Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-08-23 15:16
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-23 14:27
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Leó! Ez nem volt szép Öntől, ráadásul teljesen felkészületlenül ért. Láttam, Ön írt, gondoltam ezt még hamar megnézem, és kaptam a mai napra a második váratlan pofont. Veszélyes hely ez a fórum... (És nem felejtettem el, egyszer Ön már szemen vágott, régebben. Tehát: kettő.) Szíves elnézését kérem. Népnevelő célzattal történt. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-08-23 14:17
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt Anukcicuka! ÉN IS ÍGY VÁLASZOLNÉK ÖNNEK. Leó! Ez nem volt szép Öntől, ráadásul teljesen felkészületlenül ért. Láttam, Ön írt, gondoltam ezt még hamar megnézem, és kaptam a mai napra a második váratlan pofont. Veszélyes hely ez a fórum... (És nem felejtettem el, egyszer Ön már szemen vágott, régebben. Tehát: kettő.) -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-23 14:01
Létrehozva:
|
|
Valóban... Amúgy hát Benz... idősebb tőlem egy évvel. A nővérje, Malvin, iskolatársam volt... valamikor. És semmi egyebet nem tudok elmondani. Remélem azért dekoratívabb, mint szellemileg, mint testileg. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-23 13:57
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Valóban... Amúgy hát Benz... idősebb tőlem egy évvel. A nővérje, Malvin, iskolatársam volt... valamikor. És semmi egyebet nem tudok elmondani. Ez is elég...... és nagyon elgondolkoztató....... -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-08-23 12:59
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
JA, és néztem, hamarosan jubilálnak Benzzel. Pár nap különbség ugyan, de szinte egyszerre. (Azt hittem, Benz az "idősebb") Valóban... Amúgy hát Benz... idősebb tőlem egy évvel. A nővérje, Malvin, iskolatársam volt... valamikor. És semmi egyebet nem tudok elmondani. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-23 12:34
Létrehozva:
|
|
Ezért az átiratért utólag is elnézést... Megérintett az Önből fakadó ellenérzés, csak azt hittem, nem jól érzem. (Na azt is imádom, amikor elpirul. Egyébként Matiz megfejtése hibátlan. Mint mindig.... Na hajrá porcelánok. Lóhalálában nekiállok fényképezni. (Vagy inkább folytatom? Vagy befejezem? Vagy abbahagyom? Vagy sosem lesz vége? JA, és néztem, hamarosan jubilálnak Benzzel. Pár nap különbség ugyan, de szinte egyszerre. (Azt hittem, Benz az "idősebb") -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-23 12:24
Létrehozva:
|
|
Mondtam már, hogy imádom? Ha elmaradt, akkor most mondom. Az első ilyenjéről képernyőfotót csináltam és elmentettem. Hmmmm...... Cseh Tamás kicsit másként.... pálinka.... Éva..... abortusz ? Leó, jól érzékelem, hogy ez nem az Ön napja? Kávézzon, és javaslok sütit is, hogy mire visszajön, úja a régi mosolyát lássuk. (Szívem szerint megkérdezném: "Mi a baj?" Viszont tudom, hogy úgysem az igazat mondaná. Ezért az átiratért utólag is elnézést... Egyébként Matiz megfejtése hibátlan. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-23 11:39
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
"Kérdésem volna, földgázt mérnek-e már Felismer tanár úr, vagy tán elfelejtett már Checília tegnap volt a versenypiac bizottság előtt Télikabátomra hasztalan keresek vevőt..." Kávézni mentem. Hmmmm...... Cseh Tamás kicsit másként.... pálinka.... Éva..... abortusz ? -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-08-23 11:29
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Chamea! Legyen kedves és tájékozódjon az adott esetről, mielőtt hozzászól! Erre egyszer már megkértem, ha nem csal az emlékezetem. Mondtam már, hogy imádom? Ha elmaradt, akkor most mondom. Az első ilyenjéről képernyőfotót csináltam és elmentettem. "Kérdésem volna, földgázt mérnek-e már Felismer tanár úr, vagy tán elfelejtett már Checília tegnap volt a versenypiac bizottság előtt Télikabátomra hasztalan keresek vevőt..." Kávézni mentem. Leó, jól érzékelem, hogy ez nem az Ön napja? Kávézzon, és javaslok sütit is, hogy mire visszajön, úja a régi mosolyát lássuk. (Szívem szerint megkérdezném: "Mi a baj?" Viszont tudom, hogy úgysem az igazat mondaná. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-23 11:19
Létrehozva:
|
|
"Kérdésem volna, földgázt mérnek-e már
Felismer tanár úr, vagy tán elfelejtett már Checília tegnap volt a versenypiac bizottság előtt Télikabátomra hasztalan keresek vevőt..." Kávézni mentem. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-22 22:29
Létrehozva:
|
|
Hűű, ilyen értékelést még nem kaptam.
Most a legfelső, egyébként Kopaszkupec (a későn jövők kedvéért). Pedig játszóruhában voltam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-22 21:36
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-08-22 21:35
Létrehozva:
|
|
Köszönöm Benz!
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-21 19:39
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Ezt be kellene keretezni és kifüggeszteni. Köszönjük. Igazán szívesen. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-21 19:37
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! A múltkor volt egy felsorolásom, miszerint mik a kedvenc mondataik, ha jól emlékszem. .. Kedves zejopy! Ezt be kellene keretezni és kifüggeszteni. Köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-21 19:12
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
A múltkor volt egy felsorolásom, miszerint mik a kedvenc mondataik, ha jól emlékszem. Most egy kis lista a kötelezettségekről, amik a mai nap fórumozásának eddigi végkövetkeztetése részemről: 1. Alapvető és elvárható kívánság, hogy a moderátori csapatban legalább 2 ember (hogy válthassák egymást, ezzel megoldva az állandó jelenlétet) képzőművészeti diplomával rendelkezzen, lehetőleg festészet szakon, de nem baj, ha van pár keramikus, és textiles is Önök között. 2. Az itt eladásra kínált festmények és egyéb művészeti alkotások ellenőrzése. Mivel az eladók szabad emberek, nem behívhatók, ezért egy moderátori különítmény járja az országot, ellenőrizve a felkínált tárgyak eredetiségét. 3. Gyanús esetben a Vatera külön kommandója (Hytech vezetésével, ha már egyszer szó volt róla) szállja meg az eladó lakását, tegye ártalmatlanná és miután mindezzel végzett, hívja a rendőrséget. 4. Bejelentés esetén pedig hangsúlyozzák, hogy nem a jutalék a lényeg. Ez nagyon fontos, mert a felhasználók egy része azt hiszi, a Vatera karitatív intézmény és nem a jutalékból él, de az hagyján, amikor felmerül a jutalék fontossága, akkor a felismerést erős sértődés követi. Remélem nem hagytam ki semmi fontosat és a Vatera működését zejopy nevű felhasználó javaslatára, és igényei szerint azonnali átalakítással reformizálják. Figyelmét és megértését köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 22:38
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Ön valóban figyel, de a másik kedves fórumozóról ez nem mondható el... Szóljon, ha jön hytech és pár percre visszateszem majd a kérdéses hozzászólást. Ááá, nem lehet kiszámolni Hytech mozgását. Kissé kiszámíthatatlan. Majd elmesélem neki. El fogja hinni. Engem kicsit feldobott az új delikvens, remélem nem kárhoztatta moderátori ellenőrzésre. Viszont még mindig nem tudjuk, hogy mi a helyzet a raklapos szállítással, na és, hogy Ön tud-e imádkozni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-20 22:16
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Végre valaki azt mondta nekem, hogy én figyelek legalább. Ön pedig ezt a kulcsfontosságú mondatot törölte. Meg akartam mutatni Hytech-nek. Most hogy mutatom meg? Kedves zejopy! Ön valóban figyel, de a másik kedves fórumozóról ez nem mondható el... Szóljon, ha jön hytech és pár percre visszateszem majd a kérdéses hozzászólást. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-20 22:10
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Végre valaki azt mondta nekem, hogy én figyelek legalább. Ön pedig ezt a kulcsfontosságú mondatot törölte. Meg akartam mutatni Hytech-nek. Most hogy mutatom meg? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 01:41 |