi lennék, ha semlegest vagy negatívot adna, mit találna ki, mit hazudozna össze, mert azt valamivel meg kellene indokolnia. A kérdés most az, hogy - ha akár csak semlegessel díjazom is a mutatványát, és ő bosszúból negatívot ad vagy viszont-semlegest - mekkora esélyem van arra, hogy törlik azt. Nem akarok kockáztatni. Nekem a vásárlós fiókom éppoly fontos, mint az eladói profilom. De ha - félelemből - nem adok hiteles képet az eladóról, akkor nem vagyok korrekt. (Ez a 22-es csapdája?) -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2012-10-04 15:15
Létrehozva:
|
|
"A sima/elsőbbségi a magyar nyelv szabályai alapján sima vagy elsőbbségit jelent. Örülök, hogy Neked ennyi időd van levelezni, nekem sajnos nincs. Ha problémád van, küld vissza a csomagot, visszaküldöm az árát, vagy számold ki, szerinted mennyi a különbség amivel többet fizettél, és vissza utalom. Hála az égnek nekem ez az összeg nem jelent problémát." Na ezzel a hangvétellel rúgta el az eladó a pöttyöst... Ha elnézést kér, vagy valami udvariasabb hangnemet üt meg, hagyom a fenébe, nem olyan nagy ügy. Ezért adnék negatívot..... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-04 15:15 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-04 15:09
Létrehozva:
|
|
|
Tanácstalan vagyok. Nem túl nagy a probléma, igazából (mihez képest) bagatel, de...
Licitáltam egy szabadidő ruhára, az aukció 1,- Ft.-ról indult, megnyertem a licitet. A terméket sima-elsőbbségivel kértem, az eladó azonban csak simán adta fel - késve, holott 1.100,- Ft. postaköltséget számolt (ilyen postaköltség amúgy nem is létezik, de 70,- Ft.-on én nem vacakolok). Ő 840,- Ft.-ot fizetett a sima postáért, tehát 260,- Ft.-tal többet kért, mint szabad lett volna. Az, hogy a termék méretei abszolute pontatlanok voltak (kétszer beleférnék kb.), meg hogy az alsó derekában egy jó arasznyi részen fel van feslődve a varrás ezekért nem reklamálok, hisz a próba nélküli vásárlás (egyáltalán a ruhavásárlás interneten keresztül) mindig lutri, ezt hagyjuk. Az is hanyagolható, hogy a 25.-i utalás után 3 nappal érdeklődtem, feladta-e a terméket, erre (1.-én) azt válaszolta, hogy beteg volt, csak aznap tudja feladni. Ma - az utalást követő 9. napon - érkezett meg a csomag. A postaköltség-reklamációmra így reagált: "A sima/elsőbbségi a magyar nyelv szabályai alapján sima vagy elsőbbségit jelent. Örülök, hogy Neked ennyi időd van levelezni, nekem sajnos nincs. Ha problémád van, küld vissza a csomagot, visszaküldöm az árát, vagy számold ki, szerinted mennyi a különbség amivel többet fizettél, és vissza utalom. Hála az égnek nekem ez az összeg nem jelent problémát." Na ezzel a hangvétellel rúgta el az eladó a pöttyöst... Ha elnézést kér, vagy valami udvariasabb hangnemet üt meg, hagyom a fenébe, nem olyan nagy ügy. A szabályzat tiltja, hogy a hivatalos postai díjnál többet kérjen az eladó - ha jól tudom. Negatívot adjak? A termék - ha késve is - megérkezett, átvettem. Ha még (esetleg) vissza is utalja, amivel többet kért, végképp rendben van a dolog - anyagilag. Ha pozitívot adok, félretájékoztatom a többi felhasználót, hisz ez az a tipikus eset, mikor 1,- Ft.-ról inditott aukciónál az eladó utólag próbál meg valahogy a "pénzéhez jutni" - hátha a "bugyuta vevő" észre sem veszi, vagy ha igen, nem mer majd reklamálni. Nekem ettől liftezik a gyomrom. Ha adok egy semlegest (és ezért kapok esetleg egy bosszúnegát), nincs az az ügyfélszolgálat, aki azt törölné (bár a "vásárlós fiókom"-mal licitáltam, de ott sem szeretnék igazságtalan negatívot "tárolni"). Itt megrekedtem. -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2012-10-03 01:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Még egy kicsit tapasztalatlan vagyok. A helyzet a következő. Licitáltam két termékre, egyiket áron alul nyertem meg. Kifizettem az eladónak postaköltséggel együtt. Meg is érkezett a csomag, de sajnos nem azok a termékek voltak benne. Írtam neki üzenetet, amire azt írta, ne haragudjak, küldjem vissza és majd kideríti mi történt. Nekem ez így kevés. Megkérdeztem, egyáltalán megvannak e a termékek és hozzátettem hogy anyagilag jól szeretnék kijönni belőle. Azt írta, hogy az egyik megvan, a másikat meg még keresi.... De arról nem volt szó hogy állná a postaköltségemet. Az már nekem plusz költség és az ő hibájáért nem szívesen fizetnék. Rákérdezzek erre konkrétan, hogy fizeti, vagy ezt nekem kell ilyen helyzetben? Előre is köszönöm! Lehet hogy rossz helyre írtam? Csak most látom. Szia! Mivel az eladó hibázott így neki kell állnia a vissza postát. Viszont ezt azért levelezd le vele. |
|
|
|
2012-10-03 00:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Még egy kicsit tapasztalatlan vagyok. A helyzet a következő. Licitáltam két termékre, egyiket áron alul nyertem meg. Kifizettem az eladónak postaköltséggel együtt. Meg is érkezett a csomag, de sajnos nem azok a termékek voltak benne. Írtam neki üzenetet, amire azt írta, ne haragudjak, küldjem vissza és majd kideríti mi történt. Nekem ez így kevés. Megkérdeztem, egyáltalán megvannak e a termékek és hozzátettem hogy anyagilag jól szeretnék kijönni belőle. Azt írta, hogy az egyik megvan, a másikat meg még keresi.... De arról nem volt szó hogy állná a postaköltségemet. Az már nekem plusz költség és az ő hibájáért nem szívesen fizetnék. Rákérdezzek erre konkrétan, hogy fizeti, vagy ezt nekem kell ilyen helyzetben? Előre is köszönöm! Lehet hogy rossz helyre írtam? Csak most látom. |
|
|
|
2012-09-26 22:00
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2011-09-25 12:08 Azonosító: 1 545 116 |
Kapásból látni a képről is, hogy nem fér bele sima csomagba. Az is lehet, hogy tapasztalatlanság miatt hirdette meg így. Nem standard sima csomag 1670 és ha értéket is ír rá, akkor annak felára van, mondjuk ha több mint 10e az értéknyilvánítás az +2130. A 3500 -at én sem értem. Viszont a Start csomagba belefér méretileg is a cucc, és 20e értéknyilvánítással + törékeny-el együtt jön ki 1770 Ft-ra. Azaz nem kerül semmivel többe a törékeny, nézd meg nincs-e egy X a kísérőlevélen a törékeny opciónál. Én várnék kicsit, hátha visszautal. Mondjuk én is jártam így, nem is régen, későn derült ki, hogy nem fért bele a standard csomagba a cucc, amit küldtem, de szó nélkül álltam a különbözetet. Én úgy vagyok vele, hogy az én tévedésem, én károm.... A tapasztalatlanságot megértem, én is jártam már úgy h több volt a posta, mint terveztem. Meg lehet beszélni a vevőkkel is normálisan (ha előzőleg nem utalt már persze), én is buktam már a postázáson, mert ha én hibázok alap h én fizetek érte szerintem, mint ahogyan Te is gondolkozol. Ez a rész nem is érdekel, elnézte a postát rendben van mással is megesik, tényleg egy szavam sem lett volna nem (most nem azon a 600Fton múlik a dolog) h, ha tényleg a valós postai különbözetet kéri el. De ő bement a postára gondolom közölték h nem elég a standard csomag (gondolom közölték vele azt az árat is amibe belefér) ő hazaballagott úgy h akkor fel sem adta a csomagot, írt nekem h utaljak még pénzt (ez látszik az e-mail és a postai feladás időpontjából is).Egyébként a papíron az értléknyílvánítás:10.000Ft,csak kizárólag a kétszeri kézbesítés van Xelve gyárilag, de ez lényegtelen szerintem. Itt igazából az a felháborító h valószínűleg előre tudta h 1770Ft lesz a posta de ehelyett 3500at kért (a posta biztos h 1770Ft volt, rajta van a "feladó fizet" rublikában). |
|
|
|
2012-09-26 19:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Igen ez az a termék és az eladó is. Állítólag mivel 22 kg volt és 70cmtől szélesebb nem engedték feladni neki standard csomagként. Igaz én már nehezebb és szélesebb csomagot is postáztam, ha a postás olyan nem köt bele. De ez résztelkérdés már. Az 1770Ft és esetleg plusz pár 100ft a törékenység miatt igazán belefért volna részemről, egy szavam nem lett vna még ha csak plusz 7-800Ft-ot is kér. Kapásból látni a képről is, hogy nem fér bele sima csomagba. Az is lehet, hogy tapasztalatlanság miatt hirdette meg így. Nem standard sima csomag 1670 és ha értéket is ír rá, akkor annak felára van, mondjuk ha több mint 10e az értéknyilvánítás az +2130. A 3500 -at én sem értem. Viszont a Start csomagba belefér méretileg is a cucc, és 20e értéknyilvánítással + törékeny-el együtt jön ki 1770 Ft-ra. Azaz nem kerül semmivel többe a törékeny, nézd meg nincs-e egy X a kísérőlevélen a törékeny opciónál. Én várnék kicsit, hátha visszautal. Mondjuk én is jártam így, nem is régen, későn derült ki, hogy nem fért bele a standard csomagba a cucc, amit küldtem, de szó nélkül álltam a különbözetet. Én úgy vagyok vele, hogy az én tévedésem, én károm.... -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-09-26 18:42
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2011-09-25 12:08 Azonosító: 1 545 116 |
Annyira azért nem érdekel a dolog h a biztonsági csoporthoz forduljak, vagyis igaza van a zejopy-nak bizonyítani sem igazán tudnám. Annyival nem károsított meg h megérje nagy ügyet csiálni belőle. Kezdetben "nem adhatok jó értékelést" majd "negatív"-val is fenyegettem, semmi reakció. Többször is megkerestem, h le legyen félreértés és elhamarkodott értékelés. Igen ez az a termék és az eladó is. Állítólag mivel 22 kg volt és 70cmtől szélesebb nem engedték feladni neki standard csomagként. Igaz én már nehezebb és szélesebb csomagot is postáztam, ha a postás olyan nem köt bele. De ez résztelkérdés már. Az 1770Ft és esetleg plusz pár 100ft a törékenység miatt igazán belefért volna részemről, egy szavam nem lett vna még ha csak plusz 7-800Ft-ot is kér. Azt is szó nélkül megértem, tényleg áron alal sikerült hozzájutnom és az én érdekem is h egyben megérkezzen. De így... azért kicsit pofátlanság.... Gondolom a posta jó indok volt h kicsit többet behajtson érte. Szerintem sem lenne 1xü a biznyítás,így jártam. Negatívval megfenyegettem, semmi reakcióü továbbra se ,kb már 4-5 levelemre nem válaszolt. Köszönöm a válaszokat így nyugodt szívvel adok negatívat! Közben már láttam h mást is átvágott, kapott előttem is egy negatívat, én még jobban is jártam minz az előző emberke... A hozzászólást -Kevin001- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-26 18:44 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 02:33 |