Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-08-08 09:24
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves vatera!Engem Augusztus 7.-én értesítettek arról hogy Augusztus 1-jétől fizetős lett a minimál ár......Régebben feltöltöttem egy jó pár Chip magazint a gyüjteményenmből 100ft-s minimálárral és most kijött egy 3800 ft-s számla (e-mailban) most mi a tehendő??Én nemvoltam tudatába hogy a minimálár pénzbe kerül Augusztus 1 je elött töltöttem fel a terméket!Deh valószinű hogy az autómatikus ujraregisztráció miatt lehettett ez....Engem elötte senki nem tájékoztatott arról hogy ez pénzbe fog kerülni.... Kedves tony94! 2008. június 25-én a Heti hírlevélben és itt a fórumon is tájékoztattuk a felhasználókat a változtatásokról. Azon eladóknál ahol minimáláras aukciók voltak automatikus meghosszabbításra megjelölve, ott az automatikus újraindításokat nullára állítottuk, így nem fordulhat elő, hogy minimáláras aukciók futnak az eladó tudta nélkül hisz csak saját kezűleg tudja újraindítani, a figyelmeztetés pedig megjelent az újraindítás és az eladás lapon is. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-08-08 09:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-05-09 20:59 Azonosító: 9 342 |
Kedves vatera!Engem Augusztus 7.-én értesítettek arról hogy Augusztus 1-jétől fizetős lett a minimál ár......Régebben feltöltöttem egy jó pár Chip magazint a gyüjteményenmből 100ft-s minimálárral és most kijött egy 3800 ft-s számla (e-mailban) most mi a tehendő??Én nemvoltam tudatába hogy a minimálár pénzbe kerül Augusztus 1 je elött töltöttem fel a terméket!Deh valószinű hogy az autómatikus ujraregisztráció miatt lehettett ez....Engem elötte senki nem tájékoztatott arról hogy ez pénzbe fog kerülni....
|
|
|
|
2008-08-08 01:10
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2008-07-29 09:18 Azonosító: 174 635 |
Kereső bővítésére a hirdetés feladásának módját ajánlanám.
Az alkategóriákra lehessen szűkiteni a keresést. Ezzel elérhető lenne, ha pl. valaki nem egy játéksoftweart keres és nem makettet, hanem hobby modellt. Egyes kategóriákban rettenetesen sokféle termék van és nehéz a szűkítés, mondjuk funkcióra, vagy tipusra. Pl. szeretnék egy Bluetotth headsetet venni és beírom a keresőbe, "headset" és máris elkezdődik a vicc. A pillanatnyi 807 db, szűkétése a "mobil és telefon" alá ismét megdöbbentő, 694 találat, igaz itt már márkára lehet szűkíteni. Még mindíg a "Mobiltelefon tartozék" 627 db találat és a "Headset, kihangosító " alatt van 608 féle. Itt kiemelném, hogy Bluetooth-ra lenne szükség és nincs további szűkítés. A keresőbe a rutinosak beírják másképp is, de összetetten "bluetooth headset" összesen 2 találat van. Nehéz irányítani az aukció indítót, de lehet az alkategóriákat bővíteni, az más kérdés, ha valaki "butusz"-t ír be Magára vessen. Remélem sikerült rávilágítani a lényegre és építőleg tudtam résztvenni a fórumon. A többi önökön múlik, hogy sikeresek legyenek, ahogy eddig. Mindenesetre a rejtett minimálárral én sem értek egyett, ezt a funkciót akár törölhetik is. Talán máskor erre vonatkozóan is kifejtem a vleményem, akár a lehetséges kezelésére adott tippel. Üdv mcmarió |
|
|
|
2008-08-07 23:43
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera Szolgáltató csapata! *** Javaslom a kereső funkció bővítését. Ezzel nagy segítséget nyújtanának a vevőknek, hogy megtalálják a keresett terméket Tisztelettel mcmario Kedves mcmario! Legyen kedves részletesen leírni, milyen bővítésekre lenne szükség. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-08-07 23:11
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2008-07-29 09:18 Azonosító: 174 635 |
Tisztelt Vatera Szolgáltató csapata!
Örömmel látom, hogy részlegesen módosították a korábbi rossz döntésüket. Továbbra sem értek egyet a sarc bevezetésével. Valós indok nem hangzott el, hogy mi is az az ok, amiért azoktól az ügyfelektől kérnek pénzt, akik nem értékesítenek terméket. A termék kiemelés nem jó indok, hiszen ilyen, a minimáláras termékeken nem szokott lenni. Ezzel szemben a minimál ár nélküli egyforintos aukciót indító ügyfél, szinte biztos, hogy üzletet köt, arról a tényről nem is beszélve, hogy a termék kiemelést kap, hiszen egy kis fa jelzi. Tehát a kiemelési díj indokolatlan és álláspontom szerint jogtalan is. Önök nem kérnek hírdetési díjat azoktól az ügyfelektől, akik minimálár nélkül, vagy fix áron nyitják az aukciót. Ellentétben a sikeresen záruló aukció után, forgalmi jutalékot kérnek teljesen jogosan. Mégis miért akrnak azon keresni, ami megsem történt? Lehetőségük van azonban, minden ügyféltől hírdetési díjat kérni, de mindkettőt az felháborító. Ezt a lehetőséget ugyan nem ajánlatos bevezetni, mert rövidesen elnéptelenedik az oldal és csekéj forgalom sem lesz, mert elpártolnak az eladók. A vevő pedig olyan, hogy keres. Javaslom a kereső funkció bővítését. Ezzel nagy segítséget nyújtanának a vevőknek, hogy megtalálják a keresett terméket Tisztelettel mcmario |
|
|
|
2008-08-07 22:40
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 100 Regisztrált: 2007-03-20 07:45 Azonosító: 921 |
Kedves Moderátor! A legutóbbi frissítésnél 'megjöttek' az alkategóriák. Így már rendben. Köszönöm a gyors intézkedést! Tisztelettel: Varkonyi |
|
|
|
2008-08-07 22:39
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm, megpróbáltam (2 laptopról is mielőtt írtam), sőt felhívtam néhány vaterás barátomat, ők sem tudnak módosítani a személyes menüből festményeknél termékleírást. Kérésem: Írja le nekem legyen kedves, hogyan tudom a személyes menümben átírni a 82878196 kódszámú festményhez tartozó jelenleg vegyes témabesorolást akt alkategóriára?....Nincsen akt alkategória! Egyetlen gépemen sem....sőt a személyes menümben a kategóriákon belül sem. Köszönettel: Varkonyi A kérést továbbítottuk a felelős kollégák felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-08-07 22:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 100 Regisztrált: 2007-03-20 07:45 Azonosító: 921 |
Kedves Varkonyi! A jelzett hibát nem tapasztaltuk, a termékfeltöltést érdemes megpróbálni más számítógépen is. Köszönöm, megpróbáltam (2 laptopról is mielőtt írtam), sőt felhívtam néhány vaterás barátomat, ők sem tudnak módosítani a személyes menüből festményeknél termékleírást. Kérésem: Írja le nekem legyen kedves, hogyan tudom a személyes menümben átírni a 82878196 kódszámú festményhez tartozó jelenleg vegyes témabesorolást akt alkategóriára?....Nincsen akt alkategória! Egyetlen gépemen sem....sőt a személyes menümben a kategóriákon belül sem. Köszönettel: Varkonyi |
|
|
|
2008-08-07 22:30
Létrehozva:
|
|
|
Kedves moderátor. Hát én is csak most tudtam meg ezt a minimáláras megoldást. Nekem se tetszet az első pillanatban. De aztán átgondolva és remélhetőleg jól értelmezve, nem is anyira nagyon rossz dolog. De azért lenne egy két sötét folt. Vagy lehet hogy csak én vagyok túl sötét hogy megértsem. a.) Vagyis van nekem egy minimál áras termékem. Pl.: Kikiáltási ár 1Ft de minimál ár 100Ft, és erre a termékre nem érkezik licit. Akkor kikel fizetnem azt a bizonyos öszeget? Vagy csak akkor kel kifizetnem, ha valaki licitál erre a termékre, de nem éri el a minimál árat? b.) Ha jól értelmezem akkor PL.: Kikiáltási ár 100Ft és valamien szempontból ez a minimál ár is. Ekkor is kikel fizetnem azt a bizonyos öszeget ha nem adom el a terméket? c.) A Fix áras termék is valamien szempontból minimál áras, mert ez a minimál ár. Már megint fizetni kell? Köszönöm a segítségét. Kedves commodore! a.) Amennyiben az árverésen nem érkezik licit, a díj értelemszerűen kiszámlázásra kerül hiszen egyetlen ajánlat sem érte el a minimálárat. b.) Ha a kikiáltási ár és a minimálár megegyezik, akkor gyakorlatilag nincs minimálár. => Nem kell érte fizetni. c.) Ha a kikiáltási ár és a minimálár megegyezik, akkor gyakorlatilag nincs minimálár. => Nem kell érte fizetni. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-08-07 22:26
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátor! Nincs szükség termékkódra (egyébként töröltem az aukciót a kódja: 84855117 volt, hiszem így nem tudta volna senki mire is licitál...), mivel elég ha ránéz az eladás oldalra és próbál festményt feltölteni. Nem listázódik egyetlen egy alkategória sem. (nincsen portré, utcakép, figurális....stb) melyek nélkül nem lehet sem átírni a termékleírást, sem feltöletni az aukciót. De! Jelenleg futó aukció sem változtatható, pl: 84849033...ha megpróbálom a megadott kép méretét átírni, nem küldi el , mivel nem jelölök ki alkategóriát....(de nincsen alkategória). Nemcsak nálam, egyáltalán nincsen a festmények kategóriában pl a modern képek mellett alkategória. Ezt sürgősen orvosolni kellene, mielőtt másnak is kellemetlenséget okoz. Nekem mindössze annyit jelentett, hogy a törölt aukcióm esetén elveszett a termék-kiemelési díj...ez nem gond, csak javítsák a hibát. Köszönettel: Varkonyi Kedves Varkonyi! A jelzett hibát nem tapasztaltuk, a termékfeltöltést érdemes megpróbálni más számítógépen is. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-08-07 22:21
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2007-11-23 23:35 Azonosító: 51 276 |
mivel elég ha ránéz az eladás oldalra és próbál festményt feltölteni. Nem listázódik egyetlen egy alkategória sem. (nincsen portré, utcakép, figurális....stb) melyek nélkül nem lehet sem átírni a termékleírást, sem feltöletni az aukciót. De! Jelenleg futó aukció sem változtatható, pl: 84849033...ha megpróbálom a megadott kép méretét átírni, nem küldi el , mivel nem jelölök ki alkategóriát....(de nincsen alkategória). Nemcsak nálam, egyáltalán nincsen a festmények kategóriában pl a modern képek mellett alkategória. Én most kipróbáltam. Nálam vannak alkategóriák. |
|
|
|
2008-08-07 22:07
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátor!
Nincs szükség termékkódra (egyébként töröltem az aukciót a kódja: 84855117 volt, hiszem így nem tudta volna senki mire is licitál...), mivel elég ha ránéz az eladás oldalra és próbál festményt feltölteni. Nem listázódik egyetlen egy alkategória sem. (nincsen portré, utcakép, figurális....stb) melyek nélkül nem lehet sem átírni a termékleírást, sem feltöletni az aukciót. De! Jelenleg futó aukció sem változtatható, pl: 84849033...ha megpróbálom a megadott kép méretét átírni, nem küldi el , mivel nem jelölök ki alkategóriát....(de nincsen alkategória). Nemcsak nálam, egyáltalán nincsen a festmények kategóriában pl a modern képek mellett alkategória. Ezt sürgősen orvosolni kellene, mielőtt másnak is kellemetlenséget okoz. Nekem mindössze annyit jelentett, hogy a törölt aukcióm esetén elveszett a termék-kiemelési díj...ez nem gond, csak javítsák a hibát. Köszönettel: Varkonyi |
|
|
|
2008-08-07 22:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2007-11-23 23:35 Azonosító: 51 276 |
Kedves moderátor.
Hát én is csak most tudtam meg ezt a minimáláras megoldást. Nekem se tetszet az első pillanatban. De aztán átgondolva és remélhetőleg jól értelmezve, nem is anyira nagyon rossz dolog. De azért lenne egy két sötét folt. Vagy lehet hogy csak én vagyok túl sötét hogy megértsem. a.) Vagyis van nekem egy minimál áras termékem. Pl.: Kikiáltási ár 1Ft de minimál ár 100Ft, és erre a termékre nem érkezik licit. Akkor kikel fizetnem azt a bizonyos öszeget? Vagy csak akkor kel kifizetnem, ha valaki licitál erre a termékre, de nem éri el a minimál árat? b.) Ha jól értelmezem akkor PL.: Kikiáltási ár 100Ft és valamien szempontból ez a minimál ár is. Ekkor is kikel fizetnem azt a bizonyos öszeget ha nem adom el a terméket? c.) A Fix áras termék is valamien szempontból minimál áras, mert ez a minimál ár. Már megint fizetni kell? Köszönöm a segítségét. |
|
|
|
2008-08-07 21:53
Létrehozva:
|
|
|
Kedves moderátor! Sürgősen kellene segítség technikai munkatárstól! Feltöltöttem egy aukciót festmény kategóriában PST-ből. A termékleírást azonban a személyes menümből szerettem volna megírni, mint mindig. A küldés gombra kattintva azonban nem küldi el, azzal a hibaüzenettel, hogy jelöljön ki alkategóriát (ezt a PST-ben meg is tettem, utcakép címszó alatt). Kérdés, hogy az ördögbe jelöljek ki alkategóriát, miközben nem is listáznak a személyes menüben alkategóriát?...Azaz a festmények melletti alkategória táblázat ÜRES! Köszönettel és tisztelettel: Varkonyi Kedves Varkonyi! Legyen kedves megadni a pontos termékkódot. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-08-07 21:44
Létrehozva:
|
|
|
Kedves moderátor!
Sürgősen kellene segítség technikai munkatárstól! Feltöltöttem egy aukciót festmény kategóriában PST-ből. A termékleírást azonban a személyes menümből szerettem volna megírni, mint mindig. A küldés gombra kattintva azonban nem küldi el, azzal a hibaüzenettel, hogy jelöljön ki alkategóriát (ezt a PST-ben meg is tettem, utcakép címszó alatt). Kérdés, hogy az ördögbe jelöljek ki alkategóriát, miközben nem is listáznak a személyes menüben alkategóriát?...Azaz a festmények melletti alkategória táblázat ÜRES! Köszönettel és tisztelettel: Varkonyi |
|
|
|
2008-08-07 21:36
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera! És most ez miatt kénytelen lesz másik felhasználó nevet csinálni magának? Nem lehetne ezt valahogy +oldani? Vagy mondjuk 72órára kitiltani? Kérem a tisztelt Vaterát,hogy legyenek oly elnézők és kedvesek,hogy 72óra legyen az ,ne végleges kizárás! Kedves Brajen08! A felhasználó került végleges tiltásra, nem csak a regisztrált felhasználóneve. Amennyiben újabb felhasználónevet regisztrál és észleljük azonnal kitiltásra kerül. Köszönjük figyelmét, megértését! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-08-07 21:36
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-08-07 21:30 Azonosító: 177 296 |
Köszönöm és elöre kérnem a számla két harom nappal.Köszönöm ellöre,Űdv. |
|
|
|
2008-08-07 21:32
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 13 Regisztrált: 2008-07-28 00:08 Azonosító: 174 277 |
Tisztelt Vatera!
És most ez miatt kénytelen lesz másik felhasználó nevet csinálni magának? Nem lehetne ezt valahogy +oldani? Vagy mondjuk 72órára kitiltani? Kérem a tisztelt Vaterát,hogy legyenek oly elnézők és kedvesek,hogy 72óra legyen az ,ne végleges kizárás! |
|
|
|
2008-08-07 21:19
Létrehozva:
|
|
|
Én ma tudtam csak meg ezt a minimáláras herce-hurcát,nem tartom korrekt nek a vatera eljárását,mert ma nem július 31-van,és nem pénz , ez elvi kérdés'! Kedves piktoria! 2008. június 25-én a Heti hírlevélben és itt a fórumon is tájékoztattuk a felhasználókat a változtatásokról. Azon eladóknál ahol minimáláras aukciók voltak automatikus meghosszabbításra megjelölve, ott az automatikus újraindításokat nullára állítottuk, így nem fordulhat elő, hogy minimáláras aukciók futnak az eladó tudta nélkül hisz csak saját kezűleg tudja újraindítani, a figyelmeztetés pedig megjelent az újraindítás és az eladás lapon is. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-08-07 21:18
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözlöm Tisztelt Vatera! Mást elsőnek 72órára zárnak ki. Kérdezném,hogy Jety07-et miért egyből véglegesen zárták ki? Több ismerősöm aki Vaterázik kapott már ,figyelmeztetést,és Ők azt mondták,hogy elsőre 72órára zárnak ki,majd végleg! Valahogy nem lehetne a Kedves „Volt Vaterás Jety07” ügyét Orvosolni? Most beszéltem vele kb 30perce telefonon nagyon elvan keseredve! Üdvözlettel:Brajen08 Kedves Brajen08! A sorozatos jutalékkijátszás azonnali és végleges kitiltást eredményez. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 05:13 |