Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-04-13 22:57
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Megelőztél.Épp ki akartam javítani.Hosszú Ú-ra gondoltam. Ok, azt hittem valamit nem látok, értem, elírtad. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2008-04-13 22:04
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 41 Regisztrált: 2007-07-15 21:10 Azonosító: 16 665 |
|
|
|
|
2008-04-13 21:58
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Kedves Vater!! Egy bizonyos VSzaki nevű eladó, olyan termékekkel akar pénzt szerezni átutalással ami nincs is neki!! Ezeket kéne kitiltani innenm kérem nézzenek utánna mert elég durva amit művel!!! pl ezzel a termékkel:Visit My Website http://www.vatera.hu/vizipipa_dohany_61040059.html -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-13 21:42
Létrehozva:
|
|
|
Újabb helyesírási hiba:Mindenhol ÁRÚ-ként (hosszú Ó-val) szerepel az "ÁRU" szó.Teljesen más a 2 szó jelentése.Kéretik javítani.pl:a "számlázandó tételek" résznél is Árú szó szerepel. Árú hosszú Ó-val??? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-13 21:38
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 41 Regisztrált: 2007-07-15 21:10 Azonosító: 16 665 |
Újabb helyesírási hiba:Mindenhol ÁRÚ-ként (hosszú Ó-val) szerepel az "ÁRU" szó.Teljesen más a 2 szó jelentése.Kéretik javítani.pl:a "számlázandó tételek" résznél is Árú szó szerepel.
|
|
|
|
2008-04-12 21:06
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2008-04-12 21:01 Azonosító: 132 256 |
Kedves Vater!!
Egy bizonyos VSzaki nevű eladó, olyan termékekkel akar pénzt szerezni átutalással ami nincs is neki!! Ezeket kéne kitiltani innenm kérem nézzenek utánna mert elég durva amit művel!!! pl ezzel a termékkel:Visit My Website |
|
|
|
2008-04-12 17:09
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2007-11-19 08:27 Azonosító: 46 798 |
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a tippeket, megtaláltam,üzentem! Remélem, válaszol! Üdv: Anikó |
|
|
|
2008-04-12 09:07
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
T . Moderátor ! Javaslat : Örülnék,ha az eladott áruknál szűrni lehetne vevőre is nem csak dátumra természetesen a kettőt egyben . *** Köszönettel B_ede Kedves b_ede! Köszönjük türelmét a kért változtatást elvégeztük. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-04-11 22:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
Sziasztok! Egy eladó egy árújára licitáltam, de nem értem el a minimál árat. Nem is folytattam. Megkérdezte, hogy érdekel-e még a termék. Válaszom: igen, de hirdesd meg újra, ha elég amit ajánlok! AKKOR majd újból licitálok. Sztem így korrekt. Valszeg új vaterás, mert az üziben v.mi elérhetőséget próbált írni-gondolom, mert törölték. Valakinek fel kéne homályosítania szegényt, hogy ilyesmiért bünti jár. Ja, és ráadásul nem is tudok a nyomára akadni, hogy szóljak neki! Most azt hiszi, megvezettem?! Ha tudtok, segítsetek! Üdv: Anikó Szia! Sajnos ha nincs meg a felhasználóneve, és a levelezés sem a kis postaládában, nagyon nehéz megtalálni, de ha szerencséd van olvassa a fórumot -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2008-04-11 20:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2007-03-20 23:49 Azonosító: 1 147 |
Aniko 444 !
" Egy eladó egy árújára licitáltam, de nem értem el a minimál árat. Nem is folytattam. Megkérdezte, hogy érdekel-e még a termék. Válaszom: igen, de hirdesd meg újra, ha elég amit ajánlok! AKKOR majd újból licitálok. Sztem így korrekt. Valszeg új vaterás, mert az üziben v.mi elérhetőséget próbált írni-gondolom, mert törölték. Valakinek fel kéne homályosítania szegényt, hogy ilyesmiért bünti jár. Ja, és ráadásul nem is tudok a nyomára akadni, hogy szóljak neki! Most azt hiszi, megvezettem?! sad.gif Pedig ezt jó lenne tisztázni... Ha tudtok, segítsetek! " Hát ha a levelezéseidből kitörölted a párbeszédet , akkor próbálj meg a termék nevére rákeresni hátha megtalálod valahol az eladót akivel beszéltél . Kicsit időigényes , de hát valamit valamiért. Sok sikert ! Üdvözlettel cater. |
|
|
|
2008-04-11 13:58
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2007-11-19 08:27 Azonosító: 46 798 |
Sziasztok!
Egy eladó egy árújára licitáltam, de nem értem el a minimál árat. Nem is folytattam. Megkérdezte, hogy érdekel-e még a termék. Válaszom: igen, de hirdesd meg újra, ha elég amit ajánlok! AKKOR majd újból licitálok. Sztem így korrekt. Valszeg új vaterás, mert az üziben v.mi elérhetőséget próbált írni-gondolom, mert törölték. Valakinek fel kéne homályosítania szegényt, hogy ilyesmiért bünti jár. Ja, és ráadásul nem is tudok a nyomára akadni, hogy szóljak neki! Most azt hiszi, megvezettem?! Ha tudtok, segítsetek! Üdv: Anikó |
|
|
|
2008-04-10 11:27
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Itt a véleményem: "Semleges vélemény: A vevőnek ez az első vásárlása. Mivel 4 napig nem jelentkezett, felhívtam. Ő elmondta, hogy nem tudta mit kell tennie, ezért telefonált a Vatera Információnak, ahol azt mondták neki, hogy kifutott az időből. Ezért nem jelentkezett és közben vett egy másik terméket. Sajnálom, hogy az első értékelése semleges lett, de ettől függetlenül sok szerencsét kívánok a további Vaterázáshoz! Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre. A sikertelenség oka: INFORMÁCIÓHIÁNY! Az értékelt még nem készített visszajelzést az adásvételről." Mi erről a véleményetek? Tudom hogy hibáztam és hamarabb is felhívhattam volna a vevőt, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen információt kap a Vaterától. (Ha egyáltalán így történt ahogy mondta, vagy csak nem akarta megvenni a terméket!) Kérdésem: Meg lehet-e tudni, hogy tényleg felhívta-e az Infót vagy csak kamuzott? Ha nem mondott igazat, akkor van-e ennek valami következménye rá nézve? Most újra meghírdettem a terméket - ezért újra ki kell fizetnem a Vaterának a díjat. Ha a Vatera félretájékoztatta a vevőt, kompenzál-e ezért, vagyis ezt a termék-újraregisztrálást nem számlázza le nekem? Légyszi válaszoljatok! Köszönöm! Mindenesetre az ötlet az respect. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-04-10 11:23
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
|
|
|
|
2008-04-10 10:23
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Köszi a válaszokat, igen, hülye vagyok amiért bevettem. Ilyen emberrel még itt a vaterán nem találkoztam (bár kevés adás-vételem volt), eddig mindenki tisztességes volt. Ezentúl jobban figyelek! igen, a túlnyomó többség becsületes. de azért belefut az ember rendszeresen a külföldön tartózkodtam - kórházban voltam - haláleset a családban - véletlenül licitáltam - a gyerek licitált - nem müködött a gépem felhasználókba. a tiéd fantáziadúsabb volt. jó lett volna, ha negatívat adsz, hadd fogyjanak. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-04-10 10:07
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-06-12 10:23 Azonosító: 13 600 |
Köszi a válaszokat, igen, hülye vagyok amiért bevettem. Ilyen emberrel még itt a vaterán nem találkoztam (bár kevés adás-vételem volt), eddig mindenki tisztességes volt.
Ezentúl jobban figyelek! |
|
|
|
2008-04-10 09:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
Valamikor réges régen, lehetett hívni a vaterát. Ha nem tévedek kb. 2006 tavaszáig ( esetleg nárig ? ). Azóta nincs már telefonos elérhetőségük ( tudtommal Most is lehet hívni a Vaterát, csak nem ügyfélszolgálatilag -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2008-04-10 09:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Egyáltalán nem számláz a Vatera. Nem adtad el a terméket, nincs miért. A termékfeltöltés meg ingyenes. A Vaterát nem hívta fel szerintem, az információ hiány meg bődületes ökörség. Valamikor réges régen, lehetett hívni a vaterát. Ha nem tévedek kb. 2006 tavaszáig ( esetleg nárig ? ). Azóta nincs már telefonos elérhetőségük ( tudtommal |
|
|
|
2008-04-10 09:35
Létrehozva:
|
|
|
Itt a véleményem: "Semleges vélemény: A vevőnek ez az első vásárlása. Mivel 4 napig nem jelentkezett, felhívtam. Ő elmondta, hogy nem tudta mit kell tennie, ezért telefonált a Vatera Információnak, ahol azt mondták neki, hogy kifutott az időből. Ezért nem jelentkezett és közben vett egy másik terméket. Sajnálom, hogy az első értékelése semleges lett, de ettől függetlenül sok szerencsét kívánok a további Vaterázáshoz! Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre. A sikertelenség oka: INFORMÁCIÓHIÁNY! Az értékelt még nem készített visszajelzést az adásvételről." Mi erről a véleményetek? Tudom hogy hibáztam és hamarabb is felhívhattam volna a vevőt, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen információt kap a Vaterától. (Ha egyáltalán így történt ahogy mondta, vagy csak nem akarta megvenni a terméket!) Kérdésem: Meg lehet-e tudni, hogy tényleg felhívta-e az Infót vagy csak kamuzott? Ha nem mondott igazat, akkor van-e ennek valami következménye rá nézve? Most újra meghírdettem a terméket - ezért újra ki kell fizetnem a Vaterának a díjat. Ha a Vatera félretájékoztatta a vevőt, kompenzál-e ezért, vagyis ezt a termék-újraregisztrálást nem számlázza le nekem? Légyszi válaszoljatok! Köszönöm! Szia! Ilyen infót tuti nem kapott a Vaterától a vásárlód, egyrészt mert telefonon nincs kapcsolatfelvétel,másrészt ha lenne is, ilyet biztosan nem mondanának. Te nem hibáztál, nem kell neked telefonálni a vásárlónak, elég ha küldöd az e-mailt de az általában bevett gyakorlat,hogy a vásárló jelentkezik a termékért. Tehát a válasz az első kérdésedre : kamuzott! ( de azért dicsi neki,mert ügyes gondolat volt tőle Következménye az értékeléseden túl nincs és nem is lesz .... Jutalékot a Vaterának csak létrejött adás-vétel után kell fizetned, így jelen esetben ezért az üzletért, mert nem jött létre nem fogsz számlát kapni. Lehet jobb lett volna ha az értékelésed előtt írsz ide, és akkor nem semlegest írsz, hanem negatívót és nem éreznéd magad becsapva a vásárló részéről. De azért fel a fejjel és további sikeres üzleteket kívánok neked, és persze soha ne feledd, ne magadból indulj ki, az emberek nem egyformák, vannak rafkós kis emberkék nem csak a világban hanem itt a Vaterán is Üdv: L. -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2008-04-10 09:31
Létrehozva:
|
|
|
Most újra meghírdettem a terméket - ezért újra ki kell fizetnem a Vaterának a díjat. Ha a Vatera félretájékoztatta a vevőt, kompenzál-e ezért, vagyis ezt a termék-újraregisztrálást nem számlázza le nekem? Légyszi válaszoljatok! Köszönöm! Egyáltalán nem számláz a Vatera. Nem adtad el a terméket, nincs miért. A termékfeltöltés meg ingyenes. A Vaterát nem hívta fel szerintem, az információ hiány meg bődületes ökörség. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-10 09:24
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Itt a véleményem: "Semleges vélemény: A vevőnek ez az első vásárlása. Mivel 4 napig nem jelentkezett, felhívtam. Ő elmondta, hogy nem tudta mit kell tennie, ezért telefonált a Vatera Információnak, ahol azt mondták neki, hogy kifutott az időből. Ezért nem jelentkezett és közben vett egy másik terméket. Sajnálom, hogy az első értékelése semleges lett, de ettől függetlenül sok szerencsét kívánok a további Vaterázáshoz! Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre. A sikertelenség oka: INFORMÁCIÓHIÁNY! Az értékelt még nem készített visszajelzést az adásvételről." Mi erről a véleményetek? Tudom hogy hibáztam és hamarabb is felhívhattam volna a vevőt, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen információt kap a Vaterától. (Ha egyáltalán így történt ahogy mondta, vagy csak nem akarta megvenni a terméket!) Kérdésem: Meg lehet-e tudni, hogy tényleg felhívta-e az Infót vagy csak kamuzott? Ha nem mondott igazat, akkor van-e ennek valami következménye rá nézve? Most újra meghírdettem a terméket - ezért újra ki kell fizetnem a Vaterának a díjat. Ha a Vatera félretájékoztatta a vevőt, kompenzál-e ezért, vagyis ezt a termék-újraregisztrálást nem számlázza le nekem? Légyszi válaszoljatok! Köszönöm! Na de most komolyan. Ekkora hülyeséget is rég olvastam itt a Fórumon. Szerintem magad is meg tudod ítélni, mondhattak-e ilyesmit a Vateránál. Ha mégsem, hívd fel még egyszer a vevödet, és kérd el töle a Vatera Információ telefonszámát. Hadd tudjuk meg mi is. Mellesleg, ha nem vetted volna eddig észre, a termék meghirdetéséért nem kell fizetni. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 04:19 |