Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-02-11 21:11
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 977 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
............ veszek gintonikot és megisszuk. Így együtt .. a Vész-ben. Addigra már az idegeimre úgyis hatni fog. Férjednek mondd meg , engedjen vásárolni ........... És képzeld, hozott. Régen vigyorogtam ilyen ok nélkül. Szilveszter óta nem ittam. Kedves Benz, drága! És követelem Leót is, mert ő szereti a gintonikot, igaz, neki nem az első helyen van ez az éltető nedű, de valahol a lista elején. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-11 17:51
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz!:) Egyszer beszéltünk arról, hogy a felhasználói listánál az a "megtekint" mit jelenthet. Azt már tudom,hogy mit nem jelent. Nem azt jelenti, hogy a delikvens profilját hányszor nézték meg onnan, és nem is azt, hogy a felhasználói listán hányszor kerestek rá. Valószínű, nem is azt, hogy onnan az összes hozzászólását hányszor nézték meg. Én most kilőttem 3 lehetőséget, Ön jön, legalább ugyanennyivel, vagy inkább többel, mert helyzeti előnyben van. Egyáltalán emlékszik, miről beszélek? Kedves zejopy! Emlékszem, de sajnos továbbra sincs új ötletem -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-02-11 16:22
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 977 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves Benz!:)
Egyszer beszéltünk arról, hogy a felhasználói listánál az a "megtekint" mit jelenthet. Azt már tudom,hogy mit nem jelent. Nem azt jelenti, hogy a delikvens profilját hányszor nézték meg onnan, és nem is azt, hogy a felhasználói listán hányszor kerestek rá. Valószínű, nem is azt, hogy onnan az összes hozzászólását hányszor nézték meg. Én most kilőttem 3 lehetőséget, Ön jön, legalább ugyanennyivel, vagy inkább többel, mert helyzeti előnyben van. Egyáltalán emlékszik, miről beszélek? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-11 12:32
Létrehozva:
|
|
Mi ez a pangás?
Mindenki a rotavírussal ül a fajanszon? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-10 22:14
Létrehozva:
|
|
Nem válaszolnak a kérdésre. Azt az egyszerű kérdést, hogy mi a címe, rendszeresen meg kell ismételnem.
De miért? Elsőre nem értette? ( -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-10 19:02
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
A Kapcsolatfelvételen át és itt a fórumon sem jelezte eddig senki sem. Ájem ödvájszlessz. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-10 18:53
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
3 féle böngészővel is próbáltam de semmi. Az én szolgátatómnál nem lehetett hiba mert közben hibátlanul ment a net és böngésztem símán. Csak a vatera nem ment. A Kapcsolatfelvételen át és itt a fórumon sem jelezte eddig senki sem. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-10 18:48
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Én nem vettem észre semmit sem... Az elmúlt két napban a képszerverek miatt esténként volt egy-egy kb negyed órás lassulás, de ma még ilyenről sem tudunk. 3 féle böngészővel is próbáltam de semmi. Az én szolgátatómnál nem lehetett hiba mert közben hibátlanul ment a net és böngésztem símán. Csak a vatera nem ment. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-10 18:20
Létrehozva:
|
|
A vaterán ebben a pillanatban ért véget egy totális leállás. Percekig tartott. Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet egy licitoldalon, ráadásul a hazai legnagyobbon. Benz mi történik ilyenkor hogy behal minden? A szolgáltató hibája vagy a vateráé? Külföldön egy ilyen miatt sokmilliós perek indulnak azonnal. De gáz... Én nem vettem észre semmit sem... Az elmúlt két napban a képszerverek miatt esténként volt egy-egy kb negyed órás lassulás, de ma még ilyenről sem tudunk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-10 18:14
Létrehozva:
|
|
|
A vaterán ebben a pillanatban ért véget egy totális leállás. Percekig tartott. Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet egy licitoldalon, ráadásul a hazai legnagyobbon. Benz mi történik ilyenkor hogy behal minden? A szolgáltató hibája vagy a vateráé? Külföldön egy ilyen miatt sokmilliós perek indulnak azonnal. De gáz... -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-10 14:42
Létrehozva:
|
|
|
Miért kérdezed? Mert szeretnék neki kedvezményt adni a sz*rjaimból. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-10 14:02
Létrehozva:
|
|
Miért kérdezed? Mert nem olvasott vissza. Vagy mert igen. Utálom ezt a szmájlit, legalább te ne használd. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-10 14:02 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-10 13:58
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Ki ez a barátod? Egy felhasználónevet vagy egy linket adnál? Miért kérdezed? -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2011-02-10 12:06
Létrehozva:
|
|
|
OK!!!! köszi a gyors választ!!!! De azért továbbra is várom benz még egyszeri megerősítését az ügyben. Amit részletesebben kifejtettem neki. üdv Ki ez a barátod? Egy felhasználónevet vagy egy linket adnál? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-10 10:44
Létrehozva:
|
|
Semmiképpen sem etikus magatartás. A fiam kiskorában egy ilyen mondatra ezt mondta volna: "Aja, ezt de szépen mondtad" (Aja=anya) Mivel Ön nem az anyám, ezért nem mondok ilyet, de azt azért megjegyzem (nem is én lennék, ha nem....), hogy felettébb steril megfogalmazás volt ez. Különben is mostanában nagyon fazonra van igazítva. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-10 10:43
Létrehozva:
|
|
OK!!!! köszi a gyors választ!!!! De azért továbbra is várom benz még egyszeri megerősítését az ügyben. Amit részletesebben kifejtettem neki. üdv Nem tudjuk és nem is feladatunk eldönteni, hogy egy termékleírást ki készített. Ugyanakkor megkeresésre bizonyítható esetben töröljük a problémás aukciót és figyelmeztetjük az eladót. Semmiképpen sem javasoljuk más felhasználók termékleírásainak és fotóinak jogosulatlan felhasználását, mivel az mindenkinek a saját szellemi tulajdona. A kedves "barátja" vegye a fáradtságot és készítsen saját termékleírást. Feltéve, ha hosszú távon szeretne jelen lenni a piactéren. Reméljük, így már érthető. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-10 10:36
Létrehozva:
|
|
De ugye abban egyetértünk, hogy ez kissé gusztustalan? Semmiképpen sem etikus magatartás. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-10 10:10
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2011-02-09 23:24 Azonosító: 1 425 198 |
Egészen furcsán postolsz, de nem baj, majd belejössz. Íme a moderátori válasz, amire vágysz, már megkaptad. Igen. Nagyon sok dologgal tisztában vagyunk, de a mi véleményünk nem hivatkozási alap, csak egy felhasználói megnyilvánulás. Azzal nem mehetsz oda az ÜSZ-hoz, hogy zejopy mit mondott. De Benz véleménye az hivatalos (ha nem, akkor azt ki szokta hangsúlyozni, hogy a magánvéleménye), azzal lehet takarózni. Amit ő mond, abban biztos lehetsz, hogy úgy van. OK!!!! köszi a gyors választ!!!! De azért továbbra is várom benz még egyszeri megerősítését az ügyben. Amit részletesebben kifejtettem neki. üdv |
|
|
|
2011-02-10 10:06
Létrehozva:
|
|
Egészen furcsán postolsz, de nem baj, majd belejössz.
Egyetértünk, de azért szeretnék meggyőződni róla h ez tényleg csalásnak minősül e és kizárhatnak e embereket miatta... jó lenne ha vaterabenz is válaszolna rá ( moderátor ). Íme a moderátori válasz, amire vágysz, már megkaptad. Tisztelt frobert62! Nem tudjuk és nem is feladatunk eldönteni, hogy egy termékleírást ki készített. Vízjeles fotók jogosulatlan felhasználásánál viszont bejelentésre töröljük az aukciót. Youtube linket megadhat a termékleírásba, ha az nem alkalmas kapcsolatfelvételre. Vagy ti is tisztában vagytok ezekkel a dolgokkal? Igen. Nagyon sok dologgal tisztában vagyunk, de a mi véleményünk nem hivatkozási alap, csak egy felhasználói megnyilvánulás. Azzal nem mehetsz oda az ÜSZ-hoz, hogy zejopy mit mondott. De Benz véleménye az hivatalos (ha nem, akkor azt ki szokta hangsúlyozni, hogy a magánvéleménye), azzal lehet takarózni. Amit ő mond, abban biztos lehetsz, hogy úgy van. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-10 10:06 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-10 10:00
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2011-02-09 23:24 Azonosító: 1 425 198 |
Mi volt az ? Egyetértünk, de azért szeretnék meggyőződni róla h ez tényleg csalásnak minősül e és kizárhatnak e embereket miatta... jó lenne ha vaterabenz is válaszolna rá ( moderátor ). Vagy ti is tisztában vagytok ezekkel a dolgokkal? Erősítsetek meg h ez csak kamu h kicsaphatnak bárkit is emiatt mert ha nem akcióba kell lendülni:D:D: köszi a választ üdv Egyetértünk, de azért szeretnék meggyőződni róla h ez tényleg csalásnak minősül e és kizárhatnak e embereket miatta... jó lenne ha vaterabenz is válaszolna rá ( moderátor ). Vagy ti is tisztában vagytok ezekkel a dolgokkal? Erősítsetek meg h ez csak kamu h kicsaphatnak bárkit is emiatt mert ha nem akcióba kell lendülni:D:D: köszi a választ üdv bocs nem ide akart... De ugye abban egyetértünk, hogy ez kissé gusztustalan? Egyetértünk, de azért szeretnék meggyőződni róla h ez tényleg csalásnak minősül e és kizárhatnak e embereket miatta... jó lenne ha vaterabenz is válaszolna rá ( moderátor ). Vagy ti is tisztában vagytok ezekkel a dolgokkal? Erősítsetek meg h ez csak kamu h kicsaphatnak bárkit is emiatt mert ha nem akcióba kell lendülni:D:D: köszi a választ üdv |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 00:12 |