Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-06-21 17:17
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2009-03-15 21:11 Azonosító: 547 914 |
utána lehet nézni vhol, ha sztem vki újra regelt más néven? tudom, h uazzal a telszámmal nem teheti, de ha mondjuk ahova utaltatott, már más bankszámlaszáma volt, van olyan, aki utána tud nézni, h esetleg azt a nevet vagy bankszámlaszámot használták-e?
|
|
|
|
2009-06-21 17:12
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
kedves régi vaterások! én, mint újabb látogató, és mint lúzer, kérlek benneteket, h pár jó tippet osszatok meg velünk, mire figyeljünk. engem nem olyan rég vertek át, és azt hiszem, tanultam belőle, de az értékeléseken kívül mire lehet még figyelni? Én figyelek a nyelvezetre, a fényképre, ha van levelezés, akkor arra is. Ha valaki alapból igénytelen, akkor attól nem sok jót várhatsz, mert minden dolgát igénytelenül csinálja. Ha van ismerj+ oldala, nézd meg. Ja, és ha van negatívja, olvasd el. Sokszor kiderül, hogy a negatív nem őt, hanem a partnert minősíti. Kérdezz tőle! Ha partner, ha udvarias, akkor az már egy kis bizalomra ad okot. Én ezekre szoktam figyelni, bár ritkán vásárolok. (Bár nem vagyok annyira régi vaterás) A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2009-06-21 17:13 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-21 16:57
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 348 Regisztrált: 2009-06-20 16:09 Innen: Beriquel Azonosító: 661 318 |
kedves régi vaterások! én, mint újabb látogató, és mint lúzer, kérlek benneteket, h pár jó tippet osszatok meg velünk, mire figyeljünk. engem nem olyan rég vertek át, és azt hiszem, tanultam belőle, de az értékeléseken kívül mire lehet még figyelni? Vigyázz a nullásokkal! Én is az vagyok, épp az egyik termékedre licitálok Bocsi, nem bírtam kihagyni Egyébként üdv mindenkinek! -------------------- "Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már veszített is." - Bertolt Brecht - |
|
|
|
2009-06-21 15:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2009-03-15 21:11 Azonosító: 547 914 |
kedves régi vaterások!
én, mint újabb látogató, és mint lúzer, kérlek benneteket, h pár jó tippet osszatok meg velünk, mire figyeljünk. engem nem olyan rég vertek át, és azt hiszem, tanultam belőle, de az értékeléseken kívül mire lehet még figyelni? |
|
|
|
2009-06-21 15:43
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
A 2. ponthoz nincs mit hozzátenni, a jelenség él, és igaz amit írtál. (Gondolataim lennének ezzel kapcsolatban, de nem ide valók.) Grobart ne hozd fel, ő teljesen különálló kategória, őt egyszerűen nem lehet csőbe húzni, mert specifikus. A többiek is régóta vannak a piacon, nagy tapasztalattal rendelkeznek. Sőt, Ti abban az időben is itt voltatok, amikor még áttekinthetőbb volt a rendszer, kevesebb volt a csaló. Belejöttetek és utána egyre bővebb lett az egész, folyamatában alkalmazkodhattatok. Aki most új, annak a megnövekedett információhalmazzal egyszerre kell megbirkóznia, ami bizony nem egyszerű. És talán könnyebb az eladóknak (azért gondolom, mert nekem nagyon sokáig nem volt problémám), mint a vásárlónak. Grobart nem hoztam fel. Én Gorbart írtam Hidd el mindenkit át lehet verni. Őt is,engem is. Bárkit. Kérdés mennyire kelt korán az illető. Elég nagy rálátásom van az aukciós oldalak működésére nemzetközi szinten is. Bárkit átverhető,de kellő tapasztalattal,körültekintéssel, óvatossággal a rizikó minimálisra csökkenthető. Hiába a nagy rutin bele lehet szaladni egy egy átverésbe akárkinek. Ha nekem nem hiszel - remélem igen - Grobar barátom majd igazol. Hogy egy durva példát hozzak: hasznosak a testőrök de ha valaki elszántan ölni akar azt nem lehet megállítani. Hidd el ha egy profi csaló betenné ide a lábát rengeteg magát okosnak tartó vaterás dőlne be. Hálistennek egy profinak ez kispálya így megnyugodhat a vaterás társadalom. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-21 15:34
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Jó, lehet, hogy nem mindegyik Fájdalom, de hytech-nek erősen igaza van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-21 15:32
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 513 Regisztrált: 2009-05-13 16:03 Azonosító: 640 855 |
Ja, mert Te is az vagy. Nem OK, hogy lelúzerezed őket. Mindenki követ el hibát, gondolom Te is. Épp elég a bajuk enélkül is... Szegények, talán okulnak a tévedéseikből és következőben körültekintőbben járnak el. Jó, lehet, hogy nem mindegyik |
|
|
|
2009-06-21 15:23
Létrehozva:
|
|
A dolgokat külön kell választani. Ennyi. A 2. ponthoz nincs mit hozzátenni, a jelenség él, és igaz amit írtál. (Gondolataim lennének ezzel kapcsolatban, de nem ide valók.) Grobart ne hozd fel, ő teljesen különálló kategória, őt egyszerűen nem lehet csőbe húzni, mert specifikus. A többiek is régóta vannak a piacon, nagy tapasztalattal rendelkeznek. Sőt, Ti abban az időben is itt voltatok, amikor még áttekinthetőbb volt a rendszer, kevesebb volt a csaló. Belejöttetek és utána egyre bővebb lett az egész, folyamatában alkalmazkodhattatok. Aki most új, annak a megnövekedett információhalmazzal egyszerre kell megbirkóznia, ami bizony nem egyszerű. És talán könnyebb az eladóknak (azért gondolom, mert nekem nagyon sokáig nem volt problémám), mint a vásárlónak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-21 15:05
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Ja, mert Te is az vagy. Nem OK, hogy lelúzerezed őket. Mindenki követ el hibát, gondolom Te is. Épp elég a bajuk enélkül is... Szegények, talán okulnak a tévedéseikből és következőben körültekintőbben járnak el. Mindenesetre ez nekünk (akik olvassuk a fórumot) tanulságként szolgál. És mintha mostanában több ilyen lenne, mint régebben. Nem tudom már ki mondta, de a Vaterának tényleg el kellene gondolkodni a 80% - 20% arányon, sokkal szigorúbban kellene ezt nézni. A dolgokat külön kell választani. 1. A 20%-os repülési limit valóban régen rászolgált egy átgondolt újraszabályozásra. Ezt mindenki tudja és egyetért vele. 2. A lúzereknek TELJESEN mindegy milyen szabályozás van. Ők lúzerek ezért őket mindíg is meg fogják szívatni. Amikor itt nem akkor az élet más területén igen. Kell, hogy legyenek különben nem élnének meg a csalók. Tisztelet a kivételnek aki tényleg azt sem tudja az internetről,hogy eszik vagy isszák véletlenül feljön ide úgy, hogy fogalma sincs semmiről és lehúzzák. Belőlük van a legkevesebb. Egyedül és csakis egyedül őket sajnálom. A többit abszolút nem. Hogy miért nem? Nem kérdeznek, nem vigyáznak, nem olvasnak csak licitálnak és utalnak. Abban a pillanatban ahogy lehúzták őket megtalálják a fórumot, rohadt okossá válnak, hirtelen ismerik a teljes polgári és büntetőtörvénykönyvet, és nagyobb tapasztalatot akarnak felmutatni mint itt bármelyikünk. Na ezért. 3. Ne keverjük össze a hibát a lúzerséggel. Igen én is hibázok de nem vagyok lúzer. Ha hibázok akkor azt méltósággal viselem nem jövök ide rinyálni. Vagy láttad már itt Gorbart, Bambuszt, Scaevolat, .... hosszan sorolhatnám síránkozni,hogy de átverték őket? Ennyi. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2009-06-21 15:09 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-21 14:50
Létrehozva:
|
|
Békés is. De attól még lehet realista! Ja, mert Te is az vagy. Nem OK, hogy lelúzerezed őket. Mindenki követ el hibát, gondolom Te is. Épp elég a bajuk enélkül is... Szegények, talán okulnak a tévedéseikből és következőben körültekintőbben járnak el. Mindenesetre ez nekünk (akik olvassuk a fórumot) tanulságként szolgál. És mintha mostanában több ilyen lenne, mint régebben. Nem tudom már ki mondta, de a Vaterának tényleg el kellene gondolkodni a 80% - 20% arányon, sokkal szigorúbban kellene ezt nézni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-21 14:43
Létrehozva:
|
|
|
Ejnye, hanga55! Te ennél sokkal békésebb vagy. Békés is. De attól még lehet realista! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-21 14:30
Létrehozva:
|
|
Ejnye, hanga55! Te ennél sokkal békésebb vagy. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-21 13:59
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 513 Regisztrált: 2009-05-13 16:03 Azonosító: 640 855 |
|
|
|
|
2009-06-21 10:26
Létrehozva:
|
|
|
Ennyi ember nem nézett értékelést licit előtt?!? Szégyen... Ennyi lúzert akartál mondani ugye? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-21 10:21
Létrehozva:
|
|
|
Egy jó TV-t valaki? http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...93&avatip=2 Ennyi ember nem nézett értékelést licit előtt?!? Szégyen... |
|
|
|
2009-06-21 09:18
Létrehozva:
|
|
|
Itt is egy "becsületes" csak neked! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...96&avatip=2 Remélem tudod mit kezdj vele. Érdemes elolvasni a felülről a 2. és 6. negatív értékelésre adott válaszát. Egy jó TV-t valaki? http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...93&avatip=2 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-21 09:07
Létrehozva:
|
|
|
Ok. Nem adom fel! Remélem, hogy a többség becsületes! Itt is egy "becsületes" csak neked! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...96&avatip=2 Remélem tudod mit kezdj vele. Érdemes elolvasni a felülről a 2. és 6. negatív értékelésre adott válaszát. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-06-21 01:12
Létrehozva:
|
|
Lehetm hogy akkor még több volt a kikiáltási ár, csak azóta lejebb vitte. De nincs minimálár meghatározva. Az esetleg előfordulhat, hogy lejjebb vitte, viszont nem tartom valószínűnek, mert levelezésből számomra az derült ki, hogy bízik az árujába -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-20 19:28
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2009-06-20 19:07
Létrehozva:
|
|
Ezt hogy érted, hogy mire válaszol??? Nem logikus az egész párbeszéd. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 11:01 |